Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.04.2024., 14:05   #1321
Quote:
Eurofan kaže: Pogledaj post
Ali kvotao si drugi post moj koji nema veze s tim.
Zašto onda pratimo OGAE poll ako nam je nebitan i u slučaju da ga osvojimo ništa ne znači?
ovo je pravo pitanje jer smo ih do jucer mrzili i rugali se. doduse, vjerojatno je razlog bilo sto bi se mozda 2-3 puta pojavili na nekoj od lista s bodovima. sad je zabavno pratit jer je ploca okrenuta, stalno smo u bodovima i eto, vodimo... nece se ponovit jos dugo

Quote:
Šta je pak INFE?
INFErior ogae
pekmez_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 14:10   #1322
Quote:
pekmez_ kaže: Pogledaj post
ovo je pravo pitanje jer smo ih do jucer mrzili i rugali se. doduse, vjerojatno je razlog bilo sto bi se mozda 2-3 puta pojavili na nekoj od lista s bodovima. sad je zabavno pratit jer je ploca okrenuta, stalno smo u bodovima i eto, vodimo... nece se ponovit jos dugo

INFErior ogae
Pa ja mislim da smo s razlogom bili tako nisko na tim listama
Osobno navijam za svakog našeg predstavnika (čak i za one najjadnije) i uvijek probavam pronaći nešto pozitivno. Izvlačimo iz pjesme čuda i ono uljepšavamo stvari, ali budimo iskreni većinom su nam pjesme s**anje.

Napokon imamo pjesmu i hvala bogu i da je taj poll to prepoznao. Makar ničemu ne vrijedilo neka je nas i tu.
Old 12.04.2024., 16:30   #1323
Quote:
soundvision kaže: Pogledaj post
Samo 6? Uzrujali su me ovi Poljaci

Ovako očekujem i u svibnju da nam nogu podmetne "slavenska braća" od koje smo se najmanje nadali ..
Neka te tješi da je jedna Ukrajina od njih dobila samo bod više od Hrvatske
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 16:34   #1324
i HR i SRB 0 od dežele

aaaaaaaaaaaaaaahhaahahhaahhahahaha
Old 12.04.2024., 16:51   #1325
Što je INFE?

Po čemu su oni relevantni za išta

Ova lista izgleda ko da je glasao jedan član INFE iz Slovenije.
12345le is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 16:56   #1326
Quote:
12345le kaže: Pogledaj post
Što je INFE?

Ova lista izgleda ko da je glasao jedan član INFE iz Slovenije.
Krivo su napisali INCEL.
facersplaca is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 17:05   #1327
Quote:
12345le kaže: Pogledaj post
Što je INFE?

International Network of Fanclubs of Eurovision. Ove godine već osmi put zaredom glasaju i zasad su pogodili 3 pobjednika (Netta, Duncan Laurence i Loreen).
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 17:07   #1328
Kaj su brojevi na desnoj strani? Ako su bodovi, neko mora igrat više onih smartphone igrica manji-veći broj.
nimalo ozbiljan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 17:15   #1329
Quote:
nimalo ozbiljan kaže: Pogledaj post
Kaj su brojevi na desnoj strani? Ako su bodovi, neko mora igrat više onih smartphone igrica manji-veći broj.
Trenutno ukupni broj bodova pojedine zemlje, da.

Evo i maloprije objavljenih rezultata INFE Sjeverna Makedonija:

Trenutni poredak:
  1. Švicarska 47
  2. Italija 34
  3. Belgija 32
  4. Ukrajina 29
  5. Grčka 20
  6. Hrvatska 19
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 17:58   #1330
Quote:
Mia Fan kaže: Pogledaj post
Trenutno ukupni broj bodova pojedine zemlje, da.
Pa ako je ukupni broj bodova kako onda na toj makedonskoj tablici Ukrajina sa 29 bodova je dobila 12icu a Švicarska sa 47 dobila 10-tku? Ima još takvih primjera brdo..

Ma taj INFE je totalna debilana, ajmo mi na forumu napraviti svoje bodove i nekako ih spektakularno nazvat sa cool grafičkim prikazom, dat ćemo 0 Švicarskoj i Italiji i možda nas netko ozbiljno shvati i prokomentira na internetu

Držimo se mi OGAE bodova...
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:00   #1331
Quote:
Pa ako je ukupni broj bodova kako onda na toj makedonskoj tablici Ukrajina sa 29 bodova je dobila 12icu a Švicarska sa 47 dobila 10-tku? Ima još takvih primjera brdo..

