|
|
11.06.2024., 23:00
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Marija Selak Raspudić
Ako sam dobro skužio iz intervjua iz Diretka, priča se sa Zurovcem i Republikom, zanimljivo
EDIT: @DT, mrvicu si brzi bio. Tvoj maxtv brže ide 
|
|
|
11.06.2024., 23:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
_wes_ kaže:
Može koji dokaz za nevedene tvrdnje? Mislim, ako nema dokaza za "nešto što svi znaju" onda je to gnjusna laž.
Nije da nisam već pročitao istu tvrdnju na nekim ekstremnoljevičarskim gnojilištima, ali baš me zanima odakle vama ta saznanja te možete li to potvrditi?
|
Quote:
Par je u početku svoju vezu tajio od javnosti, a potvrđeno je da su se vjenčali početkom 2020. godine
Zanimljivo je da je Nino tijekom predizborne kampanje 2020. godine često govorio o važnosti tradicionalne obitelji, no istovremeno je prolazio kroz razvod s prvom suprugom
|
ono prvo se razveo pa onda iznenada otkrio da voli kolegicu sa posla?
Quote:
Prije nego što su se upustili u političke vode, Marija i Nino ostvarili su akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu
|
https://www.index.hr/magazin/clanak/...i/2559266.aspx
Quote:
Raspudići su svoju ljubav u početku tajili, no nisu u tome dugo uspijevali. Civilno su vjenčani, a crkveno su vjenčanje zbog pandemije korona virusa odgodili.
|
https://www.jutarnji.hr/scena/domace...ajili-15453781
hmmm?
Sa prvom ženom se nije crkveno vjenčao?
Ili nakon konzumiranog braka i djeteta traži crkvenu rastavu? Da bi se opet crkveno mogao vjenčati?
gle, ja ti te stvari uopće ne čitam
I na forumu sam pročitala uopće da je bio oženjen.
I osobno boli me briga
za bilo koga kaj radi u svom životu
ali to je ekipa kaj se kune u tradicionalne vrijednosti jel
|
12.06.2024., 09:16
|
|
Cosa Vostra
Registracija: May 2019.
|
Ima ljudi koji to ne čitaju i nije ih briga što se događa u tuđoj postelji ali su vrlo zabrinuti.
Zabrinuti, jer se oni koji se kunu u tradicionalne vrijednosti ne drže točno slova Priručnika za tradicionalne vrijednosti (Znanje, drugo izdanje 1927.).
Što sam stariji sve više uviđam koliko su ljudi politički i moralno slični, bez obzira na svjetonazor u kojeg se zaklinju.
Malograđanština nema politički predznak pa će tako i "desničar" i "ljevičar" s jednakom pažnjom dostojnom susjede obavještajke s trećeg kata njuškat po tuđoj posteljini ne bi li ulovili kakav dašak nevjere, čak i nečasnih misli (kod onih s moćnim njuhom psa tartufara).
Malomišćani, isti oni iz Našeg malog mista, opjevani u pjesmi:
(svako naše malo misto)
Jema uši ča i misli čuju
jema oči ča do srca ruju
Svako naše malo smišno misto
ka da je od cakla
sve se vidi, sve se čuje
svi sve znaju, sakrit' se ne možeš
Svaki svaku, svaka svakog
skroz i naskroz gleda
svak' je, lipi Bože, krvav ispo' kože
|
|
|
12.06.2024., 09:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Quote:
_wes_ kaže:
Može koji dokaz za nevedene tvrdnje? Mislim, ako nema dokaza za "nešto što svi znaju" onda je to gnjusna laž.
Nije da nisam već pročitao istu tvrdnju na nekim ekstremnoljevičarskim gnojilištima, ali baš me zanima odakle vama ta saznanja te možete li to potvrditi?
|
Čuj ovo gnjusno  Što si se toliko uznemirio. To pišu mediji, i stavljaju različite datume, valjda jer ova javlja nekim sebi bliskim medijima kad je bilo što kako bi ispala "poštena" ženica.  Osobno vrlo smiješno da se dovodiš u takvu situaciju, a glumiš mariju od morala i govoriš o tradicionalnim vrijednostima. Godinama pričaš o nekom crkv. vjenčanju kojeg ne možeš ostvariti samo da bi se naslikavala, svašta..
Mislim da nikoga ne bi bilo briga za to pa makar i bila ljubavnica da se stalno taj njezin veeliki moral ne spominje, sami potičete ljude na to.
Evo meni je nemoralno biti s nekim tko uopće ima obitelj, posebno malo dijete, može biti rastavljen, svejedno.  Ona i on stalno spominju, moral, pa moral. Pa daj se malo pogledaj u ogledalo prije nego pričaš o takvim stvarima.
I po čemu bi ona bila moralnija od npr. jedne Dalije Orešković  Bezveze sam je navela, jer mi je prva pala napamet? Uz nju se ne vežu nikakve takve priče.  Oni se predstavljaju kao najmoralniji, on govori da su imali najgospodskiji odlazak iz stranke, a iza pojasa su itekako udarali članove stranke ex dok su drugi eventualno izdali kratko priopćenje da odlaze i to je to. A ovi sazivaju konferencije, daju intervjue, i oni su gospodski
Quote:
JOHABI kaže:
Neće ona doseći niti do nosa svoga muža što se dometa njene političke karijere tiče.
