Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band
Podforumi: Druženje forumaša

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.11.2024., 13:31   #9801
Quote:
Lunor kaže: Pogledaj post
Danas se ljude secira kao da su žabe.
Vjerujem da uslijed sve češćeg primjera gdje žabe stanu gdje se konji potkivaju i postoji opravdana potreba za seciranjem žaba.
endjo is offline  
Old 16.11.2024., 16:58   #9802
Quote:
endjo kaže: Pogledaj post
Vjerujem da uslijed sve češćeg primjera gdje žabe stanu gdje se konji potkivaju i postoji opravdana potreba za seciranjem žaba.
Sretno vam bilo vivisektori.
Lunor is offline  
Old 17.11.2024., 11:31   #9803
Quote:
endjo kaže: Pogledaj post
Ajmeee podjele žena. Ovo pod jednostavni misliš podkapacitirani? Ima li kakva slična podjela muškadije?
Frajeri vs materijal za skrasiti se?

Naravno, nemaš mogućnosti razgovarati s 4 milijarde ženskih osoba, a pogotovo ne intimno, ali da se naslutiti da ipak postoji podjela na one s kojima bi pristale da ih naskoči uz drvo u parku, ali ne žele djecu i topli dom s istima. Prvu opciju bira tijelo, drugu mozak.
Quote:
Ma ne, pod jednostavni sam mislila da ne kompliciraju tj. bar nisu ranije. Sve im je bilo ok jer su znali da nema perfekcije.

Danas se ljude secira kao da su žabe.

"Imaš lijepe oči ali koljena su ti debela. Imaš usukano dupe ali bujne kose... stoga dajem ti ocjenu 6." Reče neki profesor anatomije i romantičnih odnosa iz podruma.

Ali ne treba brinuti o tome. Sve više ljudi ima AI djevojke/dečke koji su im skroz po mjeri.
Imaš privid više mogućnosti, ali zapravo su to različitosti koje prije možda nisi toliko vidio, jer si vidio osobe oko sebe koje su u nekim odnosima i vidio si osobe s kojima stvarno imaš prilike. Jebiga, danas vidim da postoji hrpa ženskica koje izgledaju vitko, fit, utegnuto, lijepih crta lica, lijepe nijanse kože, i onda imaš priliku s nekim tko isto to nije. Što nije problem ako si ti spreman na to, i ako je ona spremna na to. Problem je ako ona želi biti tvoja najsavršenija opcija i čuti to. Nije zapravo ni to problem, ako si spreman lagati
Old 17.11.2024., 11:41   #9804
Tesko mi je odijeliti lice-tijelo-dusa, sve skupa bi trebalo biti u balansu, onda je to to. Ipak, sve krece od lica nekako, ako mi se tu ne svida plus neka energija, kako se krece - nis dalje ne pomaze.
Old 18.11.2024., 13:28   #9805
Quote:
giallorossi kaže: Pogledaj post
Vezano za temu, prije nekoliko godina na Iskrici ostvarim kontakt. Moje slike su u galeriji bile prave, njene omoti od bombona. Izbacimo se na whup, ne šalje sliku danima, komunikacija ugodna. Kad sam joj reka da nema smisla više pričat a da se ne vidimo, dotična se odluči pojavit. U njenom opisu je bila: beautiful blue eyes and red hair. I tako, čekam ja na dogovoreno misto, i vidim u daljini nekoga na čiju siluetu sam odma reka u sebi: samo da nije ova.
Naravno da je bila. Izvadija bajaderu iz jakete, poljubac u obraz, okret na peti i briiiiiiiiiis.
Nikad više od tad bez slike, 20 slika
Iskrica je još uvijek in, čini mi se.

Otvorio sam OKcupid - to je prijevara samo takva. Čim je nešto u startu prijevara, ne želim ni pomisliti na plaćanje za Premium prijevaru.

Da "..slike bombona.." :'D

Jasno mi je zašto se žene.. ovaj.. ženiraju staviti svoje fotke i to mi je OK. Mene više zabrinjava poprilično raširena deluzija žena koje stave "Izgled: Jaaako dobar", a kad razmijenimo fotke imam kaj vidjeti.
Automatski se ruši svaka nada da je ijedan opis u njihovom profilu objektivno valjan.

Možda je to pravilo i među muškarcima na Iskrici, ne znam, o tome trebaju brinuti žene.

