Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
29.03.2025., 08:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2013.
|
Quote:
ANDY_1212 kaže:
Pa dobar je rejting. Nadam se da se jos stignu predomisliti i da ipak odluce produziti seriju do kraja sezone. 
|
A jok,hvala,dosta je  ...ne znaju oni bolje,možda epizodu-dvije i opet budalaštine jer s Onurom je to nemoguće,neka privedu kraju i gotovo..
A i ne mogu nastaviti sez. jer Mert ode u vojsku,jedino da nastava bez njega a to im ne preporučujem.. 
|
|
|
29.03.2025., 08:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2021.
|
|
29.03.2025., 08:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2024.
|
Rejting je ispraćaj Seyfera  ...i zadnja će se gledat samo zbog njih kakva god bila..
|
|
|
29.03.2025., 09:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Eh,da je bar Burcu naredila Seyri da se nasloni na kćer sa druge strane,da su malo bliže,bila bi puno ljepša obiteljska slika ali eto nije htjela
https://pbs.twimg.com/media/GnMWYCUW...jpg&name=small
|
|
|
29.03.2025., 09:12
|
|
Registrirani korisnik
|
U nekoj od ranijih epki, kada su otkrivali svoje rane iz djetinjstva.... jedna je bila i to da roditelje nikada nisu vidjeli u ljubavi, bliske i iskrene.... da nisu imali od koga vidjeti i naučiti što je ljubav u djetinjstvu...
E, njihova djeca neće imati taj problem
https://x.com/smeyyeee34/status/1905...Sr5wGVOMQ&s=19
Poseban Safet Ferit odnos
https://x.com/mertloveraya/status/19...Emy-JFiMA&s=19
|
29.03.2025., 09:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Ee da,htjeli su nagovjestiti da je Seyro mrtva ali,oni su stvarno teški debili,ne ustručavam se to reći jer,zašto su onda u fragiju otkrili ostatak scene,Seyro dolazi s diplomom,pa svi smo to znali,kakav interes-šok je izazvala ta početna scena? 
|
|
|
29.03.2025., 09:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Moram reci da mi je mala koja glumi Duru strasno antipaticna. Mozda lici na Afru, ali je toliko neprirodna, isforsirana, pogled hladan. Lici mi na malu hladnu vjestacku razmazenu princezu.
I ne bih rekla da je u pitanju samo to sto smo je tek vidjele. Zali Boze malog Teska, toliko je zracio necim pozitivnim, bio je dasak svjezine u otuznom ustajalom yali zraku.
Dalje, toliko je glupo da glavni par nema zajednicku sliku sa svojom djecom. Da je Tesko Feritovo dijete, Duru Seyranina. Tako su ih ocigledno podijelili. Isto tako, Seyran koja je Boga molila da zatrudni i dobije dijete, bi tesko to dijete napustala ma sekundu, a ne da ode negdje pa je ne bude neko vrijeme da zavrsi faks. Dalje, kad se vratila i grli malu, stara Seyran bi zagrlila i Teska koji je tu pored stajao kao stranac, a mozda je to pak bilo davanje licnog prostora. Vidimo da Tesko i nije imao neki odnos prema Seyran i da je tek sada nazvao "mama".
Glavni problem, sve su opet sklepali i kao da smo gledale jos jednu novu desetu seriju.
Isto tako, epizoda koja je omaz starim likovima i zlocama. Sljedeca i zadnja (Bogu hvala) u kojoj ce opet sklepati sta je bilo sa Feritom, sta sa Seyran, sta je sa njima, i onda hop novi vremenski skok i odrasli Duru i Tesko. Jahaci su toliko glupi i mizerni, a i curcu i ostatak ekipe. Nek se nose odakle su i dosli.
I da, ja sam mislila da ce na kraju yali svi likovi napustiti yali i osloboditi se tih okova, zapoceti vlastite zivote u svojim novim kucama/stanovima. Na kraju ispade da svi ostaju u yali. Odlicna poruka!
|
|
|
29.03.2025., 09:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Je li na kraju išta spominjan Šemso jučer u sadašnjosti? Osim u onom dijelu gdje su nabrajali sve neprijatelje.
