Film Art, cult and all that trash |
|
|
01.12.2017., 22:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Slažem se, AvP ima fenomenalne stripove. Na nekima sam odrastao
Žao mi je da Predator franšiza nije tako "uspješna" kao Alien i da nema više filmova, prequela, sequela, spinoffa itd...Znači Predatori u filmu tipa Prometej, ali manje glupo i više spooky i ja bi bio presretan. Zašto svaki Predator film mora biti u sadašnjosti i na Zemlji kada su Predatori prisutni svuda u svemiru (ok ne doslovno svuda). Zašto ljudi nebi naletili na njih na nekoj svemirskoj postaji ili planeti. Ok ovo isključuje Predatorse, ali ostali su tu negdje. Ustvari bi volji da su Predator filmovi malo više SF nego što jesu.
Samo da ovaj nastavak nebude sprdačina i šega, kako moderni filmovi vole biti :/
|
|
|
02.12.2017., 21:24
|
|
Archosaurus
Registracija: Apr 2008.
|
Mislim da je original pokazao najbolju formulu za napraviti takav film, KISS - Keep it simple, stupid. Mala ekipa, tamna atmosfera, upecatljivi likovi, gradnja napetosti ne pokazivanjem negativca vec u prvih 15 min. BTW, kao da opisujem Aliena(prvi)
Recimo Predator 2 nije imao toliko mracnu atmosferu kao jedinica i likovi nisu bili toliko "bigger than life". Sama ideja nije bila toliko losa(iako se slazem sa Arniejem koji je htio film blizi originalu).
Evo sto je danas problem u svemu tome, sto Hollywood voli izdrkavati CGI, jeftini/brzi humor i sto danas bas i nema puno glumaca kao sto su bili Arnie, Carl Weathers, Landham i sl. Danas vise nemas klasicni "action star". I ne, The Rock bi suckao u takvom filmu, *trump*believeeee meeee*/trump*
Mislim da bi bolji rezultat polucio neki indy sa manjim budzetom nego hollywood produkcija, al to sam samo ja.
Lonely people mixing with one another, breeding, creating an even lonelier generation... you're not allowing natural selection to do it's work. You're like the guy who invented the seatbelt. - Dwight K. Schrute
|
|
|
02.12.2017., 22:20
|
|
je Hugo Weaving
Registracija: Nov 2004.
|
Quote:
Velo C. Raptor kaže:
Mislim da je original pokazao najbolju formulu za napraviti takav film, KISS - Keep it simple, stupid. Mala ekipa, tamna atmosfera, upecatljivi likovi, gradnja napetosti ne pokazivanjem negativca vec u prvih 15 min. BTW, kao da opisujem Aliena(prvi)
Recimo Predator 2 nije imao toliko mracnu atmosferu kao jedinica i likovi nisu bili toliko "bigger than life". Sama ideja nije bila toliko losa(iako se slazem sa Arniejem koji je htio film blizi originalu).
Evo sto je danas problem u svemu tome, sto Hollywood voli izdrkavati CGI, jeftini/brzi humor i sto danas bas i nema puno glumaca kao sto su bili Arnie, Carl Weathers, Landham i sl. Danas vise nemas klasicni "action star". I ne, The Rock bi suckao u takvom filmu, *trump*believeeee meeee*/trump*
Mislim da bi bolji rezultat polucio neki indy sa manjim budzetom nego hollywood produkcija, al to sam samo ja.
|
Pa Predators su probali to kopirati, nije bilo mnogo izmjena osnovnog koncepta. Jedino su stavili žgoljavog lika umjesto Švarcija kao glavnog.
|
02.12.2017., 23:08
|
|
Suburban commando
Registracija: Jun 2016.
|
Quote:
Velo C. Raptor kaže:
...Evo sto je danas problem u svemu tome, sto Hollywood voli izdrkavati CGI, jeftini/brzi humor i sto danas bas i nema puno glumaca kao sto su bili Arnie, Carl Weathers, Landham i sl. Danas vise nemas klasicni "action star". I ne, The Rock bi suckao u takvom filmu, *trump*believeeee meeee*/trump*...
|
Definitivno ima nešto u tome, treba za kormilo dovest ljude koji neće nedostatak vizije popunjavati ispraznim scenarijskim rješenjima, ponavljanjem sto puta prožvakanih stvari i besmislenim CGI filled scenama.
