Natrag   Forum.hr > Razno > Četeraj

Četeraj Raj za chatere, bivši Off Topic

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.12.2014., 13:16   #1001
kedi aferim sana za 1000tog postonju

nejse

jutros mozgić u leru pa nisam znala što da napišem tako sam krenula podvlačit neke crte...svi oko mene neš zbrajaju i oduzimaju i neš kao saldiraju a ja si mislim šta se to ima sumirati sa šupljakom u državnoj blagajni...nek nam je sretno i u idućoj...ja sam zbušila još jednu rupu na remenu i tako se pripremila, zlu kao ne trebalo...

a kaj se tebe tiče, lahće malo, nemoj nam se ispretrgnuti sa tulikim poselom u rudniku, jel buš zdurala sirotica...baš mi te žal

lepa pesmica eeeeeeeeee kad bi bilo bi manje

my favorite:

i bili iskreni i ne budemo se pretvarali
i kad se ne budemo služili floskulama

kad strpljivo budemo čekali
i blagonaklono onog drugog slušali

al ko mene šta pita

da budem u điru jel šaljem

mah mahić mahonja

Zadnje uređivanje aysha : 23.12.2014. at 13:42.
aysha is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2014., 15:51   #1002
Quote:
aysha kaže: Pogledaj post
ovo moram doći vidjeti uživo, da provjerim beauty
divan svjetlosni efekt...jes ti to ćerce uslikala? aferim sana!

just onako
https://www.youtube.com/watch?v=h3kQt14_5OQ

jesam, ja uslikala .
Samo ti dođi provjeriti beauty, beast će te dočekati s veseljem

I hvala za Summertime (iako, igrala si na sigurno, ljeto i sucokreti kod mene ne može omanuti )

Quote:

ovo shvatite kako hoćete

mah-mah

Quote:
otišao je još jedan glazbeni mag

u znak sjećanja, u spomen na Joa Cockera
jedan film i jedna pjesma na koje sam otkidala :nogica :
https://www.youtube.com/watch?v=bjrOcrisGyI
Sjajni: Richard Gere, Debra Vinger, Louis Gossett Jr i Joe Cocker u duetu sa Jennifer Warners
Da je samo to uradio meni bi bilo dovoljno! :klap :

i još malo

https://www.youtube.com/watch?v=1fSTFWskdSA

tužna sam :cry :
Sve ovo gore je istina, i ovo vrijedi čuti još jednom You're so beautiful
Ivančica5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2014., 16:15   #1003
Quote:

vrijeme je za marendu
Zašto ti mene ne voliš ?

Ako baš mora bit povrće, ako baš mora, evo uz odrezak kao prilog, dobar tek

Quote:
šta bi mi bez milog i pametnog nam ajnšajnića : D

Divno rečeno, nisam ovu njegovu znala, hvala ti :grli ayshu:

Quote:

na koncu ove godine saldiramo kreativnost&zabavu
nije bilo spektakularno ali nije bilo ni loše...umut preživljava, njemu ni južina ništa ne meže...a kamoli neki tamo fiktivni likonje i likice

i desert
Za desert ćemo uzet i repete

U Umuta se uzdamo, kreativnosti težimo, zabaviti(se)nastojimo

Inače, ja sam sve svoje kupnje i trošenja novaca koje imam i/ili tek trebam zaradit obavila, odnosno tako je bilo do sinoć. Onda su se najavili da će doć neki kojim se nisam nadala i sad moram opet u neki šoping, ah nadam se da neće biti previše frustrirajuće.

Mah-Mah (by Aysha)
Ivančica5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2014., 19:42   #1004

Quote:
Ivančica5 kaže: Pogledaj post
jesam, ja uslikala
Samo ti dođi provjeriti beauty, beast će te dočekati s veseljem

I hvala za Summertime (iako, igrala si na sigurno, ljeto i sucokreti kod mene ne može omanuti)
budem jednom a možda i prije :trep-trep-trep

znala sam da sa Samertajmom ne mogu falit, pa još Ella&Luis
kad smo već kod ljetonje i sunčeka već se i naši Djedeki Mrazeki osjećaju ko njihovi novozelandski i australski supatnici - surfaju u kupaćim od dimnjaka do dimnjaka :-)))))))))))))))))))
danas je bilo stvarno pretoplo za ovaj dio godine