Skužila sam u "sadašnjosti" od zlica samo Karana, Cipelića i Tarika.
Od kontejner ekipe fale Šemso i Tayer. Ako sam dobro ubrala Esme je rekla da je Tayer mrtav, a tada je vragbaba bila kao u zatvoru, ne kontejneru.. ne znam što su rekli da je njena sudbina.
Mislim, ipak je najbitnije bilo raščistiti gdje su i koja je sudbina likova za koje smo jedva čekali da ih maknu...
Još im je ostalo samo da se Asu vrati, kao osvetnica,... onako samo da izazovu šok... nije sad bitno ima li smisla ili ne...
Ami Ovo za Seyrin fax i Teška je meni isto upalo u oko, čak sam i jučer uz gledanje komentirala.
Samo bi jahačima palo na pamet da bi Seyro otišla negdje studirati ostavljajući malo dijete.
E sad, dojam da je ona otišla....stvorili su komornom atmosferom na početku koja ne samo da je davala vibru da je Seyro negdje nego da je mrtva i fali im, jer su htjeli napetost te vrste....
A vrlo vjerojatno je da Seyro nije nigdje išla studirati nego na faxu koji je već išla i da je taj dan samo bio dan obrane diplomskom rada, pa su svi čekali razultate i bili malo nervozni (u duhu novih njih, pažljivih i supportive)
Ovo bi jedino i samo imalo smisla. Zato Teško. koji je već malo veći dječak ju samo normalno pozdravi.... a mala... koja svaki dna sve tako pozdravljam (vidimo s Kazom) je entuzijastičnija... sukladno.godinama
Kad je došla, objavila da je diplomirala.. slavlje..
Ali, baš kao što je femir komentirala. Stvore komornu atmosferu, a svima u najavi kažu da je na faxu... najave gledaju i na tv
|
29.03.2025., 10:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2024.
|
Sana Eh jedino tako bi se moglo objasniti, ali opet mi glupo.
Dalje, stara Seyran bi nekako preko Safeta dosla do Tarika, i zrtvovala sebe da spasi Ferita, jer ona zna da Tarik zeli nju i sve radi da dobije nju. Zapravo, zna li Seyran da je Tarik zarobio Ferita? Zna li iko da je Ferit zarobljen? Stara Seyran bi isla u potragu za Feritom, kao sto je Ferit trazio nju. Sada i vozi pa moze sama.
I da, dokle vise histerija drage nam skvo i Esme, stvarno pretjeruju. Seyran nema vremena za svoju patnju i vjecito gura duboko svoja osjecanja dok se na kraju ne slomi od osjecaja nemoci.
U svakom slucaju, sljedeca je zadnja epizoda, nek konacno zavrse.
|
|
|
29.03.2025., 10:18
|
|
La la la, ben de böyleyim
Registracija: Aug 2016.
|
I taj diplomski. Bljuc.
Dakle, Seyran dolazi doma, ima togu i kapu. Diplomirala je, valjda je bila i promocija kad ima togu i kapu.
Nitko joj nije išao na promociju nego je bila sama, a oni ju uzbuđeni čekaju i čestitaju joj, a ona oblači togu i kapu koju je negdje prije i bez njih već nosila dok su joj uručivali diplomu?
Diplomirala umjetnost, ma di ako ne u Istanbulu?
Koma. Teške gluposti.
I opet ja koja volim SeyFer/AfRam uz sve te pifdarije...dođe mi da im viknem: "bježite od tamo, ti ljudi oko vas nisu vaša obitelj, stranci su."
|
|
|
29.03.2025., 10:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
Yalı Çapkını (Vodomar, Ženskaroš iz vile) Vol 7
Quote:
Looty kaže:
I taj diplomski. Bljuc.
Dakle, Seyran dolazi doma, ima togu i kapu. Diplomirala je, valjda je bila i promocija kad ima togu i kapu.
Nitko joj nije išao na promociju nego je bila sama, a oni ju uzbuđeni čekaju i čestitaju joj, a ona oblači togu i kapu koju je negdje prije i bez njih već nosila dok su joj uručivali diplomu?
Koma. Teške gluposti.
