Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Sam svoj majstor

Sam svoj majstor Radionica u kući

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.06.2024., 22:52   #1121
Klinker pločice - gdje kupiti

Dragi svi, u potrazi sam za tamno smeđim klinker pločicama koje je nekoć proizvodila tvrtka Ljubečno Celje. Treba mi desetak komada za gazišta stepenica. Ako netko zna gdje se može kupiti/prodaje, bila bih iznimno zahvalna.
kikaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 08:18   #1122
Jeste li pogledali na Njuškalu? Tamo ih ima, ali ne znam odgovaraju li...
Npr.: https://www.njuskalo.hr/keramicke-pl...oglas-41799834
ifigenija is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2024., 17:36   #1123
Jesam, no sve koje bi bile slične su prodane (neaktivni su oglasi).
kikaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 18:15   #1124
Pozdrav, gdje bi se mogao kupiti ovakav plastični nosač na koji se stavi metalna šipka za vješalice? Radi se o malom limenom ormaru marke/firme metalobox, poslao sam im upit ali fino su me izignorirali pa ne znam di da gledam....
blacky7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2024., 20:55   #1125
https://webshop.elgrad.hr/ponuda/art...kal-oko2810005
Nije plastični ali vjerojatno ne smeta
mika1988 is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2024., 13:58   #1126
Gdje kupiti muške stopalice za mokasinke (znači, one više izrezane), brojeva većih od 46?
ifigenija is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2024., 14:47   #1127
dobar dan, pitat ću i ovdje jer ne nalazim sličnu temu, ni približno...
molim pomoć ako tko zna, ili zna nekog ko zna...
dakle, želio bih kupiti mini bager od 2-3 tone iz države članice EU. Fizička sam osoba i bager bih koristio isključivo za svoje svrhe na poljoprivrednim površinama. Prilikom kupnje iz npr. NL ili DE, platim čovjeku traženi iznos, pretpostavljam da sklapam neki kupoprodajni ugovor gdje je navedena marka i model te serijski broj bagera i što onda, mogu slobodno utovar na kamion i pravac u Hrvatsku? Trebam li u Hrvatskoj nekome platiti nekakav porez ako sam ja kao fizička osoba kupio radni stroj i neće se koristiti u komercijalne svrhe? Da li radni stroj treba u Hrvatskoj negdje registrirati/evidentirati? Da li je netko ovdje kupovao kakav bager izvana i ako da, preko kojih sajtova ste tražili ponudu strojeva? Vidim onaj neki Trostwijk auctions, al po webu nisu bas pozitivna iskustva pa sam malo skeptičan.... Bilo kakva pomoć je dobrodošla...
Hvala
Papcina is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2024., 23:33   #1128
Moja savjet je za početak... pazi gdje i kako kupuješ, da ni bi i ti upao na listu onih koji su platili bager i dobili ništa. Poduža je lista takvih...

Poslano sa mog 24030PN60G koristeći Tapatalk

"With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably."
XXX-Man is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2024., 13:39   #1129

Jel ima kod nas negdje ove mlaznice/keramičke dizne za pjeskarenje. Zadnje sam kupio na eBay ali ako ima kod nas.
farfan is online now  
Odgovori s citatom
Old 22.07.2024., 21:32   #1130
Filter za piljevinu

Da li netko zna gdje se u HR može kupiti papirnati filteri za piljevinu?

https://www.njuskalo.hr/strojevi-obr...oglas-43441590
Damir66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2024., 10:04   #1131
stakleno platno/fiberglass

Ima li na području Zagreba trgovina koja prodaje stakleno platno (fiberglass), a da nije web shop?
Treba mi relativno manja količina (cca. 3m2), a volio bih da li mi navedeno odgovara prije same kupnje. Zato tražim fizičku trgovinu.

Hvala!
tomo1234 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2024., 10:08   #1132
Bilo je nekad u Bauhausu, probaj na webshopu vidjeti.
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2024., 11:23   #1133
Quote:
tomo1234 kaže: Pogledaj post
Ima li na području Zagreba trgovina koja prodaje stakleno platno (fiberglass), a da nije web shop?
Treba mi relativno manja količina (cca. 3m2), a volio bih da li mi navedeno odgovara prije same kupnje. Zato tražim fizičku trgovinu.

Hvala!
ne znam jel trebas ta 3m² u komadu, ali skoro svaka zeljezara, pevec, bauhaus imaju ona manja pakiranja od 1.25m²
chavez ding is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 18:06   #1134
pozdrav,

dali netko zna gdje ima za kupiti kod nas ovo:

https://www.kupujemprodajem.com/grad...glas/165042828

trebam jedno to malo pakiranje

stalno su se kod nas reklamirali prije, sad nemrem nigdje naći

hvala
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 18:20   #1135
Kad moderator pita, a dva posta prije piše da se ovdje ne pita gdje kupiti (imaš baš tu temu)

Svejedno ako tražiš baš tu, nemam pojma, ali tekuću gumu ti imaju bauhaus i pevex pa biraj; tekadom, henkel, draco, bison.
Slični proizvodi pa guglaj i gledaj koja ti boja više paše.
farfan is online now  
Odgovori s citatom
Old 03.10.2024., 18:29   #1136
a slučajno

ali mi treba prozirno, to isto ima bauhaus
BundyBoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2024., 19:03   #1137
Pozdrav svima.

Prilikom montiranja predsoblja naručenog u Emmezeti oštetio sam jednu dasku. Oštećenje je takvo da se bitno narušava estetika predsoblja i moram nabaviti novo.
Emmezetina korisnička podrška je nikakva, na mailove ne odgovaraju a na telefon se nikoga ne može dobiti, tako da nabava nove daske od njih očito nije opcija.

Kako bi vi postupili, kome se uopće obratiti da dobijem novu dasku?

Hvala ljudi.
Njapra is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2024., 19:42   #1138
Uzela bih dasku i otisla u Iverpan, Elgrad ili slicni ducan pa trazila da mi naprave identicnu (ako je moguce).

Zapravo, prvo bih u Emmezetin ducan otisla to isto napraviti s racunom, pa ako tamo ne uspije, onda neki ducan s plocastim materijalima.
Zla barbika is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2024., 09:43   #1139
Gdje nabaviti? - IZOLACIJSKA PLOČA IZMEĐU PEĆNICE I HLADNJAKA

Tražih u Pevecu ali vele: nekada je toga bilo sada već dugo nema...
Dakle, neka tanja s folijom IZOLACIJSKA PLOČA koja se stavi IZMEĐU PEĆNICE I HLADNJAKA - zna li itko ???
hvala!
Ice Ice Baby is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.10.2024., 10:18   #1140
Pa bilo kakva, ne mora biti izolacijska
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:48.