|
|
22.04.2025., 13:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Apsolutno se slazem, nista to nije neka velika sreca. Poanta je da za duplu cijenu dobijes mozda zeru bolju lokaciju i apsolutno nista vise od toga. A ogromne novce platis.
Kazem, ako je tu 5k, ista ta zgrada bi u trnju i okolici trebala biti 10k.
|
Meni Mešić nije zeru bolja lokacija već neusporedivo bolja lokacija. Ni blizu idealna, ali neusporedivo bolja od tvoje.
Meni.
|
|
|
22.04.2025., 13:38
|
|
older now, a clever swine
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Nije zajebancija. Tragedija je po ovom sto sam vidio u stanu usporedivati nesto sto je duplo jeftinije. Rekao sam da ni jedan ni drugi projekt uopce nisu nikakva atraktivna lokacija ni blizu.
Jbt za 5000 dobijes radijatore i parket kao i u budzetnim projektima. Ali druga stvar sto si dovoljno tulava da ti je to oke cijena 
|
Lokacija je ono sto daje najvecu vrijednost stanu.
Parket, sanitarije, plocice su sve tu negdje. A i uvijek ih mozes zamimeniti kao sto si rekao,
Blato je prepizdina gdje cigani dolaze pljackat(kolko vec kradja je bilo u gsr garazama?) i gdje jedva ima cesta, a Cernomerec je siri centar grada,
|
|
22.04.2025., 13:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
rutvica kaže:
Blato je prepizdina gdje cigani dolaze pljackat(kolko vec kradja je bilo u gsr garazama?) i gdje jedva ima cesta, a Cernomerec je siri centar grada,
|
Ovo mi zvuci kao totalna laz. Plus na Blatu nema Roma uopce. I Crnomerec prije izgleda kao kvart gdje se takvo sto moze dogoditi, vise je sirotinjski od Blata.
|
|
|
22.04.2025., 13:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
rutvica kaže:
Lokacija je ono sto daje najvecu vrijednost stanu.
Parket, sanitarije, plocice su sve tu negdje. A i uvijek ih mozes zamimeniti kao sto si rekao,
|
Siri centar grada se u Zagrebu valjda racuna 10km od konja ?
U blatu naravno nije ni blizu idealno, ali nije bome ni crnomerec (pola ulica ruglo s derutnim zgradama). Blato je dalje, ali daleko uredenije koje ce se i dalje graditi. Sve je novo. Ali oke, netko preferira smrdljive vlazne zgrade 200 godina stare gdje bi ti fasada mogla roknuti na glavu (doslovno) i gdje si na iglama oce opet neki potresic.
Od centra ja nemam nista niti me centar zanima, a crnomerec nije centar svakako (kako god vi to navlacili).
I sve to li-la begamont vs navedeni projekt ti platis doslovno duplo novaca.
Cast VMD strojarska i park knezeva, ovi ostali mega skupi projekti su projekti za debile koji vole da ih se masno pokrade.
I moze li sveopci puk foruma znati gdje su ove rugalice kupile stanove ? Franc mozda ?
|
|
|
22.04.2025., 13:57
|
|
|
Quote:
Zli Mali Medo kaže:
Ovo mi zvuci kao totalna laz. Plus na Blatu nema Roma uopce. I Crnomerec prije izgleda kao kvart gdje se takvo sto moze dogoditi, vise je sirotinjski od Blata.
|
Prijateljice koje zive u GSR su se pojadale. Blato je najjeftiniji kvart u zg, ako se to uopce moze zvati kvart
|
|
22.04.2025., 14:00
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rutvica kaže:
Prijateljice koje zive u GSR su se pojadale. Blato je najjeftiniji kvart u zg, ako se to uopce moze zvati kvart
|
Najjeftiniji u smislu cijene novogradnje, ne i smislu novaca po stanovniku. Nisu to Kozari putevi.
U svakom slucaju, rekao bih sigurniji "kvart" od Crnomerca.
|
|
|
22.04.2025., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rutvica kaže:
|
Gdje si ti kupio/la stan ?
|
|
|
22.04.2025., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
Znas da je netko zabrazdio kad u pricu uvodi i kradje i potrese u Zagrebu jer je oboje takav stupanj rizika da ne znam kako se usudite uopce i stat pod ijedan krov ili prijec ijednu ulicu igdje ikad. Smijesni ste. Cijena crnomerca je dugo vremena bila 4000 pa je usporedba prenapuhana, a realnost je da prosjecnoj obitelji ta lokacija stedi puno i vremena i novca na transport. Trasiraj puteve do srednjih skola, fakseva, bolnica, poslovnih zona, javnih institucija i sve skupa vrlo brzo postaje jasnije.
Nista ni cudno ni lose da nekome neka lokacija odgovara, ako netko radi u Sesvetama zaboli ga za centar, al prosjek je takav kakav je, to sto vecini odgovara je tako kako je i to se ogleda u cijeni, ne moze bit jednostavnije. Kad kupite nesto jeftinije to ne znaci da ste pametniji nego da drugima nesto jednostavno vrijedi vise, a mozda im je i skuplja cijena manji % budzeta nego vama jeftinija cijena, pa se slobodno nastavite rugat tim ljudima i pricat da su oni ti koji lose prolaze
|
|
|
22.04.2025., 14:07
|
|
Pala s Plutona
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Siri centar grada se u Zagrebu valjda racuna 10km od konja ?
U blatu naravno nije ni blizu idealno, ali nije bome ni crnomerec (pola ulica ruglo s derutnim zgradama). Blato je dalje, ali daleko uredenije koje ce se i dalje graditi. Sve je novo. Ali oke, netko preferira smrdljive vlazne zgrade 200 godina stare gdje bi ti fasada mogla roknuti na glavu (doslovno) i gdje si na iglama oce opet neki potresic.