I opet ja koja volim SeyFer/AfRam uz sve te pifdarije...dođe mi da im viknem: "bježite od tamo, ti ljudi oko vas nisu vaša obitelj, stranci su."
|
Looty, nemaju novaca za Seyraninu diplomu ni za Durinu sobu da lijepo urede. Od kada curica od 4 godine spava s roditeljima. Svako dijete mora imati svoju sobu. Tesko je također skroz drugačiji. Katastrofa od scenarija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
29.03.2025., 10:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Uzmite ovo s rezervom jer iskreno nisam baš skoncentrirano pratila jer mi bilo dosadno  .. ja sam služila da je Seyro rekla da je promocija nekad kasnije, ali da je na upit Duru obukla ju.
Shvatila sam da je išla na obranu rada.
Ali kažem, možda sam fulala, a čak i da nije.... cijela ta priča je ionako nakaradno i bezveze napisana i za cilj je ionako imala da im se u sretnom trenutku desi tragedija....
Ma, zaključak svega je...konačno su se svi riješili ove patnje.... a i mi ovisnosti...
Jer, zbog SeyFer... tj AfRam glume sve bi pogledala.... ali već odavno to ne gledam kao priču nego gledam izdvojene scene
Ionako svaki od jahača kad piše epku. krene ne razmišljajući o tome što je bilo, što će biti... I s čim povezati...
|
29.03.2025., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
Sana kaže:
Uzmite ovo s rezervom jer iskreno nisam baš skoncentrirano pratila jer mi bilo dosadno  .. ja sam služila da je Seyro rekla da je promocija nekad kasnije, ali da je na upit Duru obukla ju.
Ali kažem, možda sam fulala, a čak i da nije.... cijela ta priča je ionako nakaradno i bezveze napisana i za cilj je ionako imala da im se u sretnom trenutku desi tragedija....
Ma, zaključak svega je...konačno su se svi riješili ove patnje.... a i mi ovisnosti...
Jer, zbog SeyFer... tj AfRam glume sve bi pogledala.... ali već odavno to ne gledam kao priču nego gledam izdvojene scene
Ionako svaki od jahača kad piše epku. krene ne razmišljajući o tome što je bilo, što će biti... I s čim povezati...
|
Baš tako, da smo gledali na neku logiku prestali bi gledati seriju još u prvoj sezoni kad je sve krenulo niz brdo, ali uvijek smo čekali sretni Seyfer i došli do ovoga sada. Nadam se da će nekad netko objasniti zašto je ova produkcija uradila ovo što je uradila, zašto su uništili par koji je postao ikona .
|
|
|
29.03.2025., 10:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Sana kaže:
E sad, dojam da je ona otišla....stvorili su komornom atmosferom na početku koja ne samo da je davala vibru da je Seyro negdje nego da je mrtva i fali im, jer su htjeli napetost te vrste....
A vrlo vjerojatno je da Seyro nije nigdje išla studirati nego na faxu koji je već išla i da je taj dan samo bio dan obrane diplomskom rada, pa su svi čekali razultate i bili malo nervozni (u duhu novih njih, pažljivih i supportive)
Ovo bi jedino i samo imalo smisla.
(...)
Kad je došla, objavila da je diplomirala.. slavlje..
|
Quote:
Looty kaže:
I taj diplomski. Bljuc.
Koma. Teške gluposti.
|

Gledala sam sinoć live, taj dio... odjednom pred Duru iskače Seyran... trče njih dvije u vilu... mama je došla... A Seyran sve sretna govori: "Diplomirala sam!"
Kad netko upucan, ranjen itd. bude dovezen u bolnicu, svi (cijela šira obitelj) se sjati u bolnicu, čekajući tjeskobno što će biti s pacijentom.
A Seyran i njezino diplomiranje??!!
Običaj je kod nas (u Hrv.) da, kad student brani diplomski rad, na hodniku čekaju i prijatelji/prijateljice, ali i roditelji (!), s cvijećem itd.
Ovdje: nitko.
Rijetko tko padne na usmenoj obrani diplomskog. Ma, valjda nitko.
