Natrag   Forum.hr > Društvo > Roditelji i djeca > Dječje zdravlje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2018., 08:37   #1181
Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
Takvo je stanje oduvijek, ne sada unatrag par godina
Za pedijatrima je opca potraznja godinama.... znam da je u DZ Istok - Ivanicgradska bilo opsadno stanje zato sto je jedna pedijatrica otisla u penziju a druga je otisla totalno u drugu granu medicine i nastade totalni kolaps ....pedijatara fali u ZG i zato se sada djeca starija od 7 godina pod obavezno prebacuju kod dr. opce prakse (prije se trebalo isto prebacivati ali su neki pedijatri tolerirali ostanak zato sto su to mogli a sada su prebukirani)
Old 14.06.2018., 11:34   #1182
Quote:
vrabec-te-dal kaže: Pogledaj post
Bok jel netko zna kad ide dr oskar lučev na godišnji.
Nisam u mogućnosti nazvati. Pa ako netko zna neka mi molim te javi
Hvala
U 7.mj.
Marija1986 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2018., 00:03   #1183
Vecer !
Razbijam glavu i surfam i nista konktetno i slicno nemogu naci pa ako mi moze netko pomoci , trazim djecjeg fizijatra jer zena koja radi u nasem gradu nije dovoljno strucna ni educirana !
Djete mi ima nedostatak jednog bubrega, od rodenja , nedavno sam primjetila da joj jedna lopatica strsi, visa je od druge i krenuli smo kod fizijatra. 20 vjezbi grupno, nista pisebno. U meduvremenu bili kod prtopeda. Sve ok skapula alata. Kontrola za tri mjeseca. Frendica mi je prepirucila privatno u Krapinskim fizioterapeutkinju i zena zna svoj posao, malena joj je bila sumnjiva i na njezin pregled smo bili kod prof Đapica. Djete mi ima M. Spremgel i dio vratnih i torakalnih kraljezaka leptirastih i neki s srasli. Fozijatrica mi neda dalje fizikalnu. Ima i skoliozu, zasad blagu. Djete ima pet godina ! Doticna fizijatrica je rekla da se vidimo u devetom mjesecu i onda vidimo dali ce biti mjesta za moje djete za individualnu th s fizioterapeutom koji su prebukiran , razumijem da ih ima malo ali odgovor dr da su prebukirani me nikako ne zadovoljava !!! Molim preporuke za djecjeg fizijatra koji je dobar i ima iskustva !!!!
Old 31.07.2018., 15:24   #1184
Ortoped, iskustva?

pozdrav! moja curica 5,5 god ima hod koji mi se ne čini idealnim. stopalo je mislim u redu, stalno hoda bosa (ljeti), ali ne znam ni sama objasniti što mi smeta kod njezinog trčanja, više nego hodanja. kao da krivo gazi i kao da joj noge pomalo odlaze u X kada trči. mislila sam da bi bilo dobro da to sve provjeri ortoped, ali ne znam kuda da krenem. ne bih išla prvome random na uputnicu, već da ipak dobijem nekakvu preporuku za zg.
Ljelja is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.08.2018., 10:36   #1185
Da li je radio netko VEP pretragu s djetetom i možete mi reći gdje ster radili? Doslovno me šaltaju s odjela na odjel i nitko ne zna gdje se radi.
ostoppbar is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2018., 15:58   #1186
Quote:
ostoppbar kaže: Pogledaj post
Da li je radio netko VEP pretragu s djetetom i možete mi reći gdje ster radili? Doslovno me šaltaju s odjela na odjel i nitko ne zna gdje se radi.
U zagrebu se radi u Klaićevoj. Mogu ti i broj telefona dati ako ti paše zg.
Jedino prije toga moraš imati kompletan pregled okulista, sa tim nalazim dolaziš na VEP.
bela-12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.08.2018., 11:25   #1187
Našla sam broj na narudžbu na klaićevoj web stranici hvala ti puno!
ostoppbar is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.08.2018., 23:06   #1188
Uskoro nam dolazi beba pa me zanima procedura odabira pedijatra... Kada obavljamo upis/s koliko starom bebom? Što sve od papira trebam? Mogu u bilo koji DZ ili je to po difoltu po mjestu stanovanja?

Najviše bi mi pasalo u Baruna Filipovića, koje su preporuke za pedijatra tamo, da li ima mjesta...
Hvala
Old 19.08.2018., 09:00   #1189
Quote:
Meravigliosa Creatura kaže: Pogledaj post
Uskoro nam dolazi beba pa me zanima procedura odabira pedijatra... Kada obavljamo upis/s koliko starom bebom? Što sve od papira trebam? Mogu u bilo koji DZ ili je to po difoltu po mjestu stanovanja?

