Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2024., 12:42   #81
Quote:
Anton kaže: Pogledaj post
Pauk dolazi na privatno vlasništvo, eto šta da i.
Dobro onda ti nazovi neka ti dođu i ako dođu pitaj tko će to platit.
Intel_85 is online now  
Old 26.06.2024., 15:21   #82
Quote:
Intel_85 kaže: Pogledaj post
Zašto bi ih ja zvao? Napisao si da ne dolaze na parkinge trgovačkih centara, što nije istina.

Jednostavno priznaj da si pogriješio, nema potrebe da sereš kvake sada.
Anton is offline  
Old 26.06.2024., 16:14   #83
Quote:
Zašto bi ih ja zvao? Napisao si da ne dolaze na parkinge trgovačkih centara, što nije istina.

Jednostavno priznaj da si pogriješio, nema potrebe da sereš kvake sada.
Zato jer si retard koji nikad nije zvao pauk pa ne znaš i pišeš pizdarije. Pogriješio ti je tata kad te napravio. Ako dolazi, dolazi na nalog policije a ne na tvoj poziv već na tvoj trošak. A to je daleko od opće percepcije društva samog poziva pauka i njegovog djelovanja.

Jer da je tako kako ti i većina mislite onda bi malo tko imao problem sa idiotima koji se parkiraju na tuđa privatna parkirna mjesta.
Intel_85 is online now  
Old 26.06.2024., 20:28   #84
Quote:
Zato jer si retard koji nikad nije zvao pauk pa ne znaš i pišeš pizdarije. Pogriješio ti je tata kad te napravio. Ako dolazi, dolazi na nalog policije a ne na tvoj poziv već na tvoj trošak. A to je daleko od opće percepcije društva samog poziva pauka i njegovog djelovanja.

Jer da je tako kako ti i većina mislite onda bi malo tko imao problem sa idiotima koji se parkiraju na tuđa privatna parkirna mjesta.
ne mora biti na tvoj trošak već trošak onoga koga se miče. zašto to mora tako, pa ako ti platiš a ovaj odbije boli kurac ove iz zg parkinga za tebe ti onda love nećeš vidjeti, ako ide na strošak vlasnika vozila onda se kad dođe po auto sve naplati prije preuzimanja vozila.

i daj se više upristoji, da li ti je on spomenuo obitelj, nije što si onda prost kao šlapa, pa jebemu miša prostog.
Old 26.06.2024., 22:17   #85
Quote:
Dolaze i dižu na privatnom isto.
Bar u ST, cest slucaj u mom susjedstvu.
Old 26.06.2024., 23:01   #86
Quote:
mrcina 22222 kaže: Pogledaj post
ne mora biti na tvoj trošak već trošak onoga koga se miče. zašto to mora tako, pa ako ti platiš a ovaj odbije boli kurac ove iz zg parkinga za tebe ti onda love nećeš vidjeti, ako ide na strošak vlasnika vozila onda se kad dođe po auto sve naplati prije preuzimanja vozila.

i daj se više upristoji, da li ti je on spomenuo obitelj, nije što si onda prost kao šlapa, pa jebemu miša prostog.
Pa istina je, taj Anton samo piše gluposti po forumu. Nema pojma ni o čemu, a kurči se velikim znanjem. Meni je čak prijetio batinama i tražio me da mu u lice dođem reći da je peško, što sam mu napisao na forumu. Inače, lik je iz Vukovara i tražio me da ja dođem u Trpinjsku ulicu, ne znam više koji kućni broj, u Vukovar, da on mene prebije na svom terenu. Zamislite vi debila.

Pauk na privatnom premješta aute, ali samo s označenih invalidskih mjesta.
Drago_Gervais is offline  
Old 26.06.2024., 23:15   #87
Quote:
WE NEED THESE SIGN EVERYWHERE
DA im tu sliku istetoviraš na oči kreteni je nebi shvatili.

