Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Azijska kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2019., 18:00   #81
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Po meni pyunkang nije ni tanji ni emolijentniji od mujija, na essence toner mislim. Bas sam ih usporedila kad sam ovo procitala.
Ne mozes znati dok ne probas.
I meni je on jedini iz te plave linije dobar za suhu kozu, ali ni tu nema pravila, nemojte se previse povoditi za tim. Ima nas par cura sa suhom kozom, kojima uopce ne pasu isti proizvodi, a recimo vise od pola proizvoda koje su dobre frupy dobre su i meni suhoj
Nema vam do isprobavanja, to je jedini nacin, ja ni sama ne znam koliko sam toga probala, isto sam sve kupovala sto bi neko spomenuo kao sto i neke od vas koje su nedavno pocele s azijom vidim sad rade. A jos uvijek istrazujem, iako sam preko dvije godine konstantno na azijskoj, kad jednom krenes tesko se zaustaviti
Edit: upravo kliknula na I'm from rice toner
Da istina, ne može se znati dok se ne isproba na vlastitoj koži. Baš sam gledala video gdje Korejac objašnjava da je taj iz plave linije ustvari upravo ono za što je i deklariran: i toner i esencija i da se može koristiti i kao jedno i kao drugo, ovisno kako si sastaviš rutinu. Uglavnom taj plavi ima jako dobre recenzije i sad samo da i meni odgovara, baš bi bilo lijepo.
Što sam te ja zarazila s I'm from rice tonerom (I'm From Honey Mask mi je na putu, jako joj se veselim )
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 09:36   #82
Quote:
happines kaže: Pogledaj post
Da istina, ne može se znati dok se ne isproba na vlastitoj koži. Baš sam gledala video gdje Korejac objašnjava da je taj iz plave linije ustvari upravo ono za što je i deklariran: i toner i esencija i da se može koristiti i kao jedno i kao drugo, ovisno kako si sastaviš rutinu. Uglavnom taj plavi ima jako dobre recenzije i sad samo da i meni odgovara, baš bi bilo lijepo.
Što sam te ja zarazila s I'm from rice tonerom (I'm From Honey Mask mi je na putu, jako joj se veselim )
Taj plavi PY essence toner je jedan od najpopularnijih proizvoda AK, ja ga volim imati bez obzira na sve ostale tonere.
Da, ti si me zarazila s I'm from rice tonerom , gledala sam ga i prije dok sam trazila I'm from magnolia serum, koji je divan, a nema ga vise.
Ima tih nekih par azijskih brendova koji su mi luksuzniji od drugih i sve bih njihovo probala: Huxley, Swanicoco, I'm from..
Kakva je ta Honey Mask?
Princez Krafna is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 10:40   #83
Quote:
Ima tih nekih par azijskih brendova koji su mi luksuzniji od drugih i sve bih njihovo probala: Huxley, Swanicoco, I'm from..
Kakva je ta Honey Mask?
Što ti je dobro od Huxleya?
Mene mami Secret of Sahara Oil, Essence - Essence-Like Oil-Like. Jesi li možda probala?

More Than Moist i Anti Gravity kreme sam probala, i još nisam ziher odgovaraju li mi ili ne. A i miris mi je malo prejak, vuče mi na zumbule i đurđice.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 10:45   #84
Ja sam od huxleya probala 4 predivne esencije, ne znam koja mi je bolja, toner i anti gravity cream.
Sve mi je predivno, ali moja koza reagira crvenim tockicama na prickly pear koji je u svakom njihovom proizvodu.
Koza mi bude divno glatka, mekana i izvrsno hidratizirana, bez suvisne masnoce, ali me smetaju te tockice. Povuku se nakon jedno pol sata, ali svejedno ne volim izgledati kao da imam ospice.
Old 22.04.2019., 10:48   #85
Quote:
jjinxie kaže: Pogledaj post
Što ti je dobro od Huxleya?
Mene mami Secret of Sahara Oil, Essence - Essence-Like Oil-Like. Jesi li možda probala?

