Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.03.2023., 10:44   #761
Završila sezona ove pretjerano hypane serije od strane fanova. Osrednja serija s dobre prve dvije epizode, a ostalo... njah. U usporedbi sa 1. sezonom "The Walking Dead", ovo je mlaka vodica. Imali su 9 epizoda u prvoj sezoni i umjesto da prilijepe gledatelje uz seriju, postigli su efekt da mi je potpuno svejedno hoće li biti 2. sezone i što će biti s likovima.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 11:45   #762
Quote:
Okata kaže: Pogledaj post

Dakle ni ti nemaš pojma kako zna da je to Ellie ako ju je kao bebu dala Fedri, ali pretpostavljaš da je imala špijune. Možemo tako pretpostavljati do sutra ali neki od nas bi voljeli konkretne odgovore da nemam osjećaj da serija u sebi ima veliku nelogičnost.

Više mi ima smisla da ju je Marline prepoznala po nožu kojeg je nasljedila od mame, nego da je 15 godina imala špijune u Fedri.

U svakom slučaju, podcast objašnjava neke stvari bolje ali ne to kako ju je Marline prepoznala.
Zašto bi morali sve da objašnjavaju? Šta, ne umeš sam da donosiš zaključak, nego je potrebno da ti se sve servira na tacnu da bi razumeo radnju? Meni je baš primer inteligentnih serija i filmova onih koji ne objašnjavaju sve gledaocima, nego ih puštaju da sami shvate i teraju ih na razmišljanje.
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 12:00   #763
Quote:
Cesc kaže: Pogledaj post
Već imamo najave da će ići ovo u više od dvije sezone te da više neće striktno pratiti igru. Što je i dobro jer ovako baš i ne funkcionira kao serija..tj. ostao je jedan osjećaj kao da je sve dosta jednolično i prazno. Nisu čak ni taj moment odnosa njih dvoje do kraja uspjeli napraviti kak spada. Evo ja uopće nemam osjećaj da su likovi razvili odnos takav da on napravi ovo što je napravio u zadnjoj epizodi.
Sve skupa je nekako mlako.
Vidi se da i HBO nije više što je bio. Dvije flagship serije su im ovo i House of the dragon. Obje serije su puno lošije od HBO-vih najboljih serija.
Ovo boldano
Ne vidim taj duboki odnos između likova da bi opravdalo ovo šta se dogodilo.
Priča je prepuna nelogičnosti i rupa.
Previše drame i emocija ,na momente kao da sam gledala Televisa presenta.
5/10 jer drame oko njihovog odnosa a ja taj odnos i povezanost nisam vidjela. I jer nije bilo gljivolikih scena ,tj više akcije .
Bellu ne volim i nije mi sjela ,mislim da nikad ni neće .
Old 14.03.2023., 12:14   #764
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Zašto bi morali sve da objašnjavaju? Šta, ne umeš sam da donosiš zaključak, nego je potrebno da ti se sve servira na tacnu da bi razumeo radnju? Meni je baš primer inteligentnih serija i filmova onih koji ne objašnjavaju sve gledaocima, nego ih puštaju da sami shvate i teraju ih na razmišljanje.
Ne radi se tome da se sve objašnjava kao da smo idioti već se neke stvari moraju barem hitovima reći da bi radnja držala vodu.

Pričaš o razmišljanju a sam to ne radiš već prihvaćaš sve što ti serviraju i zadovoljan si time.
Okata is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 13:08   #765
Quote:
Već imamo najave da će ići ovo u više od dvije sezone te da više neće striktno pratiti igru. Što je i dobro jer ovako baš i ne funkcionira kao serija..tj. ostao je jedan osjećaj kao da je sve dosta jednolično i prazno. Nisu čak ni taj moment odnosa njih dvoje do kraja uspjeli napraviti kak spada. Evo ja uopće nemam osjećaj da su likovi razvili odnos takav da on napravi ovo što je napravio u zadnjoj epizodi.
Vidi se da i HBO nije više što je bio. Dvije flagship serije su im ovo i House of the dragon. Obje serije su puno lošije od HBO-vih najboljih serija.
Obrnuto.
Rekli su da ne žele proširivati priču mimo igre i da će i dalje blisko slijediti predložak.

Eventualno drugu igru pošto je dulja mogu razlomiti na 2 sezone.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 13:23   #766
Quote:
Pablo kaže: Pogledaj post
Obrnuto.
Rekli su da ne žele proširivati priču mimo igre i da će i dalje blisko slijediti predložak.

