Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.05.2024., 18:12   #1121
Quote:
mtosic kaže: Pogledaj post
Mislim da je ok citirati nekoga, prije nego savineš njegove riječi, pa ću citirati sam sebe iz tog posta:

Ako nisi uspio shvatiti, moj post se odnosi na bivše članove KPH, i to korumpirane. Ljudi koje si linkao na svom postu, u portalu koji je izrazito anti-Tomaševićevski nastrojen su godištem negdje bliže meni, što znači da nisu mogli biti u KPH.

Jesu li korumpirani ili ne, to će tek vrijeme pokazati (kao i za sve ostale), ali mislim da si potpuno promašio poantu mogu posta.
Drago mi je da me pratiš i na drugim temama
Izražavaj se jasnije jer se tvoj post može protumačiti kao tvrdnja da su HDZ
i SDP isti. Samo su jedni od njih vaši koalicijski partneri. Zašto?

BMK da li je portal anti-Tomaševićevski nastrojen, ako je ono što piše u
članku istina.

A ovo boldano je u kontradikciji s tvojim prijašnjim upisima:

https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=1090
Quote:
mtosic kaže:
Zg Holding, financijski rezultati za 2023.
- povećana dobit
- povećane plaće radnicima
- nisu dizane cijene komunalnih usluga (uz povećanje ulaznih troškova)
- smanjen dug Holdinga za 84 milijuna eura

Dosta je nesposoban taj Tomašević, vidi se se da od aktivista ne možeš ništa očekivati.
Dakle SDP-ov kadar vodi Holding, a za uspješne rezultate istog zaslužan je
Tomašević? SDP-ovci su možda korumpirani?
Old 09.05.2024., 18:26   #1122
Quote:
ClickBait kaže: Pogledaj post
Izražavaj se jasnije jer se tvoj post može protumačiti kao tvrdnja da su HDZ
i SDP isti. Samo su jedni od njih vaši koalicijski partneri. Zašto?
Evo da se izrazim jasnije:
- nakon raspada Juge, hrpa korumpiranih kadrova je otišlo i u SDP, jednako kao i u HDZ
- srećom, većina njih nije uspjela dobiti priliku za neko žestoko jahanje jer nisu ni bili toliko na vlasti
- neki, nažalost jesu

Quote:
BMK da li je portal anti-Tomaševićevski nastrojen, ako je ono što piše u
članku istina.
Apsolutno se slažem, samo sam u velikom broju članaka na tom portalu pročitao članke koji apsolutno nisu istiniti. Za ovaj ne znam, ali nemam neko visoko mišljenje o tom portalu (kao ni općenito o većini portala).

Quote:
A ovo boldano je u kontradikciji s tvojim prijašnjim upisima:

https://www.forum.hr/showpost.php?p=...postcount=1090

Dakle SDP-ov kadar vodi Holding, a za uspješne rezultate istog zaslužan je
Tomašević? SDP-ovci su možda korumpirani?
Moraš nekad malo razdvojiti malo moju zezanciju i sarkazam.
Poanta mog upisa je da se Holdingom puno bolje upravlja nego prije. Znam da ga ne vodi Tomašević, nego uprava Holdinga. Upravu je ipak imenovao Tomašević.

I ne, ne mislim da su SDP-ovci korumpirani, dapače, mislim da i oni imaju vrlo dobrih kadrova, koji nažalost ne mogu doći do izražaja na nacionalnoj razini nego se stalno isfuravaju isti kadrovi, a neki se na tim listama nikad više nisu trebali naći.

SDP se treba temeljito reformirati, jer su se predugo bavili sobom.
Trebali su kao najjača oporbena stranka napraviti slam dunk nad ovakvim HDZ-om, a iz pepela ih je izvukao Milanović (barem privremeno), ista osoba koju je tu stranku i uništila.

Poanta mog posta na koji si se zakačio je bila da se HDZ jako približio biračkom tijelu SDP-a, i ne mislim da je to napravio slučajno. SDP-ov problem je što to nije jako kaznio - ako imaš slično biračko tijelo, a jedna stranka je premrežena kriminalom i korupcijom, onda imaš relativno lagan posao.
Mithrandir is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.05.2024., 20:57   #1123
Odakle ideja da SDP, kao najveća oporbena, i HDZ kao stranka na vlasti, imaju "slično biračko tijelo"?