More Than Moist i Anti Gravity kreme sam probala, i još nisam ziher odgovaraju li mi ili ne. A i miris mi je malo prejak, vuče mi na zumbule i đurđice.
Jesam probala sam, divno je, fino luksuzno bas tako kako naziv kaze izmedju ulja i essence. Ima jos cura koje su probale i vecinom bile zadovoljne.
Probala i obe kreme, toner i mislim neku vodicu. Anti gravity mi je bila dobra i toner isto. Miris jeste prejak, ne znam zasto parfumiraju toliko tu azijsku kozmetiku. Nakon ove linije nabavila sam si cisto ulje kaktusa
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 11:25   #86
Koje ulje? :drži-prst-na-ebay-okidaču:

Da, mene najviše odbija miris kod Huxleya. Iako u recenzijama žene swoonaju nad tim mirisom.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 12:49   #87
Prickly pear oil.
Imala sam ga i nekome proslijedila. Skupo i krasno, ali mene smeta.
I meni huxley fino mirisi.
Old 22.04.2019., 13:52   #88
Quote:
Koje ulje? :drži-prst-na-ebay-okidaču:

Da, mene najviše odbija miris kod Huxleya. Iako u recenzijama žene swoonaju nad tim mirisom.
Ja sam svoje kupila u Kemigu, ulje kaktusa.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 16:43   #89
Quote:
frupy kaže: Pogledaj post
Prickly pear oil.
Imala sam ga i nekome proslijedila. Skupo i krasno, ali mene smeta.
I meni huxley fino mirisi.
Mene će moj nos spremiti u grob.
Imam hiperosjetljiv njuh pa mi je većina mirisa prejaka, čak i kad su ugodni.

Quote:
Ja sam svoje kupila u Kemigu, ulje kaktusa.
Bacit ću oko.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 17:12   #90
Imam 41g, kozu sklonu pristicima, miteserima...mjesovito dehidriranu.
Koristim i kiseline i retinol...
Treba li mi Bor-tox? Da li je komedogen?
Ako mi treba, od kuda ga narucujete?

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
micek-jerry is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 17:59   #91
Quote:
Taj plavi PY essence toner je jedan od najpopularnijih proizvoda AK, ja ga volim imati bez obzira na sve ostale tonere.
Da, ti si me zarazila s I'm from rice tonerom , gledala sam ga i prije dok sam trazila I'm from magnolia serum, koji je divan, a nema ga vise.
Kakva je ta Honey Mask?
Da, taj plavi PY pojavljuje se često na mjestima koja čitam ili gledam i pokušavam uloviti niti AK. Gotovo da će mi AK postati hobi koliko ju istražujem. Inače me privukao zbog svih tih tradicionalnih biljaka i očito nisam fulala.
Sad ću malo baciti oko i na Huxley, Swanicoco :lakoježabuuvodunatjerati: Čitala sam prepisku između vas tu iznad mog posta, malo je miris upitan, ali ništa neću znati dok se ne uvjerim

Honey Mask tek očekujem. Nisam naišla na loš komentar, samo hvalospjevi.
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 20:41   #92
Što se Huxleya tiče, mene je cijelo prošlo ljeto baš oduševljava njihova Secret of Sahara Oil essence. Fina, lagana, davala mi je optimalnu količinu hidratacije, super mi se ponašala ispod bb, a koža mi se nije mastila, sjajila. Također sam koristila često i kao zadnji korak u noćnoj rutini.
Kako sam stvarno čvrsto odlučila smanjiti zalihe, preskačem ovo ljeto, ali ću definitivno ponoviti kupnju.

A pak za Swanicoco, moje preporuke za Herb & snail emulziju. U biti krivo kupljena, nakon što sam probala dekant Snail ferment emulzije koji mi je poslala draga @Princez krafna. Od shopping pogreške do divnog proizvoda
uppsala is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2019., 23:38   #93
Cure, jel koristi koja ovo:
http://www.testerkorea.com/Product/e...e-patch#review

Ili nešto slično?
Za rješavanje podočnjaka i bora oko očiju.
Tnx
listopad14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2019., 00:41   #94
Ja koristim eye patches. Ne b baš te, ali u zadnjih 4-5 mjeseci potrošila sam Koelf Royal Jelly i Pettitfee Gold & EGF eye patches. Stavljala ih redovito svki drugi dan, a u danima između koristila Puredermove tanke eye patches. Sad imam JM Solutions Propolis Eye Patches.