Tako da - da, sada i ja u prva 2-3 dopisivanja tražim (pristojnu ) fotku, pa da ne trošimo vrijeme jedno drugome. Dosta mi je clickbaitova po novinskim portalima.
SveJeOkej2 is offline  
Old 18.11.2024., 14:28   #9806
Nakon skoro godinu dana na Tinderu i nekoliko mjeseci ma Bumbleu cini mi se da tu nema puno kruha. Pocetno ludilo je odavno nestalo, listaju se stalno isti profili, bilo je dosta matcheva ali u zadnje vrijeme uopce nemam volje se dopisivati, i cini mi se da je isto ili gore s druge strane. Tu i tamo koja poruka, nesuvislo, besmisleno.

Primjetio sam otkad sam prebacio jednu godinu blize 40oj, broj profila u dvadesetima i ranim tridesetima se smanjio za ca 70%. Znaci to je ta kriticna granica

"Potragu" nastavljam u RL, iako polako kuzim zasto je u nasim godinama tesko naci nekoga. Svakodnevno srecem i upoznajem dosta novih ljudi, no malo tko mi zapne za oko

Jedino pozitivno su klubovi no tamo ne treba ocekivati nista ozbiljno
Calpurnius is offline  
Old 18.11.2024., 14:33   #9807
Quote:
Calpurnius kaže: Pogledaj post
Nakon skoro godinu dana na Tinderu i nekoliko mjeseci ma Bumbleu cini mi se da tu nema puno kruha. Pocetno ludilo je odavno nestalo, listaju se stalno isti profili, bilo je dosta matcheva ali u zadnje vrijeme uopce nemam volje se dopisivati, i cini mi se da je isto ili gore s druge strane. Tu i tamo koja poruka, nesuvislo, besmisleno.

Primjetio sam otkad sam prebacio jednu godinu blize 40oj, broj profila u dvadesetima i ranim tridesetima se smanjio za ca 70%. Znaci to je ta kriticna granica

"Potragu" nastavljam u RL, iako polako kuzim zasto je u nasim godinama tesko naci nekoga. Svakodnevno srecem i upoznajem dosta novih ljudi, no malo tko mi zapne za oko

Jedino pozitivno su klubovi no tamo ne treba ocekivati nista ozbiljno
Ta kritična granica je s razlogom jer je upravo u tim godinama najviše i uparenih i vjenčanih, tako da kako godine odmiču sve više i više, brojka je sve manja i manja u ponudi i zapravo se mladi najviše tamo i mogu naći, pošto to i jest kakti mladenačka aplikacija za dogovaranje susreta, pritom mislim na Tinder, jer Bumble nisam koristio.

No s vremenom, mislim da je RL ipak realna opcija za upoznati nekoga, čak i u klubovima vani, zašto ne. Aplikacije samo sve više i više smaraju, a ekipa sve manje i manje želi dopisivanja, barem za nekakvo početno razdoblje.
Old 18.11.2024., 14:41   #9808
Što se klubova tice, moj je dojam da su mladje cure zainteresirane za malo starije koji se dobro drze. Cesto upoznam curu od 25, koja godina gore dolje, i kad kazem koliko imam, prvo ide sok ali niti jedna nije pobjegla jos.
sto se starijih tiče, dosta tih zenskih drustava za stolovima mi se cini zatvoreno, one slobodne vjerojatno nemaju vise volju za udvaranja.

No polako, treba biti strpljiv
Calpurnius is offline  
Old 18.11.2024., 14:45   #9809
Quote:
Što se klubova tice, moj je dojam da su mladje cure zainteresirane za malo starije koji se dobro drze. Cesto upoznam curu od 25, koja godina gore dolje, i kad kazem koliko imam, prvo ide sok ali niti jedna nije pobjegla jos.
sto se starijih tiče, dosta tih zenskih drustava za stolovima mi se cini zatvoreno, one slobodne vjerojatno nemaju vise volju za udvaranja.

No polako, treba biti strpljiv
Pa evo ja sam za vikend imao primjer da uz pravu komunikaciju i nekakvu normalnost može se doći i do običnog odlaska na cugu i to inicirano sa ženske strane. Samo je mene malo zateklo, pa nisam odigrao to do kraja kak treba, al eto, na greškama se uči.
Old 18.11.2024., 14:47   #9810
Sigurno, ja tek upoznavam klupsku scenu u Zg. Ima potencijala svakako.

