Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Serije

Serije U nastavcima, a nisu sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.05.2017., 14:29   #861
Quote:
old-soul80 kaže: Pogledaj post
Što si ozbiljan jebote. Vidim imputiraš mi svašta. Podsjećaš me na mog poštara.
Ja uopće nemam mišljenje o novoj sezoni u pravilu jer sam pogledao prve 4 epizode u koje se rasteglo ono što se moglo staviti u dvije. I nadalje nismo došli do neke priče osim što još uvijek čekamo da se Cooper izvuče iz tog limba u kojemu je zapeo. Sada je izašao van u svijet i malo je autističan, ne zna se popišat i nosi kravatu na glavi i to mi je potpuno razumljivo. Čekam daljnji razvoj priče.
Nemoj se uzbuđivati toliko.
ma ne uzbuđujem se nego samo primjećujem da si za jednog velikog nekadašnjeg fana iznimno otrovan prema novoj sezoni.
Al sve 5
saruman_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 14:36   #862
Kakvi otrovan, samo ne umirem od ozbiljnosti oko jedne obične serije koja vrlo vjerojatno neće ispuniti moja, niti očekivanja oko barem 80% fanova originalne serije. Iz čiste znatiželje nastaviti ću pratiti da vidim što će se sve desiti ili ćemo na kraju serije dobiti još jedan veliki upitnik, pa nastavak za narednih 25 godina. U svemu tome treba malo i humora da se razbije ta morbidnost s kojom je Lynch skočio na nas.
old-soul80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 14:41   #863
Quote:
Kakvi otrovan, samo ne umirem od ozbiljnosti oko jedne obične serije koja vrlo vjerojatno neće ispuniti moja, niti očekivanja oko barem 80% fanova originalne serije. Iz čiste znatiželje nastaviti ću pratiti da vidim što će se sve desiti ili ćemo na kraju serije dobiti još jedan veliki upitnik, pa nastavak za narednih 25 godina. U svemu tome treba malo i humora da se razbije ta morbidnost s kojom je Lynch skočio na nas.
ajde baš mi drago da si upućen u postotke razočaranosti fanova originalne serije.
Dobro je imati takvu anticipaciju, to je izvrstan dar.
saruman_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 15:17   #864
Pa 30% originalne serije (druga polovica druge sezone) je bilo teško sranje, tako da ne pričamo o okaljavanju neke savršenosti, jer savršenosti nije bilo. Reda radi se druga sezona do kraja odgledala, a bila je negledljiva, osim naravno zadnje epizode koja je skoro sve spasila.
Tako da, dok god je razina prvih Twin Peaks epizoda i filma, to je to.
nook is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 16:14   #865
Quote:
saruman_ kaže: Pogledaj post
ajde baš mi drago da si upućen u postotke razočaranosti fanova originalne serije.
Dobro je imati takvu anticipaciju, to je izvrstan dar.
Rijetki su ti takvi kao ja. Vidim ja puno toga unaprijed.
old-soul80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 16:49   #866
Quote:
nook kaže: Pogledaj post
Pa 30% originalne serije (druga polovica druge sezone) je bilo teško sranje, tako da ne pričamo o okaljavanju neke savršenosti, jer savršenosti nije bilo. Reda radi se druga sezona do kraja odgledala, a bila je negledljiva, osim naravno zadnje epizode koja je skoro sve spasila.
Tako da, dok god je razina prvih Twin Peaks epizoda i filma, to je to.
Slazem se skroz. U poredjenju sa onim sapunjavim glupostima iz druge sezone, ovo sad je mnogo bolje i gledljivije.
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 20:20   #867
E da, sjetio sam se na koga me podsjeća Cooper u 4. epizodi

Sudden Sid is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 21:10   #868
Nakon razocaranja poslije prve dvije epizode, pomirio sam se s time da ovo nije Twin Peaks i odlucio se opustiti u Lynchevo ludilo, 3. i 4. epizoda su vec bolje.

Nije Twin Peaks, ali nije ni lose. Svejedno bih htio vise Badalamentijeve glazbe.

Naomi
MagicRat is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 21:55   #869
Quote:
MagicRat kaže: Pogledaj post
Nakon razocaranja poslije prve dvije epizode, pomirio sam se s time da ovo nije Twin Peaks i odlucio se opustiti u Lynchevo ludilo, 3. i 4. epizoda su vec bolje.

Nije Twin Peaks, ali nije ni lose. Svejedno bih htio vise Badalamentijeve glazbe.

