Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Predsjednički izbori 2024.

Pogledaj rezultate ankete: Za koga ćete u drugom krugu glasati?
Zoran Milanović 200 92.17%
Dragan Primorac 17 7.83%
Glasovatelji: 217. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 31.12.2024., 19:16   #61
Quote:
malinko kaže: Pogledaj post
1. krug Milanović
2. krug dr. Primorac

Za Primorca sam bio siguran da će proći prvi krug, ali bojao sam se da u drugi krug ne prođe Kekin jer onda bi ona sigurno bila predsjednica, a nju ne volim jer mislim da se Hladno pivo zbog nje udaljilo od punk korjena i to joj ne mogu oprostiti. Pa sam glasao za Milanovića koji nema šanse u drugom krugu.
U drugom krugu glasam za Primorca jer mi od svih kandidata djeluje nekako najprirodnije i simpatičan mi je kad se smije.
Koji su to "svi kandidati"
KingCrimson is offline  
Old 31.12.2024., 19:17   #62
Quote:
malinko kaže: Pogledaj post
1. krug Milanović
2. krug dr. Primorac

Za Primorca sam bio siguran da će proći prvi krug, ali bojao sam se da u drugi krug ne prođe Kekin jer onda bi ona sigurno bila predsjednica, a nju ne volim jer mislim da se Hladno pivo zbog nje udaljilo od punk korjena i to joj ne mogu oprostiti. Pa sam glasao za Milanovića koji nema šanse u drugom krugu.
U drugom krugu glasam za Primorca jer mi od svih kandidata djeluje nekako najprirodnije i simpatičan mi je kad se smije.
Šteta da se sprdaš, ovo bi bila kombinacija godine
LenaMia is offline  
Old 31.12.2024., 19:18   #63
Fascinantno kako ljudi i dalje cuclaju vesla... Ne znam jel bi se smijala ili plakala...

Sent from my 2312DRAABG using Tapatalk
karmaAAA is offline  
Old 01.01.2025., 07:39   #64
Quote:
karmaAAA kaže: Pogledaj post
Fascinantno kako ljudi i dalje cuclaju vesla... Ne znam jel bi se smijala ili plakala...
sigurno misliš na ovih 5 forumaša koji su u anketi glasali za Primorca

Ekipa, sretna nam Nova!
Old 01.01.2025., 11:09   #65
Quote:
Prime Radiant kaže: Pogledaj post
sigurno misliš na ovih 5 forumaša koji su u anketi glasali za Primorca

Ekipa, sretna nam Nova!
Ne, mislim na bilo koga tko nakon 30 godina još uvijek vjeruje u lažna obećanja, pravnu državu u Hrvata i poštenje političara od lokalne do globalne razine. Jel samo ja vidim da korporacije upravljaju političarima diljem svijeta i drže na platnim listama te sitne miševe koji prodaju svoj obraz radi par sto tisuća eura ili nas ima više? Netko je fulao i šefa i stanicu što se tiće pojma demokracije i vladavine naroda. Ako se svaki glas mora čuti i uvažiti što ja onda imam dati svoj glas bilo kome od grupice naštelanih igrača? Kako to da pošten čovjek samostalno ne može skupiti glasove i bez masne medijske podloge kojom bi financirao svoju kampanju? Kako to da danas kraj svih tih usranih društvenih platformi nije nikome palo na pamet da napravi platformu gdje će svaki građanin sudjelovati u donošenju zakona i odluka pa tako i financiranja? Dovoljno je pet bistrih glava i godinu dana rada da bi se takva platforma pokrenula. Ako današnje bake znaju kliknuti palac gore na Facebooku pa tako bi znale i kliknuti kuda ide lova i kome. Zajedno bi gradili ovu zemlju.Sabor bi postao nepotreban kao i političari i taj vrh korupcije bi se odsjekao kao zmiji glava. Kažu riba smrdi od glave tj. od vrha. Koliko je institucija zakrčeno uhljebima koji ništa ne rade? Koliko ima agencija koje samo sišu krv ovom narodu a ne rade ništa pod milim Bogom?
S druge strane oni vam iza leđa slažu svjetsku vladu koju planiraju pustiti u protok 2030.g. a to će brzo doći. Ukinuli su kunu, uveli euro, sve je poskupilo a vi mislite da to nije sve predviđeno i pomno isplanirano puno prije neko je zaživilo. Čak je i onaj crveni nos rekao davno kako se hrvatskom upravlja izvana i da je sabor predstava za maloumne u kojem se te odluke provode. Rasprodali su vam zemlju, rastjerali narod. Ne samo vama već to rade dugi niz godina. Trančiraju na sitno i dok vi buljite u TV programe i jedete njihove laži i sisate vesla, naivno vjerujući, oni vam kuju crne planove iza leđa. Da je hrvatskim političarima stalo do naroda rekli bi istinu tko upravlja hrvatskom i osvijestili bi narod da smo i dalje pod nečijom čizmom no nažalost u hrvatskih političara je kratka pamet jer je um ispran (paricama iliti ispraznostima) i prodaje se obraz kao i hrvatski narod za šaku srebra. Jude. Đaba njima što sjede u prvim redovima na misama kad se njihova djela i veličina duše i morala očituje u nulama na bankovnim računima. Sva sreća pa neće ponijeti ništa sa zemlje kad im kucne čas osim srama.