Taj INFE je totalna debilana, ajmo mi na Forumu napraviti svoje bodove i nekako ih spektakularno nazvat sa cool grafičkim prikazom, dat ćemo 0 Švicarskoj i Italiji i možda nas netko ozbiljno shvati i prokomentira na internetu
Švicarska je imala 27 bodova. Tada je dobila desetku od INFE Slovenija = 37 bodova ukupno. Nakon toga Sjeverna Makedonija je također dala 10 bodova Švicarskoj = 47 bodova ukupno
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:05   #1332
Quote:
Držimo se mi OGAE bodova...
potpis

to je jedino što ja priznam

ostale šuše eto da dobe malo pozornosti
Old 12.04.2024., 18:11   #1333
Quote:
Švicarska je imala 27 bodova. Tada je dobila desetku od INFE Slovenija = 37 bodova ukupno. Nakon toga Sjeverna Makedonija je također dala 10 bodova Švicarskoj = 47 bodova ukupno
Aha oni odmah zbrajaju druge bodove. Debilana žešća... da ne govorim da ni ne znamo apsolutno ništa o tom glasovanju, koliko ljudi stoji iza svega, tko su oni.. čuj mene "oni", moguće da i jedna osoba iz svake zemlje piše te bodove i mi to ovdje komentiramo.. ne znam jesmo luđi mi koji lijepimo to tu i komentiramo kao nešto bitno ili "oni"
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:18   #1334
Žena nije nikad objavljivala ove infatilne rezultate, ali zato čim je vidjela da Crogejša nije #1 odmah počela lijepiti.

Mawma važni su ko running order na forumskim pesma takmičenjima!!!
EuroNeeuro is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:22   #1335
INFE (International Network of Fans of Eurovision)
Osnovano: 2011
Članice (25): Australija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Cipar, Češka, Francuska, Makedonija, Grčka, Poljska, Armenija, Turska, SAD, Velika Britanija, Gruzija, Moldavija, Njemačka, Rusija, Ukrajina, ROW, Mađarska, Rumunjska, Portugal, Slovenija, Slovačka, Italija
Na FB 2,5 tisuće pratitelja

OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l’Eurovision)
Osnovano: 1984
Članice (44): Albanija, Andora, Armenija, Australija, Austrija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Belgija, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka 1, Njemačka 2, Grčka, Mađarska, Island, Irska, Izrael, Italija, Latvija, Litva, Makedonija, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Island, SRbija, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, Bugarska.
Na FB 6,7 tisuća pratitelja
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:24   #1336
Eto nam prilike, forumaljke ujedinite se i pridružimo se u INFE!
Spicy Margarita is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:25   #1337
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
Žena nije nikad objavljivala ove infatilne rezultate, ali zato čim je vidjela da Crogejša nije #1 odmah počela lijepiti.
Kao prvo, Homer je objavio onu slovensku listu.

Kao drugo:

2021.
2022.
2023.

Dobar pokušaj.
Mia Fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:25   #1338
Quote:
EuroNeeuro kaže: Pogledaj post
Mawma važni su ko running order na forumskim pesma takmičenjima!!!
Ofisl sajt im je zapeo u 2022.

https://infenetwork.net

2022. Krogejsa bila 29./30. mjesto sa 4 boda (kao i Slovenija) na njihovome pollu.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:27   #1339
Quote:
be.redy kaže: Pogledaj post
Ofisl sajt im je zapeo u 2022.

https://infenetwork.net
Vriska, stvarno su propali!!

Quote:
Dobar pokušaj.
Bitni ko vaši postovi o hajpanju i dobrom plasmanu Dimsy 2022e
EuroNeeuro is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2024., 18:35   #1340
Quote:

2021.
2022.
2023.

Dobar pokušaj.
Hvala za ovu arhivu prijašnjih glasova tj. rezultata tek toliko da odmah vidimo koliko su zapravo nebitni. 2022. pobjednika stavili na 9. mjesto a 2021. na fuckin' 16. mjesto i to iza Hrvatske koja nije ni prošla u finale.. pa jel moguće?

2023. godina nije za komentiranje i pokazatelj za niti jednu listu, anketu ili kladionicu pa tako ni ovu jer pobjednika je te godine znala svaka šuša, vjerujem da takvu godinu dugo nećemo vidjeti.
soundvision is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:34.