Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.04.2025., 12:06   #881
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post
Ma na engleskom kod nas nikad ne bi ni pobijedila. Tekst na engleskom je bio kriminalan, a na hrvatskom ko propaganda protiv HDZ-a. Takav tekst izazove jake osjećaje kod nas Hrvata. Zašto mi otimaš dom. Svaki pravi domoljub se na to naježi Zato su i bile druge po publici u finalu. To ti velim da taj dio Europi ne bi ništa značio.
Slažem se sa svime osim zadnje rečenice, da se ostatku Europe ne bi svidio taj entry. Mislim da postoji poprilična baza ESC fanova koji otkidaju na taj neki etno stil, posebice ako nije na engleskom. Svakako bismo bolje kotirali već sada.

...pod uvjetom da to zapravo bude izvedeno kako spada, što nije bilo. I tu cijela priča zapravo staje. Da je live izvedba pomela, odnijele bi Doru s lakoćom, a posebice verzijom iz finala.
Možda nas nekad dočeka spreman paket koji popunjava tu nišu. HD su same sebi bile neprijatelj sa scenskim nastupom, dok su Lelekice imale ok ideju svega (ne komentiram verziju na engleskom sada, to je bio krš. Govorim o verziji koju su prezentirale u finalu), ali vokalno jednostavno nisu bile na razini, koliko god smo bili uvjeravani da će to do finala biti sve ispeglano.
Spicy Margarita is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 12:09   #882
Quote:
Spicy Margarita kaže: Pogledaj post
Slažem se sa svime osim zadnje rečenice, da se ostatku Europe ne bi svidio taj entry. Mislim da postoji poprilična baza ESC fanova koji otkidaju na taj neki etno stil, posebice ako nije na engleskom. Svakako bismo bolje kotirali već sada.

...pod uvjetom da to zapravo bude izvedeno kako spada, što nije bilo. I tu cijela priča zapravo staje. Da je live izvedba pomela, odnijele bi Doru s lakoćom, a posebice verzijom iz finala.
Možda nas nekad dočeka spreman paket koji popunjava tu nišu. HD su same sebi bile neprijatelj sa scenskim nastupom, dok su Lelekice imale ok ideju svega (ne komentiram verziju na engleskom sada, to je bio krš. Govorim o verziji koju su prezentirale u finalu), ali vokalno jednostavno nisu bile na razini, koliko god smo bili uvjeravani da će to do finala biti sve ispeglano.
Čak nisam mislila da se ne bi svidio ostatku Europe pjesma, ali ne znam. Isto bi mi bilo kao sada.
A možda nas Marko iznenadi i šokira nastupom i kažemo wow.
Old 08.04.2025., 12:27   #883
Lelek nije uspio pogodit vokalno. Puno previse problema je tu bilo i ne bi ih uspjeli sve sanirat do svibnja. Tako je kako je.
Blank Page is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 12:28   #884
Quote:
Blank Page kaže: Pogledaj post
Lelek nije uspio pogodit vokalno. Puno previse problema je tu bilo i ne bi ih uspjeli sve sanirat do svibnja. Tako je kako je.
Možda i bi ubole do svibnja, ali bi još uz sve brige koje imamo oko našeg plasmana morali misliti hoćemo li vokalno biti na razini.
Old 08.04.2025., 12:29   #885
Quote:
Blank Page kaže: Pogledaj post
Nadam se da će Lelekice ostati zajedno i uhodavati se za neku drugu Doru. Iako je pitanje hoće li tada imati idealnu pjesmu. Ova je to bila, a prilika je propuštena.
Homer is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 13:40   #886
Đejđej pao na 21%, slijedi li sponzorirana Louane uskoro na 2.mjestu kladuša?
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 20:04   #887
Quote:
celoselo kaže: Pogledaj post
Lelekice sigurne kao kuća. Imale bi svoju publiku naspram svih ovih umjetnih twinkuša. Strong etno balada ženskog sastava ne bi prošla nezapaženo. Gledano po glasanju osim 12 iz Slovenije, nagrabile bi one dosta izvana. Pogotovo ako bi zadržale hrvatski dio pjesme. E sad, lijevo ili desno u finalu na tablici, za to nisam pametan.
Lelekice su i bile jedini dobar izbor za gotovo siguran Q, usudio bih se čak reći TOP 15 u ovakvoj godini. Nakon njih su se kladionice zazelenile (doduše, da budem iskren, u toj fazi se nisu osvježavale toliko često, ali dale su nadu da će nešto dobro izaći s Dore). Ja bih se radije brinuo oko njihovog vokala nego totalno odustao i čekao 2026.

