Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.03.2023., 17:14   #1181
Quote:
Ete kaže: Pogledaj post
Update: Jucer stavila 1 ml u usne ponovo. Prošli nije trajao 6 mjeseci. Stavio je drugaciji filer, nisam pitala za ime ali sam mu rekla da prosli nije drzao dugo.

1ml filera u jagodice, bradu i oko nosa. Botox u donji dio cela i prvi puta okolo ociju.

Jako je pomijesao freezing u aplikaciju, jutros imam male modrice od uboda na celu i jednu na gornjoj usni. Usne izgledaju zagladjeno i punije, nisu vise smrznute.

Ako ce trajati 3 mjeseca bit ce dobro. Sto ima za usne da traje duze?
Za otprilike 3 sata idem ponovo na ovo sve sto sam gore navela. Proslo je otprilike 6 mjeseci.
Botox je malo popustio vide se linije kad dizem obrve ali izmedju obrva jos uvijek drzi.
Usne su skroz popustile. Od svega navedenog one drze najkrace. Jagodice su jos uvijek tu, ali ih treba malo popuniti. Linije oko nosa i usta isto malo.

Vjerojatno ce koristiti 2 ml danas.
Ete is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2023., 17:15   #1182
Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
Nije, nimalo. Samo je kratko trajao. Gledala je doktorica, doslovno ništa ga nije bilo ostalo.
Cini se da imamo isti time frame. Sto jos radis na licu? Ili radis samo usne?
Ete is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2023., 17:20   #1183
Quote:
Ete kaže: Pogledaj post
Cini se da imamo isti time frame. Sto jos radis na licu? Ili radis samo usne?
Botox i usne zasad. Kem peeling i jednom sam laser. To je to. Ja cu vidjet sad koliko ce mi ovaj put drzat, ali ako opet bude manje od 6 mj necu više ni stavljat. Preskup sport za premalo efekta. Botox s druge strane mi super drzi, 6-8 mj.
Old 31.03.2023., 02:32   #1184
Quote:
Botox i usne zasad. Kem peeling i jednom sam laser. To je to. Ja cu vidjet sad koliko ce mi ovaj put drzat, ali ako opet bude manje od 6 mj necu više ni stavljat. Preskup sport za premalo efekta. Botox s druge strane mi super drzi, 6-8 mj.
Ja sam se vratila s popravka.

Ne znam koliko stavljas u usne. Na slikama izgleda dobro, ja bi stavila jos malo.

Rekao mi je danas da cak i usne drze duze nakon sto se stavi vise puta. I gle cuda, odbio mi je staviti ista u usne danas, kaze da ima jos malo. No on gleda na usne drugacije nego mi: njemu je bitno da nema linija okolo i da su glatke. Moje su pune i rekao je da nema potrebe da stavljam ista dodatno za 6 mjeseci osim ako zelim da budu vece.
Predomisljala sam se Ali na kraju sam ga poslusala.

Moj pristup je da slusam sto on kaze da treba napraviti. Danas je odlucio staviti 1 ml filera u jagodice, linije oko nosa i malo na bradu. To je dodatno dalo puniji izgled i licu i usnama.
Lice izgleda odmah odmornije.

Botox mi drzi izmedju obrva da je to cudo. Nije ga stavio tu ali je stavio iznad obrva jer se tu mrstim i u krajeve oko ociju, da se ne vide linije kad se smijem.
To je sve.
Jako je pazljiv. Prvo je imao konzultacije da vidi sto zelim napraviti i da nisam od onih udarenih sto dolaze kad treba i ne treba. ( iako ja idem svakih 6 mjeseci jer zelim da je sve odrzavano).

Cudi se covjek kako izgledam. Prehrana i kretanje rade svoje isto. Ulja za kozu itd.

$766. 1 ml filera i mislim 28 jedinica botoxa, ali nisam sigurna.