I zanimljivo je kako šupci sve više i više prisvajaju pravo taljiganja u lijevoj "jer to je gradska prometnica, na njima zakon ne vrijedi" .... valjda, nikad neću razumjeti taj njihov retardirani svjetonazor.

Osim Bologne, Branimirove, starog autoputa, spojne ceste od naplate Lučko, obilaznice .... sad ćeš takvih šupaka naći brdo sve do Karlovca (isto na drugu stranu do Ivanića).

A tek kad pande kiša!!!! Glupi šupak nezna upalit svijetla (valjda misli da će to govno što taljiga okolo mislit za njega) ali kampirat lijevo e to je već dnevna agenda. Dok mu ne doleti "Čačić". Pa će se onda čudit.
Old 26.06.2024., 23:49   #88
Quote:

Jako dobro znam što pišem, a jedini retard u cijeloj priči si ti, jer ti nisam ja jedini napisao ovo što sam napisao, nego još nekoliko forumaša.

I ne dolazi nužno na nalog policije, nego može doći i na nalog komunalnog ili prometnog redara.

Dakle, nemaš pojma o tematici, zapravo si NPC kojem je nešto jednom rekao neki retardirani službenik negdje i držiš se toga kao aksioma.

Quote:
CDRW kaže: Pogledaj post
DA im tu sliku istetoviraš na oči kreteni je nebi shvatili.

I zanimljivo je kako šupci sve više i više prisvajaju pravo taljiganja u lijevoj "jer to je gradska prometnica, na njima zakon ne vrijedi" .... valjda, nikad neću razumjeti taj njihov retardirani svjetonazor.

Osim Bologne, Branimirove, starog autoputa, spojne ceste od naplate Lučko, obilaznice .... sad ćeš takvih šupaka naći brdo sve do Karlovca (isto na drugu stranu do Ivanića).

A tek kad pande kiša!!!! Glupi šupak nezna upalit svijetla (valjda misli da će to govno što taljiga okolo mislit za njega) ali kampirat lijevo e to je već dnevna agenda. Dok mu ne doleti "Čačić". Pa će se onda čudit.
Da, znam, stalno to vidim. I sve gore i gore je. Čak bi se usudio reći da je gore prema Karlovcu, valjda je više retardiranih turista, koji ne idu tako često autocestom.

Ali, sad je sve češće i prema Ivaniću tako.

Ne razumijem ja to, osim da se radi o retardima.

Još su mi gori retardi koji obilaze sa 110 km/h, a ograničenje 130 km/h, već je to netko spomenuo u temi.

Evo, baš u petak sam išao za Zagreb, neka ženska u Škoda Octavia, karavan, doslovno ta situacija. Vozi kao jebeni retard, gleda samo naprijed, blicam joj ja, ne ferma ona ništa, ona u lijevoj vozi 110 km/h. Ne mogu otići u desnu traku, jer ima hrpa kamiona i moram se voziti tako iza nje.

Ljudi su postali totalni degenerici. Jebeš mi narod, da radim kao presretač, doslovno bih se vozio samo za takvim na autocesti, jer su takvi kreteni najveća ugroza za promet.
Anton is offline  
Old 26.06.2024., 23:55   #89
Slažem se sa svime, ovaj tjedan dvaput za Dalmaciju, dosta mi je morona na cestama. Idući moram u Slavoniju, valjda će na A3 biti bolje.
Old 26.06.2024., 23:59   #90
Quote:
CDRW kaže: Pogledaj post
Slažem se sa svime, ovaj tjedan dvaput za Dalmaciju, dosta mi je morona na cestama. Idući moram u Slavoniju, valjda će na A3 biti bolje.
A1 je užas. A3 je generalno ok, ali izbjegavaj praznike i blagdane, jer kada krenu gastarbajteri iz svih zemalja u okruženju, e onda ćeš požalit što si se uključio na istu.
Anton is offline  
Old 27.06.2024., 01:15   #91
Quote:
Drago_Gervais kaže: Pogledaj post
Pa istina je, taj Anton samo piše gluposti po forumu. Nema pojma ni o čemu, a kurči se velikim znanjem. Meni je čak prijetio batinama i tražio me da mu u lice dođem reći da je peško, što sam mu napisao na forumu. Inače, lik je iz Vukovara i tražio me da ja dođem u Trpinjsku ulicu, ne znam više koji kućni broj, u Vukovar, da on mene prebije na svom terenu. Zamislite vi debila.