Najviše bi mi pasalo u Baruna Filipovića, koje su preporuke za pedijatra tamo, da li ima mjesta...
Hvala
Telefonski sam pronasla pedijatra koji prima i ima mjesta. Nije vazno po mjestu stanovanja. Mi smo na krugama pa ne poznajem pedi za taj dz. Koliko se sjecam nosila sam papire od poroda. Ako nije gotova zdravstvena, onda nosis papir od prijave na hzzo. U tom telefonskom razgovoru provjeri jos jednom sve info i dogovori termin prvog pregleda.
angelina333 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.08.2018., 09:07   #1190
Quote:
angelina333 kaže: Pogledaj post
Telefonski sam pronasla pedijatra koji prima i ima mjesta. Nije vazno po mjestu stanovanja. Mi smo na krugama pa ne poznajem pedi za taj dz. Koliko se sjecam nosila sam papire od poroda. Ako nije gotova zdravstvena, onda nosis papir od prijave na hzzo. U tom telefonskom razgovoru provjeri jos jednom sve info i dogovori termin prvog pregleda.

Hvala ti
Old 20.08.2018., 15:36   #1191
ja sam prvo prošvrljala po webu najdoktora i potražila pedijatre u okolici koji imaju dobre ocjene. Onda sam nazvala onu koja mi je prva bila na listi da pitam prima li pacijente, primali su pa dalje nisam zvala

tad mi je sestra rekla da joj samo dam ime i prezime malene, kad je rođenda i da joj dam broj zdravstvenog (tad smo imali samo papir sa HZZOa) i rekla nam da dođemo tad i tad (kad mala napuni mjesec dana i par dana).

i kad smo došli tamo smo rješili ostatak papirologije (ime mene i MMa, brojeve telefona i mobitela), dobili knjižicu i sve ostalo.
ostoppbar is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.10.2018., 13:03   #1192
Ima li tko kakvih iskustava sa logopedima na području Velike Gorice?
IgorVG is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.10.2018., 10:12   #1193
Trebam preporuku za privatnog okulista. Po mogucnosti novi zagreb ili centar grada.
Old 07.11.2018., 18:29   #1194
Imate li preporuku gdje s djetetomna zahvat uklanjanja i patohistološke dijagnostike limfnih čvorova vrata?
Znači pedijatrijska otorinolaringologija?

Iz Rijeke smo, ali možemo i u Zagrebu obaviti zahvat jer je ionako upućen iz Klaićeve na zahvat. Ali važno mi je, ako bismo bili u Zagrebu - da možemo biti s djetetom maksimalno.
Old 26.11.2018., 23:08   #1195
ima li ovdje mama koje vode svoje bebe, dječicu kod:

Ciglenica - II Zagorska - mali dom zdravlja.
dr. Ema Selimović-Boćan

kako ste zadovoljne, ima li dr neku dijagnostiku tipa vađenje krvi radi CRP-a, kak ordinira antibiotike i slično???
Odgovori s citatom
Old 27.11.2018., 20:59   #1196
Quote:
Kladi kaže: Pogledaj post
ima li ovdje mama koje vode svoje bebe, dječicu kod:

Ciglenica - II Zagorska - mali dom zdravlja.
dr. Ema Selimović-Boćan

kako ste zadovoljne, ima li dr neku dijagnostiku tipa vađenje krvi radi CRP-a, kak ordinira antibiotike i slično???
Ah...nije bas neka sreca. Sve ok ako se radi o obicnim virozama, nece davat antibiotike i forsirat ih. Al ako je nesto netipicno... voli se osigurat i dat antibiotik. Moja mala je pila dva puta antibiotik bezveze jer je dr sumnjala na upalu pluca i tezi bronhitis a zapravo se radilo o opstrukciji zbog alergije na grinje. Nismo promjenili dr samo zato jer kod nje nije nikad veca guzva, maksimalno cekanje 20 minuta, a kod svih okolnih doktora se jako dugo ceka na red. Uputnice koje trazim uglavnom daje. A sad kad sumnjam u njezinu procjenu odem na hitnu.
Old 27.11.2018., 22:08   #1197
Atrama, hvala ti na odgovoru!

ima li još netko tu tko mogao reći svoje utiske???
Odgovori s citatom
Old 28.11.2018., 08:44   #1198
Ima to preporuku za privat otorinca dječjeg u ZG?

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.11.2018., 20:53   #1199
Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
Ima to preporuku za privat otorinca dječjeg u ZG?
ne znam radi li negdje u privatnoj klinici, znam da je u Sr.milosrdnica https://www.medix.hr/prof-dr-sc-tomi...ost-rinologije

a privatno dr Borut Marn koji je radio u Klaićevoj, tu pitaj http://www.poliklinika-sabol.hr/kako-do-nas/
Odgovori s citatom
Old 28.11.2018., 22:20   #1200
Quote:
Kladi kaže: Pogledaj post
ne znam radi li negdje u privatnoj klinici, znam da je u Sr.milosrdnica https://www.medix.hr/prof-dr-sc-tomi...ost-rinologije

a privatno dr Borut Marn koji je radio u Klaićevoj, tu pitaj http://www.poliklinika-sabol.hr/kako-do-nas/
Hvala al vec smo obavili kod dr Markov.

#nemrem
Francesca is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:23.