Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli

Mobiteli Podforumi: Android, iPhone, Aplikacije, Usporedbe mobitela

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.05.2012., 22:13   #101
To je stari mobitel koji se više ne proizvodi.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2012., 22:16   #102
da vidila san neke info iz 2009,znaci to je zato.tnx
a jel su svi ovi trenutno u prodaji nova proizvodnja?
ili koliko dugo bude u prodaji odredjeni tip?
usagicha is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 13:48   #103
Evo jedno iskreno pitanje tomatovcima(znam ja da pratite svaki korak nas forumaša).Ja sam na vipovoj pretplati,ženi bih kupio tomato,zašto nije moguće ostvariti bonus sa vip pozivima prema tomatu?El mi viponje smrdimo ili što!?Ili je nešto drugo problem,objasnite nam...
Edit mod:
prebačeno sa teme
tomato
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 14:01   #104
Zato što su vip i tomato u biti ista mreza.
caps is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 14:03   #105
Quote:
caps kaže: Pogledaj post
Zato što su vip i tomato u biti ista mreza.
Ma da,nemoj zezat....
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 14:46   #106
@goranus
Tomatova tarifa "Na tudji racun" je napravljena da bi nastetila prije svega Tele2 a i t-mobile je nastradao sa ona dva besplatnih poziva (kad im je pala mreza). Naravno da VIPu nije u korist da "na njihov racun" punis tu tarifu i zato su to zabranili.
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 14:55   #107
Ovdje imas recenziju LG Prada3 mobitela: http://www.gadgeterija.net/2012/04/2...ja-lg-prada-3/
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 15:21   #108
Ne znam što Hakom čeka?
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 15:43   #109
Quote:
goranus kaže: Pogledaj post
Evo jedno iskreno pitanje tomatovcima(znam ja da pratite svaki korak nas forumaša).Ja sam na vipovoj pretplati,ženi bih kupio tomato,zašto nije moguće ostvariti bonus sa vip pozivima prema tomatu?El mi viponje smrdimo ili što!?Ili je nešto drugo problem,objasnite nam...
Tarifa Na tuđi račun funkcionira na principu da Vipnet naplaćuje naknadu za interkonekciju od drugih operatora. Budući da ne može naplaćivati sam od sebe, logično da ne vrijedi za Vipove korisnike.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 16:03   #110
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Tarifa Na tuđi račun funkcionira na principu da Vipnet naplaćuje naknadu za interkonekciju od drugih operatora. Budući da ne može naplaćivati sam od sebe, logično da ne vrijedi za Vipove korisnike.
Ne vidim ja tu ništa logično,ja tu vidim materijal za istragu odgovornih institucija,ali izgleda da ništa od toga,ovo je već po drugi puta (po mome mišljenju) "napad na slobodno telekomunikacijsko tržište u RH".Ja osobno ne volim ništa ni više ni manje bilo kojeg operatera posebno,ali ovakve se stvari moraju spriječiti,jer samo ferplej nam donosi povoljne cijene.Samo poštena igra po zakonima a ne tu nekakve kaubojštine.Da nema nekih zakonitosti ja još nebi imao osobno mob(a vjerujem i većina) jer ga nebi mogao plačati.Mislim da shavaćate poantu,da ne duljim više.
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 16:07   #111
HAKOM je još prije odobrio tarifu ovakvu kakva je, ali je ostavio mogućnost ostalim operatorima da isključuju korisnike u slučaju zloupotrebe. Dakle, tarifa je sasvim u redu, pod uvjetom da se ne zloupotrebljava.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 16:23   #112
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
HAKOM je još prije odobrio tarifu ovakvu kakva je, ali je ostavio mogućnost ostalim operatorima da isključuju korisnike u slučaju zloupotrebe. Dakle, tarifa je sasvim u redu, pod uvjetom da se ne zloupotrebljava.
Znam i za to,ali to ne znači i da je poštena odluka.A i mislim da je jednostavno u najmanju ruku čudno da je uopće dopustio takvo što.Samo jedan primjer.Boli me uho za to što je je tomato i vip u biti ista firma,vipovi korisnici su jednostavno na ovaj način u neravnopravnom položaju prema ostalim korisnicima iz ostalih mreža.Zašto je to Hakom dopustio,ako je već i dopustio,onda je trebao uvjetovati prema svim mrežama...Toliko o poštenim"regulacijama".
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2012., 16:40   #113
Svi operateri imaju tarife u kojima su različite cijene odlaznih poziva prema raznim mrežama. Ne vidim zašto ne bi isto vrijedilo za dolazne pozive. Osim toga, u uvjetima korištenja jasno piše da se ne dobiva bonus za pozive iz tomata i Vipa, ako ti to ne odgovara, slobodan si ne uzeti tu tarifu.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 11:52   #114
@goranus
...vipovi korisnici su jednostavno na ovaj način u neravnopravnom položaju prema ostalim korisnicima iz ostalih mreža.

