Natrag   Forum.hr > Društvo > Muški kutak

Muški kutak Za poklonike piva, daljinskog i muških spika...
Podforum: Pivnica

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2007., 23:33   #961
Quote:
Mil@ kaže: Pogledaj post
A kak izgleda isto mos si mislit.
Vidjela vise puta. Narocito jos otraga , potiljak - za vrisnut od bijede. No iz nekog cudnog razloga, muski se jos i vole hvaliti time kaj se unakaze sami .

Sljedeci put kad vas cure otkantaju budi ziher da si misle ;

"koji ce mi klinac tip koji kada birara ili da za 30 kuna dobije masazu glave i frizuru ili badava hoda kao kreten - izabere ovo drugo "

O isusa ti kakva nauka da se osisas na nulu...kaj tebi je tablica brojenja onda kvantna fizika ak ti je sisanje na nulu umjetnost.......

Ja cu puknut.....od smijeha.....
Morski vražičko is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2007., 15:01   #962
ja sam uzeo neki aparat za šišanje koji je koštao max. 200kn..i lijepo se sam ošišam kada mi se da, većinom svake subote/nedjelje.....a brijanje kako kada...nekaga žilet, a nekada Braun

Odgovori s citatom
Old 05.02.2007., 02:53   #963
Imam Philishave koštalo nekih 250 kn, za kućnu upotrebu super. S tim se uvijek šišam na 0. Kad hoću frizuru idem frizeru.
turbododo is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2007., 06:41   #964
Isto imam neki Philips kaj sam platio 200njak kuna u Mercatoneu, radi kak se spada već skoro dvije godine.
Opaki Šišmišar is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2007., 12:47   #965
ja uzeo u emmezzeti za 28kn i radi ko zmaj!
BootBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2007., 18:16   #966
kupih philipsa za 199 kn
veceras je proba pa javim dal valja
JoZ@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 19:48   #967
Quote:
JoZ@ kaže: Pogledaj post
malo glup naslov za ono kaj hocu pitat
al nema veze
trebam mašinicu za šišanje
do recimo 300kn
zna li ko kaj o tome
al hocu provjerenu stvar
a ne da kupim nekaj kaj nebu šišalo kak treba
Philips QC5010. Platio sam ju 299 kn. Imam ju od 7 mjeseca i šišam se svaki tjedan ili dva, s tim da se s njom i obrijem i radi za sada bez problema. Evo ti i slika:

Old 09.02.2007., 20:35   #968
Quote:
Discovery.v2 kaže: Pogledaj post
Philips QC5010. Platio sam ju 299 kn. Imam ju od 7 mjeseca i šišam se svaki tjedan ili dva, s tim da se s njom i obrijem i radi za sada bez problema. Evo ti i slika:

e pa istu il gotovo istu sam ja kupil
al
sisa najmanje na 3mm kaj mi je previse i zna ostavit koju vlas
pa sam probo bez tog nastavka
i tak je OK
ak izdrzi 1g isplatice se
JoZ@ is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 21:18   #969
Ja imam taklođer philips neki za 200-ak kn
Evo šišam se (i brijem) već dvije godine sigurno

I još radi ko zmaj
Kod frizera bi ostavil već hrpu novaca
Ovako fino na 3mm stavim nastavak i dam nekom da šiša
Ja uvijek zadovoljan
alfred stokes is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2007., 21:51   #970
Quote:
alfred stokes kaže: Pogledaj post
Ja imam taklođer philips neki za 200-ak kn
Evo šišam se (i brijem) već dvije godine sigurno