Naomi
Badalamentija recikliraju iz prve dvije sezone kada je stvorio na stotine genijalnih tema i varijacija. Koliko sam čuo iz svih scena do sada u trećoj sezoni ništa novo nije stvorio što možda na kraju krajeva niti nije loše.
Ono nešto jedva čujnog dronea je vjerojatno Lynch sam otprdio jer kada je glazba u pitanju, to mu je najčešće i najveći domet.
A što se tiče prve 4 epizode, da, potrebna je jebena mogućnost adaptacije gledatelja, no isplati se malo i ludorija gledati za promjenu.
A Naomi je moja neprežaljena ljubav... jedna od
old-soul80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 23:21   #870
Naomi je BOGINJA
Nadam se da ce ostati sto duze u seriji.
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 23:41   #871
Naomi mi je bila prekrasna u The Painted Veil filmu s Edward Nortonom.... tad sam se malo zatreskao... onak djetinje..
old-soul80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 00:55   #872
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Meni ovo zvuči kao razvodnjena verzija originalne serije. Niti je priča bila tako linearna, niti je manjkalo bizarnih scena i motiva, niti se žiteljima "život promijenio" nakon serije "ogavnih zločina" - nego su sranja koja su žitelji radili i zbog kojih je došlo do ubojstva isplivala na površinu.
Mislim da su u većini gradića sa 50-ak tisuća stanovnika u USA i Europi takva "sranja" prije pravilo nego iznimka
officer is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 01:12   #873
Kada je onaj lik bio u pritvoru zbog one ženske glave i muškog tijela u krevetu, pa nakon kaj mu došla žena u posjetu i likovala kaj bu trunuo u zatvoru, par ćelija dalje pojavio se onaj skoro isti lik koji je bio u Mulholland Driveu kao beskućnik... ili neki jako sličan
I onda onako gleda u prazno izbezumljenim očima da su i mene prošli čmarci i samo ispari u zrak
http://i.imgur.com/QKB24A3.jpg
Ali sa svim tim štosevima ne znam da li nam Lynch želi dati ikakvu poantu ili samo sumirati sve svoje psihoze koje nam je do sada pružio u ostalim filmskim ostvarenjima.

Zadnje uređivanje old-soul80 : 25.05.2017. at 02:00.
old-soul80 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 09:25   #874
OK, pogledala sam 3. epizodu, i ovo sa Mr. Bean Coopom je bilo malo bedasto i predugo trajalo. I ono u Casinu isto u nedogled, blesava komedijica. Ostatak je bio dobar.

Kad sam vidjela Miguel Ferrera na kraju sjetila sam se da nije više s nama, nadam se da je sve svoje scene snimio...
nook is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 10:32   #875
Quote:
Kada je onaj lik bio u pritvoru zbog one ženske glave i muškog tijela u krevetu, pa nakon kaj mu došla žena u posjetu i likovala kaj bu trunuo u zatvoru, par ćelija dalje pojavio se onaj skoro isti lik koji je bio u Mulholland Driveu kao beskućnik... ili neki jako sličan
I onda onako gleda u prazno izbezumljenim očima da su i mene prošli čmarci i samo ispari u zrak
http://i.imgur.com/QKB24A3.jpg
Ali sa svim tim štosevima ne znam da li nam Lynch želi dati ikakvu poantu ili samo sumirati sve svoje psihoze koje nam je do sada pružio u ostalim filmskim ostvarenjima.
Verovatno i jedno i drugo.
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 13:59   #876
Sudden Sid is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 14:18   #877
Četvrta epizoda je pišanje od smijeha

Michael Cera i njegov monolog i izgled i glas i sve

Pa Bobby kad zaplače i zasvira Laura's theme, jebemti

Još uvijek mi je pilot (part 1 & 2) treće sezone najjači, nadam se da dolazi još takvih epizoda, ovo je već počelo biti polukoherentno i lakše za pratiti, što mi se ne sviđa. Barem se lijepo Lynch isprdao u trećoj i četvrtoj epizodi sa svim i svačim.
nook is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 14:26   #878
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
"I hope you're the man they send to find me."
Old 25.05.2017., 15:14   #879
Quote:
nook kaže: Pogledaj post
Četvrta epizoda je pišanje od smijeha

Michael Cera i njegov monolog i izgled i glas i sve

Pa Bobby kad zaplače i zasvira Laura's theme, jebemti

Još uvijek mi je pilot (part 1 & 2) treće sezone najjači, nadam se da dolazi još takvih epizoda, ovo je već počelo biti polukoherentno i lakše za pratiti, što mi se ne sviđa. Barem se lijepo Lynch isprdao u trećoj i četvrtoj epizodi sa svim i svačim.
Ja mislim da je 4 epizoda vise kreacija Frosta. Verovatno je Lynch hteo nesto i da prepusti Frostu da ga ne bi sasvim iskljucio. Ali ne brinem se. Vrlo brzo se vracamo na psihodeliju i bizarnost.
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 15:29   #880
Quote:
Lynch fan kaže: Pogledaj post
Verovatno i jedno i drugo.
Neko je negde napisao da taj beskucnik u celiji jeste Bog, posto osumnjiceni nekoliko puta pre toga pominje Boga drzeci se za glavu, a njegov nestanak znaci da je napustio osumnjicenog...E, sad, da li je to tacno, ili je u pitanju jos neka suluda teza, to (valjda) samo Lynch zna!
stimpson is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:34.