Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.06.2024., 07:15   #9061
AROMATHERAPY ASSOCIATES Refining Facial Oil
https://www.amazon.co.uk/dp/B000LPLE...roduct_details
trošim drugu bočicu jer je - divno
ne znam šta je tako čarobno, ali umiješam navečer u emulziju 2 pumpice i krema mi nije potrebna! što je čudo za moju suhu i dehidriranu kožu.
value for money je izvrstan
Old 30.06.2024., 10:22   #9062
Prijavljujem Sheglam proizvode koje sam do sada isprobala, SVI su mi fantazija.
Ovo mi je novi najdraži ruž.
(Mana: reagira s PH tako da, recimo, na mami bude skroz druge boje. Isto tako, oni koji su divni na njoj su bezveze na meni. Najdraži mi je samo u nijansi Primp.)

Primeru sam već pjevala ode i ditirambe. Stvarno nakon dvije pumpice olovka za oči stoji zaljepljena na lice.

Fridaaaa je bila moja kraljicaaaa!
Flomaster za obrve iz Frida Kahlo kolekcije. Nijansa Espresso, podsjeća po svemu na neprežaljeni Catriceov diskontinuirani flomić - tko ga je koristio, sve mu je jasno. Tko nije - precizan, dobro pigmentiran i trajan, nijansa je hladno-smeđa, ne vuče ni na žuto ni na crveno ni na (božemespasi) zeleno kad ga sebum oksidira.

SIVA tekuća kontura!!! Moje svijetle i neutralne-do-hladne tete znaju koje je zlo i naopako naći konturu koja nije žuta, narančasta, oker... ni pretamna. Ja ustvari najčešće završim na taupe sjenilima... Ova je siva - i umjerene pigmentacije, lako ju se dozira i nadograđuje, teško je pretjerati. Blenda se super. Postojana kroz cijeli dan.

Rumenilom sam ustvari nekako najmanje oduševljena. Možda zato što ga ne uspijevam izblendati kistom, završi flekavo i nejednako. Prstima pak dobijem jako lijepe decentne obraze, pa mu oprostim. E, da, trajnost je mana s moje strane - razmazili su me kremasti proizvodi koje ne moram setirati. Ovo rumenilo na mojoj masnoj koži lagano nestaje kroz dan, njega moram fiksirati rumenilom u prahu - ali vjerujem da oni koji se ne bave ekstremnim lučenjem sebuma neće toliko drastično dožvijeti ovaj problem.
Old 02.07.2024., 16:51   #9063
Ajme ljudi catrice one step je fakat čudooo
CatchMe is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.07.2024., 16:58   #9064
Ja sam ga kupila jer je cudo, pa meni nije cudo nikakvo
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2024., 10:07   #9065
Ja isto nisam nešto pretjerano oduševljena, kao neki prosječan primer koji malo zagladi kožu da puder ljepše sjedne i to je ustvari to.

Ovi ostali efekti koji su se spominjali kod mene su očito izostali
Old 03.07.2024., 10:10   #9066
ni ja ne kuzim di je kvaka, osim sto se zamastim nista drugo se ne dogodi
Old 03.07.2024., 11:30   #9067
Meni je super jer onda na njega mogu staviti samo malo pudera u stiku na obraze i oko nosa i super se izblenda. Ostatak lica mi ni ne treba puder ali mi se uvijek vidi razlika gdje sam stavila. Savovom Catruce se nekako stopi i odlično izgleda. Mislim da bi mohlo i sa korektorom u istoj nijansi kože.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 06.07.2024., 14:21   #9068
Quote:
Mad_Hatter kaže: Pogledaj post
Prijavljujem Sheglam proizvode koje sam do sada isprobala, SVI su mi fantazija.
Ovo mi je novi najdraži ruž.
(Mana: reagira s PH tako da, recimo, na mami bude skroz druge boje. Isto tako, oni koji su divni na njoj su bezveze na meni. Najdraži mi je samo u nijansi Primp.)

Primeru sam već pjevala ode i ditirambe. Stvarno nakon dvije pumpice olovka za oči stoji zaljepljena na lice.