Živjeli Hrvati, otvorio vam Bog Otac pamet, oči i uši.

Sretna vam Nova Godina Gospodnja

karmaAAA is offline  
Old 01.01.2025., 11:47   #66
Sretna nova godina svima a ne samo njima!
Old 01.01.2025., 12:10   #67
Prekrižit ću listić. Zašto nema te opcije?

Primorac je lutka, a Milanoviću ne mogu oprostiti kandidaturu za premijera.
Old 01.01.2025., 12:13   #68
Quote:
DJTcro kaže: Pogledaj post
Jednostavno pitanje:

Za koga ćete u drugom krugu glasati?
Pitanje je gotovo neozbiljno.

Zna se tko je pravi kandidat.

Milanović, za njega sam glasao i opet ću.
Tomislav B is offline  
Old 01.01.2025., 12:43   #69
Za pet mjeseci biti će tri godine čekanja na sastanak sa precjednikom. Slika u prilogu. S štovanjem

Obećanja, obećanja...pusta radovanja...

karmaAAA is offline  
Old 01.01.2025., 13:46   #70
Sretna nova godina svima.

Da ne duljim, ne glasam za debila milanovića, glasam protiv istočnog fronta.
Iza svega što svi znaju, kao i sve što se piše i priča, pa i apsolutno ne prihvatljivih stvari propalog komunjare koji ide rušit ustav, dolazimo do "sine qua non" a za mene je isti jasan i Milanović ga ima. Ostalo je nebitno, bilo dobro ili loše.
Definitivno ne želim po n-ti put u povjesti, da se hrvate vodi na jebeni istočni front.
Dakle, nedvojbeno, milanče ima moj glas.
noname23 is offline  
Old 01.01.2025., 15:00   #71
statistika nelaže, pa nek se svatko sam zapita koga će birati i tkome će vjerovati.
https://youtu.be/s2aCG4dvkGk?feature=shared
Ford is offline  
Old 01.01.2025., 15:08   #72
Quote:
Ford kaže: Pogledaj post
statistika nelaže, pa nek se svatko sam zapita koga će birati i tkome će vjerovati.
https://youtu.be/s2aCG4dvkGk?feature=shared
Potpuno kriva statistika.
Mithrandir is offline  
Old 01.01.2025., 18:53   #73
Quote:
noname23 kaže: Pogledaj post
Sretna nova godina svima.

Da ne duljim, ne glasam za debila milanovića, glasam protiv istočnog fronta.
Iza svega što svi znaju, kao i sve što se piše i priča, pa i apsolutno ne prihvatljivih stvari propalog komunjare koji ide rušit ustav, dolazimo do "sine qua non" a za mene je isti jasan i Milanović ga ima. Ostalo je nebitno, bilo dobro ili loše.
Definitivno ne želim po n-ti put u povjesti, da se hrvate vodi na jebeni istočni front.
Dakle, nedvojbeno, milanče ima moj glas.
Ne moraš ti ići na istočni front. Može istočni front doći ispred Vukovara ili Kostajnice. Da su Rusi pregazili Ukrajnu, kako su bili planirali, vjerojatno bi komšije danas imali jači apetiti za za osvajajanjem teritorija.