Prvi put čujem tako nešto.
Mojt Egadjo is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2024., 17:23   #1124
Tomislav Tomašević - gradonačelnik Grada Zagreba, 5. dio

Novi izgled web stranice Gradskog ureda za mjesnu samoupravu

Quote:
Gradskog ureda za mjesnu samoupravu, promet, civilnu zaštitu i sigurnost, dobila je novi izgled, a dodane su i nove funkcionalnosti

Link "Pregled aktivnosti", osim dosadašnjeg pregleda dnevnih redova i zapisnika sjednica Vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, sada omogućuje interaktivnu kartu svih aktivnosti planiranih kroz PKA, mogućnost odabire liste aktivnosti, kao i pregled svih korisnika prostora mjesne samouprave, te raspored korištenja!

🟢 "Po prvi put će građanima biti omogućeno praćenje izvršenja svih aktivnosti planiranih u okviru planova komunalnih aktivnosti vijeća gradskih četvrti (PKA), na razini gradskih četvrti i mjesnih odbora. Praćenje je dostupno putem popisa svih aktivnosti s mogućnošću filtriranja prema lokaciji, mjesnom odboru, kao i statusu aktivnosti. Novost je i mogućnost praćenja statusa putem interaktivne karte s jasnim pregledom lokacije i statusa provođenja, te iznosa za svaku aktivnost."

Link: https://aktivnosti.zagreb.hr/

Izvor: Facebook “Trešnjevka je naša”
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.05.2024., 18:22   #1125
Bila sam na Konferenciji o zelenoj tranziciji i to je sve zvucalo dobro i zanimljivo, a onda me oprase prijatelji s FER-a koji smatraju zelenu tranziciju prevarom i da je jedina prava zelena tranzicija ulaganje u nuklearke. A navodno da fosilni lobi investira da se zatvore nuklearke.
Velim ja njima da je tamo bio i dekan FER-a koji je rekao da ih vlasti bas ne razumiju, pa je bilo: ha, ha, ha, naravno da ne razumiju. Sve zvuci super dok ne stavis brojke na stol.
Old 12.05.2024., 00:13   #1126
eto ga na trgu pleše s publikom
dotur tonci is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2024., 15:47   #1127
Quote:
dotur tonci kaže: Pogledaj post
eto ga na trgu pleše s publikom
Naučio i on da treba malo populizma.
Old 12.05.2024., 16:02   #1128
Quote:
Zoran Oštrić kaže: Pogledaj post
a kaj nemre bit da i on voli biti na velikim druženjima, koncertima i slično?
Kaj trebal bi se zatvoriti u kuću?
pa nije da je zvao novinare
Old 12.05.2024., 16:15   #1129
Bio je i danas na dočeku, Plenki s djecom uz njega. Pristojno se pozdravili i ostali među publikom, nisu držali govore kao svojevremeno Delator.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2024., 16:43   #1130
Quote:
a i lijepo od njega i svih koji su sudjelovali - na svim razinama - u tome da su nakon što je noćas završila Eutorvizija organizirali doček.
Nije da su imali baš puno vremena za to, jel
Old 13.05.2024., 00:30   #1131
Quote:
twistdrum kaže: Pogledaj post
a i lijepo od njega i svih koji su sudjelovali - na svim razinama - u tome da su nakon što je noćas završila Eutorvizija organizirali doček.
Nije da su imali baš puno vremena za to, jel
Još uvijek nisam dokučio, dočekivati nekog sa jednog opskurnog takmičenja , gdje zapravo od glazbe ne možeš vidjeti jedne note, jednog instrumenta, parada kiča i trasha ( da ne idem dalje ), a nije niti pobjednik ?!

P. S.
Protiv čovjeka nemam ništa, dapače, znam ga iz iz grupe Mantra u kojoj je gitarist, te su čak i popularni u Njemačkoj .....
buc2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2024., 06:50   #1132
Quote:
buc2 kaže: Pogledaj post
Još uvijek nisam dokučio, dočekivati nekog sa jednog opskurnog takmičenja , gdje zapravo od glazbe ne možeš vidjeti jedne note, jednog instrumenta, parada kiča i trasha ( da ne idem dalje ), a nije niti pobjednik ?!

