Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.03.2017., 02:14   #8961
Quote:
tessaa kaže: Pogledaj post
Kupila na netu,,,
(još jedan od napadaja dosade i potrebe da se nečim čovjek razveseli...)
Pa me sad zanima ima li netko iskustva.
ne vidi se koji je brand?
Old 17.03.2017., 09:30   #8962
Quote:
chiasm kaže: Pogledaj post
ne vidi se koji je brand?

MeMeMe....http://www.beautifulwithbrains.com/r...face-bb-cream/
tessaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2017., 20:20   #8963
nazalost nisam cula za taj brand
Old 21.03.2017., 20:17   #8964
Cure jel ste probale Jane iredale bb kremu? Na prvu mi se cini jako dobra
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2017., 11:49   #8965
Koja je najbolja BB krema za ljeto? Imam masnu kožu i treba mi dobro dobro prikrivanje (imam malo crvenila po licu, prištića i ožiljaka, svega pomalo ) ?
Old 31.03.2017., 11:56   #8966
Jesi probala od Garniera bb kremu za masnu kozu?

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Lecos is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2017., 15:37   #8967
Quote:
Maclbeth kaže: Pogledaj post
Koja je najbolja BB krema za ljeto? Imam masnu kožu i treba mi dobro dobro prikrivanje (imam malo crvenila po licu, prištića i ožiljaka, svega pomalo ) ?
Avon anew bb krema, iznenadila sam se kako je dobra za masnu kozu, bolja od Garnierove meni. Prekrivanje je neko srednje. U rozoj tubici, spf 25. Dode nekih 40-50 kn, ne sjecam se tocno.
bubley is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2017., 17:01   #8968
Quote:
bubley kaže: Pogledaj post
Avon anew bb krema, iznenadila sam se kako je dobra za masnu kozu, bolja od Garnierove meni. Prekrivanje je neko srednje. U rozoj tubici, spf 25. Dode nekih 40-50 kn, ne sjecam se tocno.
da, nije losa. i meni je bila bolja od garnierove,
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2017., 19:04   #8969
Meni je odlična Sleek CC cream,lagano matira, neko srednje prekrivanje i spf 29
andyca is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.04.2017., 19:18   #8970
Gledala sam swatcheve ali ne mogu procjeniti; Missha PC 21 ili 23? Treba mi žuća (čini se 23), ali da nije pretamna (u rangu Healthy Mix 51 max 52)... Je li 21 preneutralna/siva? Hvala

Sent from Tapatalk
Lilli_007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2017., 23:01   #8971
Mislim da bi ti missha 21 bila siva i možda presvijetla.
Ja sam je željela naručit, ali su mi cure na azijskoj kozmetic rekle da bi mi bila presiva. Ja sam HM 52 i isto tražim BB nakon eveline zelene koju su povukli iz prodaje.
Ako naručiš 23 javi kakva ti je.
lil sunshine is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2017., 19:05   #8972
Quote:
lil sunshine kaže: Pogledaj post
Mislim da bi ti missha 21 bila siva i možda presvijetla.
Ja sam je željela naručit, ali su mi cure na azijskoj kozmetic rekle da bi mi bila presiva. Ja sam HM 52 i isto tražim BB nakon eveline zelene koju su povukli iz prodaje.
Ako naručiš 23 javi kakva ti je.
Uzeti cu onda 23 kroz nekih mjesec dana, pa se javim s dojmovima.

Sent from Tapatalk
Lilli_007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2017., 19:24   #8973
Quote:
Lilli_007 kaže: Pogledaj post
Uzeti cu onda 23 kroz nekih mjesec dana, pa se javim s dojmovima.

Sent from Tapatalk
Missha PC 23 ti je isto sivkasta, ali za HM52 je taman (ni presvijetla ni pretamna, jedino sto ne vuce na zutkasto nego na tu neku neutralno sivu nijansu). Inace je kremica genijalna i treba ju probati, ali najbolje da prvo uzmes onu putnu verziju od 20ml, a ne veliku od 50ml. I ta putna ce ti trajat 3 mjeseca sigurno.

Ove druge korejske bb-ice mozda nisu tako sive, ali nisam probala druge (jednu Etude house sam narucila, ali nije jos stigla), pa ne mogu reci kakve su im nijanse i performanse.
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2017., 14:33   #8974
Meni su od svih korejskih Innisfree BB kreme najslicnije HM nijansama, ja sam HM 51 i innisfree 13, mislim da bi 21 bila taman HM 52. Nijanse su brojevima kao i Missha, ali ne idu na sivo nego na zuckasto.
Imaju mini pakiranja od 15 ml pa se isplati probati.
Quistis is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2017., 06:24   #8975
Mami je jako Missha Signature Real Complete BB Cream
ima netko iskustva?

Old 08.04.2017., 09:44   #8976
bug ovu sam probala jos davno, bila sam zadovoljna. valjda je to ta ista, pakiranje je jednako
fairy wings is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2017., 12:10   #8977
Quote:
fairy wings kaže: Pogledaj post
bug ovu sam probala jos davno, bila sam zadovoljna. valjda je to ta ista, pakiranje je jednako
Za koji tip koze je? Prekrivanje?
Mozda uzmem za probu
Old 08.04.2017., 14:07   #8978
stvarno je bilo davno. ja imam mjesovitu kozu, bila sam zadovoljna. u to vrime nisam imala ni hiperpigmentaciju ali prekrivanje je srednje (majke mi, meni ni jedan puder sve ne prekrije, ne volim stavljat vise slojeva). jedino sta mi se cini da je bio vise neutralan a ja sam zuckasta ali u zimskom periodu mi to nije smetalo jer sam dosta svijetla pa sa kompletim make up-om se to ni ne primjeti.
fairy wings is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2017., 14:23   #8979
Jucer sam isprobala MISSHA signature essence cushion intense cover bb kremu u cushion obliku. I za sad mi se cini ok prekrivanje je srednje do potpuno, odgovara mi za suhu kozu. Nijansu sam uzela 21 i nije niti siva niti zuta vec onako neutralna ja sam hladnog porculanskog tena pa mi pase. Odlicno neutralizira crvenilo kojeg ja puno imam. Sastav je isto ok nema nekih komedogenih sastojaka finis je dewy prema mat i trajnost je ok. Lako se skida s lica cak i s micelarnom. Spf 50+ sve u svemu sam zadovoljna ovo mi je prvi susret s korejskom kozmetikom, planiram jos koju bbicu uzeti u buducnosti.
SunyMy is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2017., 16:43   #8980
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
Mami je jako Missha Signature Real Complete BB Cream
ima netko iskustva?

meni je super, def dovoljno svijetla ja doduse imam normalnu nezahtjevnu kozu s malo crvenila kojoj sve pase uz setting puder koji vecinom stavljam pa ako nije bas vruce vani drzat ce se dosta dugo nemam nista lose za reci o njoj ali ne znam kakvu imas kozu pa ne znam kakva ce biti na tebi, mozda je suhija od moje
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:25.