Moguce da cu za usne ici za par mjeseci. Zelim vece. Meni je 1 ml dovoljno za usne, ali nekim curama 2 napravi cudo. Ne u smislu nakaradnih instagram usana nego bas budu pune i glatke.
Ne znam kakve su cijene u Hr. Vjerojatno slicne ovima ovdje.
Ete is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 05:52   #1185
Ovo bi te kod moje doktorice izaslo 470 dolara, tako da je kod vas def skuplje. Ovo je 0.8 ml filera, za 10 dana moram na kontrolu da vidi hoce li staviti jos malo, ali ja mislim da necu. Ja sam htjela samo volumena malo, ne volim kad se bas vidi da je nesto radjeno.
Old 31.03.2023., 07:26   #1186
Quote:
Kakva su ti iskustva s laserom? Koji si koristila? Jel bi ponovila?
bubuljica_na_nosu is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.03.2023., 07:35   #1187
Quote:
bubuljica_na_nosu kaže: Pogledaj post
Kakva su ti iskustva s laserom? Koji si koristila? Jel bi ponovila?
Melasmu nije skinulo 100% zbog cega sam prvenstveno i isla, ostalo je par blijedih flekica. Kapilare je skinulo sve i koza je vidno boljeg izgleda, cak ja ne primjetim toliko koliko mi drugi kazu. Popravi malo i tonus, bar se meni cini. Ne znam iskreno koji laser. Ponovila bih, ali moram malo na bol zaboraviti, uzasno boli. A ja imam visok prag na bol. I racunaj da 7 dana izgledas kao gubav dok te sve kraste ne otpadnu, a ne smijes koristiti sminku.
Old 01.04.2023., 11:43   #1188
Quote:
bubuljica_na_nosu kaže: Pogledaj post
Ja sam isto gledala tu Anu Štanfel na Instagramu jer mi je netko dao preporuku za nju, ali muči me par stvari.
1. neke slike prije i poslije djeluju malo 'izmanipulirano' (drukčije osvijetljenje ili pozicija lica/usana poslije zbog čega se stvara dojam puno boljeg rezultata), 2. žena se u svojim postovima hvali na sva usta (malo mi to djeluje tašto i nepotrebno ako već polazi od premise da je vrstan stručnjak), 3. zastupa i provodi tretmane nitima za koje sam čitala neke baš ne pozitivne reviewe, 4. iskreno, za nju nisam nikad čula dok mi ju ovako uživo netko nije spomenuo.
Otišla bih kod nje na konzultacije, ali bojim se da će mi uvaliti tretmane za koje će ispasti puno para, a slabi rezultati.
istina da mnogi koriste after fotke sa pojačanim osvjetljenjem što ublažuje oštrinu kontura i vidljivost plićih bora, ali ja sam se kod nje fokusirala na fotke usana koje radi jako lijepo, što ti govori da je precizna kirurška ruka i ima osjećaj za estetiku. Plus mi je i opis pod postovima koji je dosta suvisao i pismen, objašnjava svoj proces i preparate koje koristi i koliko ml, što pokazuje da pristupa dosta individualno i promišljeno klijentu. Naravno, to treba potvrditi na konzultacijama. I Poliderma je nekad djelovala kao super klinika dok se većina nije zgrozila uslugom uživo. Nisam primijetila neku samohvalu, niti da gura niti (više gura skin boostere).
Javi kako je prošlo!
Old 01.04.2023., 11:45   #1189
Hvala ti, istina je sve što si napisala, ne mogu osporiti
Odgovori s citatom
Old 06.04.2023., 17:04   #1190
Jel tko popunjavao usne sa Belotero filerom?
-glow- is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.04.2023., 10:22   #1191
Quote:
Dinki kaže: Pogledaj post
Prezadovoljna sam, 53 su mi godine a Dr. Zgaljardic operater.
Dr. Žgaljardića više nema. Ima li tko preporuku za kirurga u Zagrebu?
Ima li negdje tema o plastičnoj kirurgiji, a da nije samo nos i cice?
Old 13.04.2023., 11:03   #1192
Quote:
Noomi kaže: Pogledaj post
Dr. Žgaljardića više nema. Ima li tko preporuku za kirurga u Zagrebu?
Ima li negdje tema o plastičnoj kirurgiji, a da nije samo nos i cice?
Njegova kći inace radi jako dobro. Mislim, učila je od najboljeg.
Old 18.04.2023., 12:22   #1193
Gledam sad na Instagramu onu Neviu Dellale kako na Estetici dijeli neke savjete o kozmetici i vidim kako joj se obrazi doslovno prelijevaju od tog hijalurona, koža joj je zategnuta, ali djeluje neprirodno.
I nekako sumnjam da si nije znala pravilno aplicirati filer, ali mislim da taj filer baš migrira okolo s vremenom, a onda to postaje uočljivije kad ga se stavlja previše.
Morala sam iskomentirati.
Odgovori s citatom
Old 27.04.2023., 10:59   #1194
Ima li tko iskustva s poliklinikom 3derm u Rijeci?
Winnor is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2023., 01:45   #1195
Quote:
Tjedan dana ne bi trebalo pusiti, tj stiskati usta, ne trljati usnu o usnu i ne raditi ustima pokret puse. Ako se pojave grudice lagano ih treba masirati (meni nisu). Odmah se moze staviti labelo ili melem, ruz moze drugi dan, sjajilo ne tjedan dana (nisam pitala zasto). I ne piti vruce napitke par dana i ne piti na slamku. I to je to.

