Natrag   Forum.hr > Društvo > Gospodarstvo > Kriptovalute

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.04.2021., 16:25   #1001
A OK, onda nastavi po svom ali valjda ti je jasno da apsolutno nitko ne zna niti ga je briga kolika je cijena u eurima...
MoschuS is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 16:28   #1002
Quote:
MoschuS kaže: Pogledaj post
A OK, onda nastavi po svom ali valjda ti je jasno da apsolutno nitko ne zna niti ga je briga kolika je cijena u eurima...
svakog zanima cijena u onoj valuti s kojom trguje.

svicarca u francima, japanca u yenima, kineza u yuanima, mene u eurima.
Old 28.04.2021., 16:32   #1003
Kako onda pratitie vijesti? 99% onoga sto dopire do mene je u USD, da ne spominjem sve twittere, yt kanale... OK, priznajem da nisam nikada ni trazio nekakv EU portal kojih sigurno ima
MoschuS is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 16:36   #1004
Quote:
MoschuS kaže: Pogledaj post
Kako onda pratitie vijesti? 99% onoga sto dopire do mene je u USD, da ne spominjem sve twittere, yt kanale... OK, priznajem da nisam nikada ni trazio nekakv EU portal kojih sigurno ima
dobro pitanje.

pratim samo burzu, coinmarketcap i ovaj podforum.
Old 28.04.2021., 16:55   #1005
ja sam inace antidolar uvijek dok kaj se praćenja cijena tice, al u kriptu je dolar bog i batina..

imam par frendova sta nisu tolko u kriptu pa prate sve u eurima. onda imamo zesce nesporazumijevanje kad svako u valuti kojoj prati iznosi cifru
GrimReaperKC is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 17:41   #1006
Quote:
GrimReaperKC kaže: Pogledaj post
ja sam inace antidolar uvijek dok kaj se praćenja cijena tice, al u kriptu je dolar bog i batina..

imam par frendova sta nisu tolko u kriptu pa prate sve u eurima. onda imamo zesce nesporazumijevanje kad svako u valuti kojoj prati iznosi cifru
zato je idealno pricati u postotcima.

"jesi vidio, danas od 8 do 8.30 je naraslo 6%"
Old 28.04.2021., 19:41   #1007
Da postoji stablecoin euro par za svaki shitcoin ko sto postoji usdt, mozda bih gledao cijenu u eurima, ovako, ne tice me se.
Leman_Russ is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 19:58   #1008
ja bi volio da mogu gledat u €, al jednostavno nemrem. to preracunavanje me ubija. tak da iskljucivo $.
a ko sto neko napiso ovdje, sve analize, k palci sa neta su u $ pa ono...

smoi.hr - informiraj se - uključi se - izbori se!
geronimo666 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 20:38   #1009
Koda je bitno u kojoj valuti gledas...sasvim svejedno...
dukly is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.04.2021., 21:27   #1010
U eurima gledam samo kad "maštam" koliko bi to bilo novaca da si sad isplatim.

Lijepo plovi eth.
rossonero is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2021., 12:20   #1011
Quote:
rossonero kaže: Pogledaj post
U eurima gledam samo kad "maštam" koliko bi to bilo novaca da si sad isplatim.

Lijepo plovi eth.
To je onaj sto ga nazivaju shitcoinom..
banarama is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2021., 12:53   #1012
Quote:
banarama kaže: Pogledaj post
To je onaj sto ga nazivaju shitcoinom..
Nastavi li ovako kao do sada uskoro će ETH biti prvi a BTC će biti shitcoin
Old 29.04.2021., 14:25   #1013
Quote:
KuciloOro kaže: Pogledaj post
Nastavi li ovako kao do sada uskoro će ETH biti prvi a BTC će biti shitcoin
nadaj se...
Old 29.04.2021., 15:14   #1014
Naime, kad bi market cap (najnebitnija brojka ovog svemira) ETH-a postao veći od market cap-a BTC-a (da se razumijemo, podjednako nebitna brojka), u prostovremenu bi došlo do promjena te bi Vitalk Buterin postao Satoshi Nakamoto, a ETH bi postao prva kriptovaluta.

To bar svi znaju....
stjepan21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2021., 15:34   #1015
Quote:
stjepan21 kaže: Pogledaj post
Naime, kad bi market cap (najnebitnija brojka ovog svemira) ETH-a postao veći od market cap-a BTC-a (da se razumijemo, podjednako nebitna brojka), u prostovremenu bi došlo do promjena te bi Vitalk Buterin postao Satoshi Nakamoto, a ETH bi postao prva kriptovaluta.

To bar svi znaju....
neka neka...grafe ce da obrcu vise protuvrijednosti btca
Old 29.04.2021., 15:52   #1016
Quote:
testing123 kaže: Pogledaj post
nadaj se...
Tu se uopće ne radi o nadi nego o izvjesnosti. Uostalom to si i ti prepoznao pa radije majnaš ETH nego BTC

Btw Od početka godine ( 4 mjeseca je prošlo ) ETH bolja investicija od BTCa a ADA od ETHa.

SOL bolji od svih skupa
Old 29.04.2021., 15:56   #1017
Quote:
stjepan21 kaže: Pogledaj post

To bar svi znaju....
ETH već na 31,7% BTC mcapa. 68,3% to go

Moram priznati da obožavam zahebavat BTC maximaliste. Poslije ću ( nadam se ) moći to isto raditi ETH maksimalistima sa DOTom i ADAom.
Old 29.04.2021., 16:41   #1018
Daleko je to od onih starih dana ponosa i slave.

Ja sam iskreno razočaran dosadašnjim alt bull run-om. Neće se količina BTC-a u mom walletu sama povećat....
Hvala bogu pa sam na vrijeme uletio u BNB (850%). ADA (150%) je odradila ok, UNI (100%) nešto manje, dok su DOT (35%) i ETH (35%) apsolutno razočaranje.

AAVE-a sam se riješio na vrijeme (2% lossa), a za CAKE mi je žao ko psu da sma ga prestao farmati. Mogao sam ga farmati al mi je BNB iz nekog razloga bio "ozbiljniji" i "sigurniji" bet, al eto, nemreš pogodit apsolutno baš sve.

Filecoin (ovaj novo kupljeni....imam nešto još i od prije) je na 368% no njega ne planiram prodavati pošto mi treba pa je to irelevantno.

Budemo vidli....ako će se pratiti Bitcoinov s2f, do ljeta imamo vremena za još lijepih gainova, a onda sve to istrpamo shitcoin holderima da nam to pridrže kroz bear market
Takva je bar strategija....bumo vidli što će biti od svega toga. Stop lossevi su postavljeni nadam se dovoljno duboko da izvuku dobar profit, a opet da se ne trigeraju na bilo kakvu glupariju.
stjepan21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2021., 16:51   #1019
Možda još nije gotov?
Old 29.04.2021., 16:56   #1020
Quote:
KuciloOro kaže: Pogledaj post
Možda još nije gotov?
Pa zato sam i napisao...nadam se da imamo do ljeta...možda i cijelo ljeto? Samo da se ne dogodi ponovo RISE ili dva
stjepan21 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:51.