Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.03.2025., 16:26   #941
Ma romanic...Aga je nabrijan...a ona mu veli..sagradi kliniku svojoj Mini i tamo se viđajte...

A on njoj...stvarno to zeliš?...Malo je progutala...ali ipak je rekla...ono bum ili kako već...

Pa kuda da on sada odjuri? Ravno skinuti gaćice Mini..

Saniye...kao neka slika starih flamanskih majstora u crno bijeloj tehnici... ma odlična
Timida is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 16:32   #942
ja ipak mislim da nece otici Mine
On je besan, ljubomoran...sad teraju mak na konac...Ali oladice on glavu
Old 03.03.2025., 17:43   #943
Quote:
Timida kaže: Pogledaj post

A kaj se najave tiče...onako je bjesno odjurio...ma ravno u Minkin krevet...zatrazila si, dobila, Alya
Nije ona ništa od ovoga tražila...

Nije ona tražila da je bivši proda, a sadašnji preuzme.
Nije ona tražila da joj dete ne može ni u vrtić, i da mu društvo budu Pakize i Kadir.
Nije ona tražila da prepodobna mati aginica njoj urniše život.
Nije ona tražila da gospodin šovinista određuje s kim će ona jer bi gospodin da umoči.
Nije ona tražila da on kukavac ne zna gde bi da umoči.
Nije ona tražila da ona sebe mladu sahrani dok on umače po Mardinu, a onda kada ga drmnu ego tripovi, on njoj glumi strogoću.

Hoće li kod nesrećnice? Srećan mu put. Hoće li da gradi bolnicu kako bi bolje kontrolisao svoju ženu time je pretvarajući ne samo u svog zaposlenog, nego maltene u dobro plaćenu i obrazovanu kurvu? Slobodno.

Pričah li ja da će sve ovo ići preko Aljinog dostojanstva? Jer pre ili kasnije, biće po Džihanovom. Ne možda u ovoj epki, ali u narednoj, ili za dve, tri, pet. Neke stvari su ovde neizbežne.
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 18:48   #944
Quote:
Ma romanic...Aga je nabrijan...a ona mu veli..sagradi kliniku svojoj Mini i tamo se viđajte...

A on njoj...stvarno to zeliš?...Malo je progutala...ali ipak je rekla...ono bum ili kako već...

Pa kuda da on sada odjuri? Ravno skinuti gaćice Mini..

Saniye...kao neka slika starih flamanskih majstora u crno bijeloj tehnici... ma odlična
Jadan.... morat će pronaći neku drugu da ga tješi... ova je jaka, ona je luda... jel' ima još koja u okruženju da mu olakša ljubavne jade
Možda se vrati sad ona stara ljubav
Old 03.03.2025., 19:06   #945
Dragi Wolf...sada za ozbiljno...meni se inače, jako sviđa kako pišeš...kako štitiš nas zene (ono sa poklonima smo riješili)...ali ja sam se zezala sa ovim postom...
Pa i Ti se malo opusti...ne moraš biti toliko ozbiljan..

Ali ponoviti ću...jako lijepo pišeš

ema...ne prizivaj...
Timida is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 20:29   #946
.....

Wolf, necemo se lagati ....Cihan samo pokazuje sindrom skuvane zabe.....Alyino dostojanstvo je ostalo netaknuto.....Ne znaci zato sto drugi pokusavaju s njom manipulirati da su joj uspjeli zgaziti dignitet...

U ovoj prici dostojanstva nemaju Sadakat, Mine, Nare, Ecmel, Ozkan, Demir....A ponekad se i Cihan spusta na jako niske grane........da me je prosto sram gledati....
Old 03.03.2025., 21:48   #947
Predivna pjesma

Sila Gencoglu-Yoruldum

https://www.youtube.com/watch?v=pFlQnGd2Z1E

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 22:04   #948
citam aga potpisao papire za razvod, naravno ona motka Oliva sve to posmatrala, Alya se iznenadila...i naravno Sadakat stoji iza svega

Nisam gledala, samo hvatala na fb sta pisu
Old 03.03.2025., 22:28   #949
I tako...svemu dođe kraj...Alya opet ponizena...

