Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostali mediji > Internet

Internet Forum.hr i svi ostali

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.09.2024., 03:54   #1321
Hokus Pokus
prije 7 sati
Prodajem drva
0
46
Odgovorite
ZH
Zoran Horvat
prije 7 sati
Hrast , bukva ili grab , jedu suha, mokra ne dolaze u obzir
0
46
HP
Hokus Pokus
prije 6 sati
Eto u 5 sekundi njih 46 ne zeli drva.
Old 11.09.2024., 20:24   #1322
https://www.index.hr/magazin/clanak/...magazin_prva_d

Garant izmišljotina da privuku srbe da dođu radit u hr, bratstvo i jedinstvo..šta neće konobarit indijci, bangladešani, nepalci?
Old 12.09.2024., 17:07   #1323
Izgleda da blokiraju i brišu korisnike. Po kojem kriteriju je nepoznato jer bi komotno mogii 70 % komentara obrisati zbog blago rečeno vrijeđanja po raznim osnovama. Jednostavno rečeno - licemjerna govna. Po tom pitanju čak je i jutarnji puno bolji, ukinuo komentare, pa tko hoće posjećivati sajt zbog članaka nek posjećuje.
parker10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.09.2024., 17:32   #1324
Svi mainstream mediji su postali lakrdija još od korona plandemije.
Ja sam se registrirao sto puta no nema smisla jer mi pobriše kad se nekom digne..Ne sudjelujem ni registriram se odavna za komentiranje. Imaš hrpu botova koja ti da minuse.
Uglavnom mislim da stanje je bilo bolje u totalitarističkim režimima nego sad, sad imaš totalitarizam i još plus woke ludilo.
Old 21.09.2024., 15:13   #1325
ja sam na TikTok videu njihovom ostavio komentar, gdje u nebesa dižu neki Ice Crone s nekog food festivala u zagrebu, gdje je tu istu uvredu za nepce popljuvao veći broj food kritičara.

A zašto je komentar obrisan? Zato što iza tog Ice Crone-a stoji Babić.

S druge strane na vijest o primjerice pokolju djece mačetom i motornom pilom možeš ostaviti komentar "haha, tako im i treba", i to će proći pod "Slobodu izražavanja", koju oni, kako kažu, brane...
perich is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.09.2024., 07:39   #1326
Quote:
perich kaže: Pogledaj post
S druge strane na vijest o primjerice pokolju djece mačetom i motornom pilom možeš ostaviti komentar "haha, tako im i treba", i to će proći pod "Slobodu izražavanja", koju oni, kako kažu, brane...
To što kažeš.
Definitivno im treba ukinuti kometare. Kakve se samo bolesni komentari dozvoljavaju, recimo ovaj što si naveo u kontekstu.
Samo ne znam što radi ministrica kulture koja je i donijela zakon o suzbijanju govora mržnje i nasilja u elektroničkim medijima?
parker10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2024., 00:42   #1327
Kakav to deal imaju Matija Babić i Možemosi?
Na Indexu se Tomašević i njegovo vođenje grada ZG uopće ne smije kritizirati, govorim o argumentiranim i pristojnim komentarima, nikakvo vrijeđanje, normalni komentari se redovno brišu i računi banaju ako se napiše nešto protiv Senfa...
Nisam nikakav Bandićevac ili HDZ-ovac, ne daj bože, ruka bi mi se osušila da sam istima ikada dao glas, ali ovo kako Index štiti i ne dopušta krtiziranje Možemo u komentarima je razina Sjeverne Koreje.
DM2008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.10.2024., 23:24   #1328
Quote:
DM2008 kaže: Pogledaj post
Kakav to deal imaju Matija Babić i Možemosi?
Na Indexu se Tomašević i njegovo vođenje grada ZG uopće ne smije kritizirati, govorim o argumentiranim i pristojnim komentarima, nikakvo vrijeđanje, normalni komentari se redovno brišu i računi banaju ako se napiše nešto protiv Senfa...
Nisam nikakav Bandićevac ili HDZ-ovac, ne daj bože, ruka bi mi se osušila da sam istima ikada dao glas, ali ovo kako Index štiti i ne dopušta krtiziranje Možemo u komentarima je razina Sjeverne Koreje.
Ispali su iz istog miljea, nesposobnih klošara i kompleksaša koji misle da je za vlast dovoljno ne biti korumpiran.
blort is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 15:51   #1329
Quote:
blort kaže: Pogledaj post
Ispali su iz istog miljea, nesposobnih klošara i kompleksaša koji misle da je za vlast dovoljno ne biti korumpiran.
A index kao nije korumpiran?
donaldduck is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 18:27   #1330
Index oglasi besplatni sada i zauvijek

