Pogledaj rezultate ankete: kada idete pedikeru?
|
kada dođe proljeće i sandalice
|

|
11 |
78.57% |
kada kurje oči počnu "namigivati"
|

|
3 |
21.43% |
kada kurje oči bole negdje u mozgu
|

|
0 |
0% |
kada je potrebno praviti društvo frendici
|

|
0 |
0% |
|
|
22.05.2021., 21:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Trebala bi za tatu dijabetičara medicinsku pedikuru. Nema problematična stopala, jedino sklonost urastanja noktiju u uglovima. Cijena i lokacija nisu bitni, samo visoka higijena i dobra ruka za rezanje noktiju. Razmišljali smo o Fajferu, kod koga se najbolje naručiti kako nema Anice? Radi li ona negdje? Mediped ima jako loše recenzije, no radi li tamo netko stvarno dobar? Unaprijed hvala!
|
|
|
22.05.2021., 21:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Mediped - samo Ana Marija, vec godinama idem k njoj iskljucivo radi tog urastanja noktiju, za nis drugo nemam potrebe
|
|
|
22.05.2021., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
LingerMaggie kaže:
Mediped - samo Ana Marija, vec godinama idem k njoj iskljucivo radi tog urastanja noktiju, za nis drugo nemam potrebe
|
Ja na odabiru termina nikad nemam Ana mariju za izabrati.
Imam problem sa kurjim okom na tabanu, i već sam jednom bila, ali slabo su mi to maknuli.
Bila sam prvi puta, pa ne znam dal ja imam jako problematično, ili treba više puta ići, ili trebam nekog stručnijeg
Sent from my SM-A125F using Tapatalk
|
|
22.05.2021., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Kymatica kaže:
Ja na odabiru termina nikad nemam Ana mariju za izabrati.
Imam problem sa kurjim okom na tabanu, i već sam jednom bila, ali slabo su mi to maknuli.
Bila sam prvi puta, pa ne znam dal ja imam jako problematično, ili treba više puta ići, ili trebam nekog stručnijeg
Sent from my SM-A125F using Tapatalk
|
Uvijek se telefonski narucujem, ali ceka se kod nje po 3-4 tj jer ocito ima stalno stalne musterije
|
|
|
22.05.2021., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
LingerMaggie kaže:
Uvijek se telefonski narucujem, ali ceka se kod nje po 3-4 tj jer ocito ima stalno stalne musterije
|
Imaš njen broj ili na broj s weba?
|
|
|
24.05.2021., 13:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
°bubamara° kaže:
Imaš njen broj ili na broj s weba?
|
Sa weba
|
|
|
25.05.2021., 02:04
|
|
+
Registracija: Feb 2020.
|
kupila sam ova 2
https://www.dm.hr/marion-spa-spa-pil...853011149.html marion spa piling carape, dm 20kn
i parasoftin carape. Prvo sam probala parasoftin ( https://mojaljekarna.hr/njega-stopal...g-stopala.html) jer sam mislila kako su 57kn i za osjetljivu kozu pa ono-bolje. ali nije neki ucinak pilinga, blage su dosta, nemam zahtjevne potrebe, ali ovo mi je vise njegujuce. mogla sam to dobit da sam obilato mazala kremu preko noci i koristila strugalicu.
marion cu uskoro probati, a uzela sam i novu strugalicu za pete. barfuss iz milera za 12kn. ok mi je.
|
|
|
27.05.2021., 15:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
bila na pedikuri upravo.
dobra vijest - zenska kaze da imam njegovana stopala, nije uopce bilo posla oko njih, vecinom obicna njega i lakiranje noktiju.
losa vijest - uputila sam se uvjerena da mi treba zgulit cijelo stopalo, no kako ona kaze - to je moja prirodna “boja” koze.
ja jesam zuckastog nekog (pod)tona, ali dodje mi da stopala potopim u solnu kiselinu samo da dobijem onu ruzicastu boju.
dajte - ima li jos netko takav??
|
|
|
30.05.2021., 11:55
|
|
Uć! Uć!
Registracija: Jul 2019.
|
Prvi sam put isprobala sam masku za stopala u čarapama. Gledala sam Marion koje Jens spominje, ali odustala od kupnje jer na kutiji u DM-u drugi je sastojak bio denaturirani alkohol. Uzela sam 7th Heaven koje su prvenstveno njegujuće, a od kiselina sadrže samo salicilnu. Držala sam ih nekih sat vremena i kasnije umasirala ostatak. Strava stvar za brzinsku turbo njegu.
Postoje li neke koje sadrže AHA kiseline, a ne sadrže isušujući alkohol? Voljela bih pronaći nešto će skroz ukloniti mrtvi sloj s peta, a da ih ne moram turpijati.
|
30.05.2021., 16:41
|
|
+
|
Odustala sam od marion. U grupi zenski recenziraj je jedna zena stavila sliku opeklina koje zadobila. Inace ja sam uspjela dobit kontaktni dermatitis i od jednog gela za umivanje a ovo je zadnje sto bi mi sad trebalo..
