|
|
12.08.2005., 19:46
|
|
I drive.
Registracija: Apr 2003.
|
Samo nek se Crkva javlja, sto vise pizdarija, vise ce karata bit prodano 
|
20.08.2005., 22:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
alo ljudi, sad ste utihnuli a još 2 dana do koncerta...
tko ide sve s foruma?
kolko nas ima?
kod mene je prijevoz napokon sređen (compliments of ŠtetoČina  ) i jedva čekam polazak...
nadam se da se vidimo tamo... 
|
|
|
23.08.2005., 09:49
|
|
korisnik
Registracija: May 2004.
|
Marilyn Manson koncert
Onak, dobio sam dojam da je bio prekratak. A i razvio sam teoriju zašto je tako:
ili
1. Crkvenjaci i ini su uspjeli svojim prosvjedima nagovorit autoritete da ga ograniće do 23h.
ili
2. Zajebao nas je ko nikog do sad.
Poštto ne volim razmišljat o sebi kao o idiotu (kao to nisam  ), vjerujem u prvu teoriju....
Ali fakat prekratko.. možda se nismo iskazali ko publika
prekratko... nisam vjerovao da je kraj... a rulja je to tako brzo prihvatila
A trebali smo srušit arenu i nabit ga na vješala!
Međutim, svi smo se razišli.....
Dobro da je uljanik bio otvoren 
|
|
|
23.08.2005., 10:18
|
|
probisvjet
|
Sat i 20 min + bis...Stripesi su bili kraci  , nije mi se cinilo prekratko, mislim da je show bio upravo tako koncipiran.
A kraj mu je bio fenomenalan  
nitko nije skuzio da je kraj, svi ostali cekati nastavak 
|
|
|
23.08.2005., 10:33
|
|
svemirac
Registracija: Nov 2003.
|
gle kraj je izgledao ko kraj definitivno ali da se nije vratio na bis...."odrađen" koncert. prekratko definitivno.
koncert ok ali bio sam na puno boljih koncerata. očekivao sam čak i još više shock-iranja nego što je bilo, fakat su trebali doci i crkvenjaci pa da vide da pretjeruju
zao mi je kaj nisam imao fotic  em da fotkam koncert em goth komade
murije bilo u obilnim količinama. prvi koncert na kom sam morao skinuti lanac sa novčanika, do sada su ga svi primjetili ali nakon kulturnog objašnjenja da mi to služi da mi neko ne popali novčanik, a ne za zatuć nekoga s tim ili kaj već misle da ću s tim napravit  (ne volim ovaj smajli al ovdje paše  )
očekivao sam  ispred ulaza ali nije ih bilo
Buraz kad si ti došao u zg? Ja vidio za party u uljaniku ali heh krenuo sam odmah za zg...
|
23.08.2005., 10:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
a kakvi ljudi su dosli na koncert? svega po malo ili je bilo dosta tih takozvanih metalheadza? 
|
|
|
23.08.2005., 10:41
|
|
Zlo mi je.
Registracija: Nov 2002.
|
|
|
|
23.08.2005., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Kakvi su bili shock-detalji? Ima tko fotke da stavi na net?
Ljudi se kod nas često žale na kratke koncerte... što slavnije zvijezde, to kraći koncert. Zaboravljate da se kvaliteta ne mjeri samo vremenom trajanja.
Osobno ne volim biseve i pretjerano razvlačenje stvari. Draži su mi organizirani i "dobro odrađeni" koncerti 
|
|
|
23.08.2005., 13:05
|
|
svemirac
|
@tolstoyed - bilo je svakakvih ljudi, od goth opredjeljnih do košulja u hlače ljudi...šaroliko i skroz OK!
@kesten - metallica u ljubljani prije n godina...jako razvučen koncert i po meni jedan od najboljih sto se atmosfere tice.
sto se šokiranja tice, neznam kako on na nekim drugim nastupima ali ovdje je bio hmm manje provokativan od let3-a
@crow jane - to nisam znao, al ok murija nije intervenirala, samo znam da je jedan poznanik koji nije isao na koncert, a muvao se okolo arene cuo od jednog policajca kak je pricao svom frendu da kako ovdje dosli i neki nasminkani muski
fotki mozda bude ako nabavim jerbo fotice nisu pustali, a pretrazivanje na ulazu je bilo najrigoroznije sto sam iskusio do sada

|
23.08.2005., 13:19
|
|
korisnik
Registracija: May 2004.
|
QUOTE] uzbuna kaže:
Sat i 20 min + bis.