Mislim da si krivo shvatio, mozes ti sa VIPa zvati brojeve sa tarifom "Na tudji racun" ali ta osoba nece dobivati dodatne kune kad je ti zoves.
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 12:20   #115
Quote:
10aLEX kaže: Pogledaj post
@goranus
...vipovi korisnici su jednostavno na ovaj način u neravnopravnom položaju prema ostalim korisnicima iz ostalih mreža.

Mislim da si krivo shvatio, mozes ti sa VIPa zvati brojeve sa tarifom "Na tudji racun" ali ta osoba nece dobivati dodatne kune kad je ti zoves.
Ja ne shvaćam neke stvari!?Koji ste vi likovi!
goranus is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 12:35   #116
Daj odi na drugu mrežu pa nabijaj minute na tomatu, neće vip sebi uzimati da bi tebi dao uzme od drugih pa da tebi na tomatu, lakše im je
Tigrov friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 13:35   #117
Pojedinci se žale da neograničene tarife nisu neograničene. Osobito je u negativnomu kontekstu spominjan Tele2. Upravo sam našao, a nadam se da ne izlazim izu okvira teme, da je kalifornijski sud odbio prigovor zbog Skypova oglašavanja "neograničenoga" telefoniranja koje je ipak ograničeno!

http://www.bingham.com/Alerts/2012/0...lans-Dismissed

mod edit:
premjesteno s Tele 2

ne vidim direktnu vezu tele 2 skypa i kalifornijskog suda
ako nisi siguran pisi takve stvari ovdje

Zadnje uređivanje backtothesleep : 18.05.2012. at 13:44.
Radoboj29 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 14:44   #118
He, he...

Obratite pozornost na kraj 2. i početak 3. stranice gdje se osporava plaćanje naknade za upotrebu radijske frekvencije:
Presuda Visokog upravnog suda RH br Us-12546/2011-6 - rješavanje spora između korisnika i operatora javnih komunikacijkih usluga
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 16:46   #119
Oni su sami dužni platiti frekvenciju ako je žele koristiti i ako uopće žele i raditi jer bez frekvencije su nula.

Ista stvar kao i uspostava poziva, ako nisu u mogućnosti uspostaviti poziv putem svoje mreže opet su nula. Dakle o tome bi se apsolutno trebali sami brinuti, a ne zamarati i smetati korisnike u biti svojim vlastitim obavezama. A ta obaveza se konkretno zove pružanje usluge.

Po meni bi im apsolutno trebalo osporiti oboje iako nisam pravnik po struci ali mi jednostavnom logikom ne drži vodu....

Ili si kadar pružiti uslugu, a ako nisi šetaj....

Zadnje uređivanje Tigrov friend : 18.05.2012. at 16:57.
Tigrov friend is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2012., 17:06   #120
Plaćaju i oni. 100.000 kn godišnje po kanalu za GSM i 5.000.000 kn godišnje po bloku od 5 MHz za UMTS.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:43.