Meni je zapravo najveći problem sto rijetko imam drustvo za izlazak a ne ide mi se sam kao nekakav freak

No kad smo u ekipi uvijek se nesto dogadja
Calpurnius is offline  
Old 18.11.2024., 14:52   #9811
Quote:
Sigurno, ja tek upoznavam klupsku scenu u Zg. Ima potencijala svakako.

Meni je zapravo najveći problem sto rijetko imam drustvo za izlazak a ne ide mi se sam kao nekakav freak

No kad smo u ekipi uvijek se nesto dogadja
Sretao sam ja ekipu koja je išla i solo van, pa su se dobro proveli. Ok, mahom je to mlađa ekipa, ali ide se i solo. No da, kad je s društvom, onda je to puno drugačije.

Vani se fakat može upoznati dosta, treba očito biti dovoljno normalan, šaljiv, pristupačan i šanse su velike.
Old 18.11.2024., 19:35   #9812
Koja od aplikacija je skroz besplatna i da možeš se normalno dopisivati bez zamućenih faca?
toyboyx is offline  
Old 18.11.2024., 23:32   #9813
Quote:
toyboyx kaže: Pogledaj post
Koja od aplikacija je skroz besplatna i da možeš se normalno dopisivati bez zamućenih faca?
Forum.hr.
Old 19.11.2024., 07:07   #9814
Mozes probati i Reddit.

Ovo ti je za HR:
https://www.reddit.com/r/RedditIskrice

Ovo je internacionalno:
https://www.reddit.com/r/r4r
https://www.reddit.com/r/R4R30Plus
Noctifer is offline  
Old 19.11.2024., 10:19   #9815
Quote:
Sretno vam bilo vivisektori.
na ovu temu sviđam jedan dio konverzacije iz filma Rear Window, Alfred Hitchcock - referiram se na tvoju konstataciju kako je nepotrebno previše kopkati po sebi i drugima

Stella: Once it was: See somebody, get excited
get married. Now it's: Read a lot of books
fence with a lot of four-syllable words
psychoanalyse each other until you can't
tell the difference between a petting party
and a civil service exam!

Jeff: Well that's fine Stella. Now would you
fix me a sandwich please?
endjo is offline  
Old 19.11.2024., 12:22   #9816
Čovjek ne zna o meni doslovno ništa (osim što me vidio na slikama i pročitao profil), već me zove na kavu.
Neće ići.
Old 19.11.2024., 18:20   #9817
Quote:
Noctifer kaže: Pogledaj post
Mozes probati i Reddit.

Ovo ti je za HR:
https://www.reddit.com/r/RedditIskrice
Pojma nisam imao da ovo postoji. Njihova rubrika oglasa je puno aktivnija nego naša!! Eto, još jedan online kanal za oglašavanje. Hm...

Jel se itko tamo pohvalio reakcijama na svoj oglas?
Potjeh. is offline  
Old 19.11.2024., 18:24   #9818
Quote:
Potjeh. kaže: Pogledaj post
Pojma nisam imao da ovo postoji. Njihova rubrika oglasa je puno aktivnija nego naša!! Eto, još jedan online kanal za oglašavanje. Hm...

Jel se itko tamo pohvalio reakcijama na svoj oglas?
Zanimljivi ženski oglasi. Hrpa ih radi, ide u gym, sredina 20-ih do rane 30-e i uglavnom traže cure
Old 19.11.2024., 18:56   #9819
Quote:
Mother Of Pearl kaže: Pogledaj post
Čovjek ne zna o meni doslovno ništa (osim što me vidio na slikama i pročitao profil), već me zove na kavu.
Neće ići.
Ovaaaj... kašlj kašlj... znao sam pozvati na kavu i kad nisam vidio slike niti čitao profil... to je neki loš predznak u ženskom svijetu?
SveJeOkej2 is offline  
Old 19.11.2024., 19:06   #9820
Pjevao je Štulić prokleta mogućnost izbora, to su dejt aplikacije, ide s cvijeta na cvijet i svaki se čini malo ljepši i nitko da se zadrži na jednom cvijetu nego traži novo i onda dođe do zaključka kako je to sve bezveze. Problem su ljudi, a ne aplikacija, mada osobno bih promijenio neke stvari, recimo ne bih dopustio istovremeno čavrljanje s više osoba, završi s jednim pa možeš tražiti dalje ako ti ne valja.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:14.