Ponovo "sponzorirani" članak na Indexu

Oni malo stariji sjećaju se da je Index blagonaklono(kamilica) reagirao na 20 godina „uništavanja“ Zagreba od .... Kao da je bio sponzoriran!?
Sada opet ima ovakve „sponzorirane“ članke.
I zato može biti izreka

Index oglasi besplatni sada i zauvijek

P.S. Ako ima nezadovljnih ili koji se ne slažu mogu postaviti jednostavno pitanje na:
"Imate važnu priču? Javite se na [email protected]"
4. Kamen is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 19:51   #1331
Quote:
donaldduck kaže: Pogledaj post
A index kao nije korumpiran?
Naravno da je, tim je ironija veća.

Jedino što oni to ne vide kao korupciju nego kao borbu protiv sistema,a realno razlika između prosječnog novinara indexa i hdzovca je samo u kvaliteti prilike za korupciju.
blort is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 21:05   #1332
Quote:
blort kaže: Pogledaj post
Naravno da je, tim je ironija veća.

Jedino što oni to ne vide kao korupciju nego kao borbu protiv sistema,a realno razlika između prosječnog novinara indexa i hdzovca je samo u kvaliteti prilike za korupciju.
To nisu ni novinari. To su propagandna piskarala koja bezobrazno blate i difamiraju što god nije po njihovoj agendi. Ne podržavam hdzovce, ali ovo kako index vrijeđa to je dno dna.
parker10 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.10.2024., 21:41   #1333
i 99% komentara na članke su od strane prekodrinaca koji glume hrvate, da netko sa strane čita komentare zgrozio bi se
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.10.2024., 09:31   #1334
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
i 99% komentara na članke su od strane prekodrinaca koji glume hrvate, da netko sa strane čita komentare zgrozio bi se
to mi je totalno nejasno! bas je misterija!! index, 24sata.. i jos nekoliko portala je komentirano iskljucivo od prekodrinaca. I to u svakoj temi (mnoge ne mozemo ni nazvati novinarskim temama, ali svejedno).
Meni ne pada na pamet komentirat sto se dogadja u recimo Sumadiji ili N.Pazaru... ali obrnuto je sasvim normalno surfat po ''HR'' portalima i komentirat!?!?
Mozda index placa oglase i facebook addse za Srbiju
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2024., 20:44   #1335
Daleko od tog. Većina komentara su Hrvati i to desničari i više se Hrvati bave Srbima već obratno
Bossmanidis is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.10.2024., 23:23   #1336
Quote:
Bossmanidis kaže: Pogledaj post
Daleko od tog. Većina komentara su Hrvati i to desničari i više se Hrvati bave Srbima već obratno
Ma gdje bi se srbi bavili s Hrvatima, samo na youtube videima o branju gljiva u Istri upadaju s pričama o logorima i negiranju hrvatske povijesti.
blort is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2024., 09:25   #1337
Quote:
Bossmanidis kaže: Pogledaj post
mislis na srbskim portalima? Ja iskreno ne znam ni koje portale imaju
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.10.2024., 16:01   #1338
Htjela sam nešto potpuno ne-politično prokomentirati s vama, ako se nekome da.

Nedavno smo se zajebavali kad je netko slavan umro oko toga koliko je Index članaka napisao. Ne mogu se sjetiti o kome se radilo, ali bio je netko stariji, netko za koga čovjek očekuje da čitatelji indexa klikaju na te puste članke.

Sad je umro taj neki Liam Payne, ja pojma nisam imala tko je to, klinac, 31 godina, neki pjevač, tragedija kad tako mlad čovjek umre.

I opet već dva dana ima milijun članaka!! Di je bio, s kim je bio, što je jeo, kako je kakao, votevr. E, sad, znamo i vi i ja da oni te članke ne bi štancali da ljudi na njih ne klikaju, jel' tak? Znači li to da Index ima ogroman broj klinaca kao čitatelje, koji znaju tko je jebeni L. Payne? Ili srednjovječni seronje čitaju te članke? Zašto?
Old 18.10.2024., 16:11   #1339
Quote:
kemik kaže: Pogledaj post
Ili srednjovječni seronje čitaju te članke? Zašto?
Pa lijepo je znati da je neki celebrity umro, a ti si i dalje živ.
Old 18.10.2024., 16:12   #1340
mislim da je samo do bombasticnog naslova, uostalom ljudi kliknu ali ne procitaju kad vide o kakvom dnovinarskom klik sajse se radi
Degliorsi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:54.