Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.05.2024., 14:38   #9781
izigravali su paćenike, a zapravo ekspresno izložili online napadima svakoga tko im se zamjerio spominjanjem Palestine ili bilo kojim izrazom negodovanja prema njima i njihovom sudjelovanju. Dolosvno bi odmah složili twit u kojem kao metu stavi pojedinačno svaku od osoba koja im se 'zamjerila', da se popljuje i da sakupe sve podatke o njima. Vjerijem da su ih i nakon esc nastaviti maltretirati na poslovnom i privatnom planu.

Old 23.05.2024., 14:41   #9782
A sad nešto sasvim drugačije

https://ibb.co/mFNmvMW

https://ibb.co/fktrZCN

kako vam se sviDŽA
a ja mislila da mi je ono perje koma
oni nas trolaju!!!
Old 27.05.2024., 10:53   #9783
Jeste popratili Baby Lasagna nastup na Seastar festivalu? Sviđaju mi se pjesme, jedva čekam da nekaj izbaci.

U međuvremenu je rasprodao dva koncerta u Poljskoj i sad ide na Beč.
Old 27.05.2024., 11:00   #9784
Quote:
Zla majkee kaže: Pogledaj post
Jeste popratili Baby Lasagna nastup na Seastar festivalu? Sviđaju mi se pjesme, jedva čekam da nekaj izbaci.

U međuvremenu je rasprodao dva koncerta u Poljskoj i sad ide na Beč.
Naravno da da

Čak sam gledala snimke iz publike, kako bi čula nove pjesme

I odlične su mu
Old 27.05.2024., 11:04   #9785
Bila sam i bio je odličan

Najviše ljudi je bilo za vrijeme njegovog nastupa i stage je stvarno grmio. Mislim da većina novih pjesama ima potencijala, a Demons & Mosquitos mi je već ušla u uho i jedva čekam da službeno izađe
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
kockica is offline  
Old 27.05.2024., 11:08   #9786
Meni je Baby Lasagna zarazna, cijelo jutro sam u "tntrnt BABY LASAGNA! tntrnt BABY LASAGNA!" moodu.

Al da, D&M će mi biti hit, već vidim.
Old 27.05.2024., 11:16   #9787
Quote:
kockica kaže: Pogledaj post
Bila sam i bio je odličan

Najviše ljudi je bilo za vrijeme njegovog nastupa i stage je stvarno grmio. Mislim da većina novih pjesama ima potencijala, a Demons & Mosquitos mi je već ušla u uho i jedva čekam da službeno izađe
zavidim ti

Meni je Demons & Mosquitos isto odlična, imala mi je neki HIM vibe
Old 27.05.2024., 11:29   #9788
Sad gledam Konstraktu kod Mojmire i stvarno je kraljica. Sve je dobro rekla

Baby do jeseni mora poraditi na plesanju jer svako malo nije znao di bi s rukama. Bio je skroz sladak s komentarima (isprikama ) na mikrofon. I da, potvrdio je da će nastupati u pulskoj Areni samo se još ne zna kad

Pjevao je par laganijih pjesama i Mesmerized je odlična!
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
kockica is offline  
Old 27.05.2024., 11:41   #9789
Quote:

Baby do jeseni mora poraditi na plesanju jer svako malo nije znao di bi s rukama. Bio je skroz sladak s komentarima (isprikama ) na mikrofon. I da, potvrdio je da će nastupati u pulskoj Areni samo se još ne zna kad

Pjevao je par laganijih pjesama i Mesmerized je odlična!
Mersmerized sam vidjela na nekom kratkom videu i podsjetila me na Teenage dirtbag
Kćer je odmah počela pjevušiti Baby Lasagna, Baby Lasagna... Koja je Demons & mosquitoes? Vidjela sam par videa, al je samo na Mersmerized pisalo da se tak zove
Old 27.05.2024., 11:50   #9790
Quote:
Orlandica kaže: Pogledaj post
Koja je Demons & mosquitoes?
Imaš je tu, a našla sam i thread sa svim novim pjesmama. Čim izađe album, Biggie Biggie Boom ide na playlistu za treniranje
kockica is offline  
Old 27.05.2024., 11:59   #9791
Evo isječak Biggie
https://www.reddit.com/r/BabyLasagna...g_this_banger/
Old 27.05.2024., 12:14   #9792
Odlican je. Novi domaci zvuk koji nam treba!

Ona prva Baby Lasagna je odlicna
Gzena is offline  
Old 27.05.2024., 12:31   #9793
Izgleda da sam jedina kojoj pjesme nisu ništa posebno. Nekako su mi teen pjesmljuci.
FluZtr is offline  
Old 27.05.2024., 12:43   #9794
A šta kažete na Angelinin outfit?

kockica is offline  
Old 27.05.2024., 12:45   #9795
Joj, vidjela sam outfit. U pokretu je još gore.
Old 27.05.2024., 14:03   #9796
Quote:
Imaš je tu, a našla sam i thread sa svim novim pjesmama. Čim izađe album, Biggie Biggie Boom ide na playlistu za treniranje
Hvala! Al moram čekat da dođem doma, na poslu mi je blokiran twitter

Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
E ovo sam isto čula, to mi zvuči ko ljetni klupski hit.

Žuti outfit je očajan! Kaj su to dolje neke roze čizme?
Old 27.05.2024., 14:06   #9797
Možda je taj žuti outfit ciljano odjeven zbog privlačenja pažnje, a ne s namjerom da bude oku ugodan.
FluZtr is offline  
Old 27.05.2024., 20:16   #9798
Quote:
FluZtr kaže: Pogledaj post
Izgleda da sam jedina kojoj pjesme nisu ništa posebno. Nekako su mi teen pjesmljuci.
Jesu malo bedaste, ali dobro upakirane i to nam bas fali. Ne moraju svi biti next Oliver ili Pavel.
Gzena is offline  
Old 27.05.2024., 20:39   #9799
Quote:
Konstrakta je baš top ženska.

Tko je ono Marka nagovorio da se prijavi na Doru? Stvarno odličan potez, teško da bi bez toga imao ovoliko brojnu i otvorenu publiku.
blenta is offline  
Old 27.05.2024., 20:42   #9800
Mislim da je rekao da ga je na prijavu za Doru nagovorio zgodni gitarist Dino
kockica is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:48.