Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.01.2025., 12:50   #61
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
MF, kažu Poljaci da je Sara prijavila Tiny Heart pa se kasnije predomislila i htjela zamjeniti pjesmu te poslati Psycho, ali joj nisu dozvolili:

Navodno ima i njen stejtment na Instagramu povodom toga.
Bogme si u pravu, objavila je podužu izjavu koju prenosim u cijelosti:

Quote:
Sara James kaže:
Dear All,

I never thought that at the beginning of the year, together with my team, I would have to make one of the most difficult decisions in my professional life so far. Eurovision was a huge dream, a challenge, and a tremendous opportunity for me. Therefore, with a heavy heart, I must inform you that I have decided to withdraw from this year’s edition of the contest.

The decision to participate in Eurovision was made in a moment filled with excitement and the desire to test myself on such a grand stage. I believed it would be an experience that would strengthen me and allow me to show you the best version of myself as an artist. However, life is often more complicated than we imagine.

The biggest turning point was realizing that artistic decisions must align with my intuition. Although I initially believed that Tiny Heart would be the best choice, I came to understand that the song that truly reflects me and what I want to convey in such a contest is Psycho. Changing this song was not possible due to the rules of the preselection competition.

I would also like to apologize to the preselection committee, which trusted me and gave me this unique opportunity. I am deeply grateful for your work and appreciate everything you do to make this contest so special. I hope you will understand my decision.

I know that some people may be disappointed by my decision - especially those who believed in me and supported my participation in the contest. If you feel this way, I kindly ask for your understanding and a bit of patience. I am learning how to make difficult decisions that are true to who I really am.

Thank you for all the words of support and for believing in my potential. It is thanks to you that I can grow as an artist and a person. I need some time to fully find my path, but I promise that I will give you reasons to be proud of me again.

With all my heart,
Sara
Žao mi je što nije uspjela sa PSYCHO, čim je objavila tu pjesmu na novitetima sam pisao kako bi bila odlična predstavnica Poljske
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 13:01   #62
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Žao mi je što nije uspjela sa PSYCHO, čim je objavila tu pjesmu na novitetima sam pisao kako bi bila odlična predstavnica Poljske
Da, ta pjesma je bila potencijalni jury bait, ali eto na kraju ništa.
Old 14.01.2025., 13:44   #63
Mislim da bi obje pjesme bilo teško prenijeti na ESC stage na način da funkcioniraju, slično kao Tower lani
Old 14.01.2025., 13:53   #64
Želite reći da smo umalo dobili najbolju ĐESK nepobednicu, ali da je TVP rekao STOP?!
Old 14.01.2025., 14:19   #65
Navodno već pičvajz. Ovaj Janusz što je upao umjesto Sare, izveo već svoju pjesmu javno u svibnju prošle godine. 8 pjesama je već objavljeno, čeka se još duet i taj Janusz.
Old 14.01.2025., 14:40   #66
Quote:
cas kaže: Pogledaj post
Želite reći da smo umalo dobili najbolju ĐESK nepobednicu, ali da je TVP rekao STOP?!
Iskreno, PSYCHO > Tiny Heart, tako da je TVP u ovom slučaju vjerojatno pogriješio. Međutim, smatram da je Sara donijela dobru odluku da ne ide s Tiny Heart ako je već došlo (a očito je) do toga da mora birati ili tu pjesmu ili odustajanje.