I još radi ko zmaj
Kod frizera bi ostavil već hrpu novaca
Ovako fino na 3mm stavim nastavak i dam nekom da šiša
Ja uvijek zadovoljan
Ja sam se isprakticirao i sad se šišam sam, tako da ne moram nikog tlačit
Old 10.02.2007., 20:32   #971
Ja prije više od 10 godina kupio u Austriji AFIK elektriše heršnajder za 10 kn, svaka 3-4 tjedna radi ko zmaj
Old 11.02.2007., 10:05   #972
Imao sam sličan problem. Bio sam dosta dlakav po prsima. Početkom ove godine sam depilirao laserom prsa i mogu ti reći da se sada osječam puno ugodnije i sigurnije. Nekako mi je to jako podsvjesno smetalo.
Inače tretman traje, bar za prsa dosta dugo, oko2-2 i pol sata. Ali vjeruj mi da se isplati.Evo prošlo je skoro mjesec i malo više i nema ni jedne dlake. A te dlake koje i narastu više nisu kao što su bile one stare. Ako te zanima salon javi mi se pa ću ti ga preporučiti. Žena mi je rekla da se javim za 2 mj pa će viditi treba li opet napraviti depilaciju. Kaže da se svaki puta skine oko 30% dlaka. Možda ti izgleda malo ali vjeruj mi isplati se itekako. Ja sam platio 2 400 kn za depilaciju cijelih prsa a leđa su malo više čini mi se. Eto ako te zanima javi se...
Old 11.02.2007., 21:08   #973
ja imam 20-30 nepoželjnih dlaka ispod očiju a poviše obraza. to je rezultat toga da me stari spizdija kad san se tek počeo brijati. reče on meni sve ti to lijepo skini a ja mlad i zelen posluša. sad mi brada raste iz očiju jel to opasno radit na tom dijelu lica? znate li kolko bi došlo?
Old 11.02.2007., 21:16   #974
Quote:
Bilobrkster kaže: Pogledaj post
ja imam 20-30 nepoželjnih dlaka ispod očiju a poviše obraza. to je rezultat toga da me stari spizdija kad san se tek počeo brijati. reče on meni sve ti to lijepo skini a ja mlad i zelen posluša. sad mi brada raste iz očiju jel to opasno radit na tom dijelu lica? znate li kolko bi došlo?
ma sigurno ti je i to moguce. ne vidim razloga da ne bude
Old 11.02.2007., 21:18   #975
Quote:
Eagle30 kaže: Pogledaj post
Imao sam sličan problem. Bio sam dosta dlakav po prsima. Početkom ove godine sam depilirao laserom prsa i mogu ti reći da se sada osječam puno ugodnije i sigurnije. Nekako mi je to jako podsvjesno smetalo.
Inače tretman traje, bar za prsa dosta dugo, oko2-2 i pol sata. Ali vjeruj mi da se isplati.Evo prošlo je skoro mjesec i malo više i nema ni jedne dlake. A te dlake koje i narastu više nisu kao što su bile one stare. Ako te zanima salon javi mi se pa ću ti ga preporučiti. Žena mi je rekla da se javim za 2 mj pa će viditi treba li opet napraviti depilaciju. Kaže da se svaki puta skine oko 30% dlaka. Možda ti izgleda malo ali vjeruj mi isplati se itekako. Ja sam platio 2 400 kn za depilaciju cijelih prsa a leđa su malo više čini mi se. Eto ako te zanima javi se...
nedostatak samopouzdanja zbog dlakavih prsa . mogu svatit ledja, al prsa??
Old 12.02.2007., 02:24   #976
Quote:
mnogo je kume,mnogo je 2400 kuna ja to sam obrijem
Old 12.02.2007., 09:58   #977
zasto brijes ili si obrijao (kkao oces) prsa jebote pas???
killler is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2007., 16:12   #978
Zašto prsa? recimo ovako. Dok nisam probao nisam vjerovao da može biti ovako dobro. Vjeruj mi probaj... A da je puno 2 400 kuna tu si u pravu ali taj osječaj.. pa ja nisam 10 godina vidio kako mi izgleda stomak, hehehe Prvo sam bio sumnjičav ali sada... Nemoj ni u snu pokušati to brijati aparatom. Kaže žena da su najbolji rezultati ako nisi nikada tretirao dlake ničim (ja ih nikada nisam ni pokuša brijati).
Ako ti toliko smetaju, kao što su meni smetale... vidi sam nećeš zažaliti...
Old 12.02.2007., 20:36   #979
Quote:
Bilobrkster kaže: Pogledaj post
sad mi brada raste iz očiju jel to opasno radit na tom dijelu lica? znate li kolko bi došlo?
Naravno da bi bilo opasno po očima laserom, znam da ženama tretiraju obrve ali obavezno stave nekakvu metalnu branu preko očiju. Uvijek bi trebale biti i zaštitne na naočale (i kozmetičarki i klijentu), nikad ne gledati u taj snop (tako mi je rečeno). Zapravo, opasnosti lasera se još ispituju, ovo je preventiva ,valjda
lala is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.02.2007., 20:38   #980
Quote:
Zašto prsa? recimo ovako. Dok nisam probao nisam vjerovao da može biti ovako dobro. Vjeruj mi probaj... A da je puno 2 400 kuna tu si u pravu ali taj osječaj.. pa ja nisam 10 godina vidio kako mi izgleda stomak, hehehe Prvo sam bio sumnjičav ali sada... Nemoj ni u snu pokušati to brijati aparatom. Kaže žena da su najbolji rezultati ako nisi nikada tretirao dlake ničim (ja ih nikada nisam ni pokuša brijati).
Ako ti toliko smetaju, kao što su meni smetale... vidi sam nećeš zažaliti...
Je li boljelo to na prsima? (nije da imam nešto tamo , ali mi pari osjetljivije od nogu)
lala is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:59.