Zao mi je što mi se obistinila prognoza da će Sahin ispasti jedina zrtva..ali će na kraju i Zerin...

Gadura sve optuzuje...sinčić nikako shvati da je ona sve pokrenula svojom zeljom za osvetom..koju on, naravno, podrzava...

Svakome bi dobro došao jedan Kadir u zivotu...

Ali da završim u revijalnom tonu...Alya se bar naspavala..

Pa laka nam svima noć..
Timida is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 22:28   #950
Quote:
romanic kaže: Pogledaj post
citam aga potpisao papire za razvod, naravno ona motka Oliva sve to posmatrala, Alya se iznenadila...i naravno Sadakat stoji iza svega

Nisam gledala, samo hvatala na fb sta pisu

Sadakat likuje jer je unela razor izmedju njih.
No po najavi vidimo da Cihan bas nema nameru da se razvede, papir su ocito potisati u afektu besa ili da brecne Ayli posto je ona bila sigurna da nece.
A i Sadakat je na raportu.
Kraj me iznervirano no eto najava me opet privukla da gledam
Cexza2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 22:54   #951
....

....pa dotle smo dosli....spreman je i potpisat razvod da bi dokazao da ga nije briga..........skuvan i lesan.....
Old 03.03.2025., 22:56   #952
Dve kljucne stvari u vecerasnjoj epizodi

Prva kada Kaya dobija samar zbog Meriyem,tj kada govori Cihanu da ju je ostavio-pustio.
Mine nije opasnost sto se tice Cihanovih emocija ali Meyimem jeste.Posto su nam je prilicno poceli spominjati mislim da ju mozemo ocekivati uskoro.

Druga stvar je kada Cihan uzima ogrlicu i ako sam dobro razumela pita zasto je druga stara prazna, priseca se kako je rekla da ce staviti svoju sliku.
Mislim da pocinje da naslucuje kako stvari stoje.

O matoroj nemam puno sta reci,onaj smesak kad oni odlaze na drugu stranu jedno od drugog.Zna da su ko vatra i barut pa da se ona obezbedi,nudi konake,pa i Ayla da zivi tu razvedena, Denize ce moci dolaziri kod nje,kule i gradove
Samo se nije preracunala da zaboravlja cinjenicu da ce Ayla onda biti sama u toj kuci a Cihan i ona se svadjaju na dnevnoj bazi,tako da nakon jedne posete sigurno moze i ostati.
Dok u konaku ona ih ima na oku.
Kaya jeste divlji brzoplet ali joj stavi do znanja sta i kako,da js Kaya stariji ili da Cihan ima malo Kayong temperametna,matora bi sebela kao bubucica.
Cihan je svestan da nesto muti ali on opet sve mama,mama sta smaras,politicki itd.Sa tom zenom nema politike nego samo sila nazalost.

E sad Kaya,njegova ludost i borbenost stvaraju propast,Sahin u zatvoru,Kadir zavrsi u bolnici i tako niz na nizom.Srlja i cimi greske ali bas iz razloga jer je gledao ovo dvoje dobro i Sahina,kako se povlace i umiru od ljubavi.
Lepo je on njih postavio na mesto i rekao ono sto jeste,Kaya nece biti Nare koje se ne bori,udaje se pa onda traudna trci za Sahinom,ne razvodi se ali idemo opet za Sahinom,laze i sebe i njega.
Cihan je tek prica za sebe.

