|
|
03.06.2024., 13:38
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Vernes kaže:
kod koje si doktorice bila?
imam totalno lose iskustvo sa 11-cama
jedan pokusaj kod Milojevica, pale mi obrve dolje, on se pravi lud i kaze prije je sigurno bilo i gore!
drugi pokusaj kod Štanfelke, desilo se nista, ostalo skroz isto! bio je neki popust pa se nisam ni isla buniti
koliko doza ti stavi?
|
Iz Rijeke sam, dr Lazaric. 3/4, tj 38 j.
|
10.06.2024., 21:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2019.
|
Jel postoji neka druga tehnika osim botoksa i filera za nazolabijalne bore? Ne želim hijaluron iz više razloga a botoks ne znam koliko je dobra ideja za to područje.
|
|
|
11.06.2024., 07:44
|
|
Rodjeni optimist
Registracija: Aug 2007.
|
Da, facelifting 
Kontracepcijske pilule generalno pomlade cijelo lice, ali onda imaš problem s navlačenjem vode u tijelu i nešto malo povišen rizik od raka dojke.
Jednom je jedna forumašica spomenula kako je u Americi popularno uzimanje hormona rasta. Ne znam, nisam probala.
Što se tiče uređaja za lice, ja imam onu GymFace masku, možda sam ju koristila 2 tjedna u kontinuitetu, ali nisam primijetila sad neki napredak, no to je vjerojatno premalo za neki smisleni review.
|
|
|
12.06.2024., 10:27
|
|
Moderator
|
Quote:
-glow- kaže:
Jel postoji neka druga tehnika osim botoksa i filera za nazolabijalne bore? Ne želim hijaluron iz više razloga a botoks ne znam koliko je dobra ideja za to područje.
|
Postoje mezoniti i cog niti. U principu ti podignu to područje kao što se marionete podignu koncima.
|
12.06.2024., 11:10
|
|
Polupismena
Registracija: Apr 2012.
|
Quote:
bubuljica_na_nosu kaže:
Da, facelifting 
Kontracepcijske pilule generalno pomlade cijelo lice, ali onda imaš problem s navlačenjem vode u tijelu i nešto malo povišen rizik od raka dojke.
Jednom je jedna forumašica spomenula kako je u Americi popularno uzimanje hormona rasta. Ne znam, nisam probala.
Što se tiče uređaja za lice, ja imam onu GymFace masku, možda sam ju koristila 2 tjedna u kontinuitetu, ali nisam primijetila sad neki napredak, no to je vjerojatno premalo za neki smisleni review.
|
bilo prije 20 godina no side effect su se pokazali rizicni a ucinak minoran, dok je recimo sermorelin prirodan ali ostecuje jetru, HGH je sinteticki, stvara ugrusak.
Svi peptidi se uzimaju pod ljecnickom kontrolom a znamo da je i inzulin peptid tako da curke u ime ljepote i vjecne mladosti budite oprezne sta ubrizgavate u sebe.
|
|
13.06.2024., 21:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2020.
|
Ima netko iskustva od Ane Bekić iz Dubrovnika?
|
|
|
14.06.2024., 15:11
|
|
Rodjeni optimist
|
Quote:
BlackGirl kaže:
Ima netko iskustva od Ane Bekić iz Dubrovnika?
|
Moja sestra išla, prezdovoljna, po meni radi malo prenapucano, ali ako voliš tu estetiku...
|
|
|
14.06.2024., 16:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
bubuljica_na_nosu kaže:
Moja sestra išla, prezdovoljna, po meni radi malo prenapucano, ali ako voliš tu estetiku...
|
Volim ali koliko vidim ona je stomatolog nije doktor estetske kirurgije. Koliko je dobro da stomatolog radi botoks hijaluron?
|
|
|
15.06.2024., 11:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
BlackGirl kaže:
Volim ali koliko vidim ona je stomatolog nije doktor estetske kirurgije. Koliko je dobro da stomatolog radi botoks hijaluron?
|
Hrpa stomatologa danas ide na edukacije i rade te tretmane za uljepsavanje. Koliko su strucni, to ne znam...
|
|
|
16.06.2024., 11:00
|
|
Rodjeni optimist
|
Quote:
BlackGirl kaže:
|
Iskreno, ja ne diskriminiram po tome, puno mi je bitnije koliko ima praktičnog iskustva i konzistentnost u radovima te da li estetika tih radova korelira s mojom estetikom.
|
|
|
16.06.2024., 18:38
|
|
Moderator
|
Usta kod stomatologinje su mi ispala 10 puta bolje nego usta od estetskog kirurga. Po meni je tu puno bitnije kakvu netko ima ruku i estetiku. Svi su oni završili medicinu 6 godina, a botoks i hijaluron nisu baš sad operacija kicme, budimo realni.
|
26.06.2024., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2015.
|
Da, vazan je osjecaj za estetiku.
Prekjucer nakon 7 mjeseci botox iznad obrva i u jedinice i 2 mg filera u jagodice, usne, bradu i oko nosa. Rekao mi je da se sve odlicno drzi.
