|
|
17.12.2023., 07:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2017.
|
Evo da se i ja oglasim.
Ovdje sam vidjela za ponudu hurom sa dehidrator om itd itd
Stranica mi je djelovala ok
Prevarili su me
Platila sam sve to oko 635 eura
Dobila sam samo sokovnik, ostali dio paketa nikad nije stigao...
Sada stranica više ne postoji....
I što je najgore, taj model 330 se nigdje ne spominje nego samo na toj stranici... Nadam se da je original... Eto.... Jbg.... Ubuduće, treba kupovat s ovih naših stranica, mogla sam proć 200 e jeftinije.... Sama sam kriva.
|
|
|
17.12.2023., 07:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2018.
|
Quote:
sorority kaže:
Evo da se i ja oglasim.
Ovdje sam vidjela za ponudu hurom sa dehidrator om itd itd
Stranica mi je djelovala ok
Prevarili su me
Platila sam sve to oko 635 eura
Dobila sam samo sokovnik, ostali dio paketa nikad nije stigao...
Sada stranica više ne postoji....
I što je najgore, taj model 330 se nigdje ne spominje nego samo na toj stranici... Nadam se da je original... Eto.... Jbg.... Ubuduće, treba kupovat s ovih naših stranica, mogla sam proć 200 e jeftinije.... Sama sam kriva.
|
I dalje spostoji stranica i piše da se taj care paket dostavlja posebno a ne zajedno sa sokovnikom: https://www.hurom-europe.com/product...-care-package/
Ja sam dva put naručivao, znam i neke prijatelje koji su naručivali i to je glavni dobavljač za europu, nikad nije bilo problema.
Tako da pretpostavljam da kasne s isporukom ali se nadam da će stići
|
|
|
18.12.2023., 11:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Meni piše da je stranica u obnovi već 10 dana....
Možda je obnove 🤣
Da rekli su mi da će mi ostatak doć krajem 11.mjesexa
I nisam dobila original račun, samo potvrdu o narudžbi.... Što ako mi se pokvari, kako reklamirati bez računa....
Ugl.... Sokovnik je pre pre savršen, sokovi rijetki, bez mrvice... Nekad ga procijedimo ako se napravi puno pjene.
Jako lagan za održavanje i čišćenje.....
Samo da još dobijem ostatak paketa.... 🙏🙏🙏
Quote:
xperia kaže:
I dalje spostoji stranica i piše da se taj care paket dostavlja posebno a ne zajedno sa sokovnikom: https://www.hurom-europe.com/product...-care-package/
Ja sam dva put naručivao, znam i neke prijatelje koji su naručivali i to je glavni dobavljač za europu, nikad nije bilo problema.
Tako da pretpostavljam da kasne s isporukom ali se nadam da će stići
|
|
|
|
18.12.2023., 21:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sorority kaže:
Meni piše da je stranica u obnovi već 10 dana....
Možda je obnove 🤣
Da rekli su mi da će mi ostatak doć krajem 11.mjesexa
I nisam dobila original račun, samo potvrdu o narudžbi.... Što ako mi se pokvari, kako reklamirati bez računa....
Ugl.... Sokovnik je pre pre savršen, sokovi rijetki, bez mrvice... Nekad ga procijedimo ako se napravi puno pjene.
Jako lagan za održavanje i čišćenje.....
Samo da još dobijem ostatak paketa.... 🙏🙏🙏
|
Probaj im poslati mail za taj Care paket: https://www.hurom-europe.com/contact/
A sad vidim da imaju i ovo za registrirati jamstvo: https://www.hurom-europe.com/warranty/
Pretpostavljam da bi to trebalo popuniti. Ja naravno da nisam  
|
|
|
19.12.2023., 06:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Da sam se bar prije ovdje požalila 🤣🤣🤣 jučer mi je stiglo sve!
Nisam ni ja popunila ovaj link, hvala puno, danasu ga popuniti!
Sad uopče ne znam što da radim sa dehidratorom, to još nisam baš proučila....
Quote:
xperia kaže:
|
|
|
|
19.12.2023., 21:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
ulazim u svijet sokovnika i čitajući/gledajući recenzije sam se zapalio za Hurom.
Poznavajući sebe, na početku ću cjediti 2-3-4 puta tjedno, a kad me pusti entuzijazam to će biti 1 tjedno. Volio bih moći raditi bademovo/lješnjakovo mlijeko.
Koliko smisla ima uzimati ovakav stroj rabljen, tipa korišten 30-tak puta? Koliko bi očekivali nižu cijenu?
|
|
|
02.01.2024., 10:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Ekipa,
Gledam uzet neki sokovnik, trenutno su u užem izboru Hurom H400 i Hurom H320N
Vidim da su vrlo slični, osim izgleda, cijena na akciji je skoro u € ista.
Savjet, iskustva?
|
|
|
02.01.2024., 11:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Queenie kaže:
Ekipa,
Gledam uzet neki sokovnik, trenutno su u užem izboru Hurom H400 i Hurom H320N
Vidim da su vrlo slični, osim izgleda, cijena na akciji je skoro u € ista.