Fridaaaa je bila moja kraljicaaaa!
Flomaster za obrve iz Frida Kahlo kolekcije. Nijansa Espresso, podsjeća po svemu na neprežaljeni Catriceov diskontinuirani flomić - tko ga je koristio, sve mu je jasno. Tko nije - precizan, dobro pigmentiran i trajan, nijansa je hladno-smeđa, ne vuče ni na žuto ni na crveno ni na (božemespasi) zeleno kad ga sebum oksidira.

SIVA tekuća kontura!!! Moje svijetle i neutralne-do-hladne tete znaju koje je zlo i naopako naći konturu koja nije žuta, narančasta, oker... ni pretamna. Ja ustvari najčešće završim na taupe sjenilima... Ova je siva - i umjerene pigmentacije, lako ju se dozira i nadograđuje, teško je pretjerati. Blenda se super. Postojana kroz cijeli dan.

Rumenilom sam ustvari nekako najmanje oduševljena. Možda zato što ga ne uspijevam izblendati kistom, završi flekavo i nejednako. Prstima pak dobijem jako lijepe decentne obraze, pa mu oprostim. E, da, trajnost je mana s moje strane - razmazili su me kremasti proizvodi koje ne moram setirati. Ovo rumenilo na mojoj masnoj koži lagano nestaje kroz dan, njega moram fiksirati rumenilom u prahu - ali vjerujem da oni koji se ne bave ekstremnim lučenjem sebuma neće toliko drastično dožvijeti ovaj problem.
Zanima me taj ruž ali mi se ne da narucivati, ima li nešto slično u našim drogerijama? Da ostavlja stain i ne isusuje... imam catrice lip oil i super je ali slab izbor boja
daphne86 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 14:49   #9069
Iz naših drogerija nisam već jako dugo kupila ništa osim Maybelline Vinyl ink ruževa. U pravilu sam do novog najdražeg (ustvari, dva nova najdraža, Cheeky mi se isto sviđa kako mi stoji) sa Sheglama ništa drugo ni nosila otkako se prvi Vinyl pojavio u trgovini.
Old 17.07.2024., 15:58   #9070
Moram pohvaliti Eucerin Atopicontrol balzam za tijelo.
Noge mi sijaju, koža izgleda kao da sam bila na nekoj mezoterapiji ali za tijelo. Masnija je ali ne čepi pore i ne izaziva iritaciju znojenjem.
Ne sadrži alkohol u sastavu, ima ceramide i antioksidanse.
Jens is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2024., 12:21   #9071
Laneige Lip Sleeping Mask

znam da je jako nahajpana, ali stvarno mi se pokazala super.
ne napravi "film" na usnama kao većina proizvoda tog tipa pa da samo stoji i ne radi ništa, nego baš imam osjećaj da njeguje.
lijepo se razmazuje, malo proizvoda je dovoljno da se rasporedi po usnama.
ako se stavi manje može biti i podloga za olovku za usne pa skupa u kombinaciji da zamijene ruž.

prije pa mjeseci sam probala čokoladnu i zapikirala baš nju kupiti koliko mi se svidjela.
ali nikako se nije vraćala na stanje na Cultu pa sam na kraju uzela verziju Pink Lemonade i baš je prava za ljeto
Old 18.07.2024., 12:47   #9072
Nisam probala Laneige, ali sam na nečiju preporuku kupila Catrice masku, ovu: https://www.catrice.eu/en-de/p/94692...ating-lip-mask i stvarno mi je super. Stavim ju u obilatom sloju prije spavanja i budim se sa prekrasno nahranjenim i hidratiziranim usnama.
I ne, neće svaki balzam tako djelovati, ima koji ne rade ništa, ima koji još isuše usne preko noći, ima koji umažu jastuk ili se transferiraju na lice pa me izbrejkaju... Davno, davno prije sam koristila Labello Q10 u tubici koji mi je imao sličan učinak, pa su ga povukli, šmrc, tako da mi je ovo otkriće.
Old 18.07.2024., 13:16   #9073
Quote:
Mad_Hatter kaže: Pogledaj post
Nisam probala Laneige, ali sam na nečiju preporuku kupila Catrice masku, ovu: https://www.catrice.eu/en-de/p/94692...ating-lip-mask i stvarno mi je super. Stavim ju u obilatom sloju prije spavanja i budim se sa prekrasno nahranjenim i hidratiziranim usnama.
I ne, neće svaki balzam tako djelovati, ima koji ne rade ništa, ima koji još isuše usne preko noći, ima koji umažu jastuk ili se transferiraju na lice pa me izbrejkaju... Davno, davno prije sam koristila Labello Q10 u tubici koji mi je imao sličan učinak, pa su ga povukli, šmrc, tako da mi je ovo otkriće.
Ja sam. I meni je super.
Old 18.07.2024., 13:56   #9074
Ja taj Catrice nigdje ne nalazim.