Pauk na privatnom premješta aute, ali samo s označenih invalidskih mjesta.
sa svih posebno ooznačenih mjestaa, tako da ovaj hajvan mogao bi prooči sa dizanjem i plačanjem toga.
Old 27.06.2024., 10:35   #92
Pozdrav neandertalcu (možda i napušenom, kako god, nije čist u glavi) u bijelom izmučenom Golfu V GTI zadarske registracije, danas ujutro na Zagrebačkoj aveniji. Svako malo se čovjek iznenadi kakvih sve debila ima na našim cestama.
Hispano Suiza is offline  
Old 27.06.2024., 10:40   #93
Quote:
Jako dobro znam što pišem, a jedini retard u cijeloj priči si ti, jer ti nisam ja jedini napisao ovo što sam napisao, nego još nekoliko forumaša.

I ne dolazi nužno na nalog policije, nego može doći i na nalog komunalnog ili prometnog redara.

Dakle, nemaš pojma o tematici, zapravo si NPC kojem je nešto jednom rekao neki retardirani službenik negdje i držiš se toga kao aksioma.
Ajde izrode odjebi. Ti znaš moj kurac. To kaj upališ kompjuter ne znači da znaš. Vidiš i sam da si zajebo pa se sad izvlačiš, više nisi ti na telefonu nego komunalni redar? Jel? Meni buš ti držao predavanja o dolasku pauka na privatn posjed di sam se cijelom zgradom godinama borio protiv idiota koji parkiraju na tuđa privatna mjesta.
Quote:
Hawker kaže: Pogledaj post
Dolaze i dižu na privatnom isto.
Bar u ST, cest slucaj u mom susjedstvu.
po pitanju pauka svaki grad, županija ima svoju politiku u ZG je onako kako sam opisao.
Quote:
mrcina 22222 kaže: Pogledaj post

Ne drobi ... dolazi na tvoj trošak ... nećeš platit dobit ćeš ovrhu kao i za sve ostalo. Jedino kaj će ti murija dat podatke od idiota koji ti je stao na mjesto pa ga ti poslije možeš privatno tužit da si nadomirš trošak odvoza. Zato 98% ekipe odustane od toga i preuzima stavr u svoje ruke.
Intel_85 is online now  
Old 27.06.2024., 15:16   #94
Quote:
Ajde izrode odjebi. Ti znaš moj kurac. To kaj upališ kompjuter ne znači da znaš. Vidiš i sam da si zajebo pa se sad izvlačiš, više nisi ti na telefonu nego komunalni redar?
Izrod te napravio.

Šta sam zajebao? Pa tko će zvati komunalnog redara/prometnog redara/policiju, doli stranka koja ima interes u ovom slučaju - pravna ili fizička osoba.

Quote:
Jel? Meni buš ti držao predavanja o dolasku pauka na privatn posjed di sam se cijelom zgradom godinama borio protiv idiota koji parkiraju na tuđa privatna mjesta.
Da, tebi ću držati lekcije, jer si nepismen i neuk i pričaš budalaštine. Žali Bože tvojih godina borbe, kada ne znaš uopće tko izdaje nalog pauk službi.

Da te podsjetim - TI si napisao da pauk ne izlazi na intervenciju na parkinzima od trgovačkih centara, što nije istina:

Quote:
samo kad bi ti htio doć. Na privatno vlasništvo pauk ne dolazi.
Nije istina.
Anton is offline  
Old 27.06.2024., 17:34   #95
@ Anton : pa kaj u duhu zastave pod kojom vojuješ moraš sve teme zagaditi ?