Jako puno ulja na kozu svakodnevno i za sad je to sve.
Zelim nesto za vrat ali ne znam tocno sto, osim ulja. Rekao mi je da se moze malo botoxa staviti u vrat isto.
|
|
|
21.07.2024., 10:29
|
|
Rodjeni optimist
|
Pratim na društvenim mrežama Estetica.hr i kako oni često kače radove raznih estetskih kirurga, primijetila sam da su radovi iz poliklinike Lohuis Filipović jako dobri (konkretno gledala sam facelift, ali i druge stvari). Međutim, ja za njih nikad nisam čula, čini mi se da su noviji. Jel ima kakvog glasa o njima?
|
|
|
30.07.2024., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
anna87 kaže:
uf ja se toga bojim, brijem da bi me uzasno bolilo,zatezalo,da nebi moga zvakat da bi otekla ko bumbar...brrrr grozno se bojim toga,posebno mogucnosti da osteti zivce..ali ako je dobar kirurg i sve prođe dobro to najvise pomladi,ono 10 godina skida
|
radila f. Lif i prepre zadovoljna. Nema straha ako je kirurg ispitan i dobar. Ja sam oduševljena.
|
|
|
24.08.2024., 11:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
Maša99 kaže:
radila f. Lif i prepre zadovoljna. Nema straha ako je kirurg ispitan i dobar. Ja sam oduševljena.
|
Gledala sam radove s naših prostora poznatih klinika, barem ono što su stavili na svoje stranice, instagram i sl. i moram priznat da nisam impresionirana. Skidaju po 5 godina i u usporedbi s nekima vani koji su jako dobri, razlika je velika jer ako nije 10 godina “skunuto” po meni se ne isplati ići na tako radikalan zahvat. Ono šro bi isto preferirala je isključivo kirurga koji radi samo lice. Mišljenja sam da se ne može biti jednako uspješan na svim područjima- facelift, kirurgija nosa, grudi, liposukcije, fileri, botox... uvijek je uža specijalnost bolja i tu je onda i iskustvo veće i posvećenost jednom području kroz edukacije i nove smjernice.
A kod nas baš i nema nekiga tko radi samo i isključivo lice.
Da li si ti radila u Hr i što bi rekla po pitanju skidanja godina i prirodnosti u svojm slučaju? Koliko su ti “skinuli” goduna po tvojoj procjeni i kakav je bio oporavak, i je li sve kao prije u smislu da nema nikakvih oštećenja?
|
|
|
24.08.2024., 16:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
bubuljica_na_nosu kaže:
Pratim na društvenim mrežama Estetica.hr i kako oni često kače radove raznih estetskih kirurga, primijetila sam da su radovi iz poliklinike Lohuis Filipović jako dobri (konkretno gledala sam facelift, ali i druge stvari). Međutim, ja za njih nikad nisam čula, čini mi se da su noviji. Jel ima kakvog glasa o njima?
|
ja sam bila preoduševljena sa jednim njegovim intervjuom od prije 2 god u gloriji. bila sam posebno oduševljena nekim inovativnim metodama za koje nisam dotad čula (npr. kako kirurški rješava migrenu).
od tada ga pratim na fejsu. neki njegovi radovi mi se sviđaju, neki ne toliko (od onih što sam vidjela na fejsu).
navodno je jako skup.
to je sve što znam. nisam nikad išla k njemu.
dr. inače osim što ima privatnu kliniku, radi i na svetom duhu.
https://najdoktor.com/boris-filipovic/d16294
|
|
|
06.09.2024., 18:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Kakva su vam iskustva s Tesoro filerima?
Ja stavila taj i sad citam na internetu da su korejski losi i jeftini.. pa i nije mi bio jeftin 200 e,jedino su ga vjerojatno ovi nabavili jeftino
|
|
|
12.09.2024., 16:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2024.
|
Quote:
BlackGirl kaže:
Kakva su vam iskustva s Tesoro filerima?
Ja stavila taj i sad citam na internetu da su korejski losi i jeftini.. pa i nije mi bio jeftin 200 e,jedino su ga vjerojatno ovi nabavili jeftino
|
Osobno sam probala 3,4 vrste i uvijek se na kraju vratim Juvedermu.
Probala sam prije 3 tjedna kod Toncica i Volite skinbooster i prvi dojam mi je top - vidim jos malo kako vrijeme prodje. Profhilo mi je isto bio super ali jako brzo prodje ucinak.. to je bas za neki event samo
|
|
|
14.09.2024., 11:00
|
|
Rodjeni optimist
|
Po čemu ti je Juvaderm bio naj? Gdje apliciraš?
|
|
|
22.09.2024., 15:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Da li sve nase klinike naplacuju botox po regijama ili min 50 jedinica?
Ako zelim botoksirati samo jedanaestice za koje mi treba cca 20-25 jedinica, nema mi smisla placati 350€ koliko dodje 50 jedinica.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:31.
|
|
|
|