Quote:
Navodno već pičvajz. Ovaj Janusz što je upao umjesto Sare, izveo već svoju pjesmu javno u svibnju prošle godine. 8 pjesama je već objavljeno, čeka se još duet i taj Janusz.
Hm, misliš čeka se još Janusz i DARIA? Pjesmu od dueta već imamo, ali od pokradene pobjednice iz 2022. nemamo.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 15:00   #67
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Hm, misliš čeka se još Janusz i DARIA? Pjesmu od dueta već imamo, ali od pokradene pobjednice iz 2022. nemamo.
Da, u pravu si. Daria navodno ima baladu.
Old 14.01.2025., 16:40   #68
Moji komentari na poljske pjesme:
  • CHRUST - Tempo - predug uvod u pjesmu od 20 sekundi u kojima se ništa ne događa, refren kritičan, pjesma malo podsjeća na Daj, daj, katastrofalan početak slušanja 2/10
  • Dominik Dudek - Hold the Light - mješavina nekoliko poznatijih svjetskih hitova, više nego solidna up-tempo pjesma lijepe pouke Dominik je još i ranije pokazao kako ima dobar glas, tako da ne sumnjam da će vokalno biti na razini, 7/10
  • Marien - Can't Hide - interesantna up-tempo balada U nekim dijelovima čudan mi je njezin vokal, kao da se čuje onaj ''ruski'', u ovom slučaju poljski engleski, 6/10
  • Sonia Maselik - Rumours - sviđa mi se ova pop pjesma koja definitivno ima prostora za dobar scenski nastup Pjesma se, nažalost, malo previše ponavlja i u build-upu do uvoda i u refrenu, no ritam vozi! 6,5/10
  • Justyna Steczkowska - Gaja (Gaia) - pjesma solidno počne, no nepostojeći refren u kojem samo ponavlja jednu riječ uz hrpu instrumentalnog dijela sve upropasti Kroz cijelu pjesmu osjeti se taj istočnjački melos, 4/10
  • Sw@da x Niczos - Lusterka (Mirrors) - nešto što bi Ukrajina poslala i bila u top 2-5 zbog situacije u svijetu kakva je. Poljska bi s ovim bila rubni finalist, 3/10
  • Kuba Szmajkowski - Pray - balada koja se ubrzo pretvori u dosta catchy pop pjesmu, sviđa mi se Doduše, ne vjerujem da je nešto što bi prošlo zapaženo na Eurosongu, 8/10
  • TYNSKY - Miracle - mirna, opuštajuća, storytelling balada vrlo ugodnog vokala Nenametljivo, nekonkurentno, ali jako, jako lijepo za poslušati 7,5/10
Zaključak: Poljaci nisu pružili nijednu pjesmu koja odstupa ili se ističe. Dosta radio-friendly ponuda. Ništa, čekamo pjesmu od Darie Marx
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 20:12   #69
Dariji i Kubi Šveđani radili pjesme, u Dominikovom timu Teya predstavnica Austrije 2023.
Old 14.01.2025., 20:35   #70
Quote:
Dariji i Kubi Šveđani radili pjesme, u Dominikovom timu Teya predstavnica Austrije 2023.
Nisam spreman, DARIA misli ozbiljno Čudi me što se Teya još nije oglasila po tom pitanju, sjećam se koliko je podržala Nemu lani i prije nego je pjesma bila objavljena.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 23:25   #71
Sara James je poljska Natalie Balmix?
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 00:30   #72
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
Sara James je poljska Natalie Balmix?
Ne, Sara je puno mlađa i već puno uspješnija
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 01:02   #73
Justyna - Gaja jedina tu valja i ima pravi Eurovision banger!

Rekla je da je napravila revamp i da će nastup GORITI!! Žena je spremna i ne zajebava se
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 09:47   #74
Čini mi se da Poljaci nemaju pjesme koje su za sami vrh, ali i dalje čekamo da Daria objavi svoju pjesmu. Ona bi 2022. godine bila u top 5 na Eurosongu

Moj trenutni top 5:
1. Sonia Maselik
2. Kuba Szmajkowski
3. Marien
4. CHRUST
5. Justyna Steczkowska
ezioA55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 17:05   #75

224 prijave pristigle su za sudjelovanje na poljskom nacionalnom izboru, od kojih je stručni žiri odabrao 25 kandidata koji su pohađali audicije uživo. U finalu će gledatelji isključivo putem SMS-a moći glasati za svog favorita, a finale je na rasporedu 14.02. od 20:45h
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 17:12   #76
Koliko se piše, nemaju ove godine ništa konkurentno.
Old 15.01.2025., 17:50   #77
Quote:
Koliko se piše, nemaju ove godine ništa konkurentno.
Tim više će im nastupi imat još više efekata
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2025., 19:18   #78

Justyna approved
BlaireWhiteFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 03:43   #79
Chrust – Tempo – eh, nije mi ovo nešto ovako na prvu, na momente dosadno i previše se dere

Dominik Dudek - Hold the Light – pa ok mi je, ali ništa posebno

Marien - Can't Hide – hmm, ne znam, malo mi je ok, pa malo dosadno, pa opet ok

Sonia Maselik – Rumors – nije loše, ali mi je više kao neka pozadinska muzika

Justyna Steczkowska - Gaja – šteta što nije na nekom ugodnijem jeziku, super mi je muzika ali ovaj tekst/jezik mi baš smeta na to jer je pregrub nekako, kao da grebe po pjesmi

Sw@da x Niczos - Lusterka – ok mi je ovo, ali mi je nekako neprimjetno prošlo

Kuba Szmajkowski – Pray – smara, pa cvili, pa nešto krene, pa ne znam, previše prayyyy

Tynsky – Miracle - smor

Zasad mi je sve to nekako meh

M-E-L-A-P-E-L-A, Que si tú no me quieres, Otra gentе me querrá
annalise is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.01.2025., 12:30   #80
Quote:
annalise kaže: Pogledaj post
Zasad mi je sve to nekako meh
Čeka se Daria Marx da otpuše konkurenciju Jučer je na instagramu objavila da je u Berlinu i da je tamo upoznala nekog s eurovizijskim iskustvom
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:50.