P. S.

Protiv čovjeka nemam ništa, dapače, znam ga iz iz grupe Mantra u kojoj je gitarist, te su čak i popularni u Njemačkoj .....
Narod voli zabavu, malo kruha malo više igri pa su mirni.
Old 13.05.2024., 08:56   #1133
Quote:
buc2 kaže: Pogledaj post

P. S.
Meni je iskreno lijepo vidjeti da se ljudi okupe oko nečega.
Trenutna globalna strategija je stara Cezarova, "divide et impera" - pa se ljudi prepucavaju oko gluposti, dok na vlasti jašu debili.
Mithrandir is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2024., 10:36   #1134
Quote:
Ja sam mislio da ekipa pod starije dane sve više vidi vrijednost dobre volje, a ne ogrezne u cinizam...
Mojt Egadjo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.05.2024., 20:29   #1135
Danas je TT imao jednu izjavu s ministricom Vučković. Nakon toga, došlo je pitanje oko Dinama. Tu je N1 prekinuo prijenos izjave.
Zna li netko gdje poslušati što je rekao oko Dinama, a mislim i oko proslave na Trgu?
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.05.2024., 15:14   #1136
Nitko ne piše o velebnom projektu obnove vodovoda, koji je trenutna vlast epski za*ebala.Odnosno nisu napravili pripremu, tako da po bodovanju nisu ušli ni među prvih 15 projekata.
Vrijednost EU sufinanciranja je 320 mil €.
Tomo kaže da to zapravo nije bio pravi poziv, nego ga tek čeka.Čudno kako su se druge ustanove uspješno prijavile:
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/prop...odnju-11558232
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagr...-eura-15463213

Dodatni izgovor je da privatnik ne smije biti koncesionar pročiščavaća, što je debunkano kada se prvi put pričalo o tome.
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 07:41   #1137
Intervju za Hinu, a prenosi Index, nakon tri godine vlasti u Zagrebu

Tomašević najavio osam kapitalnih projekata: Imamo renesansu u investicijama
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2568172.aspx
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2024., 11:59   #1138
"ljudi, pa je li to moguće?!?"

Lovrić objavio tablicu: Ovako Tomašević dijeli gradski novac članovima i simpatizerima Možemo

https://narod.hr/hrvatska/lovric-obj...izerima-mozemo
Old 26.05.2024., 14:33   #1139
Opet su krenuli s tim davanjem novca udrugama kao da je to zločin - naravno, samo kad se radi o udrugama koje oni ne vole.

U predizbornoj kampanji 2021. Škorini ljudi su sumirali ukupne prihode svih udruga u kojima je netko iz M! bio aktivan, prihode iz svih izvora (Europska unija, država, lokalne vlasti, vlastite djelatnosti idr.) kroz deset godina, pa prikazivali tu sumu kao da se radi o novcu koji su oni dobili za ništa i međusobno si dijelili.

Oni su navikla tako raditi, dijeliti ugodne prihode od parkirališta pred bolnicama isl., pa misle da i svi drugi tako rade.

Inače, Lovrić svakako ima točne podatke: mnoge od navedenih udruga su dobivale novac od gradske uprave i u vrijeme Milana Bandića, tj. također i samog Ivice Lovrića. Kao i brojne druge, naravno.
Old 26.05.2024., 15:26   #1140
Quote:
mislav324 kaže: Pogledaj post
Ovaj odgovor Tomaševića je klasična reakcija čovjeka koji ne želi odgovoriti na pitanje jer zna da nema argumentiran odgovor. Umjesto konkretnih podataka ili demantija, on se prebacuje na osobne stvari, toliko puta viđeno od lažljivih političara.
možda da , možda ne
kam bi došal kad bi odgovarao svakome?
A za Bernardića nisam sigurna da on ne daje polovične informacije
ono, da se čuje za njega, jel...

Kaj dobroga za društvo do sada Bernardić je napravi, inicirao... votever? Ijedna akcija a koja je urodila plodom?

Quote:
kopam i sadim kaže: Pogledaj post
"ljudi, pa je li to moguće?!?"

Lovrić objavio tablicu: Ovako Tomašević dijeli gradski novac članovima i simpatizerima Možemo

https://narod.hr/hrvatska/lovric-obj...izerima-mozemo
Pa za Lovrića se zna da ne voli M i da ih potkopava na svakom koraku.
Lovrić je onaj koji između ostalog javno na radiju izjavljivao - ono radio Sljeme mu je dnevni boravak da kak se niukada ne bu mogao vrati onaj kredit kaj je bandit digao za rekonstrukciju topovodne ili vodovodne mreže a što nikada nije napravljeno a silni milioni su završili bogtepitaj gdje

a ovo kaj je linkano?
Pa dakle svi natječaj su - javni
pa i rezultati natječaja su javni

Lovrićeva tablica a koju će on ažurirati svaki petak?
I to samo sa onim a što odgovara njegovom mišljenju i stavu

I kak je točno TT povezan sa - KSET-om? zadnja stavka
a kad već ažurira tablicu onda bi bilo OK da navede SVE - udruge, ne samo ove po već nekakvim njegovim parametrima
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:46.