Old 18.07.2024., 14:05   #9075
Quote:
Nikita Durango kaže: Pogledaj post
Ja taj Catrice nigdje ne nalazim.

To ti je bilo LE. Nema toga više.
Old 18.07.2024., 14:18   #9076
I ova je kao dupe
https://www.lijepa.hr/essence-lip-ca...-usne-za-zene/
Nedavno sam je kupila u dm
Nisam ljubitelj lineage maske ova essence je cak ok
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.07.2024., 15:54   #9077
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
To ti je bilo LE. Nema toga više.

To sam mislila. Je li probao neko ovaj Essence?

Old 18.07.2024., 16:57   #9078
Melem sun balzam za usne.
https://www.dm.hr/melem-sun-balzam-z...007910098.html

Kad sam ga kupila i stavila prvi put, zazalila sam jer ima fuj okus. Mislila sam si zasto sam ga kupila kad inace koristim dm-ov koji mi je dobar, a jos je i jeftiniji.

Ali cure, ja s ovom cubomazalicom prvi put nakon ne znam koliko godina nisam dobila herpes na ljetovanju! Da ima okus po dreku, ja bi ga i dalje kupovala
Herpes je za mene nesto sto mi se pojavi OBAVEZNO SVAKOG ljeta, bez obzira na to cime, kolikim faktorom i koliko stitim usne na plazi. I jos sam sretna ako bude samo jedan!

Zato je, bez obzira na okus, za mene ovo f*cking fabulous proizvod

Poslano sa mog SM-P615 koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2024., 08:36   #9079
ne znam je li na ovoj temi neka cura pisala o true glue za obrve iz bipe - kako imam divlje obrve svako malo isprobam nesto. e sad ovo je stvarno glue sto je odlicno u jednu ruku dok u drugu zna biti zeznuto jer se susi jako brzo i tako ostaje i nema kasnije diranja jer se krene guliti. e pa ako uspijem namjestiti obrve i onda ih s ovim zalijepiti to je to, nema mrdanja. jos jedino cekam hoce izazvati potkoznjake na tom podrucju jer sam ocito jedna od rijetkih sretnica kojima potkoznjaci izlaze od brow gelova
Old 20.07.2024., 03:10   #9080
Geek & Gorgeous Hydration Station krema i Happier Barrier. Uzela sam obje, oduševljena. Na moju rozaceju me ne zatežu i ne peku, nema crvenila dodatnog i ostalih pojava. Ono što mi se sviđa jest to što nema aktivnih tvari (hijaluronska, niacinamid koji me iritira) već su basic kreme.

Jedini minus je što ih skoro nikada nema na stanju...

-Balea Med Ultrasensitive serum za lice sa Q10, ektoinom i hijaluronskom (4.95 eura) - više je kao fluid, onak fino hidrira, nije težak i ne radi mi kaos. Kao nekakav basic proizvod može proći, nema mirisa niti parabena, Neće napraviti nekakvo čudo, ali za hidrataciju je ok. Najviše mi se sviđa što je ok za osjetljivu kožu.

- Balea Med Ultrasensitive gel za pranje lica - koristim ga mjesecima kao umivalicu, odličan sastav bez sulfata, parabena i mirisa, za moju reaktivnu kožu je odličan. Ne usudim se s nekim drugim isprobavati, eventualno Jelly Joker jer je dosta hvaljen i vrlo nježan.
Peroviktor86 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:26.