Evo link, čitaj i ne tupi dalje

https://www.zgradonacelnik.hr/servis...se-slikati/465

Kad pročitaš i shvatiš pođi u Canossu

ps. da se ne ne naprežeš pri čitanju evo citata koji obješnjava :

"Kako su nam objasnili, podružnica Zagrebparking sklapa Ugovore o premještanju vozila s privatnih površina isključivo s Ustanovama od javnog interesa (bolnice, domovi zdravlja, instituti) gdje se uklanjanje vozila može opravdati višim javnim interesima (dovoz/odvoz nepokretnih ili slabo pokretnih osoba do ulaza u te ustanove).

Svi ostali korisnici privatnih prostora bi trebali sami iznaći rješenje za odobravanje ili zabranu pristupa na svoje površine (internim aktima, rampama s karticama za kontrolu ulaza/izlaza i dr.), kao i urediti pravila parkiranja koja poštuju sve zakonom propisane odredbe (požarni put, pristup vatrogasnim i drugim žurnim službama).
panorama is offline  
Old 27.06.2024., 17:51   #96
Takvog jednog sam rijesio gurtnom kroz kotac i hajd' za mnom po parkingu... Jebes paukove i rakove...

Poslano sa mog M2010J19CG koristeći Tapatalk
jerx1 is offline  
Old 28.06.2024., 14:00   #97
Quote:
panorama kaže: Pogledaj post
@ Anton : pa kaj u duhu zastave pod kojom vojuješ moraš sve teme zagaditi ?

Evo link, čitaj i ne tupi dalje

https://www.zgradonacelnik.hr/servis...se-slikati/465

Kad pročitaš i shvatiš pođi u Canossu

ps. da se ne ne naprežeš pri čitanju evo citata koji obješnjava :

"Kako su nam objasnili, podružnica Zagrebparking sklapa Ugovore o premještanju vozila s privatnih površina isključivo s Ustanovama od javnog interesa (bolnice, domovi zdravlja, instituti) gdje se uklanjanje vozila može opravdati višim javnim interesima (dovoz/odvoz nepokretnih ili slabo pokretnih osoba do ulaza u te ustanove).

Svi ostali korisnici privatnih prostora bi trebali sami iznaći rješenje za odobravanje ili zabranu pristupa na svoje površine (internim aktima, rampama s karticama za kontrolu ulaza/izlaza i dr.), kao i urediti pravila parkiranja koja poštuju sve zakonom propisane odredbe (požarni put, pristup vatrogasnim i drugim žurnim službama).
Nekada imam dojam da na forumu pišu djeca, koja nisu sposobna naći rješenje za problem koji imaju.

Dakle, ako se vozilo nalazi na privatnom posjedu, apsolutno te ništa ne spriječava da ga ukloniš s istoga, dakako, s osobitom pažnjom i brigom prema privatnom vlasništvu, dakle, bez oštećenja.

I da, Zagrebparking to radi, pročitaj tekst opet, ali ovaj puta pažljivo.
Anton is offline  
Old 28.06.2024., 14:09   #98
to se ovako rijesi kao i ovaj davnih dana... pa ko voli nek izvoli

https://www.24sata.hr/news/drama-zbo...NjMzMi4wLjAuMA..
wifi is offline  
Old 28.06.2024., 14:09   #99
Quote:
wifi kaže: Pogledaj post
to se ovako rijesi kao i ovaj davnih dana... pa ko voli nek izvoli

https://www.24sata.hr/news/drama-zbo...NjMzMi4wLjAuMA..
Da, legendarna priča.

Ima još sličnih primjera:

https://www.reddit.com/r/croatia/com...%BEbene_osobe/
Anton is offline  
Old 28.06.2024., 14:30   #100
Busi, hahaha. Busi, hahaha....

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:04.