Evo baš gledam Terminator : Genisys i već na početku se da naslutiti da se radi o promašaju.
|
04.12.2017., 12:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2012.
|
Budući da je režiser shane Black, koji je i sam glumio prvu žrtvu u predatoru, nadam se da će nastojati film približiti originalu.
|
|
|
04.12.2017., 14:35
|
|
Archosaurus
|
Quote:
Archangel kaže:
Pa Predators su probali to kopirati, nije bilo mnogo izmjena osnovnog koncepta. Jedino su stavili žgoljavog lika umjesto Švarcija kao glavnog.
|
U Predatorsima nema gotovo nikakvog osjecaja strave i neizvjesnosti, previse su pokazivali Predatore, meni glumacka postava Predatorsa nije ni blizu tough guys kao Arnie i ekipa. Jos mi je Braga bila najbolja od svih, eto koliko su macho bili 
Lonely people mixing with one another, breeding, creating an even lonelier generation... you're not allowing natural selection to do it's work. You're like the guy who invented the seatbelt. - Dwight K. Schrute
|
|
|
08.12.2017., 21:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Velo C. Raptor kaže:
U Predatorsima nema gotovo nikakvog osjecaja strave i neizvjesnosti, previse su pokazivali Predatore, meni glumacka postava Predatorsa nije ni blizu tough guys kao Arnie i ekipa. Jos mi je Braga bila najbolja od svih, eto koliko su macho bili 
|
Možda ne tough ali nisu dosadni ... košto inače zna biti užasna ekipa u nastavcima!
|
|
|
10.05.2018., 17:00
|
|
Movie hunter
Registracija: Nov 2017.
|
|
|
|
10.05.2018., 17:07
|
|
Nomad
Registracija: Dec 2002.
|
Inače u trailerima stave zanimljive trenutke.....ovo izgleda dosadno. Kao i neuvjerljiv maneken/vojnik
ALi pogledati ću, naravno, ipak je to Predator 
|
10.05.2018., 17:11
|
|
Fidelio
Registracija: Jan 2012.
|
Još davno kada sam vidio cast sam pretpostavljao da će ovo biti sranje, sada sam siguran u to.
Doslovce izgleda kao neki b film.
Ovo će biti gore od AVP filmova, koji mi ipak nisu toliko loši koliko se piše.
|
10.05.2018., 17:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Početak trailera , scene maloga gradića i klinca koji se igra podsjećaju na Spielbergovsku obiteljsku limunadu iz 80-ih, tipa Goonies ili Et.
Onda se pojave nekakvi likovi, kao nazovi vojnici, ali koji su klinci bez imalo karizme...
Akcijske scene se doimaju jeftino, a predator se obilato vidi.
Sve u svemu, ne obećava.
|
|
|
10.05.2018., 17:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Yep, ne izgleda trailer nešto posebno, no meni je Shane Black dobar redatelj tako da ću pogledati.
|
10.05.2018., 18:17
|
|
Skinny Little Fuck
Registracija: Jul 2010.
|
"Rory McKenna (Jacob Tremblay), a young boy with autism, accidentally triggers the arrival of the Predator..."
Ovo je radnja? Pa čekaj malo, dal se tvorci filmova zajebavaju ili...? 
|
10.05.2018., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Znači nema "GET IN D' CHOPPA!"? Sranje,pogledao sam teaser,i užasan je.A na početku klipa napisali " From the producers of Iron Man 3" 
|
|
|
10.05.2018., 18:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
U Predatorunema djece, balavaca, malih gradića, suvišnih znanstvenih objašnjenja.
Predator je super jednostravna priča koja se povezuje sa mačo- militarizmom, beskrupuloznim tipovima, prljavštinom okoliša i "down to earth" iskustvom. Znači- blato, znoj, krv, prljavština, veliko naoružanje i odrasli muškarci.
To imamo u prva dva Predatora, a čak su i u Predatorsima pokušali isfurati takvu formulu.
Gledatelji Predatora bi vjerojatno željeli malo prljave i krvoločne akcije i horora, po mogućnosti u džungli.
Prema traileru, ovaj film to neće ponuditi i doima se kao da se obraća nekoj potpuno krivoj publici...
|
|
|
10.05.2018., 20:25
|
|
u potrazi za smislom
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Ecio94 kaže:
Znači nema "GET IN D' CHOPPA!"? Sranje,pogledao sam teaser,i užasan je.A na početku klipa napisali " From the producers of Iron Man 3"
|
Nema veće anti-reklame. Ok, možda jedino "from the producers of Twilight trilogy".
Quote:
Luis Wu kaže:
"Rory McKenna (Jacob Tremblay), a young boy with autism, accidentally triggers the arrival of the Predator..."
|
Da, da, dame i gospodo. I evo još jedan kicker - radnja se odvija tijekom božićnih praznika.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
|
|
|
10.05.2018., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Walkman kaže:
Da, da, dame i gospodo. I evo još jedan kicker - radnja se odvija tijekom božićnih praznika.
|
Sto reci, Shane Black!!!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
|
|
|
10.05.2018., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Luis Wu kaže:
|
koji fail 
|
|
|
10.05.2018., 21:30
|
|
Archosaurus
|
Ne izgleda obecavajuce, a i kamera je, za mene, presvijetla za Predator feel. Nemam nekih velikih nada.
|
|
|
10.05.2018., 21:45
|
|
Nemoralna.Horizontala
Registracija: Sep 2011.
|
čudno da ljudi očekuju da to bude ponovo horor, a nema šanse, jednostavno jednom kad nešto postane poznato više nema nikakvog praktično horor efekta
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:52.
|
|
|
|