|
|
16.11.2024., 13:31
|
|
some call me 'Tim'
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Lunor kaže:
Danas se ljude secira kao da su žabe.
|
Vjerujem da uslijed sve češćeg primjera gdje žabe stanu gdje se konji potkivaju i postoji opravdana potreba za seciranjem žaba.
|
|
|
16.11.2024., 16:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Quote:
endjo kaže:
Vjerujem da uslijed sve češćeg primjera gdje žabe stanu gdje se konji potkivaju i postoji opravdana potreba za seciranjem žaba.
|
Sretno vam bilo vivisektori. 
|
|
|
17.11.2024., 11:31
|
|
My name is
Registracija: Jul 2008.
|
Quote:
endjo kaže:
Ajmeee podjele žena. Ovo pod jednostavni misliš podkapacitirani? Ima li kakva slična podjela muškadije? 
|
Frajeri vs materijal za skrasiti se?
Naravno, nemaš mogućnosti razgovarati s 4 milijarde ženskih osoba, a pogotovo ne intimno, ali da se naslutiti da ipak postoji podjela na one s kojima bi pristale da ih naskoči uz drvo u parku, ali ne žele djecu i topli dom s istima. Prvu opciju bira tijelo, drugu mozak.
Quote:
Lunor kaže:
Ma ne, pod jednostavni sam mislila da ne kompliciraju tj. bar nisu ranije. Sve im je bilo ok jer su znali da nema perfekcije.
Danas se ljude secira kao da su žabe.
"Imaš lijepe oči ali koljena su ti debela. Imaš usukano dupe ali bujne kose... stoga dajem ti ocjenu 6." Reče neki profesor anatomije i romantičnih odnosa iz podruma.
Ali ne treba brinuti o tome. Sve više ljudi ima AI djevojke/dečke koji su im skroz po mjeri.
|
Imaš privid više mogućnosti, ali zapravo su to različitosti koje prije možda nisi toliko vidio, jer si vidio osobe oko sebe koje su u nekim odnosima i vidio si osobe s kojima stvarno imaš prilike. Jebiga, danas vidim da postoji hrpa ženskica koje izgledaju vitko, fit, utegnuto, lijepih crta lica, lijepe nijanse kože, i onda imaš priliku s nekim tko isto to nije. Što nije problem ako si ti spreman na to, i ako je ona spremna na to. Problem je ako ona želi biti tvoja najsavršenija opcija i čuti to. Nije zapravo ni to problem, ako si spreman lagati 
|
17.11.2024., 11:41
|
|
Kraljica velikih dusa
Registracija: May 2021.
|
Tesko mi je odijeliti lice-tijelo-dusa, sve skupa bi trebalo biti u balansu, onda je to to. Ipak, sve krece od lica nekako, ako mi se tu ne svida plus neka energija, kako se krece - nis dalje ne pomaze.
|
|
18.11.2024., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Quote:
giallorossi kaže:
Vezano za temu, prije nekoliko godina na Iskrici ostvarim kontakt. Moje slike su u galeriji bile prave, njene omoti od bombona. Izbacimo se na whup, ne šalje sliku danima, komunikacija ugodna. Kad sam joj reka da nema smisla više pričat a da se ne vidimo, dotična se odluči pojavit. U njenom opisu je bila: beautiful blue eyes and red hair. I tako, čekam ja na dogovoreno misto, i vidim u daljini nekoga na čiju siluetu sam odma reka u sebi: samo da nije ova.
Naravno da je bila. Izvadija bajaderu iz jakete, poljubac u obraz, okret na peti i briiiiiiiiiis.
Nikad više od tad bez slike, 20 slika
|
Iskrica je još uvijek in, čini mi se.
Otvorio sam OKcupid - to je prijevara samo takva. Čim je nešto u startu prijevara, ne želim ni pomisliti na plaćanje za Premium prijevaru.
Da "..slike bombona.." :'D
Jasno mi je zašto se žene.. ovaj.. ženiraju staviti svoje fotke i to mi je OK. Mene više zabrinjava poprilično raširena deluzija žena koje stave "Izgled: Jaaako dobar", a kad razmijenimo fotke imam kaj vidjeti.
Automatski se ruši svaka nada da je ijedan opis u njihovom profilu objektivno valjan.