Ne vidim neki silni anti age učinak, ni neku osobitu hidrataciju koju ne bih mogla dobiti na neki drugi način (čak su mi tanki eye patches bolji nego gel patches), ali ono što jesam primijetila jest da su mi podočnjaci zamjetno svjetliji i manje puffy.
Odgovori s citatom
Old 23.04.2019., 10:08   #95
Quote:
Ja koristim eye patches. Ne b baš te, ali u zadnjih 4-5 mjeseci potrošila sam Koelf Royal Jelly i Pettitfee Gold & EGF eye patches. Stavljala ih redovito svki drugi dan, a u danima između koristila Puredermove tanke eye patches. Sad imam JM Solutions Propolis Eye Patches.

Ne vidim neki silni anti age učinak, ni neku osobitu hidrataciju koju ne bih mogla dobiti na neki drugi način (čak su mi tanki eye patches bolji nego gel patches), ali ono što jesam primijetila jest da su mi podočnjaci zamjetno svjetliji i manje puffy.

Hvala ti

Ja sam ove kupila davno, ali su došli na red tek sada pa sam ih i stavila sinoć. Pogledala sam na cosdni i ništa se ne crveni pa su valjda sigurni za korištenje, a jutros mi je koža nekako zategnutija ali ne način da sam isušena nego da se manje vide bore (a možda brijem ). To je prvo što koristim s pužetinom pa to valjda znači da mi paše
Stavila sam ih na čistu kožu i razmazala višak po cijelom licu, poslije stavila tonik od Kielsa i nakon toga neki hidratantni gel.
Kad potrošim ove zapisat ću da potražim ove koje si navela
listopad14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2019., 12:56   #96
Moguće da ti je zategnutija. Pužetina, valjda.
Odgovori s citatom
Old 23.04.2019., 19:39   #97
Danas mi je stigao jedan od paketića u kojem je bilo i dosta testera tako da sam po prvi put mogla iskombinirati dnevnu rutinu s kompletno AK (Purito kozmetika + Melano CC)
Večer je i još uvijek imam lijep i ugodan osjećaj na koži. Danas sam bila doma i nisam izlazila, a i kiša stalno pada, tako da nisam stavila spf (koji inače stavim bez obzira) zato što sam željela osjetiti kako koža reagira. Zadovoljna sam, sve je nekako prozračno, a opet tako cjelovito. No kako bi bilo da koristi neki period, to neću moći vidjeti s ovim istim proizvodima jer su neki od njih testeri, a nemam ih za više dana. Nadam se da će i drugi paketići stići ubrzo pa da iskompletiram njegu.
happines is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2019., 01:13   #98
Quote:
Narušena hidrolipidna barijera vrlo je učestala pojava, samo što ponekad nije lako odmah prepoznati u čemu je problem.
Kako je prepoznati?
Old 24.04.2019., 09:48   #99
Imate li kakve preporuke za adult akne? Koza mi je preko zime dehidrirana, a sad vec ulazim u mjesovitu fazu. Bila je poprilicno suha, pa eto uzela sam Hada Labo lotion, momentalno se osula
Preko dana vec godinama stavljam samo misshu.
Secer is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2019., 11:33   #100
Quote:
Skura kaže: Pogledaj post
Kako je prepoznati?
Kod mene suhokožne relativno lako: koža me zateže za poludjeti, stanji se i reagira na proizvode koje inače normalno koristim (peče me sve što stavim na lice).
Što god stavim od hidratacije, nije dovoljno jer zbog narušene barijere koža ne zadržava vlagu, a postane hiperosjetljiva.
Kod mene je problem uporaba kiselina, suh zrak, hipotireoza i popratne pojave nekih lijekova koje uzimam.

Kod drugih tipova koža manifestira se drukčije, čitam. Kod mještovitih i masnih moguće je npr. pojačano mašćenje kože jer koža pokušava kompenzirati.

Hidrolipidna barijera (stručni članak) i članak s bloga.
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:27.