Od centra ja nemam nista niti me centar zanima, a crnomerec nije centar svakako (kako god vi to navlacili).
I sve to li-la begamont vs navedeni projekt ti platis doslovno duplo novaca.
Cast VMD strojarska i park knezeva, ovi ostali mega skupi projekti su projekti za debile koji vole da ih se masno pokrade.
I moze li sveopci puk foruma znati gdje su ove rugalice kupile stanove ? Franc mozda ?
|
Iz ovog posta uopce ne izvire brdo frustracija 
|
|
|
22.04.2025., 14:08
|
|
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Gdje si ti kupio/la stan ?
|
Maksimir, zgrada stara 20g cca.
|
|
22.04.2025., 14:12
|
|
|
Quote:
Zli Mali Medo kaže:
Najjeftiniji u smislu cijene novogradnje, ne i smislu novaca po stanovniku. Nisu to Kozari putevi.
U svakom slucaju, rekao bih sigurniji "kvart" od Crnomerca.
|
Da, obicno oni s najvise novaca i primanja kupuju stan u Blatu
bila je negdje statistika primanja po kvartu ako se ne varam?
|
|
22.04.2025., 14:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Zla_grančica kaže:
Iz ovog posta uopce ne izvire brdo frustracija 
|
Frustracije ? Pa normalna rasprava o nerealno ogromnim ciframa. Forum tome sluzi, ne ? De mi reci cime sam to frustriran ? 
|
|
|
22.04.2025., 14:21
|
|
Pala s Plutona
Registracija: Oct 2010.
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Frustracije ? Pa normalna rasprava o nerealno ogromnim ciframa. Forum tome sluzi, ne ? De mi reci cime sam to frustriran ? 
|
Normalnim raspravama da. Riganjem vatre i omalovažavanjem sugovornika i tudih izbora ne.
|
|
|
22.04.2025., 14:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
|
Tebi su cifre nerealne, nekom drugom nisu.
Ti si zadovoljan s blatom pa si tamo kupio stan.
Ja sam zadovoljna s črnomercem pa sam tamo kupila stan.
Meni je blato loša lokacija jer sam iz više razloga vezana za potez Britanac-Črnomerec.
Tebi je super.
Ne moraš svoju superiornost dokazivati time da sam ja debil jer plaćam nešto (tebi) skupo, a ti pametan jer živiš u blatu.
Svako prema svojim mogućnostima i afinitetima
|
|
|
22.04.2025., 14:44
|
|
|
Quote:
bejo kaže:
Tebi su cifre nerealne, nekom drugom nisu.
Ti si zadovoljan s blatom pa si tamo kupio stan.
Ja sam zadovoljna s črnomercem pa sam tamo kupila stan.
Meni je blato loša lokacija jer sam iz više razloga vezana za potez Britanac-Črnomerec.
Tebi je super.
Ne moraš svoju superiornost dokazivati time da sam ja debil jer plaćam nešto (tebi) skupo, a ti pametan jer živiš u blatu.
Svako prema svojim mogućnostima i afinitetima
|
nekome je 5000eur manje nego nekome 2000eur o odnosu na placu/primanja... tako da... Blato je zadnje mjesto gdje bi netko sa lovom htio svojevoljno zivjeti.
|
|
22.04.2025., 15:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rutvica kaže:
nekome je 5000eur manje nego nekome 2000eur o odnosu na placu/primanja... tako da... Blato je zadnje mjesto gdje bi netko sa lovom htio svojevoljno zivjeti.
|
Joj daj ne prdi i ne viri u novcanik cijelo vrijeme
Kao i u svakom prigradskom naselju i Blato ima kuceraka ciji vlasnici imaju brdo para i ne da im se zivjeti u gradskoj vrevi. Da imam ozbiljne novce ni ja ne bih zivio u Zagrebu u gradu.
|
|
|
22.04.2025., 15:30
|
|
|
Quote:
Zli Mali Medo kaže:
Joj daj ne prdi i ne viri u novcanik cijelo vrijeme
Kao i u svakom prigradskom naselju i Blato ima kuceraka ciji vlasnici imaju brdo para i ne da im se zivjeti u gradskoj vrevi. Da imam ozbiljne novce ni ja ne bih zivio u Zagrebu u gradu.
|
generalno ne
Ali iznimaka uvijek ima kao i u svemu drugome
Cijene je definiralo trziste a ne ja. Kamo srece da je nekome najjeftinija opcija i najbolja. Zavidim
|
|
22.04.2025., 17:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
rutvica kaže:
generalno ne
Ali iznimaka uvijek ima kao i u svemu drugome
Cijene je definiralo trziste a ne ja. Kamo srece da je nekome najjeftinija opcija i najbolja. Zavidim
|
Ma joj masili ste ceo fudbal. Poanta price je bila da dobijete identičan stan za duplo veću cijenu na moozda zeru boljoj lokaciji.
|
|
|
22.04.2025., 18:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2025.
|
Samarijanac iskustva?
Pozdrav ekipa, kakva su iskustva sa Samarijancem? Kakva je kvaliteta gradnje i koliko su pouzdani?
|
|
|
22.04.2025., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dijete Kreten kaže:
Ma joj masili ste ceo fudbal. Poanta price je bila da dobijete identičan stan za duplo veću cijenu na moozda zeru boljoj lokaciji.
|
Poanta priče je da je nekome ok platiti duplo više novaca za identičan stan na boljoj lokaciji.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:24.
|
|
|
|