Možda je to pravilo i među muškarcima na Iskrici, ne znam, o tome trebaju brinuti žene.
Tako da - da, sada i ja u prva 2-3 dopisivanja tražim (pristojnu  ) fotku, pa da ne trošimo vrijeme jedno drugome. Dosta mi je clickbaitova po novinskim portalima.
|
|
|
18.11.2024., 14:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Nakon skoro godinu dana na Tinderu i nekoliko mjeseci ma Bumbleu cini mi se da tu nema puno kruha. Pocetno ludilo je odavno nestalo, listaju se stalno isti profili, bilo je dosta matcheva ali u zadnje vrijeme uopce nemam volje se dopisivati, i cini mi se da je isto ili gore s druge strane. Tu i tamo koja poruka, nesuvislo, besmisleno.
Primjetio sam otkad sam prebacio jednu godinu blize 40oj, broj profila u dvadesetima i ranim tridesetima se smanjio za ca 70%. Znaci to je ta kriticna granica
"Potragu" nastavljam u RL, iako polako kuzim zasto je u nasim godinama tesko naci nekoga. Svakodnevno srecem i upoznajem dosta novih ljudi, no malo tko mi zapne za oko
Jedino pozitivno su klubovi no tamo ne treba ocekivati nista ozbiljno
|
|
|
18.11.2024., 14:33
|
|
Nema labavo, nemam lavabo
Registracija: Jan 2008.
|
Quote:
Calpurnius kaže:
Nakon skoro godinu dana na Tinderu i nekoliko mjeseci ma Bumbleu cini mi se da tu nema puno kruha. Pocetno ludilo je odavno nestalo, listaju se stalno isti profili, bilo je dosta matcheva ali u zadnje vrijeme uopce nemam volje se dopisivati, i cini mi se da je isto ili gore s druge strane. Tu i tamo koja poruka, nesuvislo, besmisleno.
Primjetio sam otkad sam prebacio jednu godinu blize 40oj, broj profila u dvadesetima i ranim tridesetima se smanjio za ca 70%. Znaci to je ta kriticna granica
"Potragu" nastavljam u RL, iako polako kuzim zasto je u nasim godinama tesko naci nekoga. Svakodnevno srecem i upoznajem dosta novih ljudi, no malo tko mi zapne za oko
Jedino pozitivno su klubovi no tamo ne treba ocekivati nista ozbiljno
|
Ta kritična granica je s razlogom jer je upravo u tim godinama najviše i uparenih i vjenčanih, tako da kako godine odmiču sve više i više, brojka je sve manja i manja u ponudi i zapravo se mladi najviše tamo i mogu naći, pošto to i jest kakti mladenačka aplikacija za dogovaranje susreta, pritom mislim na Tinder, jer Bumble nisam koristio.
No s vremenom, mislim da je RL ipak realna opcija za upoznati nekoga, čak i u klubovima vani, zašto ne. Aplikacije samo sve više i više smaraju, a ekipa sve manje i manje želi dopisivanja, barem za nekakvo početno razdoblje.
|
18.11.2024., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Što se klubova tice, moj je dojam da su mladje cure zainteresirane za malo starije koji se dobro drze. Cesto upoznam curu od 25, koja godina gore dolje, i kad kazem koliko imam, prvo ide sok ali niti jedna nije pobjegla jos.
sto se starijih tiče, dosta tih zenskih drustava za stolovima mi se cini zatvoreno, one slobodne vjerojatno nemaju vise volju za udvaranja.
No polako, treba biti strpljiv
|
|
|
18.11.2024., 14:45
|
|
|
Quote:
Calpurnius kaže:
Što se klubova tice, moj je dojam da su mladje cure zainteresirane za malo starije koji se dobro drze. Cesto upoznam curu od 25, koja godina gore dolje, i kad kazem koliko imam, prvo ide sok ali niti jedna nije pobjegla jos.
sto se starijih tiče, dosta tih zenskih drustava za stolovima mi se cini zatvoreno, one slobodne vjerojatno nemaju vise volju za udvaranja.