Jedini ženski paket ove godine, nema ničeg u tom stilu, i sigurno bi našle svoju publiku. Što se nastupa a la Ukrajina 2024 tiče, jedno je Dora, drugo je ESC. Nije to argument.
exodus175 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 22:25   #888
južina i lelekice bi pojele konkurenciju u našem polufinalu
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 22:32   #889
Quote:
Lujka s ukusom kaže: Pogledaj post
Nižetića neću nikad preboljeti jer mislim da se više neće prijavljivati
Mrs.property is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 22:34   #890
Quote:
Mrs.property kaže: Pogledaj post
i to ja mislim prošao mu je prime time

mogli smo imati proljeće
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 22:53   #891
Quote:
Quote:
Mrs.property kaže: Pogledaj post
Stvarno su imali dva najbolja paketa na Dori </3

Ne vidim slučaj u kojem bi prošli nezapaženo, Nižetićev je nastup jednostavno bio na mjestu, da ne možeš skidat pogled s njega koliko se toga događa. Za Lelekice ne moram ni pričat <3
Old 08.04.2025., 23:22   #892
Quote:
Mar kaže: Pogledaj post
Stvarno su imali dva najbolja paketa na Dori </3

Ne vidim slučaj u kojem bi prošli nezapaženo, Nižetićev je nastup jednostavno bio na mjestu, da ne možeš skidat pogled s njega koliko se toga događa. Za Lelekice ne moram ni pričat <3
++++ i spot je bio odličan
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 00:31   #893
Da zaključim s Lelekicama, što se tiče polufinala Eurosonga, većina finalista Dore bi uzela 12 od Slovenije, ali bitni su potom oni ostali bodovi. Drugim riječima, potencijal izvođača da uzmu dosta bodova iz Poljske, Ukrajine, Estonije, Švicarske, Albanije, itd. U tom pogledu Lelekice značajno nadmašuju Bošnjaka pa čak i Ogenja koji je bio uspješniji na Dori.
Old 09.04.2025., 05:51   #894
Quote:
Ma ništa Luka. Njega bi pojele muške plesne pjesme u našem polufinalu kao i Albinu onomad. Bošnjak bar ima drugačiji vajb od vecine polufinala. Lelek bi bile drugačije, ali ja i dalje nisam sigurna da bi Europa zvala za to. To necemo saznati nikad.
Old 09.04.2025., 11:42   #895
Hrvatski nacionalizam za Europu nije isto što i Ukrajinski. Naš nije poželjan trenutno, a njihov jest. Tako da su Lelekice upitne, pogotovo kad bi se krenuo secirati tekst. A i ostaje činjenica da su loše otpjevale, iako možda bi i one bile bolje da ih gripa nije uzela.

Luka Nižetić ništa, bili bi zadnji. Vokal loš i loša pjesma. Skup nastup ne bi to spasio.
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 14:05   #896
Luka mi je br.1, ali moram se složit da ne bi imao nikakve šanse ove godine.
Old 09.04.2025., 18:20   #897
Quote:
mickeypar kaže: Pogledaj post
KAJ se još zazelenio, a nisu ni nastupili na prepartiju...

Uskoro i 27%!
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 18:22   #898
Ovi postoci su kao bitni? Vidjeli smo prošle godine koliko znače. Niti +37% nije garancija ičega.
Homer is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 18:48   #899
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Ipak u švedskom timu?

@Homer dakako da se može još svašta dogoditi, no kako sada stvari stoje ovo su super vijesti za KAJ koji još nisu ni nastupili na prepartiju (tek će ovaj vikend u Londonu), dok su svi glavni konkurenti nastupili prošle subote u Amsterdamu kojima se šanse nisu povećale (čak se i smanjile, recimo ĐejĐej-u).

Ne volim to napisati, al eto u ovo vrijeme prije točno godinu dana kladuše su i imale:

1. Nemanja 24%
2. Baby Lasagna 16%

Pa bi se zaključilo kako su kladuše onda...bile u pravu?
Odgovori s citatom
Old 09.04.2025., 19:25   #900
Sad zadnjih par dana mislim da će pobijedit Kaj koji bi mogli skupiti najviše bodova publike pa kao da pokažu da i pobjednik publike može pobijedit. A s obzirom da se radi o Švedskoj moglo bi biti tako. Da je Hrvatska nebi moglo biti
redorange is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:36.