Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.04.2025., 23:12   #941
Quote:
zvonimir kaže: Pogledaj post
Dobro si postavio stvar ali jel moguce da nemre u cijelom kadru iskopati desetak igraca koji mogu pratiti njegove zamisli na terenu (makar i cijelu prvu momcad popsjeo na klupu) i onda to tako i iskomunicirati prema van? Ja se dam kladiti da bi ljudi imali razumijevanje za taj potez. Ja prvi bih.
Nešto slično je probao Bjelica, pa znamo kako je to završilo.
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2025., 23:16   #942
Quote:
Vuce se sve ovo vec dugo da bi mogli reci kak je Cannavaro kriv za sve ali cinjenica je da mi tonemo i igramo i izgledamo sve gore. Cinjenica je kak ne promovira mlade igrace i da su neki u tako dubokom zapecku da smo vec i zaboravili kako izgledaju.
A ovaj dio kak je on svjetska legenda i zasluzuje nas respekt.. pa ja bih postavio hipotetsko pitanje.. kaj da Cannavara sutra pozove Roma, Wolfsburg ili neki drugi, malo bolji europski klub? Bi li ga odbio i ostao u Dinamu?
Znamo kaj bi bilo, da se ne lazemo. Ne dugujemo mi njemu nista osim love, ako mu damo cipelu. Ne bih ja toliko ni zagovarao smjenu da vidim da on bar nesto pokusava. Covjek bukvalno iz kola u kolo radi iste stvari, popusi na isti nacin i daje iste izjave nakon utakmica.
Da bar promijeni da ne jedu ciklu nego prokulice, dao bih mu jos jednu sansu.
Kak ne pokušava ništa. Evo danas je stavio Galešića i Torrenta, par kojeg su svi zagovarali, svi pljuvali po Kangi i komentirali kako je zapostavio prvog strijelca pa je i njih zamijenio.
Ljudi govorili kako se Sučić čuva za Inter pa i njega zamijenio..

Možda je vrijeme priznati da su ovi igrači za kurac i da treba se pripremati za sljedeću sezonu s nekim drugim igračima, s ovim trenerom ili drugim.
Old 05.04.2025., 23:38   #943
Petković je izgledao kad je dao izjavu, kao boksač koji se probudio nakon nokauta.Tako izgleda Dinamo.Nadam se da je pod ublažio udarac.

Novac je apsolutno nevažan osim u slučaju kad ga nemaš.
ozirus is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2025., 23:40   #944
Quote:
amstel kaže: Pogledaj post
Tako je. Evo izjava Jakira nakon Balkanija prosle godine

https://www.index.hr/sport/clanak/ja...j/2501462.aspx

I Sopic je takodjer izjavio da oni dobiju gotov "proizvod" i da tu ne moze vise ucit kako se sta radi ako do sad nisu.

Biscan je jedini javno vapio za pojacanjima i dobio je pedalu za nagradu. Jakir je konformist.

A Maric i uprava su nas posteno namagarcili, vjerojatno i sebe. Nesposobnost.
Ajmo biti pošteni i reći koliko smo svi ovdje srali po Bišćanu nakon AEKa i pozdravljali Jakirovića i njegovu super pobjedu protiv Sparte. Marić nam se činio kao nogometni mag.
Evo ja ću se posuti pepelom i reći da sam pogriješio. ( iako mi Jakir nikada nije sjeo, možda zbog kurvinskog načina na koji je došao)
Nemam nikakvu financijsku korist od 70 milijuna eura Dinamovog proračuna, ali ljudi koji imaju moraju već večeras preuzeti odgovornost.
I da slažem se s nekima trener je tu 4-5 na listi za odstrel.
gyges is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2025., 23:45   #945
https://x.com/i/status/1908577571362447799

Sopic...
Old 05.04.2025., 23:58   #946
Koja je Španovićeva funkcija u klubu? Ozbiljno pitam, nije retorika.
goodvibes is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 00:10   #947
Btw da ne prodje ispod radara... mislim da je Kuleta neposteno izvadio na poluvremenu. Nije zabio ali je imao dobar pokusaj glavon i izvrsnu asistenciju za Stojkovica. Mislim da je trebao ostati do 60. minute barem..
Od svih igraca koje je uveo mene je ugodno (koliko je to moguce bilo u toj utakmici) iznenadio Mbuku. Bio je konkretan i opasan. Ne bih ja njega jos otpisivao. Sad sam se sjetio i onog lijepog gola kaj je zabio Gorici ili Slavenu.
Vadjenje katastrofalnog Baturine je mozda opravdano ali mi nije jasna ideja iza nje.. Petka staviti na desetku (on se i tak tamo stalno izvlaci) je besmisleno jer nema trenutno snage za to igrati a ionako smo bili hendikepirani u vezi, time je dodatno ubio. I koji kurac s lijevim bekom opet? Sad je Franjic na redu da ga izlude igranjem na njemu neprirodnoj poziciji? Jel mozemo vise negdje pronaci jebenog lijevog beka koji bi igrao (pazi ovo) lijevog beka!?
Franjic je danas usrao i sefa i stanicu ali mislim da bi on u nasoj vezi imao kaj za reci.
Nevisticu jos jednom priznanje. Danas je imao nekoliko maestralnih intervencija i cini mi se kak ulazi u formu. Samo nek ga ozljede zaobidju.