Vjerojatno ne bi u sprezi sa Rusima napali Hrvatsku, ali rat na Kosovu ili BiH bi imao katastrofalne posljedice za Hrvatsku ekonomiju.
MartaB4P is offline  
Old 01.01.2025., 19:21   #74
Quote:
HotAndCold kaže: Pogledaj post
jbt ovaj forum je cudo,podsjeca ma na Sj.Koreju

pa nek stave opciju za nas koji ne glasamo
Sam kažeš da imaš 30+ i da u životu nisi glasovao, znači totalno si apolitičan, ali ti znaš kakv je ovaj forum, i što je u Sjevernoj Koreji.
Trebalo bi uvesti kao i u Australiji, čini mi se, da je glasovanje obavezno - ako ne izađeš plati globu, pa se rugaj.
Sorin1 is offline  
Old 01.01.2025., 19:24   #75
Sretna i berićetna Nova 2025. godina!

Inače,glasovao sam u prvom krugu za Milanovića, u drugom ću također.
Teško da je Plenković mogao odabrati goreg kandidata od ovog Netanyahuovog frenda , a i njegovo ponašanje za vrijeme Domovinskog rata je izgleda u najmanju ruku kontroverzno.
Sorin1 is offline  
Old 01.01.2025., 19:50   #76
Quote:
babarej kaže: Pogledaj post
Nisam glasao ni za jednog od ove dvojice ali Milanović se bar ponaša kao osoba(sa svim svojim manama) a ne kao neki prozirni oblik života iz SF serija koji ne zna komunicirati sa okolinom...
Kako misliš da Primorac ne zna komunicirati sa glasačima:Vidi se da je naučio napamet stalno ponavljati na kraju rečenice"dragi moji prijatelji",kao vučićevi dupeuvlakači.Ako se uspije uvući i Amerima ne bi me čudilo da ga izaberu na čelo RH.
galeni is offline  
Old 01.01.2025., 19:55   #77
Quote:
HotAndCold kaže: Pogledaj post
da,bilo bi okej ta opcija...ja u zivotu nisam nikad glasovao,a imam preko 30.

Necu nikad
Tvoj izbor,glavno da znaš komentirati.Odi na temu o ratu u Ukrajini pa da vidiš šta je "sjeverna koreja".Ne znam samo koja korist od takvog pristupa,FORUM treba biti dostupan za svako mišljenje,pa tko se ugura ,ugura.
galeni is offline  
Old 01.01.2025., 19:57   #78
Quote:
LenaMia kaže: Pogledaj post
Zašto? Ne glasaš, ne odlučuješ, nebitan si
Više od 30 godina glasam na izborima, još nikad nije pobijedio netko od onih za koje sam glasovao, osim jedanput na lokalnim izborima.

Mora da je moj glas jako bitan za razlku od onog koji nije ni izišao na izbore.
Old 01.01.2025., 20:00   #79
Quote:
The_End kaže: Pogledaj post
Prekrižit ću listić. Zašto nema te opcije?

Primorac je lutka, a Milanoviću ne mogu oprostiti kandidaturu za premijera.
Pa dosadilo mu da bude "fikus".Mislim da će dočekati priliku,samo da se maknu lopuže.Želim sretnu i uspješnu Novu 2025. godinu.I da,glasati ću opet za Milanovića,prvi pravi predsjednik RH odkada postoji.Kažu neki ne zovu ga napolje,pa kod koga da ide ,sve go p.der i l.zba da ne kažem nešto prostije.(Nisam homofob,taman posla,mislim na karakternu osobinu.)
galeni is offline  
Old 01.01.2025., 20:07   #80
Quote:
piskavac kaže: Pogledaj post
Glede boldanog... i ja sam također pomislio, Bože, ako je već on morao pobijediti, što mu nisi dao još tih jedan posto i nešto sitn da ne trošimo novce na drugi krug.

Trebalo je u anketu ubacit opciju - neću izaći na izbore. Na nju bi kliknulo barem 40 posto forumske populacije.
Kako bi Salapić i ostala bratija u DIP Uzeli još koju dnevnicu?A i većina komisija su mladež znase.Kod nas uopće nije bilo promatrača,a nije da smo nešto ruralni(paaaa,VSŽ i jeste ruku na srce) pa je i tu pobijedio zamislite tko.
galeni is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:28.