Sahinu samo mogu da pozelim da se skloni od svih budala,ucinio je dobro delo pa mu sad Cihan pruza ruku pomirenja pa nije ni on stene.Neka nek se Cihan krcka.
I Nare ne dobila svoju porciju.
Otac je malo gurnut,ali je na kraju popustio i pusti da ga maltretira.
Sahin ili ce se zauzeti za sebe ili ce da mu popiju krv svi oko njega.
Njegova majka nista nije bolja od Sadakat.
O mine nemam sta reci osim jedan psihijatar nije losa opcija.Ugur se zvanicno srozao,nije da nije zasluzio deformisanu vilicu.

Cihan vise ne zna da li je posao ili dosao, imali su i on i Ayla koju pametnj ne mogu reci.Krenuo je nesto reci o vezi sa mine, nesto nasa veza ali ga je Ayla prekinula,sad ne znam da li je to bitno.
Ayla je jako povredjana sto je razumljivo,vamo Mine prica price.Cihan tera svoje,a najgore od svega je sto ona ne razume sta joj se desava tj ne uzima to kao opciju .
Vec pri kraju epizode vidimo da ona ocekuje da Cihan ide za njom i objasnjena i tako o krug sto on ne radi.
Papiri za razvod i potpis su je vidno razocarali,poznajuci Cihana bilo je jasno sa ce ih pocepati,no on potpisuje i ako ne misli sa se razvede,mislim da mu je sve bilo jasno i ko stoji iza razvoda.
Do razvoda sigurno nece doci,mozda ona malo ode u konak pa se vrato posle 2 epizode, eto taman prilike da Sadakt poludi jer joj nisu na oku oboje.A poznajuci Cihana on ce odjuriti za njom,ako doktor prodje tri ulice dalje od mesta gde ona zivi.
Nju su prilicno zabolele reci za njihov brak, videli smo da ih se priseca.
A Cihan,da lagao je ali opet ne opravdavam ga daleko od toga,kad je pitala trebao je reci.No ne bi ona nista bolje reagivala ni da joj je tad rekao opet ne menja cinjenicu da su svi oko nje znali.Razgovor u autu mi se dopao.
Cihan kipi od ljubomore ni Ayla nije nista bolje,mene samo zanima kako li ce oni tek da se ponasaju kada budu par
Utisak epizode Ayla skinula ogrlicu,Mine i Sadakat samo sto nisu zaigrale kao Asiye i HS.
Svi su svesni da se nesto sa Cihanom i Aylom dogadja samo oni nisu.
Demir i ono trcanje,zaboga.
Postaje naporan,sad ce da se sveti tako sto ce da ozeni Zerin i urnise Kayu,a sveti se Cihanu.
Cudi me da joj nije povezao da Ayla trena da mu bude glavna meta.
Cexza2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 23:11   #953
Quote:
Dragi Wolf...sada za ozbiljno...meni se inače, jako sviđa kako pišeš...kako štitiš nas zene (ono sa poklonima smo riješili)...ali ja sam se zezala sa ovim postom...
Pa i Ti se malo opusti...ne moraš biti toliko ozbiljan..

Ali ponoviti ću...jako lijepo pišeš
Ne shvataj ni ti mene preozbiljno. Ja sam odavno shvatio da sam u kuckanju daleko oštriji nego što to ikada nameravam biti. Neretko se desi da mi post, kao ovaj sad, deluje ljutito, a ustvari je samo blago zabaljen stav... Mada nije da me razvlačenje Alje ne nervira od strane pubike.

Hvala puno...
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 23:30   #954
Ovoliko emocija u jednoj epizodi iscrpi čovjeka. Od Alyino sustezanje od plakanja u toaletu na pocetku, pa do potpisivanja zahtjeva za razvod na kraju, silnih svadja kroz koje su Cihan i ona prosli, ljubomorisanja na doktora i Mine...epizoda je bila predinamicna.
Cihan je konacno nesto razbio, njegovo strpljenje mi je vec odavno islo na nerve.
Na Mine ne vrijedi trositi rijeci; svaki put kad pomislim da ne moze gore, ona dokaze da moze. Saznali smo i da su 6 godina Cihan i ona bili zajedno, i da i dalje gaji iluzije o njima dvoma.
Narin muz mi je visak u ovoj seriji, lijevo smetalo. Kao i Pakize, Kadir zasluzuje karizmaticniju djjevojku, a Pakize slobodno uvalite Sahinu.
simply_black is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 09:36   #955
Günaydın,