Osjet je normalan osim sto je onako sve zategnuto, kao da je oteceno. Ali nista jako neobicno.
Idem redovito na fillere i botox ali ovog gore se nikad nisam držala i nikakav problem..
Tj. čak prvi put čujem ovo tjedan dana bez pušenja, slamke, itd.
Meni su uvijek govorili da se dan dva ne stišću usta poljupcima i slično ali sve ostalo je slobodno..
Lara 21 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.05.2023., 08:36   #1196
Quote:
Lara 21 kaže: Pogledaj post
Idem redovito na fillere i botox ali ovog gore se nikad nisam držala i nikakav problem..
Tj. čak prvi put čujem ovo tjedan dana bez pušenja, slamke, itd.
Meni su uvijek govorili da se dan dva ne stišću usta poljupcima i slično ali sve ostalo je slobodno..
Ja sam sad zadnji put bila kod druge doktorice i isto mi je rekla samo dan bez pusenja i stiskanja.
Old 09.05.2023., 23:55   #1197
Pozdrav, napravila sam prije tri tjedna usne, ukupno 1 ml restylana kysse...do sada sam stavljala tri puta, svaki puta samo gornju 0.6 ml...sada me dr nagovorila da stavimo ostatak u donju usnicu i ostalo mi je to kao nalijepljeno na sredini, bas se vidi granica filera na obje strane ( iako dr tvrdi da i na ostatku usne ima hijalurona, samo dublje apliciranoga). U gornjoj ima i dosta udubina ali to je rekla popuniti kroz jos tj dana, dok sve " slegne". Ima li nade da ce se ta granica između filera i tkiva izgubiti, da li je imala joj takvo iskustvo? Usna je vec omeksala tako da pretpostavljam da se filer vec integrirao.
Ne mogu to vise gledati, kada se nasminkam jako se vidi, me znam da li je gore kada stavim sjajni ili mat ruz 🙄
Old 12.05.2023., 00:42   #1198
Cure, moze mala pomoc.

Prije apliciranja botoxa u celo, iscitala sam svu temu, cijeli internet i naravno smorila doktora. Sa rezultatima sam izuzetno zadovoljna, ALI ne i sa nuspojavama. Naime, 7.dan od apliciranja, pocela sam imati problem s gubitkom daha, iznenadnim lupanjem srca, na momente sam mislila da i otezano gutam. Posto mi se to poklopilo sa ciklusom, pocela sam simptome pripisivati pocetku menstruacije, ali mislim da je prije povezano s botoxom. Sve se smirilo za par dana, sad sam ok, nemam vise tih teskoca.
I sad hodam svijetom zategnutog cela, sva presretna i zadovoljna. Ali znam da ce to biti kratkog daha, da ce botox ubrzo poceti popustati, a ja nisam bas sigurna da zelim prozivljavati onaj strah koji mi se javio prilikom pojave gore opisanih simptoma.
Pitanje: mogu li se bore na celu i izmedju obrva popeglati hijaluronom ili pak nekim drugim filerom, bez botoxa? Sta mi preporucujete?
Old 12.05.2023., 06:51   #1199
Quote:
ma.ma kaže: Pogledaj post
Pitanje: mogu li se bore na celu i izmedju obrva popeglati hijaluronom ili pak nekim drugim filerom, bez botoxa? Sta mi preporucujete?
fileri se obično ne stavljaju u jedanaestice jer je to najrizičnije područje za onu užasno rijetku nuspojavu sljepoće od filera. tako da se tamo uglavnom stavlja botox jer se od njega to ne može dogoditi i super popegla.

ovo što se tebi desilo sa srcem je isto užasno rijetko, ali teoretski može biti od botoxa.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.05.2023., 09:19   #1200
Quote:
jelelena kaže: Pogledaj post
Pozdrav, napravila sam prije tri tjedna usne, ukupno 1 ml restylana kysse...do sada sam stavljala tri puta, svaki puta samo gornju 0.6 ml...sada me dr nagovorila da stavimo ostatak u donju usnicu i ostalo mi je to kao nalijepljeno na sredini, bas se vidi granica filera na obje strane ( iako dr tvrdi da i na ostatku usne ima hijalurona, samo dublje apliciranoga). U gornjoj ima i dosta udubina ali to je rekla popuniti kroz jos tj dana, dok sve " slegne". Ima li nade da ce se ta granica između filera i tkiva izgubiti, da li je imala joj takvo iskustvo? Usna je vec omeksala tako da pretpostavljam da se filer vec integrirao.
Ne mogu to vise gledati, kada se nasminkam jako se vidi, me znam da li je gore kada stavim sjajni ili mat ruz ��
Ja sam dosad filer stavila dvaput. Prvi put Restylane koji je uzasno kratko trajao i stalno se micao po usnicama. Imala sam par kvrgi, otisle su doduse same, ali nekad bih se probudila sa cijelim filerom na jednoj strani pa sam ga doslovno morala sama umasirati natrag. Sad drugi put sam stavila Revanesse i nema nikakvih ni kvrgi ni tog micanja. Filer je dosta tvrdji i više ga osjetim iako puno bolje izgleda i vjerojatno ce dulje trajati. Tako da ti je moj savjet da promijenis filer drugi put. Sad masiraj usnice i otici ce to, Restylane je uzasno rijedak tako da ne vjerujem da ces imat trajno stanje takvo.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:07.