Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.06.2018., 19:52   #61
to niko nece gledat. nece se ljudi dat ucjenjivat od strane politickog gestapa.
j.a. is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2018., 19:27   #62
Ja evo tek sad pogledao svih 9 epizoda nove sezone. Baš simpatično i pozitivno. U starom stilu.

Baš mi je žao da Roseanne neće ostati, čudno će to biti bez nje. Ali veselim se novim epizodama. Nadam se da neće mijenjati theme song.
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2018., 19:47   #63
Quote:
jobbrecht kaže: Pogledaj post
Ja evo tek sad pogledao svih 9 epizoda nove sezone. Baš simpatično i pozitivno. U starom stilu.

Baš mi je žao da Roseanne neće ostati, čudno će to biti bez nje. Ali veselim se novim epizodama. Nadam se da neće mijenjati theme song.
Ja sam ih gledala negdje kad su završili sa sezonom ili malo poslije, i bila sam oduševljena. Isti red smijeha i gorčine (knedle u grlu) kao i kad gledam Mom.

I Roseanne odlična, čak i tako desno nastrojena, i baš mi je žao što je sve propalo.

Nadam se da će uspjeti nastaviti u istom stilu, može i bez politike...dapače.
Ali sjajno je vidjeti seriju o običnim 'malim' ljudima.
šafrona is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2018., 20:57   #64
Meni je onaj kalibar humora u seriji Mom najjaci od svih tih novijih sitcoma Bar u prvoj sezoni.
*Hades* is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.10.2018., 22:51   #65
Quote:
*Hades* kaže: Pogledaj post
Meni je onaj kalibar humora u seriji Mom najjaci od svih tih novijih sitcoma Bar u prvoj sezoni.
I meni.
Zbog njih sam čini mi se i počela opet gledati sitcome, a i ostale serije koje traju po 20-ak minuta.
šafrona is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2018., 01:25   #66
Nikad čuo za tu seriju (Mom), hvala što ste mi ju otkrili. <3
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2018., 17:57   #67
Eto pogledao prvu. Neću spojlati jer bi bilo glupo da napisem ako niste gledali. Ne znam kako će ovo ispasti, i dalje je simpatično i funkcionira, ali bez nje je jednostavno neka rupa... Barem meni...Bas me zanima hoce li opstati. Treba vidit u iducim epizodama kako ce se snaci. Kazu da je gledanost ove epizode oko 10 milijuna. Bas sam gledao, premijera Roseanne je bila oko 18.5m, deseta 10.5m..
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2018., 02:16   #68
Ovdje nema spoilera, tko ne pogleda epizodu, nek ne ulazi dotad u topic.

Meni epizoda bila just fine, imalo je smisla način na koji su ubili Roseanne.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.11.2018., 16:15   #69
ova halloween mi je bila bezveze epizoda
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2018., 20:45   #70
Moram priznati da mi Roseanne uopće ne fali. Baš mi je dobra serija i bez nje.
enigmatic is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.12.2018., 12:30   #71
I dalje pratim,ne fali mi Roseanne,ok su mi.Vidjeti ćemo kako će biti sa Beckynom trudnoćom. Dobri su mi Darleen i ovaj njen.
enigmatic is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2019., 23:23   #72
Jel' ovo otkazano ili?
Arabea is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2019., 00:43   #73
zasad nije otkazano. nije još potvrđeno, ali trebali bi dobiti još jednu sezonu:

https://deadline.com/2019/02/the-con...al-1202550112/
Crimson Petal is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2019., 10:53   #74
S obzirom da su najgledaniji ABC-ijev sitcom, dobit će novu sezonu.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.09.2019., 23:16   #75
Počela druga sezona. Stigla i Becky-na curica na svet.
Najjače mi je bilo kad su na kraju pričali da će dete odgajati kao Tarzana da ne zna da je Conner.
PeterGriffin is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2019., 23:59   #76
Ajme, i Ben i David bi se stvarno mogli obrijat da liče na nešto.

Ono što mi je skroz nekonzistentno trenutno mi je da su oni skroz zaboravili na Roseanne. Mislim, na stranu sad šta je ova dobila otkaz jer je rasistička tuka, npr. nema mi nikakvog smisla da Becky u niti jednom trenutku nije pomislila na mamu koja je nedavno umrla nakon što je rodila Little Bev i kako neće imat nju pored sebe?

Jackie i dalje standardno najbolja. Laurie Metcalf je fantastična.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2020., 10:04   #77
Odlične su im uloge od Katey Segal i Jay R. Fergusona, nadam se da će iduće sezone bit promovirani u stalne članove postave. Isto tako bi D.J.-a i njegovu malu mogli downgradeat, jedva da se pojavljuju i nemaju nikakvu priču.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 21:46   #78
Obnovljeno za 5 sezonu.
Old 25.02.2024., 14:28   #79
Hoće netko više namjestit zubnu protezu Johnu Goodmanu, pola teksta šta izgovori se ne čuje bez titla jer stalno frflja, i tako već drugu sezonu zaredom?
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2024., 20:52   #80
Serija će dobiti 7 i zadnju sezonu, barem prema insiderskim informacijama. I imat će oko 6 ep. da se završi serija bez repova.Svi glavni glumci će se vratiti.
Ajde super,ali ono 6 ep. Nadam se barem 7.

Quote:
Good news for The Conners fans. The Roseanne followup, which just marked its 100th episode, will be getting a seventh season. The renewal is being finalized, with a short order to wrap the story expected, sources said. I hear it will be around 6 episodes, and the main cast, including John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert and Lecy Goranson, is expected to return.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:04.