[/QUOTE]
what faking bis  nisam baš čuo ljude da ga dozivaju da se vrati, više mi je izgledalo kao vrijeme potrebno da se propovjedaonica postavi na stage. Inače, propovjedaonica je zakon, baš sam se osjećao kao da sam dio showa
Quote:
Crow Jane kaže:
Daj, još malo detaljnijih opisa.
|
Klavijaturista je imao obješene klavijature na dva drvena vješala
Quote:
StetoCina kaže:
Buraz kad si ti došao u zg? Ja vidio za party u uljaniku ali heh krenuo sam odmah za zg...
|
Ja došo u Zagreb oko 8, kernuo busom od tamo u 4.30, pojeo sendvič (zbuksali smo lepinje i salame na drvetu u parku  ), i sljedeće što znam je Savski most... vrlo brzo putovanje, nema šta!
Quote:
StetoCina kaže:
očekivao sam ispred ulaza ali nije ih bilo 
|
DA, i frend i ja smo se nadali da ćemo nekome pokazivati guzice, ali ništa 
Gadovi!
|
|
|
23.08.2005., 13:25
|
|
Forum je moj život
Registracija: Jan 2003.
|
drotovi su me ugodno iznenadili, vecinu vremena su proveli smijuci se prikazama koje su ulazile/izlazile iz arene. bilo je takvih ljudi da bi ih ja u cirkus stavio
najveca stala na sweet dreams... sta bi tek bilo da je obradio can't touch this..... 
|
|
|
23.08.2005., 13:41
|
|
svemirac
|
samo da napomenem ako nisam bio jasan, nisam ja razocaran sto MM nije bio sokantniji, zaboli me koliko sokira ili ne samo uz svu tu halabuku sam fakat ocekivao nekaj jebeno sokantno, a ono hmmm sokantno ko i vecina rock koncerata.
|
23.08.2005., 14:30
|
|
Patološko ništa
Registracija: Aug 2004.
|
Re: Marilyn Manson koncert
Koncert nije išao kako treba, već u hotelu Manson je dobio uklještenje živca na kičmi, tako da vjerujem da je nastupao s bolovima...
Koncert je ranije završio jer (koliko sam doznao od osoblja koje je radilo tamo) je Manson ostao bez zraka, tako da su ga morali prikopčati na kisik, ujedno nije sam izašao iz Arene, nego su ga 4 bakina odnijela van, jer nije bio u stanju hodati...
Čovjek je u jako lošem zdravstvenom stanju inače...
|
23.08.2005., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
StetoCina kaže:
@kesten - metallica u ljubljani prije n godina...jako razvučen koncert i po meni jedan od najboljih sto se atmosfere tice.
sto se šokiranja tice, neznam kako on na nekim drugim nastupima ali ovdje je bio hmm manje provokativan od let3-a
|
metallica su svjetski mega carevi
manson je bio ok, ali ne i spektakularan
po meni je publika bila dosta mlaka
poziva na bis prakticno nije niti bilo
a slazem se da je ono sto je slicilo na bis ustvari bilo vrijeme potrebno za postavljanje propovjedaonice
scenografija mi je bila genijalna, njihovi kostimi i frizure takodjer
a niti publika po tome nije puno zaostajala
nadam se da ce netko ovih dana postati fotke i jednih i drugih
ne znam zasto su ljudi ocekivali nekakve posebne pizdarije na koncertu
ipak je to bio sam rock koncert
a poslastice cak i najsokantniji tipovi cuvaju za posebne prilike - poput dodjele nagrada mtv-a i slicno
|
|
|
23.08.2005., 15:01
|
|
Dežurni Depresivac
Registracija: Oct 2003.
|
Koncert je bio fenomenalan..nastup fenomenalan..mjuza fenomenalna..uglavnom bilo je odlično. 
|
23.08.2005., 15:20
|
|
anomalija
Registracija: May 2005.
|
Re: Re: Re: Re: Marilyn Manson koncert
Quote:
WeCo kaže:
Ne znam, moj frend koji je radio tamo je vidio svojim očima da Mansona prikopčavaju na kisik i da ga iznose van...
Možda se čovjek guši iz hobija?
|
Možda mu to spada u nastup  Na drugom forumu sam pročitala da su neki ljudi naletili na Mansonove tour buseve na benzinskoj i sreli Mansona kako si kupuje keksiće  Još im je podijelio i autograme i sve. Tako da kaj god da mu je bilo očito se prilično brzo oporavio.
A i ja sam vidjela kako je basisti, čim je završio koncert, dotrčao neki tip i odmah ga zaogrnuo s jaknom, da se ne bi prehladio malo mamino 
|
23.08.2005., 15:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Koncert je bio spektakl, bez obzira na to kolko je trajao...barem meni...
Šteta je jedino zbog zvuka, koji je bio dosta loš, a ni publika nije bila bogznašto, više im je bilo do naguravanja nego do komunikacije s bendom, iako se Manson u više navrata obraćao publici.
Žao mi je što nije bilo nekih od većih hitova kao npr: Lunchbox (ili je to bilo, pa se ja ne sjećam), I don't like the drugs, The Reflecting God, Coma White, This Is The New Shit, sAINT;
Ali dobro, ja sam koncertom prezadovoljan, napokon sam ga vidio uživo, i to iz prvog reda, do kojeg sam se mukotrpno probijao pola koncerta, ali vrijedilo je... 
jedino što su mi nakon koncerta i cipele i hlače bile promijenile boju u bijelu... 
but, who cares?