Quote:
Ivančica5 kaže: Pogledaj post
Zašto ti mene ne voliš
volim canimice :jakoooooo:
ali nikak te dovabiti, ipak sem znela da buš se na ovega zelenega pudla mam vrnula pri nas
:-))))))))))))))))))

Quote:
Ako baš mora bit povrće, ako baš mora, evo uz odrezak kao prilog, dobar tek
da ponovimo jer nitko ne zna s mesom kao ti
svaki se put rasplačem nad tvojim komadom pečenja

Quote:
U Umuta se uzdamo, kreativnosti težimo, zabaviti(se)nastojimo
bravo
nekad pomislim da je sve uzaludno, knjiga je spala na dva slova (čast iznimkama steli i lilly koje su tu i kad (olfo) mene a ne samo drugih nema :aplauz ali ovaj tvoj đir me sokoli da možemo podnijeti sve bure i oluje :klap:
moj akcenat je na zabavi...iako se pokazalo da sa Tulificom nema šale...a baš je sva ahhmmmljac ko stvorena za zahebanciju

Quote:
Inače, ja sam sve svoje kupnje i trošenja novaca koje imam i/ili tek trebam zaradit obavila, odnosno tako je bilo do sinoć. Onda su se najavili da će doć neki kojim se nisam nadala i sad moram opet u neki šoping, ah nadam se da neće biti previše frustrirajuće.
uživaj, možda još i sebi nešto usput zapikiraš ;kakvatorbailcipelemoždačakiuvišebojamoliću:

kiseve šaljem amibel i romani
nedostaju

Zadnje uređivanje aysha : 23.12.2014. at 20:36.
aysha is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.12.2014., 21:50   #1005

a evo i umuDonje
Old 24.12.2014., 07:41   #1006
Dobro jutro lipe moje,

Ovaj post pišem umorna, neispavana, a pred mnom je dug dan, nakon frizera idem uživat u Badnjaku po mom gradu, to je tako lipi šušur, puno pjesme i radosti. Naravno poslije toga slijede zadnje pripreme, okupljanje familije za stolom za Badnje veče, pa odlazak na ponoćku, svečano raspoložena, a ovaj umor opasno mi prijeti
Samo ću se osvrnuti na ovu prelijepu kedinu pjesmu i na njoj joj hvala:
Quote:
kedi18 kaže: Pogledaj post

Dobar dan svim sevgilicama i arkadaši(ca)ma!

Kad se jedno drugom budemo povjeravali
i jedno drugog podupirali

i bili iskreni i ne budemo se pretvarali
i kad se ne budemo služili floskulama

kad strpljivo budemo čekali
i blagonaklono onog drugog slušali

štitili ono što je dobro
i jačali ono što je slabo

s tužnim se stvarima zajedno nosili
i uspjesima drugih se radovali

prepreke kao mogućnosti vidjeli
a o počecima razmišljati nastavljali

s ljubavlju pratili
i srdačno zahvaljivali

zastajali
umjesto da se zaustavimo

davali mjesta drugima i ohrabrivali ih
da vlastitim putem hodaju

tad će biti Božić

- Max Feigenwinter -

Pjesmu u nastavku upravo sam "prevodila" s njemačkog, autor je nastavnik didaktike, Švicarac Max Feigenwinter, rođ. 1943. (Dobila sam je i ja na dar).

Svima vama koje slavite ove blagdane od srca želim sretan Božić!

http://https://www.youtube.com/watch?v=ocKte_g-nv4

aysha
Ivančica

@stela i @Lilly
i svima koje ste tu i koje navraćate u Otel
ajte ćaos
Old 24.12.2014., 13:31   #1007
Evo i mene, vec sam se prepala da ne dobijem otkaz u Otelu.

