Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje

Stanovanje Gdje i kako stanujete, i kako uopće doći do vlastita stana
Podforumi: Vrt, Sam svoj majstor, Interijeri

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.04.2025., 13:20   #1041
Quote:
Dijete Kreten kaže: Pogledaj post
Apsolutno se slazem, nista to nije neka velika sreca. Poanta je da za duplu cijenu dobijes mozda zeru bolju lokaciju i apsolutno nista vise od toga. A ogromne novce platis.

Kazem, ako je tu 5k, ista ta zgrada bi u trnju i okolici trebala biti 10k.
Meni Mešić nije zeru bolja lokacija već neusporedivo bolja lokacija. Ni blizu idealna, ali neusporedivo bolja od tvoje.
Meni.
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 13:38   #1042
Quote:
Nije zajebancija. Tragedija je po ovom sto sam vidio u stanu usporedivati nesto sto je duplo jeftinije. Rekao sam da ni jedan ni drugi projekt uopce nisu nikakva atraktivna lokacija ni blizu.

Jbt za 5000 dobijes radijatore i parket kao i u budzetnim projektima. Ali druga stvar sto si dovoljno tulava da ti je to oke cijena
Lokacija je ono sto daje najvecu vrijednost stanu.

Parket, sanitarije, plocice su sve tu negdje. A i uvijek ih mozes zamimeniti kao sto si rekao,

Blato je prepizdina gdje cigani dolaze pljackat(kolko vec kradja je bilo u gsr garazama?) i gdje jedva ima cesta, a Cernomerec je siri centar grada,
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 13:48   #1043
Quote:
rutvica kaže: Pogledaj post
Blato je prepizdina gdje cigani dolaze pljackat(kolko vec kradja je bilo u gsr garazama?) i gdje jedva ima cesta, a Cernomerec je siri centar grada,
Ovo mi zvuci kao totalna laz. Plus na Blatu nema Roma uopce. I Crnomerec prije izgleda kao kvart gdje se takvo sto moze dogoditi, vise je sirotinjski od Blata.
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 13:56   #1044
Quote:
Lokacija je ono sto daje najvecu vrijednost stanu.

Parket, sanitarije, plocice su sve tu negdje. A i uvijek ih mozes zamimeniti kao sto si rekao,

Siri centar grada se u Zagrebu valjda racuna 10km od konja ?

U blatu naravno nije ni blizu idealno, ali nije bome ni crnomerec (pola ulica ruglo s derutnim zgradama). Blato je dalje, ali daleko uredenije koje ce se i dalje graditi. Sve je novo. Ali oke, netko preferira smrdljive vlazne zgrade 200 godina stare gdje bi ti fasada mogla roknuti na glavu (doslovno) i gdje si na iglama oce opet neki potresic.

Od centra ja nemam nista niti me centar zanima, a crnomerec nije centar svakako (kako god vi to navlacili).

I sve to li-la begamont vs navedeni projekt ti platis doslovno duplo novaca.

Cast VMD strojarska i park knezeva, ovi ostali mega skupi projekti su projekti za debile koji vole da ih se masno pokrade.

I moze li sveopci puk foruma znati gdje su ove rugalice kupile stanove ? Franc mozda ?
Dijete Kreten is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 13:57   #1045
Quote:
Zli Mali Medo kaže: Pogledaj post
Ovo mi zvuci kao totalna laz. Plus na Blatu nema Roma uopce. I Crnomerec prije izgleda kao kvart gdje se takvo sto moze dogoditi, vise je sirotinjski od Blata.
Prijateljice koje zive u GSR su se pojadale. Blato je najjeftiniji kvart u zg, ako se to uopce moze zvati kvart
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:00   #1046
Quote:
Prijateljice koje zive u GSR su se pojadale. Blato je najjeftiniji kvart u zg, ako se to uopce moze zvati kvart
Najjeftiniji u smislu cijene novogradnje, ne i smislu novaca po stanovniku. Nisu to Kozari putevi.

U svakom slucaju, rekao bih sigurniji "kvart" od Crnomerca.
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:06   #1047
Quote:
Gdje si ti kupio/la stan ?
Dijete Kreten is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:06   #1048
Znas da je netko zabrazdio kad u pricu uvodi i kradje i potrese u Zagrebu jer je oboje takav stupanj rizika da ne znam kako se usudite uopce i stat pod ijedan krov ili prijec ijednu ulicu igdje ikad. Smijesni ste. Cijena crnomerca je dugo vremena bila 4000 pa je usporedba prenapuhana, a realnost je da prosjecnoj obitelji ta lokacija stedi puno i vremena i novca na transport. Trasiraj puteve do srednjih skola, fakseva, bolnica, poslovnih zona, javnih institucija i sve skupa vrlo brzo postaje jasnije.
Nista ni cudno ni lose da nekome neka lokacija odgovara, ako netko radi u Sesvetama zaboli ga za centar, al prosjek je takav kakav je, to sto vecini odgovara je tako kako je i to se ogleda u cijeni, ne moze bit jednostavnije. Kad kupite nesto jeftinije to ne znaci da ste pametniji nego da drugima nesto jednostavno vrijedi vise, a mozda im je i skuplja cijena manji % budzeta nego vama jeftinija cijena, pa se slobodno nastavite rugat tim ljudima i pricat da su oni ti koji lose prolaze
bLah. is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:07   #1049
Quote:
Siri centar grada se u Zagrebu valjda racuna 10km od konja ?