I onda Seyran stiže kući, veselo objavljuje da je diplomirala pa vadi iz torbe kapu i togu!!! Stavlja kapu na glavu, oblači togu... slijedi fotografiranje... s obitelji, u obiteljskom krugu.
To, znači, u TR, ide sasvim drukčije!!! Ako je ovako kako nam je predstavljeno u seriji.
Obraniš diplomski, kupiš togu i kapu i trčiš kući.
Pa najprije ispitno povjerenstvo preda svu dokumentaciju o obrani rada studentskoj referadi, koja sve provjeri, pa možda istog dana izda studentu potvrdu da je diplomirao. Ali, rijetko istog dana.
Promocija se ne održava svaki dan, možda dvaput, triput godišnje, kad diplomirani studenti odijevaju toge i stavljaju kape na glavu. I kad na slavlje stignu roditelji, prijatelji itd. I kad im se uručuju diplome, u onim tuljcima.
Nakon prisege itd., slavlja, bacanja kapa u zrak, slikat će se s prijatelji(ca)ma, roditeljima, rodbinom koji su došli na promociju.
Seyran se mogla pojaviti pred obitelji, odmah (istog dana) nakon diplomiranja, jedino s papirom u ruci, potvrdom da je diplomirala. Pa njome mahati pred njima.
Jedino ako se u Turskoj sve odvija drukčije.
Trebalo bi ispitati.
|
|
|
29.03.2025., 10:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Ah moj Star ahh,čime se hvališ-ponosiš..
https://x.com/startv/status/1905912847739035853
Da jahači dođu i pročitaju ovo gore što djevojke napisaše o toj sceni,temi školstva,diplomiranja,slavlja nakon iste...bili ih bilo stid?  ..nebi naravno,oni se ponose svojim neznanjem,dokazali su nam to više puta pa,ništa čudno..
Sve je ovo u priliku divno-krasno ali,ja nisam zaboravila the scenu i neću pa,sve mi ovo ravno ko daska.. 
A Sunu više ne mogu vidjeti,nikako,ni na sekundu..
Sana ovo gore za vragbabu,zar Akin nije ubio nju pa sebe? policija kasnije našla njen leš ili sam je nešto pobrkala..
https://x.com/chanou904778265/status...28592552276179
Yt. pregledi..
https://x.com/DovicoMarilena/status/1905927355110994156
Nakon par ep. od kojih nisu dijelili fotku zahvale publici jutros su se opet vratili toj navici,rajting im se povećao pa..  ..gle fotku..
https://x.com/yalicapkinidizi/status...94446702494055
|
|
|
29.03.2025., 11:23
|
|
|
Quote:
Sana kaže:
|
Pa i da je išlana obranu ne bi dobila togu i kapu. To ide kasnije. Možda je to sitnica ali sitnica po sitnica čine cjelinu. Ova cjelina nema smisla.
|
|
|
29.03.2025., 11:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
femir1 kaže:
Ah moj Star ahh,čime se hvališ-ponosiš..
https://x.com/startv/status/1905912847739035853
Da jahači dođu i pročitaju ovo gore što djevojke napisaše o toj sceni,temi školstva,diplomiranja,slavlja nakon iste...bili ih bilo stid?  ..nebi naravno,oni se ponose svojim neznanjem,dokazali su nam to više puta pa,ništa čudno..
Sve je ovo u priliku divno-krasno ali,ja nisam zaboravila the scenu i neću pa,sve mi ovo ravno ko daska.. 
A Sunu više ne mogu vidjeti,nikako,ni na sekundu..
Sana ovo gore za vragbabu,zar Akin nije ubio nju pa sebe? policija kasnije našla njen leš ili sam je nešto pobrkala..
Yt. pregledi..
https://x.com/DovicoMarilena/status/1905927355110994156
|
Nije. Akin je upucao nju pa sebe. Sebe je bio - Tayer ga pokopao i poslao Feri sliku... tad je nastala frka.. gdje je drugi grob..
U onoj Tayer sobi iz noćnih mira... s lutkama.... još se naježim... nisam mogla ni gledati..... .. vidimo nju živu, Tayer je liječi...I.... ne mogu to ni pisati...
Kasnije je još Šemso se s njom našao....Orhi je trebao biti kazna za Akina...