Jutros mi dosla mama, da zovemo rodbinu u Hrvatskoj.
Zatekla me sa upaljenim laptopom i odmah pocela da broji: Samo na tom cudu visis, to su samo budalastine, kako mozes...
Kasnije kaze - Znas, ja gledala neku seriju, bude ti ona u 6 ujutro, Senator i cistacica, pa jedno jutro nisam mogla ustati, ja ustanem sledece jutro, a serije nema. Zadnju sam epizodu propustila. Ima li toga tamo na tom tvom internetu?
Kazem ja da sigurno ima, krenem traziti, nigdje tog senatora i cistacice. Kaze mama da mozda nije cistacica, mozda je sobarica. Jeste, Sobarica sa Menhetna i Senator.
Sjedne ona, a sjediti ne moze, najradije bi skakala do plafona. Usput saznam i radnju sve do poslednje epizode, neko pokrao dijamente, sad i dijete ukrali, bla, bla...da ne saznam i vise od toga pobjegnem u kuhinju, jer je vec pocela ukrasavati pricu detaljima, nakon sto mi je sustinu radnje prepricala.
Kad mama nakon nekog vremena pocinje da kuka: Sad je najzanimljivije, evo sad ce reklame, sad ce sigurno reklame...(tisina)...evo ga, pocece reklame...
Udjem u sobu i smirim je, da na internetu ljudi isjeku te reklame, da se opusti i uziva, nece sad reklame.
Pogledala ona epizodu (bas sam se osevapila ) i pocinje izokola: Znas, M@3X sine, ja sam tako pocela gledati jos neke serije, ali nisam pogledala zadnje epizode...ima li toga svega tu na internetu ovako, bez reklama?
Ima, mama, ima svega, ima cak i prevedenih serija koje se tek u Turskoj emituju, a kod nas nisu ni primirisale na male ekrane. Ima raznih informacija, svega sto te zanima, cudo jedno. Muzike, recepata za jela, mozes uciti strane jezike, ma svega i svacega...
Mama: Ima svega, a ti opet samo na tim glupostima visis?

Jedna je mama.
Jeste da ona nema pojma na cemu ja visim i da je svaki pokusaj objasnjavanja zapravo uzaludan, ali ona zna da su to gluposti.
Radujem se unaprijed sledecem terminu kad uhvati vremena pa dodje pogledati kraj sledece serije koju je propustila. Takvo ponasanje se ne vidja ni kod odusevljene male djece.
I da za kraj opet cujem neku o tome sta ja radim na internetu. Nacin na koji ona to kaze je genijalan, rekao bi covjek da je ona strucnjak i da tacno zna sta ja to radim.

* * *

Cestit Bozic svima koji slave.
M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2014., 15:17   #1008
Drage moje supatnice u gledanju , ja vam moram priznati nesto: i ja sam bivsa Omerova zarucnica i trenutno sam hamile.

Ubacice me cim zahuktaju radnju sa Ipek, pa ce se Omer troumiti, da li bivsu bivsu Ipek koja ima vec gotovo dijete, da li mene koja bih mu pruzila i mogucnost da ucestvuje u ocinstvu od trbuha nadalje, da li Elif s kojom bi sve morao od temelja kretati sto se tice cudjukica...ili za par mjeseci, kad uvedu "cetvorilemu" - mozda odluci krenuti sve iz pocetka, doslovno, pa nas ostavi sve i ode ruku pod ruku sa svojim prvim poljupcem (svojim pocetkom)...

Ako vam nije jasno kako sam hamile sa Omerom, stvar je vrlo jednostavna...
Desila se suradnja mene, Huse, Semine macke i njenog ludila (macka nije luda, odgovorno tvrdim), te striceka Tayara.
Posto Omer rijetko ima seksualne odnose, mora covjek da se olaksa ponekad, Huso nam je dojavio da je akcija u toku, ona luda iz price je ubacila svoju macku, u toj pometnji Omer nije stigao unistiti dokazni materijal svog olaksanja, Tayarovi ljudi su pokupili uzorak i brze-bolje me ohamilili u Tayarovoj klinici.
Huso naravno sluzi i za jos jednu stvar, da potvrdi da sam ja zapravo bivsa Omerova zarucnica, s kojom je zaista bio, kad je imao amneziju, zimus, kad je pao i drmnuo glavom od trotoar, pa je zaboravio sve i Sibel i Elif, a kad je dosao sebi zaboravio je mene...

Sasvim jednostavna i potpuno logicna stvar...

