Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
04.11.2024., 17:10
|
|
still broken from this🌪️
Registracija: Aug 2018.
|
Quote:
Mar kaže:
Gotovi su?
|
Nisu ni počeli? Šalim se ja malo
Umjesto Bobana na Montesong je ušla prva zamjena, Tamara Živković, sa pjesmom Poguban let.
|
|
|
04.11.2024., 17:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Drago mi je da su odlučili ostati na natjecanju! Vjerojatno ih je Baby Lasagna rezultat inspirirao da je moguće + čak i kada ne pobijediš, imaš karijeru izgraditi karijeru u svojoj državi ali i u regiji kao što je to slučaj s Baby lasagna, Konstrakta, Joker Out, itd
|
|
|
04.11.2024., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Quote:
Mia Fan kaže:
Nisu ni počeli? Šalim se ja malo
Umjesto Bobana na Montesong je ušla prva zamjena, Tamara Živković, sa pjesmom Poguban let.
|
Naša pobjednica? Poguban let novi Rim Tim Tagi Dim? 
|
|
|
04.11.2024., 22:21
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Poguban let 3  Šalu na stranu, nadam se da Nina Ž. ima nešto za finale Eurosonga.
|
04.11.2024., 23:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
Ylivomainen kaže:
Nazalost, imamo prvo odustajanje i to kakvo, jedan od najvecih favorita - Boban Rajovic - odustaje "zbog privatnih obaveza i nedostatska slobodnog vremena". Pozitivna stvar je sto najavljuje kandidaturu u buducnosti.
|
Ova vijest me baš iznenadila. Mislim da je bio najveći favorit, no sada se pobjeda otvara i drugim izvođačima 
|
|
|
09.11.2024., 17:05
|
|
still broken from this🌪️
|
Sutra u 10:11h će na yt (i drugim platformama) biti objavljene sve pjesme sudionice Montesonga 
|
|
|
10.11.2024., 10:05
|
|
still broken from this🌪️
|
Objavljene su sve pjesme sudionice Montesonga  Sretan svima početak sezone nacionalnih izbora! 
|
|
|
10.11.2024., 10:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Gotovi su, a nisu ni počeli
|
|
|
10.11.2024., 11:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Jao zar već? Iskreno, ne sluša mi se, ima li kakva kompilacija, ili makar netko da reče koje 2 pjesme se isplati poslušati, hvala.
|
|
|
10.11.2024., 11:29
|
|
Neprijatelj foruma
Registracija: Nov 2018.
|
Slaba selekcija, ali tkogod pobjedi imat će vremena do ožujka napraviti novu pjesmu i dobro se pripremiti do Basela. Među ovim pjesmama sigurno nema materijala za finale Eurosonga. Tamara Živković svakako nije zaslužila završiti u rezervama, iako po najavama većina vidi Ninu Žižić kao povratnicu na Eurosong. Ako osvoji Montesong, vjerujem da će biti dobrih ponuda i od stranaca za novu pjesmu.
|
10.11.2024., 11:51
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
10.11.2024., 12:15
|
|
still broken from this🌪️
|
Moji komentari na crnogorske pjesme:- Bend 9 - Stop War - Heavy metal rock horor! Ne pomaže ni politička poruka unutar pjesme, 1,5/10
- Verica Čuljković - Čuješ li? - Jako lijepa i emotivna balada, uz prekrasan dodatak violina
S nekim classy nastupom vidim ovo visoko! 9/10
- Dolce Hera - Repeat - Vrlo interesantan vokal i čudna pjesma, šteta što stalno ponavlja jedno te isto (da ne napišem na repeat). Bilo je potencijala, no ako ne napravi nešto s nastupom, teško da će ostvarit zapažen rezultat. Pohvale za solo trubačku dionicu! 4/10
- Tina Džankić - Nova - Dosta funky, podosta pop, podsjeća na neke ranije pjesme Aleksandre Radović, sviđa mi se
7/10
- Đurđa - To ljubav je - Vrhunska, pomalo filmska balada, moji prvi trnci na neku od pjesama s nacionalnih izbora 2024./25., bravo Đurđa
10/10
- Glumci Bend - San - Tipična pop rock pjesma, vjerojatno će takav biti i nastup. Nepotrebno pričanje / recitiranje pred kraj pjesme, 3/10
- Kejt - Obala raja - Ovo vozi! Na početku se činilo kao da će to biti još jedna balada, no dobar build-up do refrena i sami brzi refren su čak bolji od prvog dijela. Odlično napravljen prijelaz sa crnogorskog na engleski! 8/10
- Anastasija Koprolčec - Kraj - Prava balkanska balada u svakom smislu te riječi
Anastasija je sjajna vokalistica i mislim da je ovo još jedna od pjesama koja bi se svidjela europskoj publici, 9,5/10
- NeonoeN - Clickbait - Evo nam joke acta i u Crnoj Gori, next... 1/10
- Baryak - Dva srca - Koliko ovih rock bendova ima?