Btw.. vidim kak neki misle da bi u busu za natrag u Zagreb vec trebao biti i Garcia. Napravio je sjajne stvari u Istri ali da li bi se mogao nametnuti dinamovim zvijezdama? Ja bih bio za ali da mu se da podrska (dapace i zadatak) da provjetri svlacionicu.. ne provjetri, pocisti uraganom. Mlad je, zna znanje ali nije ime za kakvim pate oni koji nam biraju trenere. Zbog toga sansu nije dobio ni Sopic, zbog toga su kratko trajali i Biscan i jos neki..
Old 06.04.2025., 00:16   #948
Iniestaa vas školovao
nero is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 01:17   #949
A da ne budu sve vijesti lose, evo i gorih...
Quote:
Dinamovi juniori, koje već nekoliko mjeseci vodi Kristijan Polovanec, ispali su i u Kupu od Sesveta. Dinamo je treći s 41 bodom
Dinamovoj prvoj momčadi baš i ne ide, a što tek reći na omladinski pogon. Juniori, primjerice, u zadnjih šest kola HNL-a imaju samo jednu pobjedu. Nakon što nisu pobijedili Mladost iz Ždralova, Šibenik, Rijeku i Osijek, sad su izgubili od Rudeša 3-1.
A nemojte misliti da u ovoj generaciji nema zanimljivih imena. Noa Mikić, Leon Jakirović, Sven Šunta, Tomas Baković i Leo Rimac igrači su koji su već participirali u utakmicama seniorske momčadi kluba iz Maksimirske 128, što kroz prijateljske, što kroz službene utakmice.
U 21 utakmici, koliko je odigrano u juniorskom prvenstvu, Dinamo ima 11 pobjeda. Dinamovi juniori, koje već nekoliko mjeseci vodi Kristijan Polovanec, ispali su i u Kupu od Sesveta. Dinamo je treći s 41 bodom. Više imaju Hajduk (45), uz utakmicu manje, te Lokomotiva (49), također uz utakmicu manje.
Old 06.04.2025., 01:39   #950
Quote:
Axl rose kaže: Pogledaj post
Za Kačavendu se slažem, igrao je dobro pod Bjelicom, i samo ga je trebalo nastaviti forsirati. On je jedan od rijtkih igrača koji ima dovoljnu razinu energije i trkačkih kapaciteta za nogomet koji Fabio želi igrati. nije mi jasno kako to nije uvidio, danas bi mu Kačavenda puno više koristi donio od polupoenzionera Ademija. Belcar je s druge strane klasičan panic buy, nama je bio potreban klasičan zadnji vezni, a on to nije, nego je neka kopija Sučića samo lošiji.

Općenito nijedan igrač koji je došao u zadnja dva prijelazna roka osim možda Torrentea se nije pokazao kao pojačanje. Zato možemo zahvaliti bivšem SD, što se tiče cijele ekipe, ponavljam treći put ako cijelu sezonu pokazuju sramotno malu razinu zalaganja u domaćem prvenstvu, bez obzira tko je trener onda nije do trenera nego isključivo do njih .
Ma Torrente je teški prosjek. Da li on spada uopće u top5 stopera HNL-a ? Koski iz Istre je već sada za njega doktor nogometa, a nažalost pokazuje se i da je KTC naš najbolji stoper i dalje.

Mada oke. Neki bi i za Galešića govorili da je reprezentativna klasa, da bi igrao u repki da je u Dinamu, a danas izgleda kao mrtvi odron.
To je očito do manekena na klupi da apsolutno svi izgledaju sad kriminalno.

Inače ću napisati nešto što i mene šokira da ću napisati.

Za Cordobu mislim da je gotov s Dinamom, nije se i neće se snaći u Europi. Možda da netko zna s njim raditi bi za godinu dana bio razina nekakvog Lisice ili Lawala i sličnog HNL prosjeka, ali mislim da se to ne isplati.
Kanga isto nula. Ničemu ne služi. Kule je danas pokazao i u tih prvih 45 da je puno korisniji od Kange. Kanga je bolesno iritantan i očajan napadač i lako moguće najgori napadač od Andersona Coste. Ja sam već mnogo puta bez dokaza i pomalo ružno optuživao pojedince u Dinamu za rikverc, ali Kanga je toliko smeće od nogometaša da ja zaista želim da je netko sredio rikverc tko ga je god doveo.