P.S.
Pozdrav iz ludnice.
Sema, Eylem i ja se druzimo i pijemo kafu skupa.
Ovi bivsi zaposlenici Ay Yapim, bivsi producenti, skacu u bazen, pokraj kojeg se ove dvije senaristice suncaju kad ne pijemo kafu.
Bazen naravno nemamo, ali imamo metalnu zdjelicu za psecu hranu i vodu. Kazu da je njima to isto sto i bazen. Ne sumnjamo u to ni ja, ni doktor psihijatar. Njima je i prica o velikoj pravoj ljubavi koja ce se izboriti sa nemogucim bila slicna onome sto gledamo u KPA.
Doktor kaze da nam svima skupa nema pomoci i da nikad necemo biti pusteni iz ustanove. Ja sam dobila na kratko pristup internetu kao nagradu jer ne ucestvujem u takmicenju u vodenim sportovima koje su gore navedeni organizovali u "bazenu".
M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2014., 16:56   #1009
treba mi mnogo kafeee...

sutra je mojoj curici rođendan i tako sam ja, kao vrijedna mama, danas napravila dvije torte...
padam s nogu...uhh
još me cijeli ispituje kakvo iznenađenje imam za nju... i povrh svega, kaže da nema 4 godine nego pet jer ne može svaki dan imati isto godina ...ah, žensko...

svima koji slave, čestit Božić!

ovaj Omer me podsjeća na Firata iz Milosti, svako malo neka hamile
Old 24.12.2014., 18:41   #1010
Evo mene opet malo u Otel.
Hoću maksuz na Badnje veče, da vam zaželim sretne praznike, sretan Božić i puno ljubavi i sreće svima vama i vašim porodicama.
Malo sam se odvojila od Otela, ali mislim na vas.

https://www.youtube.com/watch?v=QRdM-bJ2gWc
amibel is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2014., 19:27   #1011
matriks tvoja mama ko i moja
a wicica se zalila na iste probleme
izgleda da sve mame bosanke imaju isti problem

Djevojke koje slavite Cestit Bozic zelim svima
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2014., 21:34   #1012
Svim ljudima dobre volje želim mirnu i blagoslovljenu badnju večer

https://www.youtube.com/watch?v=YhkXoWvp1CU

a sutra provedite dan pun sreće i veselja sa vašim najmilijima

https://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4
aysha is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.12.2014., 23:07   #1013
Svima koji slave želim Sretan i blagoslovljen BOŽIĆ

Romana kopirala sam tvoju čestitku jer mi je predivna
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 00:07   #1014
Evo i mene ko kaže Otel se zatvara
nema šanse i opet ćete ispisati 500 stranica i otvoriti Otel 3

a sad pozdrav svima da ne nabrajam

Zadnje uređivanje stela 5 : 25.12.2014. at 00:12.
stela 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 09:23   #1015
Dobro vam jutro drage moje
Kad već nije bijeli Božić evo kod nas u Otelu se komiser pobrinuo da bude

I od Tekničkog i kavica

Zadnje uređivanje stela 5 : 25.12.2014. at 09:42.
stela 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 09:31   #1016
svima koje slave

kojima su neradni dani, nek uživaju u njima,
a i svima ostalima sve dobro želim.
Cobanica is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 10:23   #1017
Dobro juto svima

onima koji slave

a nasoj dragoj Lilly od srca cestitam cerkin rodjendan

Najzad su mi malo sredili komp pa mogu uci na forum a ovih dana ce mi stici novi ( za pod jelku ) Moramo Otel okititi , nis' bez kicerice za NG

Dotle malo lepote

Elif je lepa mada se ni meni ova pundja ne svidja ali decko joj je
adalet is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 10:44   #1018
Dobro vam božićno jutro,
onima koji slave da ga provedu u miru i ljubavi sa svojim najbližim

Lili, sretan rođendan tvojoj princezi, zdrava i vesela bila.
M@3X
Sve vas
----------------------------------
Spadalica is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.12.2014., 13:07   #1019
Sretan i blagoslovljen Božić!Želim da ga provedete s dragim ljudima uz obilje smijeha,ljubavi,ića,pića ....i E&O deserta
Lilly čestitam mami i kćeri
Old 25.12.2014., 14:37   #1020
Dobar dan!

nadam se da uživate... ja ugrabila malo vremena, pauza između slavlja
komiser vam nosi još jednog Pinokija

plus noge gratis

nisam mogla da izdržim, pa sam tako odgledala malo KPA
i hvala Bogu kad sam odustala na vrijeme... ! Blago onoj koja se uda za Fatiha, tip je izdržljiv, izvadiš mu bubreg on se keksa ko lud, šta bi bilo da mu se još šta povadi od organa..

Elif i Omer...ah ah, jedino mi se pjesma svidjela, ostalo...ko tinejdžeri..aman aman
neyse ne...

uživajte!!!

i hvala svima za čestitke
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:02.