Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Pogledaj rezultate ankete: Tko osvaja Scudetto?
Atalanta 1 2.94%
Bologna 1 2.94%
Inter 12 35.29%
Juventus 9 26.47%
Lazio 1 2.94%
Milan 7 20.59%
Napoli 0 0%
Roma 3 8.82%
Netko drugi 0 0%
Glasovatelji: 34. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.11.2024., 16:54   #1021
Leeds, po pitanju najave rezultata i ishoda utakmica svojih klubova "trolaš" lošije od onog juventina mikija.

Vjerojatno Juriću sad više stvarno nema spasa.
FanteDiBastoni is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 17:14   #1022
Fiorentina i Atalanta bome ne staju. Roma je pak u teškom kanalu. Eksperiment Jurić se od početka činio kao osuđen na propast. Vidim da se spominje Mancini. E to bi tek apsolutni cirkus bio.
Quote:
FanteDiBastoni kaže: Pogledaj post
Leeds, po pitanju najave rezultata i ishoda utakmica svojih klubova "trolaš" lošije od onog juventina mikija.
Hoćeš reći da ne vjeruješ u Conteovu i Lukakuovu magiju?
Old 10.11.2024., 17:20   #1023
Roma - Bologna, 2-3 i ovo je vjerojatni kraj Jurića. Bologna zasluženo pobjedila, prvo poluvrijeme Bologna imala nešto malo više od igre, dovoljno za 0-1, a u nastavku se Roma otvorila i primila iz kontri još dva kola. Igra Rome rastrgana, pomalo divlja, očito je da tu puno toga ne štima i da je klub u rasulu. Neki klub s boljim igračima od Bologninih bi ovo još rutinskije riješili, ali i ovo je bilo dovoljno. 3 pobjeda u nizu za Italiana, nije loše.

P.s. Pisa je bezveze grad.
Old 10.11.2024., 17:32   #1024
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Roma - Bologna, 2-3 i ovo je vjerojatni kraj Jurića. Bologna zasluženo pobjedila, prvo poluvrijeme Bologna imala nešto malo više od igre, dovoljno za 0-1, a u nastavku se Roma otvorila i primila iz kontri još dva kola. Igra Rome rastrgana, pomalo divlja, očito je da tu puno toga ne štima i da je klub u rasulu. Neki klub s boljim igračima od Bologninih bi ovo još rutinskije riješili, ali i ovo je bilo dovoljno. 3 pobjeda u nizu za Italiana, nije loše.
Na kojoj strani ti je bilo srce, priznaj.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 17:46   #1025
Jurić sad i službeno otkaz.

Quote:
Leeds United kaže: Pogledaj post
Fiorentina i Atalanta bome ne staju. Roma je pak u teškom kanalu. Eksperiment Jurić se od početka činio kao osuđen na propast. Vidim da se spominje Mancini. E to bi tek apsolutni cirkus bio.

Hoćeš reći da ne vjeruješ u Conteovu i Lukakuovu magiju?
Ne baš.
Je. lipo se zagužvalo na vrhu.
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 18:10   #1026
Koliko ce Fonsecu zadrzati ?

Koliko ta promjena trenera ne valja.

Ako klub ima jednu jako losu sezonu, sasvim mu je svejedno hoce li biti 1 mjesto ispod zadnjeg za Europu, ili 2 mjesta iznad kluba koji ispada u vrhu poretka onih koji ispadaju.

U tom smislu za Romu su male financijske razlike, ali ocito kako su se sjebali sa De Rossijem, sad idu forsirsirati za rezultat kojeg ne mogu ostvariti.

Ovo isto vrijedi za Milan, koji nema sanse drzati tempo sa pobjedom svaka druga ili treca utakmica.
john newman is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 18:15   #1027
Bome dugo je Jurić trajao...
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 18:37   #1028
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Bome dugo je Jurić trajao...
Možda je on i kvalitetan trener ali ima jako prgavu narav..svadjao se već sa direktorom Torina i fizički obračunavao..bila je vijest da je i u Romi se fizički sukobio sa Pellegrijijem..danas mu Dybala nije igrao jer se i s njim posvadjao..pa ne može se stalno s nekim tući
Gdje got da ode..al jedno znam nije za hrvatsku reprezentaciju..nadam se da u HNSu sve ovo vide..
tomito is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 18:44   #1029
Jurić je mudro odbio Hajduk jer je vidio da s rosterom ne može imati svoju igru, ali nije bio jednako mudar u vezi Rome. Uletio je u beznadnu situaciju, u roster koji ne igra njegov stil, bez predsezone, uz negativnu atmosferu zbog otkaza De Rossiju. Ne bi se tu snašli ni bolji treneri.
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 18:47   #1030
Jebiga,poziv Rome se ne odbija...

Puno veća je greška Rome što mu je ponudila posao,mislim da su več nakon tjedan dana skužili da neće to dugo trajati...
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 20:21   #1031
Prava guzva na vrhu, Lazio se izjednacio na vrhu s Firenvom i Napolijem
zbunjen87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 20:35   #1032
Bez pile naopako, mora se pobjedit. Red je da jedan derbi odigraju 90 minuta ozbiljno i uzmu 3 boda, Thuram ce riješit
Old 10.11.2024., 21:30   #1033
Hakan
Old 10.11.2024., 21:30   #1034
Hakane dragi

https://x.com/Fcinterdata/status/1855709644297326600

Acerbi dominira utakmicom.
Old 10.11.2024., 22:21   #1035
Neka je promasio, ja nez di ji tu bio penal.
Valjda jer se Inzaghi dere non stop na suca

Acerbi odlican, ima dobar stil branjenja Lukakua, dzonom loptu izbija dok ga on drzi na leđima.
Old 10.11.2024., 22:25   #1036
Mislim da smo svi osjetili promašaj. Prvi u 20 pokušaja.
Old 10.11.2024., 22:41   #1037
Šest klubova u dva boda
Old 10.11.2024., 22:43   #1038
Fer podjela bodova. Oba gola iz ničega. Pametni su iskoristili savjet i uplatili x2

Lautaro i Thuram užasni.

Milan,Juventus,Napoli doma. 0 pobjeda. Samo se Atalantu dobilo.

Biti će neizvjesno prvenstvo. Inter nije favorit.
Old 10.11.2024., 22:46   #1039
Conte i Napoli s ovin bodon mogu kući pjevajući.
Odgovori s citatom
Old 10.11.2024., 22:53   #1040
6 klubova u borbi za naslov, a sedmi demolira prvaka europe u gostima...

Dašak mitskih 90tih na čizmi
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:57.