Eventualno drugu igru pošto je dulja mogu razlomiti na 2 sezone.
Ne ,danas sam pročitala da će druga sezona biti onako kako oni žele, da neće pratiti igricu .
https://www.24sata.hr/show/kraj-seri...-igrice-897337
Nadam se da će biti bolje od ove drametine.
Old 14.03.2023., 13:44   #767
Mislim da neće, jer kad god su ubacivali nešto svoje pretvorilo se u lošu drametinu.
Ord Mantel is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 13:49   #768
Quote:
Lola 27 kaže: Pogledaj post
Ne ,danas sam pročitala da će druga sezona biti onako kako oni žele, da neće pratiti igricu .
https://www.24sata.hr/show/kraj-seri...-igrice-897337
Nadam se da će biti bolje od ove drametine.
To me iznenađuje s obzirom koliko su drvili po držanju predloška, doslovno su jučer izlazili članci o tome. Moguće da misle na strukturu. Tko je igrao igru znat će na što mislim.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 16:09   #769
kako loše, teški smor od epizode.
ima hype zbog igrice i to je to, nije da ću s nestrpljenjem čekat drugu sezonu.
Solidna serija, ništa više.
Old 14.03.2023., 16:11   #770
Evo san pogledala oni specijal o snimanju serije, ništa posebno, samo su pričali o specijalnim efektima, glumci di koju rič, stvarno se pazilo na neke detalje...uglavnon scenu sa žirafon su snimili sa pravon žirafon

Old 14.03.2023., 16:56   #771
ajme odlično! gledajući sam se baš pitao jel prava ili CGI
Lujka na koncu is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 16:57   #772
Joel joj nije trebao lagati. Trebao ju je pogledati u oči i reći joj da ih je hebeno sve pobio jer su joj htjeli vadit mozak.
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 17:21   #773
Sve u svemu, fantastična serija, kojoj je možda trebalo samo malo više akcije.

Treća epizoda najbolja, iako je i ova zadnja tu negdje. S Joelom se nije za zajebavati i ne znam kad sam zadnji put gledao uvjerljiviju facu od Pedra u killing pohodu.

Dakle, glumci izvrsni, režija i kamera isto.

Jedva čekam drugu sezonu.
horatius is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 18:31   #774
Kakav emocionalni vrhunac zadnje epizode!
Snimali su sa pravom žirafom!
Wow!
KingCrimson is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 19:05   #775
Quote:
Lujka s ukusom kaže: Pogledaj post
ajme odlično! gledajući sam se baš pitao jel prava ili CGI
Ali vidi se da su žirafu napudrali ljubičastom bojom vjerojatno kako bi kompjuterski kasnije dodali osvjetljenje koje bi se uklapalo u kompjuteriziranu pozadinu. Zato je na kraju žirafa izlgedala malo čudno.
komna is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 20:42   #776
meni se serija sviđa, oduševio me kraj.
i kako je koknija Merlin...bez milosti za sve.
ne bih volila da se nastavi po igri ,djeca mi kažu da im druga igra teško razočarenje.
BBC drama is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 22:30   #777
Quote:
BBC drama kaže: Pogledaj post
meni se serija sviđa, oduševio me kraj.
i kako je koknija Merlin...bez milosti za sve.
ne bih volila da se nastavi po igri ,djeca mi kažu da im druga igra teško razočarenje.
Upravo suprotno.

U drugoj sezonu tek počinje show… jedva čekam doći ovdje i čitati komentare nakon određenog… jel, događaja…

Ali mogu razumjet klince zasto su bili razočarani.
M@tthew is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 14.03.2023., 22:42   #778
Quote:
M@tthew kaže: Pogledaj post
jedva čekam doći ovdje i čitati komentare nakon određenog… jel, događaja…
mene je toga najviše strah... pogotovo nakon zooma na onog doktora u finalu...
Lujka na koncu is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 15.03.2023., 00:14   #779
Quote:
I potpuno si u pravu.
I zato je igra remek djelo, a serija ipak nije.
Old 15.03.2023., 02:30   #780
Quote:
ivanaj kaže: Pogledaj post
I potpuno si u pravu.
I zato je igra remek djelo, a serija ipak nije.
Izgubilo se dosta toga zbog prelaska medija.
Serija izgleda dosta ubrzano naspram igre ali na žalost igra se ne može samo tako prebaciti u seriju.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:20.