Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Android mobiteli

Android mobiteli Mobiteli pokretani Android OS-om

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.02.2023., 09:54   #81
Mrhwosetheboss kaže da S23U ima najveće unapređenje što se tiče kamere na nekom telefonu ikad.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2023., 11:02   #82
Boje su me razočarale. Čak i one na samom webu samsunga.
Sommer Kind is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2023., 15:14   #83
dizajn je razočarao, ništa novo osim kopije dizajna sa A32 modela.
Intel_85 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2023., 19:08   #84
Quote:
Brico_GO kaže: Pogledaj post
Mrhwosetheboss kaže da S23U ima najveće unapređenje što se tiče kamere na nekom telefonu ikad.
Opcenito ne vjerujem tim youtube recenzentima, ili su placeni od tih o kojima pricaju ili ce reci i napraviti bilo sto samo da dobiju sto vise pregleda.

Usporedio malo u trgovini i cini se da su kamere poprilicno jednake

Sad kolika ce biti razlika nocu ne znam ali ovako na prvu razlika je ista kao kod iphonea 13 i 14, znaci neprimjetna.

Istina je da bolje lezi u ruci zbog sirih rubova i te lece su primjetno vece kad se drze jedan pored drugog ali sve u svemu to je skoro isti telefon.
daidza is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2023., 21:46   #85
Mislim da će najbitniji pomaci biti u autonomiji i iskreno se nadam da će sirova snaga napokon dovesti do fluidnosti OneUI.
Silvestrus is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2023., 22:25   #86
Prema ranim recenzijama/prvim dojmovima koje vidim nakon 10-20 videa, u odnosu na s22u:
-nešto udobniji za držati, manje slučajnih dodira ekrana
-osjetno bolja baterija (u rangu 14 pro max)
-isti ekran, minorne razlike u prikazu boja pod osvjetljenjem
-stabilniji i brži UI/korištenje aplikacija,igrica, cijelo vrijeme hladan kao led
-oštrije slike kroz svih 5 kamera iako neki primjećuju i pojačan šum u sjenama
-malo bolji zoom, malo bolji ultrawide, mrvicu bolji selfie
-nešto bolji night mode
-video dramatično bolji: više detalja, puno bolja stabilizacija, bolje noćno snimanje, bolji portrait video i sport mod
-bolji zvučnici (zvukom i kvalitetom, mrvicu ispod fold 4)

Ono što se nažalost nije promijenilo, a vapi za promjenama već 5-6 godina:
-motion blur, noćna rasvjeta
-brzina punjenja
-neupotrebljive zoom kamere u noćnim uvjetima (što je i za očekivati zbog malih senzora)

Sve u svemu, zapravo se radi o puno većoj promjeni nego što se na prvu čini.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 11:31   #87
Samsung Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra

Evo usporedba kamere sa iP14PM... https://youtu.be/mkEPM8yN8kU

Iskreno, očekivao sam puno bolje od S23U, pogotovo taj Shutter lag na S23U je prilično izražen. Dinamički raspon je definitivno bolji na samsungu kao i zoom, tu iP nema što tražiti. Video kod samsunga se dobro popravio.
Btw.
Zar je uređaj već dostupan za kupovinu?
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 13:34   #88
Bogami brz ovaj T-com postao...to valjda da se ne predomislim ... stigao S23U...
Sonykids is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 13:39   #89
Čestitke nadam se da ti bude 100% ispravan od starta.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 13:42   #90
Bože, ova ambalaža dođe malo deblja od futrole. Žalosno.
Ajd, neka bude sa srećom. I naravno, očekujemo osvrt.
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 13:49   #91
Hvala .... kao vjerni Samsungovac,nisam do sada nikada imao problema sa novim uređajima...nadam se i unaprijed takvom trendu
Sonykids is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 14:48   #92
Uzeo novi 23+, odličan za sada, baterija stvarno top. Jedino neznam što ću s ovim duplim USB C punjačem. Koji je najbrži punjač za uzeti?

Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
franodbk is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 15:28   #93
Samsungov 45 W.
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 15:50   #94
I want some explanations.
Da čujemo o bateriji, brzina punjenja, potrošnja s uključenim AOD i bez njega. Uz nekakvo mrcvarenje i kad se samo zu i tamo pročita neka novost...
Ovo mi postalo bitnije od kamere pošto jedino što u zadnje vrijeme "fotografiram" su barkodovi
Moby is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 15:53   #95
Brzina punjenja je ista. Autonomija po ovome što sam imao priliku pročitati i vidjeti je cca 30-40% bolja najmanje.
Silvestrus is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 16:30   #96
Drago mi je što su prvi dojmovi za bateriju pozitivni, zanima me kakva će se s vremenom pokazati baterija (nakon početnog "silovanja" mobitela i kad se malo slegnu dojmovi), pogotovo u usporedbi sa S22U i S21U. Ta stavka me najviše zanima, ostalo manje više znam što očekivat
rap_boy is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2023., 18:30   #97
Quote:
Silvestrus kaže: Pogledaj post
Brzina punjenja je ista. Autonomija po ovome što sam imao priliku pročitati i vidjeti je cca 30-40% bolja najmanje.
Uvjerenja sam da je tako jer je i sam procesor napravljen u TSCM tvornici. Uvijek su procesori iz Tajvana bili bolji u trajanju baterije od onih iz Korejske tvornice.
tomo100brt is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2023., 01:01   #98
Samsung Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra

Quote:
Moby kaže: Pogledaj post
Da čujemo o bateriji, brzina punjenja, potrošnja s uključenim AOD i bez njega. Uz nekakvo mrcvarenje i kad se samo zu i tamo pročita neka novost...

Evo uz mrcvarenje
Dva različita korisnika...

Bit će to kao i uvijek individualno iskustvo kao što sam uvijek govorio, ne ovisi to samo o korištenim aplikacijama nego i nekim drugim stvarima, jačina, vrsti/izvoru i kvaliteta signala, da li je uređaj u pokretu (bus, vlak, auto) kad se koristi, osvjetljenju okoline te samim time i osvijetljenosti ekrana, da li se zvuk reproducira preko zvučnika ili slušalice. Vjerujem da te neke stvari u nekoj mjeri utječu na krajnji rezultat. Najbolju predstavu koliko je autonomija bolja će imati korisnici koji su koristili prethodni model. Međutim kako čitam iskustva takvih korisnika, više du nego odlična u korist S23 serije općenito.
Brico_GO is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2023., 07:13   #99
Imam Note 9 (koji radi tiptop, osim baterije) i razmišljam isplati li se kupit s23u ili pričekat još godinu...

Koja su vaša mišljenja?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Atlas7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2023., 09:34   #100
Ne znam je li do praznovjerja ili to Samsung namjerno radi, ali mišljenja sam da pucaš na neparne Samsung S mobitele.

S20u-koma
S21u-izvrstan
S22u-koma
S23u-izvrstan
-->s24u- koma?

Po meni je s23u i više nego solidan skok s tvojega Notea 9 te nema potrebe da čekaš.
Ako baš želiš čekat,čekaj s25u. Na stranu moje praznovjerje, za s25u govore da će bit bogovski mob, nema štednji u istraživanju i razvoju.
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:51.