Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.03.2025., 19:12   #9641
Quote:
teta paleta kaže: Pogledaj post
Meni je taj LRP bfluid smrdio i ostavljao film na koži koji se osjetio. La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 krema SPF50 mi je bila dobra, ali ISDIN water fusion mi je bolji.
Meni ova moja tekućinica također smrducka, ali s obzirom na to da ja ne trpim nikakve SPF-ove, a trebaju mi, ne mogu podnijet nikakav puder ni toniranu kremu, čak ni mrvicu korektora izblendanog preko kreme za lice, bilo mi je to otkriće i mislila sam podijeliti ga s onima koji se muče kao ja. Za ovaj tvoj SPF nisam nikad ni čula, a La Roche sam našla u Bipi. Treba ga kupit na internetu s nekim popustom, al šta je tu je.

Preporuku sam našla kod naše Dr Dray i upalilo je. Bar meni.

Po njenoj preporuci sam kupila i Eucerin Q10 - to je hidratantna krema koju uvijek imam u kući, premda koristim još neke. Tako blaga, hranjiva, štiti i njeguje, super. I znam da neki ne podnose tu kremu, pogotovo mlade cure s masnijim licem, to im je ko da su plastificirale facu, ali za nas stare i komplicirane Q10 je dušu dao.
Old 26.03.2025., 16:50   #9642
Quote:
darius-britt kaže: Pogledaj post
La Roche Posay Anthelios UVmune 400, 50+

To je bijela tekućina u maloj bočici.

Jedini SPF na svijetu koji mogu istrpit na licu.

Probala sam Eucerin (katastrofa), Avene toniranu kremu SPF 50 (izvrsna, blaga, hidratizirajuća... meni oči oteknu od toga), Vichy toniranu (peče me po licu)...

Ovo ne peče, ne smeta. Stavila dva sloja danas, sve do očiju, ništa.

Ako nekom smeta SPF, ovaj vrijedi probat.

Toliko.
ovo mi je dobar spf, ali trebam ga baš temeljito skinuti na kraju dana jer mi inače čepi pore

+još jedna preporuka za ISDIN i od mene
voldie is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2025., 08:54   #9643
Divan https://www.basler-beauty.ie/brands/...me-250-ml.html
Volumen , leprsavost…
KÉRASTASE
Volumifique Bain Volume
Old 11.04.2025., 06:24   #9644
Missha Glow Skin Balm. U opisu pise "sjaji se kao oguljeno jaje" i stvarno je tako 😁
Anirye is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 09:39   #9645
Quote:
darius-britt kaže: Pogledaj post

Po njenoj preporuci sam kupila i Eucerin Q10 - to je hidratantna krema koju uvijek imam u kući, premda koristim još neke. Tako blaga, hranjiva, štiti i njeguje, super. I znam da neki ne podnose tu kremu, pogotovo mlade cure s masnijim licem, to im je ko da su plastificirale facu, ali za nas stare i komplicirane Q10 je dušu dao.
Golicaš me s Eucerinom. No koristim inače kreme bogate centellom, pantenolom, bez mirisa. Misliš da bi se Eucerin uklopila? Meni sve smeta također.
Odgovori s citatom
Old 16.04.2025., 13:57   #9646
Kupila sam ovo na sniženju u Bipi za 8 eura i totalno sam oduševljena. Fluid je lagan, malo obojan, ima glow, lijepo se upija i savršena je podloga za šminku. Kupila sam još 2 tubice za backup. Nadam se da ga neće diskontinuirati.

https://www.garnier.co.uk/our-brands...g-fluid-spf-50
Old 16.04.2025., 14:32   #9647
Pozdrav svima!