Pola pjesme je kao da slušam samo auto-tune. 2/10
- Nemanja Petrović - Među zvijezdama - Da slušam pjesmu bez da znam tko ju pjeva, rekao bih da se radi o Sergeju, imaju identičan vokal! Dobra, snažna balada, no neki revamp bi bio potreban u slučaju pobjede. 7,5/10
- Luka Radović - Kada dođe maj - Solidna up-tempo pjesma, jedino mi je njegov vokal malo previše kričav, 5/10
- Isak Šabanović - Ljeto, ljeto, ljeto - Dosta dobra pop pjesma s jako zanimljivim vokalom u kojem se osjeti ta takozvana rašpa, dark horse? 6,5/10
- Milena Vučić - Škorpija - Dobar početak, no kako pjesma odmiče tako je sve više jednolična i ravna
Dobar ritam, 6/10
- Tamara Živković - Poguban let - Vrhunska balada uz možda malo previše instrumentalnog dijela, ali vokalno savršeno
9,5/10
- Nina Žižić - Dobrodošli - Snažna up-tempo balada, puno, puno, puno bolja pjesma od one iz 2013. godine. Ipak, hoće li biti eurovizijska povratnica teško je reći, nekako mislim da ima i boljih pjesama u konkurenciji. Pjesma je jako dramatična i nadam se da će to pratiti sami nastup
8,5/10
Zaključak: Crna Gora bi trebala poslati baladu ne samo jer im taj žanr najbolje odgovara i prolazi na Eurosongu, nego i jer su po meni na Montesongu te pjesme najkvalitetnije u ponudi. Sretno susjedi!
|
|
|
10.11.2024., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2018.
|
Vristim + tresem se, sta sam slusao upravo
Quote:
Reklama krece, 5 sekundi, wait
Clickbait
Bas sam raspolozen za hejt
Clickbait
Nikad nije too late
Clickbait
Nebitno gej ili strejt, vodim te na dejt
Ako šeruješ mi dobar, clickbait
|
|
|
|
10.11.2024., 12:44
|
|
Preds. Balmix fan kluba
Registracija: Jun 2017.
|
Evo i ja se prijavljujem za novu NF sezonu.
Ah, izbor dosta razočaravajući, ali ima nekoliko pjesama koje bi se mogle revampati i na nešto ličiti.
Nije ni ova Bobanova nešto. Nismo ništa propustili
|
|
|
10.11.2024., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2018.
|
Nekakav moj top 3, sličan kao i kod MFa. Nisu se baš iskazali u raznolikosti, ali nije ni da su imali puno izbora u 36 prijava. Ovo su mi i jedine numere koje bi pustio više od jedanput.
1. Anastasija Koprolčec - Kraj - balkanska balada <33, prekrasna cura, odlično se gradi pjesma prema kraju 
2. Tamara Živković - Poguban let - baš šteta da je bila u rezervi, svakako je zaslužila prije nekih bit u konkurenciji, veselim se ovo čut live, vokalno ubila 
3. Đurđa - To ljubav je - predivno, minimalistički i bajkovito
|
|
|
10.11.2024., 14:08
|
|
Malibu
Registracija: Feb 2022.
|
Huh slabo, nijednu zasad nisam uspio poslušati do kraja
Đurđa kao nešto možda, autori Kristina Kovač i pretpostavljam Šveđani jer ona živi u Švedskoj
Sve u svemu bojim se da ne miriše na dobro
Pokušati ću poslije opet poslušati
|
10.11.2024., 14:09
|
|
Vječni optimist
Registracija: Jan 2012.
|
Meni su super bend Glumci koji će sigurno donijeti dašak kazališta na pozornicu, a imaju i stih Maske su pale. Također mi je dobra Milena Vučić sa pjesmom Škorpija ( Sanja Lil Wolf Vučić je među skladateljima) a od rock momenata je bend Baryak jako dobar. Anastasiju bi previdio jer mi fali jači vokal u refrenu i efektnija završnica, no pošto je jedina ženska Balkan balada ima šanse. No većinom se radi o baš dark dance popu , totalni mrak u Crnoj Gori!
|
10.11.2024., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2022.
|
Bojim se da Isak ovo nosi lagano...jedino u borbi za pobjedu vidim još Ninu i Tamaru,ostali jako teško.
Meni osobno najugodnije iznenađenje Đurđa.
|
|
|
10.11.2024., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mia Fan kaže:
[B]
Zaključak: Crna Gora bi trebala poslati baladu ne samo jer im taj žanr najbolje odgovara i prolazi na Eurosongu, nego i jer su po meni na Montesongu te pjesme najkvalitetnije u ponudi. Sretno susjedi!
|
Ti si forumaško i nacionalno blago
... još samo da imaš ukus
Ukratko, sve su mi pjesme bezveze, balade ili rock ili pop.
Kakav je ovo Glumci bend, šta je ovo, kakva je to pjesma?
Isak ima donekle zabavnu stvar, Škorpija cajkica čak prolazna.
Nijednu pjesmu nemam namjeru opet poslušati.
|
|
|
10.11.2024., 15:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2014.
|
Mia Fan svakoj baladi ocene od 7-10 a rok pesmi 1-3
inače sve pesme su  
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:28.
|
|
|
|