Savjet, iskustva?
|
Ovako koliko vidim jedina bitna razlika je da H400 ima integriranu posudu za pulpu koja je onda manja i prije se napuni pa ju kod većih količina soka treba češće prazniti tijekom korištenja. H320N ima otvor za pulpu i onda se ispod tog otvora stavi posuda (ona koja se dobije s njim ili bilo koja veća, može i direktno vrećica za biootpad) pa je nešto praktičnije. Ali neke bitne razlike u tehnologiji i kvaliteti mislim da nema.
|
|
|
14.01.2024., 00:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Lici na Vervita XXL, ali nigde ne pise koja je marka. Cena izaziva sumnju.
|
|
|
26.01.2024., 23:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Pa čitaj malo reviewe...mislim da je dobar za lisnato....za tvrđe komade baš i ne
|
|
|
29.01.2024., 12:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2012.
|
Pozdrav, procitala sam Vas, odlucila se na kupnju H H320N pa molim ako tko vidi kakav popust na njega, neka javi 
|
|
|
11.03.2024., 11:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Pročitao sam skoro sve na ovu temu odavde i odlučio da uzmem vervitu xxl, medjutim u prodaji mi preporučuju vervitu pro. Skuplji je za 200e, ali je garancija 10 godina na motor. Šta mislite? Kako se vama pokazala vervita xxl nakon dužeg perioda?
|
|
|
10.05.2024., 18:46
|
|
požarni u objektu 52
Registracija: Feb 2006.
|
Pozdrav.
Ljudi, kakvi su ovi novi hurom sokovnici po pitanju ciscenja? Pretpostavljam da je to pojednostavljeno i u taj cas bi se trebalo oprati (?)
|
|
|
11.05.2024., 00:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Pa ja bih rekao da je dosta jednostavno i sigurno puno jednostavnije nego oni centrifugalni sokovnici, ali uzme nekih 5-10 minuta, ovisno koliko detaljno ga želiš prati. Npr. ja kod češće upotrebe i kad ga perem odmah nakon cijeđenja samo vodom ispirem, ali ako ti ostane neko vrijeme neopran onda ide malo teže. Jedan trik je da nakon cijeđena uliješ vodu u sokovnik ako ga nećeš odmah prati pa da se ne zalijepe i osuše ostatci.
|
|
|
11.05.2024., 09:10
|
|
požarni u objektu 52
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
dje-CAk kaže:
Pa ja bih rekao da je dosta jednostavno i sigurno puno jednostavnije nego oni centrifugalni sokovnici, ali uzme nekih 5-10 minuta, ovisno koliko detaljno ga želiš prati. Npr. ja kod češće upotrebe i kad ga perem odmah nakon cijeđenja samo vodom ispirem, ali ako ti ostane neko vrijeme neopran onda ide malo teže. Jedan trik je da nakon cijeđena uliješ vodu u sokovnik ako ga nećeš odmah prati pa da se ne zalijepe i osuše ostatci.
|
Imao sam prije vervita xxl, i tu je tražilo malo više vremena za detaljnije pranje, što me s vremenom počelo odbijat od tog sokovnika.
Sad gledam ovaj novi hurom h400, na akciji je, a sviđa mi se što se može cijela jabuka stavit u sokovnik, dok sam kod vervite rezao voće na manje djelove pa je i tu odlazilo vremena na pripremanje.
|
|
|
14.05.2024., 08:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2014.
|
Pozdrav!
Molim vas informacije ako ste kupovali preko https://www.hurom-europe.com/:
-da li je kupovina dobro prošla, proizvod stigao u razumnom roku
-u slučaju da se proizvod pokvari u tijeku važenja jamstva, kako ostavtiti jamstvo, koja je procedura - da li to možemo u Hrvatskoj (ako da kamo se šalje) ili trebamo slati u Njemačku, koja je procedura?
Lp
|
|
|
20.05.2024., 21:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tomy44 kaže:
Pozdrav!
Molim vas informacije ako ste kupovali preko https://www.hurom-europe.com/:
-da li je kupovina dobro prošla, proizvod stigao u razumnom roku
-u slučaju da se proizvod pokvari u tijeku važenja jamstva, kako ostavtiti jamstvo, koja je procedura - da li to možemo u Hrvatskoj (ako da kamo se šalje) ili trebamo slati u Njemačku, koja je procedura?
Lp
|
Evo ja sam kupovao tamo i nekoliko prijatelja koje znam. Sve prošlo ok i dostava je bila u cca 5 dana.
Nitko od nas još nije trebao garanciju ali u slučaju da treba, šalje se u njemačku (cjena slanja bi bila nekih 5€ skuplja nego da šalješ u HR - cca 20€ do 10kg).
Baš gledam da imaju akciju ovaj mjesec pa se uz sokovnik dobije i mini blender na poklon. S kodom ASV10 imaš još 10% popusta pa nije loša prilika.
Ne znam koji sokovnik gledaš, ali vidim da bi H330P (bez dehidratora) došao 503€. 
To je isti sokovnik kao i H320N (i Nama J2). Jedina razlika je da H320N nema sito za sladoled nego ga treba dodatno naručiti a H330P ga ima po defaultu.
|
|
|
21.05.2024., 08:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2014.
|
Quote:
xperia kaže:
Evo ja sam kupovao tamo i nekoliko prijatelja koje znam. Sve prošlo ok i dostava je bila u cca 5 dana.
Nitko od nas još nije trebao garanciju ali u slučaju da treba, šalje se u njemačku (cjena slanja bi bila nekih 5€ skuplja nego da šalješ u HR - cca 20€ do 10kg).
Baš gledam da imaju akciju ovaj mjesec pa se uz sokovnik dobije i mini blender na poklon. S kodom ASV10 imaš još 10% popusta pa nije loša prilika.
Ne znam koji sokovnik gledaš, ali vidim da bi H330P (bez dehidratora) došao 503€. 
To je isti sokovnik kao i H320N (i Nama J2). Jedina razlika je da H320N nema sito za sladoled nego ga treba dodatno naručiti a H330P ga ima po defaultu.
|
Hvala Vam na informacijama, naručio sam H320N.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:32.
|
|
|
|