trebala bih par savjeta i preporuka. Koža 50+, izrazito suha, odnosno cijeli život se borim s izborom krema, da nisu premasne jer su mi teške, a opet kad su samo hidratantne nedostaje nešto... Elem ove zime odlučim da je vrijeme za ozbiljniju njegu i kupim afrodoton serum i kremu s peptidima i neznajući da ih ne smijem stavlajti odmah svaki dan, počnem koristiti... Malo nakon toga vidim kod frendice Dermatologica vit c i njihovu intensive moisure balancu i krenem koristiti i to naizmjence... U tom periodu, 1 mj nije bilo sunca ni za kijeka i meni se po licu počnu pojavljivati fleke... Nakon toga ja idiot odem na obično čišćenje lica nakon 15 god, ( napominjem da imam i izrazito tanku kožu) me žena pilingom i ne znam s čim još izguli da su mi otpadali komadi s nosa i kože me užasno pekla... Mazala Cicaplastom, raznuim takvim kremama, par dana Bepandermom na prepotuiku apotekarice dok se to niej malo smirilo, ali takve kreme mene zatežu. Negdje sam pročitala da su bolji mineralni spfovi, ali da se oni ne smiju koristiti s kemijski m proizvoddima trenutno koristim avene 50 ali onaj narančasti i fleke i dalje iskaču... molim Vas znalce preporeku za SPF, KREME I SAMU PROCEDURU njege jer ja očigledno sve krivo radim ... hvala unaprijed
ROARY1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.04.2025., 14:37   #9648
Peptidi ti nisu trebali napraviti to sto tvrdis, jer tu nema ništa agresivno. Jesi sigurna da ti to nije od nečeg drugog? Peptidne preparate možeš inace koristiti odmah stalno, to sto si napisala za postupno uvodjenje vrijedi za retinole, kiseline i eventualno vit c.
Old 16.04.2025., 19:00   #9649
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
Kupila sam ovo na sniženju u Bipi za 8 eura i totalno sam oduševljena. Fluid je lagan, malo obojan, ima glow, lijepo se upija i savršena je podloga za šminku. Kupila sam još 2 tubice za backup. Nadam se da ga neće diskontinuirati.

Imam dva LRP spf-a u rezeevi ali mislim da ću morati i ovo probati.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 16.04.2025., 20:25   #9650
Quote:

ja sam ga gledala zbog SPFa i odustala (uzela DMov za bebe pa mogu i mačku)
prije sam znala stavljati C vit preko dana i ako je vruće - počnem se znojiti pa mi se s čela znalo slijevati i smetati očima, znala sam osjetiti kiseli znoj, sad kad me puknu valunzi pogotovo
doslovce ne znam kako bih, po danu nešto obično a uvečer sve mogu, kad stavim Melano C baš vidim razliku drugi dan

wendy01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 12:11   #9651
Quote:
ROARY1 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima!

trebala bih par savjeta i preporuka. Koža 50+, izrazito suha, odnosno cijeli život se borim s izborom krema, da nisu premasne jer su mi teške, a opet kad su samo hidratantne nedostaje nešto... Elem ove zime odlučim da je vrijeme za ozbiljniju njegu i kupim afrodoton serum i kremu s peptidima i neznajući da ih ne smijem stavlajti odmah svaki dan, počnem koristiti... Malo nakon toga vidim kod frendice Dermatologica vit c i njihovu intensive moisure balancu i krenem koristiti i to naizmjence... U tom periodu, 1 mj nije bilo sunca ni za kijeka i meni se po licu počnu pojavljivati fleke... Nakon toga ja idiot odem na obično čišćenje lica nakon 15 god, ( napominjem da imam i izrazito tanku kožu) me žena pilingom i ne znam s čim još izguli da su mi otpadali komadi s nosa i kože me užasno pekla... Mazala Cicaplastom, raznuim takvim kremama, par dana Bepandermom na prepotuiku apotekarice dok se to niej malo smirilo, ali takve kreme mene zatežu. Negdje sam pročitala da su bolji mineralni spfovi, ali da se oni ne smiju koristiti s kemijski m proizvoddima trenutno koristim avene 50 ali onaj narančasti i fleke i dalje iskaču... molim Vas znalce preporeku za SPF, KREME I SAMU PROCEDURU njege jer ja očigledno sve krivo radim ... hvala unaprijed
Imam kožu otprilike kao i ti, i u zadnjih pola godine isti problem sa iskakanjem hiperpigmentacijskih fleka i u mjesecima sa malo sunca...ako imaš takvu kožu, to se kroz neko vrijeme nakuplja i onda se desi neki okidač i izađe van. Ja to kod sebe u prvom redu povezujem sa hormonima, a onda nešto manje sa kozmetičkim preparatima.
U tom periodu sam prvi put koristila kremu sa retinolom, koža mi je reagirala sa nekim sitnim crvenim osipom koji bi se dosta brzo povukao, imala sam osjećaj da mi baš ne paše, moguće je u nekoj mjeri i to bio uzrok..
I kreme sa vitaminom C više ne kupujem jer sam uvijek imala neku reakciju.
Broj 1 mi je imati doma dobru hidratantnu kremu, za sada mi je to Uriage bogata dnevna krema, nisam još našla eventualnu zamjenu za nju..serum, okoločnu, spf, neke druge kreme sa aktivnim sastojcima ugl.mijenjam još tražim br.1
sweet Irma is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 19:24   #9652
Quote:

Kupila i ja prodavacica mi ga isto nahvalila
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.04.2025., 23:22   #9653
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Kupila i ja prodavacica mi ga isto nahvalila
Ajde baš me zanima kakav će tebi biti. Javi.
Old 18.04.2025., 09:44   #9654
Quote:
Ajde baš me zanima kakav će tebi biti. Javi.
Malo mi se trusi ali mozda jer nisam cekala da se krema ispod upije ali inace mi se cini da bi mogao biti super i miris je ok.
Citala sam da se nekima trusi.
Odgovori s citatom
Old 18.04.2025., 13:10   #9655
Meni se ništa ne trusi. Bo.
Old 18.04.2025., 18:59   #9656
Da nemam otvorenih spfova uzela bih i ja zalihu jer bas mi se svidja na kozi. Slican mi je Ultraviolete spf samo je Garnier malo laganiji i bolje mirise, ultraviolete ne mogu miris inace predivan spf koji mi je otkrila uppsala.
Odgovori s citatom
Old 25.04.2025., 09:36   #9657
Tir tir milk toner. Uzela sam mali u DM neki dan impulzivno. Moram reći da sam impresionirana. Baš je hidratantan i hranjiv, a nije ljepljiv i jako lijepo zagladi lice. Ide dobro i ispod pudera, spf mi se ne trusi preko. Poslije Whamise ovo mi je možda i najbolji toner koji sam probala. Doduse, ne bih rekla da će masnokosci biti oduševljeni, ovo je više za nas suhe.
Old 25.04.2025., 17:22   #9658
Quote:
Anirye kaže: Pogledaj post
Missha Glow Skin Balm. U opisu pise "sjaji se kao oguljeno jaje" i stvarno je tako 😁
nasmijala si me skroz sad, ali već vidim da ću ovo morat probat

Quote:
Tir tir milk toner. Uzela sam mali u DM neki dan impulzivno. Moram reći da sam impresionirana. Baš je hidratantan i hranjiv, a nije ljepljiv i jako lijepo zagladi lice. Ide dobro i ispod pudera, spf mi se ne trusi preko. Poslije Whamise ovo mi je možda i najbolji toner koji sam probala. Doduse, ne bih rekla da će masnokosci biti oduševljeni, ovo je više za nas suhe.
gledala ga i ja neki dan, i sad nakon ove recenzije vidim da ću morat probat. imam dva tonika za potrošit još. hvala ti NOT!
Old 25.04.2025., 19:34   #9659
Quote:
O, kako se varaš
Trošim ga svaku večer, i već vrebam kad će neka dobra akcija da ga kupim full size. Pjevala mu hvalospjeve neki dan tu negdje na nekoj drugoj temi.
A za dan, za masnokošce preporučam light verziju totalna LJUBAV isto.
Old 25.04.2025., 21:59   #9660
Sad moram i ja otvoriti svoj iz zaliha :

Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:39.