Navukla sam se na seriju preko isječaka na instagramu. Nisam još sve pohvatala što se tiče radnje(zavade, odnosi, zemlja, šverc, krtica...)..jedino što mi je jpoznata priča Cihan -Ayla. Čitam vas zadnja dva tjdena redovito, pa reko da vas sve ovim putem pozdravim. Vaše analize su mi super... Ako dopuštate, ponekad bih pitala što ki nije jasno...
duchessa is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 09:47   #956
Quote:
duchessa kaže: Pogledaj post
Günaydın,

Navukla sam se na seriju preko isječaka na instagramu. Nisam još sve pohvatala što se tiče radnje(zavade, odnosi, zemlja, šverc, krtica...)..jedino što mi je jpoznata priča Cihan -Ayla. Čitam vas zadnja dva tjdena redovito, pa reko da vas sve ovim putem pozdravim. Vaše analize su mi super... Ako dopuštate, ponekad bih pitala što ki nije jasno...
dobro dosla

samo ti pitaj...a sad sta cemo da nalupetamo pitanje je
A i imamo razlicita misljenja...sto je meni super. Tako je interesantnije
Old 04.03.2025., 10:08   #957
Quote:
romanic kaže: Pogledaj post
dobro dosla

samo ti pitaj...a sad sta cemo da nalupetamo pitanje je
A i imamo razlicita misljenja...sto je meni super. Tako je interesantnije
Hvala

Ako može pojašnjenje o švercu i čim se zapravo Cihan bavi?
duchessa is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 10:14   #958
Reyting sinocnje 16.epizode

Jednom sam davno dok sam studirala gledala film " Kineska cetvrt" sa Faye Dunaway i Jack Nicholson-om i izasla tuzna i razocarana sto na kraju nisam shvatila poentu filma, jedini film tih godina, a gledala sam ih bezbroj, koji nisam shvatila.

Tako sam se sinoc osjecala poslije prikazane epizode, s tom razlikom sto sam u epizodi mnogo toga shvatila, kraj narocito i jos uvijek me drzi taj osjecaj.

Najava za 17.epizodu:

https://x.com/TvDunyasii/status/1896671207254266316

Old 04.03.2025., 10:32   #959
Quote:
duchessa kaže: Pogledaj post
Hvala

Ako može pojašnjenje o švercu i čim se zapravo Cihan bavi?
to ni mi jos nismo svatili

Ono sto znamo, nek me ispravi neko ako zna vise, Albora se nalazi na granici sa Sirijom. Dusu dalo za svercere. Cihan dozvoljava ''mali'' sverc, cigare, stoka, elektricne uredjaje i sl (neko je dodao male pistolje i bombe ) ali ne dozvoljava tesko naoruzanje i drogu
Oni imaju neke firme, ali ja se ne secam da je ikada spomenuto tacno cim se bave
Definitivnno imaju zemlju koju seljaci obradjuju, nadnicari
E sad, da li ima nesto vise ja jos nisam skontala
Old 04.03.2025., 12:46   #960
Jesam li ja dobro shvatio da je baba ponudila Alji mesto u konaku da bude sa sinom, samo da se razvede od Džihana?

Znate, sad može tako, čime nam se ladno cela premisa serije obesmišljava

duchessa, kao i svi uzorni turski kriminalci velikog srca, Džihan se bavi samo trgovinom sitne robe i oružja, ali nikako droge. Iako, jasno ko dan, 10-20 puta više ljudi izgine od oružja nego od droge, ali ono... To su pošteni i bogumilni turski kahraman-kriminalci
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:06.