Inače, ako je istina da je nastupao s bolovima - to se uopće nije vidjelo na nastupu, tako da svaka mu čast...
Šteta da nije bilo bisa, jedino ako se ono postavljanje pozornice za ACSS može nazvati bisom...
Ali, nevertheless, KONCERT je bio jako dobar... 
nadam se da i na sljedećoj turneji opet dođe u Hrvatsku...
(i to po mogućnosti u Zagreb) 
|
|
|
23.08.2005., 16:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2003.
|
Mene je zaista koncert razocarao. Ne zato sto je bio prekratak (uistinu jest), ili zato sto su odsvirali sam najocitije hitove (radi se o greatest hits turneji, naime) nego zato jer je glazbeno Manson jednostavno - bio dosadan.
Nazalost, cesto kod Mansona ostali elementi nadjacaju samu glazbu, ali koliko god neinventivan on bio u dobrom djelu svog opusa, Manson ima mnogo briljantnih trenutaka. Nazalost izgleda da je sve to ishlapjelo sinoc u Puli svodivsi se na isfucano hard rock zavijanje.
Ne znam za sigurno je li cijelo suzdrzavanje njegove teatrikalnosti i shock-efekta samo privremeno zbog svih popratnih dogadaja uz ovaj pulski koncert (donekle jest), ili je to jednostavno priroda svih njegovih nastupa (sto do neke granice isto jest), ali ostaje cinjenica da oslobodena svih ostalih elemenata po cemu je Manson 'postao' Manson, glazba ostaje dosadna, neinventivna i umorna. Barem je tako djelovalo u Puli.
Setlist (po pamcenju, stoga mozda nepotpun)
The Love Song
Irresponsible Hate Anthem
Disposable Teens
mOBSCENE
Tourniquet
Personal Jesus
Tainted Love
The Fight Song
The Nobodies
The Dope Show
Rock Is Dead
Sweet Dreams
The Beautiful People
Antichrist Superstar
Osim deranja "Croatiaaaa" tri puta izmedu pjesama, interakcija mu se svela na to:
- "It was hard coming to Croatia. So thank you for showing up."
- "Sorry it took so long to come to Croatia. 'Cos you guys are the biggest motherfuckers ...."
"The priests wanted to pay me not to come here. But you guys are big motherfuckers..." (nesto slicno).
Sve u svemu, Mansonova glazba se tesko suzdrzavala sama za sebe. Bezivotne interpretacije preslicnih pjesama davale su isto uzitka kao sjedenje kod kuce slusajuci CD.
Uz 200 kuna ustede.
(Jos nesto: u vezi kisika, poznato je inace da on ima problema s disanjem, pa to nije nista novo).
|
|
|
23.08.2005., 23:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2003.
|
točna setlista(ovo je svirao i u francuskoj i trajalo je isto 85 min -tak da nije nikome podilazio):
Antichrist Superstar Instrumental
The Family Trip
The Love Song,
Irresponsable Hate Anthem,
Disposable Teens,
mOBSCENE,
Tourniquet,
Personal Jesus,
Get Your Gunn,
Great Big White World,
Tainted Love,
The Fight Song,
The Nobodies,
The Dope Show,
Rock Is Dead,
The Golden Age Of Grotesque,
Sweet Dreams (Are Made Of This),
The Beautiful People,
Antichrist Superstar
zanimljivo je da uopće nije bilo prekida glazbe! čak i kada se je presvlačio(kada se pojavila dimna zavjesa) band je svirao .sve je to bila dobro uigrana predstava.
napravio je dobar odabir pjesama.
p.s. nije on lik koji se pozdavlja na kraju s publikom.
|
|
|
24.08.2005., 00:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
4th beast kaže:
zanimljivo je da uopće nije bilo prekida glazbe! čak i kada se je presvlačio(kada se pojavila dimna zavjesa) band je svirao .sve je to bila dobro uigrana predstava.
|
da, zato mi je i bilo malo čudno kad su nešto počeli svirati kao intermezzo a ja se čudim koja je to pjesma...
Quote:
4th beast kaže:
napravio je dobar odabir pjesama.
|
jako mi je falio This is the new shit...
ne znam zašto to nisu odsvirali...
Quote:
4th beast kaže:
p.s. nije on lik koji se pozdavlja na kraju s publikom.
|
ali ipak, na kraju Antichrist Superstara je počeo dijeliti poljupce publici, i onda sam znao da će nakon te pjesme biti gotovo...
kad je završilo ja sam uopće izgubio pojam o vremenu, nisam znao dal je prošao jedan sat ili tri...
al nije ni bed zbog kratkog koncerta, meni je veći thrill kaj sam ga vidio uživo, i to s udaljenosti od oko 1.5 m... 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:48.
|
|
|
|