Kod kontejner scene, ako se dobro sjećam... tj za večerom komentiraju da je ona uhićena... kad Ferit za stolom gleda u Seyro i hvata je za ruku, kao potpora... znajući koliko joj je to teška tema (čisto ovo za Feru dodajem jahačima koji su zaboravili i kojoj fazi SeyFera je so2 završila). E sad prošlo je 2god + godina + 4 godine. Možda je i ona pokojna
Quote:
Looty kaže:
Pa i da je išlana obranu ne bi dobila togu i kapu. To ide kasnije. Možda je to sitnica ali sitnica po sitnica čine cjelinu. Ova cjelina nema smisla.
|
To je ona sebi kupila za uspomenu 
|
29.03.2025., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
|
|
|
29.03.2025., 11:31
|
|
|
Quote:
kedi18 kaže:

Gledala sam sinoć live, taj dio... odjednom pred Duru iskače Seyran... trče njih dvije u vilu... mama je došla... A Seyran sve sretna govori: "Diplomirala sam!"
Kad netko upucan, ranjen itd. bude dovezen u bolnicu, svi (cijela šira obitelj) se sjati u bolnicu, čekajući tjeskobno što će biti s pacijentom.
A Seyran i njezino diplomiranje??!!
Običaj je kod nas (u Hrv.) da, kad student brani diplomski rad, na hodniku čekaju i prijatelji/prijateljice, ali i roditelji (!), s cvijećem itd.
Ovdje: nitko.
Rijetko tko padne na usmenoj obrani diplomskog. Ma, valjda nitko.
I onda Seyran stiže kući, veselo objavljuje da je diplomirala pa vadi iz torbe kapu i togu!!! Stavlja kapu na glavu, oblači togu... slijedi fotografiranje... s obitelji, u obiteljskom krugu.
To, znači, u TR, ide sasvim drukčije!!! Ako je ovako kako nam je predstavljeno u seriji.
Obraniš diplomski, kupiš togu i kapu i trčiš kući.
Pa najprije ispitno povjerenstvo preda svu dokumentaciju o obrani rada studentskoj referadi, koja sve provjeri, pa možda istog dana izda studentu potvrdu da je diplomirao. Ali, rijetko istog dana.
Promocija se ne održava svaki dan, možda dvaput, triput godišnje, kad diplomirani studenti odijevaju toge i stavljaju kape na glavu. I kad na slavlje stignu roditelji, prijatelji itd. I kad im se uručuju diplome, u onim tuljcima.
Nakon prisege itd., slavlja, bacanja kapa u zrak, slikat će se s prijatelji(ca)ma, roditeljima, rodbinom koji su došli na promociju.
Seyran se mogla pojaviti pred obitelji, odmah (istog dana) nakon diplomiranja, jedino s papirom u ruci, potvrdom da je diplomirala. Pa njome mahati pred njima.
Jedino ako se u Turskoj sve odvija drukčije.
Trebalo bi ispitati.
|
Imam iskustvo tri puta u HR s svojom djecom. U srpnju ću imati i četvrto u GB i to nekoliko mj nakon obrane doktorata.
Potvrdu ne možeš ni kod nas dobiti isti dan kad si diplomirao. Sin je morao pričekati par dana na potvrdu jer je putovao odmah u GB, diplomu je podigao nakon valjda godinu i pol kad smo bili u prolazu uz PMF...slikala ga s diplomom, naslonjen na fasadu PMF-a u poderanim trapericama, majci i starkama. 
Ova druga dvojica sve propisno s togama i kapama ali par mj. nakon diplome.
Toga i kapa se ne kupuju po dućanima jer kak bi izgledale te promocije..
Ne bih rekla da je u TR drugačije. Drugačije je samo u glavama ovih scenarista, pišu smeće kao da smo retardirani.
Bilo im preskupo organizirati snimanje obrane ili promocije dolje na Sinanu (umjetnička akademija) pa su to u kućnoj verziji izveli. Budale.
Retardirani su oni.
p.s. ne znam jesam li ikada nekoga toliko počastila pogrdnim izrazima. Looty prestani.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:03.
|
|
|
|