Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2017., 07:09   #9061
Itko probao dear, Klair's Illuminating Supple Blemish BB Cream?
Acid_2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 15:55   #9062
Narucila sam testere Dr.Jart Silver label i presvijetla mi je i presiva. Imate preporuku za neku kremu koja bi odgovarala nijansi Bourjois Healthy mix 52, ne znam koji bi to ton bio po MACu?
Htjela bi prijeci na bb kreme a ne znam odakle poceti istrazivati.
Carte is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.05.2017., 19:00   #9063
steta meni je odlicna. dobro da si kupila testere.
Old 24.05.2017., 21:18   #9064
Quote:
Carte kaže: Pogledaj post
Narucila sam testere Dr.Jart Silver label i presvijetla mi je i presiva. Imate preporuku za neku kremu koja bi odgovarala nijansi Bourjois Healthy mix 52, ne znam koji bi to ton bio po MACu?
Ova ti je odlična u nijansi 2. Ona ti je za mac Nc20-25. Sad neka ti netko kaže da li je ta nijansa Bourjois u rasponu ove od Mac-a.

http://www.ebay.com/itm/131169364235...%3AMEBIDX%3AIT
Estee Lauder is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 16:59   #9065
Quote:
Carte kaže: Pogledaj post
Jesi li testere kupila na ebayu ili?
Ne mogu ih naci nikako,hvala!

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
lunazona is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2017., 17:07   #9066
Quote:
lunazona kaže: Pogledaj post
Jesi li testere kupila na ebayu ili?
Ne mogu ih naci nikako,hvala!

Ako bi se mozda htjela mijenjati za testere nudim Skin79 vip gold i hot pink!(meni su tamne ,pogotovo vip gold)

lunazona is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2017., 01:16   #9067
wow sta se to cijena skin79 zelene digla u nebo na ebay, mozda prestaju proizvoditi?
Old 31.05.2017., 08:53   #9068
Jel netko probao novu Shiseido bb wetforce sport bb kremu?
milaa54 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.06.2017., 19:43   #9069
Quote:
chiasm kaže: Pogledaj post
wow sta se to cijena skin79 zelene digla u nebo na ebay, mozda prestaju proizvoditi?
lol sad i innisfree water balancing ponestaje na ebay pogotovo #13, sve ce otic sta valja
Old 08.06.2017., 15:09   #9070
Je li još netko naručivao od sing-sing-girl s Ebaya?
Naručila sam dvije BRTC BB kreme (Jasmine Water i Aqua Rush)
beryozinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2017., 16:09   #9071
Quote:
beryozinka kaže: Pogledaj post
Je li još netko naručivao od sing-sing-girl s Ebaya?
Naručila sam dvije BRTC BB kreme (Jasmine Water i Aqua Rush)
Nisam odavno naručivala (negdi od prošle godine) od te sellerice, ali kad sam tek počela kupovati azijsku kozmetiku, ona mi je bila prvi izbor. Nikad problema nisam imala s njom, uvijek sve stiglo na vrijeme. Ne sjećam se je li davala testeriće uz kupnju.
uppsala is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2017., 11:27   #9072
Je, daje testere uz kupnju.
beryozinka is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2017., 09:25   #9073
Isprobala jucer dr Jart preium BB i mogu reci da je to jedna od boljih koje sam probala ikad

Jedino sto na pakiranju ne pise nijansa, a ova koju sam probala je pretamna
Old 10.06.2017., 09:53   #9074
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
Isprobala jucer dr Jart preium BB i mogu reci da je to jedna od boljih koje sam probala ikad

Jedino sto na pakiranju ne pise nijansa, a ova koju sam probala je pretamna
Pisale smo na temi “što ste posljednje kupile” o nijansama.. postoji jedna nijansa za azijsko tržište i dvije za zapadno tržište (light/medium i medium/deep). Azijska verzija je navodno isto rang light/medium ali nije ista nijansa kao zapadna light/medium.

Tražila sam sa frendicom po internetima nijanse jer joj je moja iz douglasa pretamna, nismo našle recenziju sa usporedbom nijansi osim u ovom oglasu na amazonu, dolje u reviews (prvi komentar) je komentar i fotka jedne i druge verzije. Azijska verzija je dosta tamnija i žuća od zapadne light/medium koja je i drugog (pink) podtona.

MisMali2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2017., 14:54   #9075
Prije sam koristia azijske BB kreme i bila sam prezadovoljna sa njegujućim svojstvima ali ne i sa nijansama.Sad koristim Farmasi BB svijetliju i super mi je bojom i svidja mi se što da onaj Beauty effekat Stvar je u tome da će mi za ljeto trebati mrvicu tamnija a njihova tamnija je prenarančasta za moj neutralan prema hladnom podton.

Ima li neko preporuku za neku azijsku? Da li je Missha PC 23 puno siva? Koristila sam prije 21 i ona je baš siva a i bila bi mi svijetla za ljeto.
Old 10.06.2017., 16:06   #9076
Quote:
MisMali2 kaže: Pogledaj post
Pisale smo na temi “što ste posljednje kupile” o nijansama.. postoji jedna nijansa za azijsko tržište i dvije za zapadno tržište (light/medium i medium/deep). Azijska verzija je navodno isto rang light/medium ali nije ista nijansa kao zapadna light/medium.

Tražila sam sa frendicom po internetima nijanse jer joj je moja iz douglasa pretamna, nismo našle recenziju sa usporedbom nijansi osim u ovom oglasu na amazonu, dolje u reviews (prvi komentar) je komentar i fotka jedne i druge verzije. Azijska verzija je dosta tamnija i žuća od zapadne light/medium koja je i drugog (pink) podtona.

ah
zbunjujuća situacija

ja sam inače jako blijeda pa mi treba što više light...
ako netko iskopa dobar eBay link sa sijetlom Europskom nijanskom, šaljite!

Ja sam probala u SEphori i na njoj nema uopće oznaka nijanse
Old 10.06.2017., 22:01   #9077
Djevojke jel probao tko Estee lauder daywear bb kremu?
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2017., 07:42   #9078
Garnierov BB kojim sam bila jako zadovoljna ovih mi se prevrucih dana topi na licu
TincH is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2017., 08:13   #9079
Quote:
TincH kaže: Pogledaj post
Garnierov BB kojim sam bila jako zadovoljna ovih mi se prevrucih dana topi na licu
treba ti korejka
Old 17.06.2017., 09:11   #9080
Ima li neko preporuku za korejsku bb kremu u nijansi healthy mix serum 51/mac f&b n15?
Toliko izbora ali nijanse su mi
Urbana is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:45.