Sto da radim s tim sad...
-hura nasla sam ovu: https://www.mueller.de/p/scholl-expe...-vera-2710723/ sutra ujutro cu do milera pa mogu javit jel ju drze kod nas.
|
|
|
30.05.2021., 17:56
|
|
Uć! Uć!
|
Jens, o, svašta!  Žao mi i tebe s kontaktim od umivalice i te žene s opečenim stopalima!
Opet gledam sastav na DM-ovoj stranici i dam ruku u vatru da je bio drugačiji na pakiranju u trgovini, stoga sam odustala od kupovine. Što kaže tvoje pakiranje? Je li denaturirani alkohol na drugom mjestu ili sam totalno pošandrcala?
Ako pakiranje nije otvoreno i imaš račun, možeš vratiti proizvod u DM.
Unaprijed hvala za dojavu o Schollovoj! Müller mi nimalo nije usput pa puno znači da ne moram samo radi toga ići. 
|
02.06.2021., 20:50
|
|
+
|
pogledala sam i 
nema te schollove, bila je milerova marka u par varijanti, marion, neka plava beroutine i sve su imale alkohol u sastavu. ali sam primjetila da ima par mjesta prazno na polici kao da planiraju dolazak neceg novog. ako nesto primjetim javim
|
|
|
02.06.2021., 21:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
|
|
|
03.06.2021., 13:23
|
|
Uć! Uć!
|
Quote:
Jens kaže:
pogledala sam i 
nema te schollove, bila je milerova marka u par varijanti, marion, neka plava beroutine i sve su imale alkohol u sastavu. ali sam primjetila da ima par mjesta prazno na polici kao da planiraju dolazak neceg novog. ako nesto primjetim javim
|
Krv mu poljubim!  Hvala na trudu i pažnji, dragi optimistu.
Quote:
Dandy_080 kaže:
|
Zvuče zakon!  Obratit ću pažnju ako se slučajno ukažu u DM-u.
|
03.06.2021., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Quote:
Dandy_080 kaže:
|
Ja sam kupila te Baleine "čarape"sa slike. Super rezultat. Prvi dan, glatko ko bebina guza. Drugi - grublja koža nego prije korištenja  .
|
|
|
03.06.2021., 13:43
|
|
Uć! Uć!
|
Quote:
Doreen Mana kaže:
Ja sam kupila te Baleine "čarape"sa slike. Super rezultat. Prvi dan, glatko ko bebina guza. Drugi - grublja koža nego prije korištenja  .
|
Uh!  Sastav proizvoda? Stanje kože stopala? Oboje?
|
03.06.2021., 17:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
-hura kaže:
Krv mu poljubim!  Hvala na trudu i pažnji, dragi optimistu.
Zvuče zakon!  Obratit ću pažnju ako se slučajno ukažu u DM-u.
|
Ima ga vec u dmu, vidjela sam i jos si razmisljam hocu kupiti pa ponijeti si u De, na kraju nisam... idem za mj dana opet pa cu def skicnuti, meni se isplati za ovo napraviti neke zalihe, nisam racunala da ce biti samo neko vrijeme...
Quote:
Doreen Mana kaže:
|
 Svasta... bas mi je zao... meni je prvih dana bio nikakav rezultat tj proces cekanja tek nakon otp 8 dana doslovno mi ostalo stopalo u carapi nakon skidanja iste  i onda je dosla ta mekoca... imaju oni nekoliko tih carapa, obicne Baleine koje ne izazivaju ljustenje koze nego samo njeguju su mi bile tak-tak, kamilica sto bi se reklo, nista, sto ti kazes taj dan i kraj, a ove koje poticu ljustenje su meni stvarno bile 
|
|
|
05.06.2021., 21:03
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Apr 2021.
|
@cvrčak i mrav - koja je tvoja njega stopala? molim te daj neki savjet za nas neupućene! hvala !
|
|
|
06.06.2021., 09:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2008.
|
nista posebno ne radim.
kod svakodnevnog tusiranja umasiram blagi piling (neki balea sto je za lice zapravo), navecer prije spavanja umasiram jacu njegujucu kremu.
svakih 7 do 10 dana napravim kupku za stopala, stavim malo grublji piling bas onaj za stopala.
pazim na kvalitetnu obucu, da mi se ne stvaraju natisci ili zadebljanja. rekla mi je pedikerka da se zadebljanja na petama stvore i kad imas neudobnu obucu, krivo gazis.
preko dana nanesem laganiju kremu, ljeti recimo onu gel kremu koja ima efekt hladjenja.
znala sam napraviti osvjezavajucu vodicu - ubaciti malo ulja metvice u bocicu s rasprsivacem pa ljeti osvjeziti stopala.
ranije sam onako uvijek nesto na brzinu, ali otkad sam pocela ovu moju rutinu stopala su mi bez ikakvih problema.
|
|
|
06.06.2021., 09:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2020.
|
Quote:
Dandy_080 kaže:
|
Ovaj maslac je bio u 3/4 mj. sam kupila, možda ima u nekoj drugoj poslovnici.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:45.
|
|
|
|