No polako, treba biti strpljiv
|
Pa evo ja sam za vikend imao primjer da uz pravu komunikaciju i nekakvu normalnost može se doći i do običnog odlaska na cugu i to inicirano sa ženske strane. Samo je mene malo zateklo, pa nisam odigrao to do kraja kak treba, al eto, na greškama se uči. 
|
18.11.2024., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Sigurno, ja tek upoznavam klupsku scenu u Zg. Ima potencijala svakako.
Meni je zapravo najveći problem sto rijetko imam drustvo za izlazak a ne ide mi se sam kao nekakav freak
No kad smo u ekipi uvijek se nesto dogadja
|
|
|
18.11.2024., 14:52
|
|
|
Quote:
Calpurnius kaže:
Sigurno, ja tek upoznavam klupsku scenu u Zg. Ima potencijala svakako.
Meni je zapravo najveći problem sto rijetko imam drustvo za izlazak a ne ide mi se sam kao nekakav freak
No kad smo u ekipi uvijek se nesto dogadja
|
Sretao sam ja ekipu koja je išla i solo van, pa su se dobro proveli. Ok, mahom je to mlađa ekipa, ali ide se i solo. No da, kad je s društvom, onda je to puno drugačije.
Vani se fakat može upoznati dosta, treba očito biti dovoljno normalan, šaljiv, pristupačan i šanse su velike.
|
18.11.2024., 19:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Koja od aplikacija je skroz besplatna i da možeš se normalno dopisivati bez zamućenih faca?
|
|
|
18.11.2024., 23:32
|
|
Beba Yoda.
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
toyboyx kaže:
Koja od aplikacija je skroz besplatna i da možeš se normalno dopisivati bez zamućenih faca?
|
Forum.hr. 
|
19.11.2024., 07:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
|
|
|
19.11.2024., 10:19
|
|
some call me 'Tim'
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Lunor kaže:
Sretno vam bilo vivisektori. 
|
na ovu temu sviđam jedan dio konverzacije iz filma Rear Window, Alfred Hitchcock - referiram se na tvoju konstataciju kako je nepotrebno previše kopkati po sebi i drugima
Stella: Once it was: See somebody, get excited
get married. Now it's: Read a lot of books
fence with a lot of four-syllable words
psychoanalyse each other until you can't
tell the difference between a petting party
and a civil service exam!
Jeff: Well that's fine Stella. Now would you
fix me a sandwich please?
|
|
|
19.11.2024., 12:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Čovjek ne zna o meni doslovno ništa (osim što me vidio na slikama i pročitao profil), već me zove na kavu.
Neće ići.
|
19.11.2024., 18:20
|
|
U potrazi...
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
Noctifer kaže:
|
Pojma nisam imao da ovo postoji. Njihova rubrika oglasa je puno aktivnija nego naša!! Eto, još jedan online kanal za oglašavanje. Hm...
Jel se itko tamo pohvalio reakcijama na svoj oglas?
|
|
|
19.11.2024., 18:24
|
|
|
Quote:
Potjeh. kaže:
Pojma nisam imao da ovo postoji. Njihova rubrika oglasa je puno aktivnija nego naša!! Eto, još jedan online kanal za oglašavanje. Hm...
Jel se itko tamo pohvalio reakcijama na svoj oglas?
|
Zanimljivi ženski oglasi. Hrpa ih radi, ide u gym, sredina 20-ih do rane 30-e i uglavnom traže cure 
|
19.11.2024., 18:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2023.
|
Quote:
Mother Of Pearl kaže:
Čovjek ne zna o meni doslovno ništa (osim što me vidio na slikama i pročitao profil), već me zove na kavu.
Neće ići.
|
Ovaaaj... kašlj kašlj... znao sam pozvati na kavu i kad nisam vidio slike niti čitao profil... to je neki loš predznak u ženskom svijetu?
|
|
|
19.11.2024., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2019.
|
Pjevao je Štulić prokleta mogućnost izbora, to su dejt aplikacije, ide s cvijeta na cvijet i svaki se čini malo ljepši i nitko da se zadrži na jednom cvijetu nego traži novo i onda dođe do zaključka kako je to sve bezveze. Problem su ljudi, a ne aplikacija, mada osobno bih promijenio neke stvari, recimo ne bih dopustio istovremeno čavrljanje s više osoba, završi s jednim pa možeš tražiti dalje ako ti ne valja.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:14.
|
|
|
|