U blatu naravno nije ni blizu idealno, ali nije bome ni crnomerec (pola ulica ruglo s derutnim zgradama). Blato je dalje, ali daleko uredenije koje ce se i dalje graditi. Sve je novo. Ali oke, netko preferira smrdljive vlazne zgrade 200 godina stare gdje bi ti fasada mogla roknuti na glavu (doslovno) i gdje si na iglama oce opet neki potresic.

Od centra ja nemam nista niti me centar zanima, a crnomerec nije centar svakako (kako god vi to navlacili).

I sve to li-la begamont vs navedeni projekt ti platis doslovno duplo novaca.

Cast VMD strojarska i park knezeva, ovi ostali mega skupi projekti su projekti za debile koji vole da ih se masno pokrade.

I moze li sveopci puk foruma znati gdje su ove rugalice kupile stanove ? Franc mozda ?

Iz ovog posta uopce ne izvire brdo frustracija
Zla_grančica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:08   #1050
Quote:
Gdje si ti kupio/la stan ?
Maksimir, zgrada stara 20g cca.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:12   #1051
Quote:
Najjeftiniji u smislu cijene novogradnje, ne i smislu novaca po stanovniku. Nisu to Kozari putevi.

U svakom slucaju, rekao bih sigurniji "kvart" od Crnomerca.
Da, obicno oni s najvise novaca i primanja kupuju stan u Blatu

bila je negdje statistika primanja po kvartu ako se ne varam?
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:18   #1052
Quote:
Zla_grančica kaže: Pogledaj post
Iz ovog posta uopce ne izvire brdo frustracija
Frustracije ? Pa normalna rasprava o nerealno ogromnim ciframa. Forum tome sluzi, ne ? De mi reci cime sam to frustriran ?
Dijete Kreten is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:21   #1053
Quote:
Frustracije ? Pa normalna rasprava o nerealno ogromnim ciframa. Forum tome sluzi, ne ? De mi reci cime sam to frustriran ?

Normalnim raspravama da. Riganjem vatre i omalovažavanjem sugovornika i tudih izbora ne.
Zla_grančica is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:31   #1054
Quote:
Tebi su cifre nerealne, nekom drugom nisu.
Ti si zadovoljan s blatom pa si tamo kupio stan.
Ja sam zadovoljna s črnomercem pa sam tamo kupila stan.

Meni je blato loša lokacija jer sam iz više razloga vezana za potez Britanac-Črnomerec.
Tebi je super.

Ne moraš svoju superiornost dokazivati time da sam ja debil jer plaćam nešto (tebi) skupo, a ti pametan jer živiš u blatu.
Svako prema svojim mogućnostima i afinitetima
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 14:44   #1055
Quote:
bejo kaže: Pogledaj post
Tebi su cifre nerealne, nekom drugom nisu.
Ti si zadovoljan s blatom pa si tamo kupio stan.
Ja sam zadovoljna s črnomercem pa sam tamo kupila stan.

Meni je blato loša lokacija jer sam iz više razloga vezana za potez Britanac-Črnomerec.
Tebi je super.

Ne moraš svoju superiornost dokazivati time da sam ja debil jer plaćam nešto (tebi) skupo, a ti pametan jer živiš u blatu.
Svako prema svojim mogućnostima i afinitetima
nekome je 5000eur manje nego nekome 2000eur o odnosu na placu/primanja... tako da... Blato je zadnje mjesto gdje bi netko sa lovom htio svojevoljno zivjeti.
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 15:06   #1056
Quote:
nekome je 5000eur manje nego nekome 2000eur o odnosu na placu/primanja... tako da... Blato je zadnje mjesto gdje bi netko sa lovom htio svojevoljno zivjeti.
Joj daj ne prdi i ne viri u novcanik cijelo vrijeme

Kao i u svakom prigradskom naselju i Blato ima kuceraka ciji vlasnici imaju brdo para i ne da im se zivjeti u gradskoj vrevi. Da imam ozbiljne novce ni ja ne bih zivio u Zagrebu u gradu.
Zli Mali Medo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 15:30   #1057
Quote:
Joj daj ne prdi i ne viri u novcanik cijelo vrijeme

Kao i u svakom prigradskom naselju i Blato ima kuceraka ciji vlasnici imaju brdo para i ne da im se zivjeti u gradskoj vrevi. Da imam ozbiljne novce ni ja ne bih zivio u Zagrebu u gradu.
generalno ne

Ali iznimaka uvijek ima kao i u svemu drugome

Cijene je definiralo trziste a ne ja. Kamo srece da je nekome najjeftinija opcija i najbolja. Zavidim
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 17:30   #1058
Quote:
generalno ne

Ali iznimaka uvijek ima kao i u svemu drugome

Cijene je definiralo trziste a ne ja. Kamo srece da je nekome najjeftinija opcija i najbolja. Zavidim
Ma joj masili ste ceo fudbal. Poanta price je bila da dobijete identičan stan za duplo veću cijenu na moozda zeru boljoj lokaciji.
Dijete Kreten is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 18:01   #1059
Samarijanac iskustva?

Pozdrav ekipa, kakva su iskustva sa Samarijancem? Kakva je kvaliteta gradnje i koliko su pouzdani?
djiber321kuhaj is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2025., 19:58   #1060
Quote:
Ma joj masili ste ceo fudbal. Poanta price je bila da dobijete identičan stan za duplo veću cijenu na moozda zeru boljoj lokaciji.
Poanta priče je da je nekome ok platiti duplo više novaca za identičan stan na boljoj lokaciji.
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:24.