Ali. Mbuku. On je zapravo jedini koji s vremena na vrijeme pokaže nešto korisno. Može predriblat, puknut.
On je doslovno jedini stranac kojeg ja ne bi potjerao. Mislim da je ujedno jedini kojeg treneri zaista ne znaju dobro iskoristiti.

Pod strance ne brojim KTC-a. KTC mora ostati, osim u slučaju da se planira potpuni remont. Čak i u slučaju remonta, meni bi samo on ostao s Galešićem.
Inžinjer ekonom is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 01:41   #951
Quote:
A da ne budu sve vijesti lose, evo i gorih...
kad je bal nek je thunderball
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 02:34   #952
dinamo, umjesto da bude prvak, zabil si je prst u pak....

odron sezona u hnl-u - dogodine će bit bolje, a možda uzmemo i konferencijsku....

očito je da sučić nije trebao ostati, kao i da baturinin voljni moment može iskočiti samo odlaskom u lige petice, gdje će ga gaziti - volio bih da dođe dantas, jer dogodine neće imat tko mijenjat mišića - roster veze - dantas, soldo, stojković, mišić, kaćavenda bi uz kvalitetno vođenje trebao smrviti ligu - ali...

napad treba cijeli škartat, jer mi je teško zamisliv petkov come back, kao i kangino i kuletovo proljeće - možda se varam, možda će se petko po prvi put srediti, kanga procvjetati, a kule odservisirati ono što mora - ali malo vjerojatno

obrana i golman su ok - jedino što bihg volio vidjet pravog lijevog beka na beku.....

e sad, sportski i trener - pravi SD nam treba već zadnja dva-tri mjeseca i krajnje jhe vrijeme da se nekog instalira, brzo je kraj sezone i taj čovjek mora biti u niskom startu za nekih mjesec dana

a fabio? ne znam što bih mislio - od talijana općenito očekujem čvrstinu i taktičku potkovanost (te ujedno i fleksibilnost - npr. igra s dva čista špica ako je to potrebno - i to ne stihijski, već smisleno i uigrano) - ali dinamo je cijele sezone čvrst kao proljev, a taktički djeluje predvidljivo i pročitano na razini DVD-a.... ako se ostavi fabija, onda mu se mora vjerovati i dati cijela sezona - nisam siguran da je to baš najpametniji izbor...
hilderik is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 02:53   #953
Quote:
ozirus kaže: Pogledaj post
Čaćić asistirati..
ako je ante još živ te ako je još na plaći... on je sada jedina šansa... i ne zajebavam se... do sada vjerujem kako se opet napunio srećom da sve pršti iz njega...
čačića već sutra na klupu... dok je još bio nitko... nadimak mu je bio srećko...
Old 06.04.2025., 07:40   #954
Čačić bi ovo prvenstvo lagano rješio da smo ga doveli svega prije 2-3 kola. Sad je vjerujem kasno, nemoguće.
Inžinjer ekonom is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 08:11   #955
Quote:
Koja sirovina

Podsjeća na onaj Repešin time out
Old 06.04.2025., 08:14   #956
Quote:
bambus88 kaže: Pogledaj post

Podsjeća na onaj Repešin time out
deeej aaaar in bonus vi ar tejking šots from najn miters. go fri trovs, go fri trov lajn

Jedan od jačih klipova na internetu
Kiseli is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 09:50   #957
Teško jutro...

Teško šamaranje...

Teško prizemljenje...

Dinamovci dragi...
Old 06.04.2025., 10:07   #958
Meni to izgleda kao košarkaška reprezentacija. “Senatori” : tada Ukić, Žorić i Bogdanović, ubijaju volju mladima koji bi grizli: tada Šarić i Hezonja….

Dinamo ima 4 “tumora” u svlačionicu: Ademi, Mišić, Petković i Ristovski.
Kad su mogli bili su iznad prosjeka HNL-a, ali ništa više. Sad kad ne mogu vidi se i u HNL kolike su rupe, što se ranije vidjelo u Europi. Plus voljni im je moment nikakav.
Njih treba potjerati
Old 06.04.2025., 10:10   #959
Mislim da Mišića moraš izostaviti s ovog popisa. Ovi ostali ne bi trebali biti članovi Dinama u sljedećoj sezoni jer to bi bilo dobro po Dinamo.
Kiseli is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2025., 10:24   #960
Apsolutno se slažem za senatore, možda su nekad i držali svlačionicu i bili produžena ruka treneru, ali pitanje je šta rade danas i dal možda zloupotrebljavaju tu "moć". A i postali su raspad otprilike ko da danas netko vozi hrđavi Senator i čudi se što kašljuca i ne vuče.
Tri trenera smo promijenili a sve isto, tko nam garantira da se i sa četvrtim neće nastaviti raspad.
mladovino is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:04.