Pokušavam se sjetiti ima li ikoga na hr. političkoj sceni tko se izdvojio iz matične stranke i otišao svojim putem a da je prebacio popularnost i rejting stranke od koje se odvojio. Mislim da nema.
Previše je toga u ponudi hrvatskim biračima a da bi ih se skupio dovoljan broj da uzdignu već potrošenu "robu" na visinu kojom bi napola islužena zasjala u punom sjaju.
A ona se u MOST - u već istrošila, izlizala, i jedino što će moći napraviti je prikrpati se opet nekome tko bude dovoljno glup da je prihvati kada shvati da će samostalno ritnuti u maglu.
Sama će proći kao Krišto i ona "Ana četiri pištolja" sa srpom i čekićem - malo će se lelujati na sceni, a onda potonuti.
|
I ja mislim da je "potrošena" u političkom smislu kao i on. Ni prvi ni zadnji, politika bi trebala biti jedan dio života, a ne cijeli život što ovima očigledno je kad se tako grčevito bore. 
Većina koja izađe iz neke stranke ili odu u drugu stranku ili jednostavno završe karijeru kao neovisni i kasnije se više ne kandidiraju, sasvim realna stvar. Neće svijet bez ikoga stati, nažalost neki to ne shvaćaju.
|
|
|
12.06.2024., 10:03
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2020.
|
Marija Selak Raspudić sigurno nije " potrošena roba".Njeno vrijeme tek dolazi.
|
|
|
12.06.2024., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Pa čuj, mediji je još uvijek favoriziraju, jučer se dogodio onaj tragični čin i umjesto da u RTL direkt pozovu gosta nekog psihijatra da komentira stanje nacije i ovih tragičnih događaja u zadnje vrijeme, oni zovu nju da se promovira 
Ali neće ni to trajati dovijeka, ona bez medija ne postoji.
Tko bi ulazio u stranku koja ona osnuje, i zašto? I još on tamo  Jako privlačno nema što, svi jedva čekaju doživjeti sudbinu mosta da im bračni par šefuje
Njezino vrijeme dolazi već 10 godina  , stalno je potenciraju u anketama, a nikad ne uspije prebaciti prag da bude relevantan faktor u istima jer je nitko ne bira, dovoljno govori o tome. I kad je bila anketa prije neke emisije što drugi misle o njoj, doslovce nitko nije ništa lijepo rekao, uspjeli su izvući samo da je veliki populist, a to je medij koji je favorizira, tko zna što su onda tek drugi govorili pa su izrezali.  To i ja mislim, populizam i to baš prozirni.
|
|
|
12.06.2024., 10:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
twistdrum kaže:
|
Ma jašta, ali ćeš uredno iskoristiti priliku da bi gnjusno olajala nekog tko ti politički ne odgovara. Napisala si da je imao ljubavnicu, da je varao zakonitu ženu. U pokušaju dokazivanja te tvrdnje navodiš link sa septičke jame žutila u kojem se navodi da su se vjenčali početkom 2020. g., a da je tijekom kampanje te iste godine (sredina 2020. g.) prolazio razvod sa prvom suprugom. To ti je suvisao tekst? Ništa ti tu nije sumnjivo?
|
|
|
12.06.2024., 10:24
|
|
Zivot je igra, na tebi je
Registracija: Sep 2013.
|
Zato što je Selak bila u Direktu, ja sam pogledao Direkt. Da je bio neki psiholog sigurno ne bi. 
|
|
|
12.06.2024., 10:25
|
|
Okajava grijehe
|
Ja mislim sve suprotno od ovog što di napisao.Moj filing m me tijetko iznevjeri,a kaže mi da njeno vrijeme tek dolazi.Za Ninu ne.Marija će se kandidirati na predsjedničkim izborima.
|
|
|
12.06.2024., 10:26
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
mezzzzzo kaže:
Zato što je Selak bila u Direktu, ja sam pogledao Direkt. Da je bio neki psiholog sigurno ne bi. 
|
Pa ona je između ostalog psiholog,zar nije?
|
|
|
12.06.2024., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja sam gledala neku emisiju i izletjela reklama za direkt i da dotična gostuje, a o nesretniku ni riječi, naravno da nisam gledala jer mi je bilo degutantno. Jučer nije bio dan za politička promoviranja već potresan dan gdje je jedno živo biće skončalo na takav tuzan način, ali očigledno rtl zaboli za empatiju kao i ovu, da ima obraza ne bi ni došla.
Quote:
mezzzzzo kaže:
|
Mene više zanima psihičko stanje našeg naroda i nesretnih ljudi koji trebaju pomoć nego osobna promocija OPG-a koji gledaju kako živjeti na naš račun i koji imaju obraz deblji od đona, ne brini se ti za takve.
Quote:
_wes_ kaže:
Ma jašta, ali ćeš uredno iskoristiti priliku da bi gnjusno olajala nekog tko ti politički ne odgovara. Napisala si da je imao ljubavnicu, da je varao zakonitu ženu. U pokušaju dokazivanja te tvrdnje navodiš link sa septičke jame žutila u kojem se navodi da su se vjenčali početkom 2020. g., a da je tijekom kampanje te iste godine (sredina 2020. g.) prolazio razvod sa prvom suprugom. To ti je suvisao tekst? Ništa ti tu nije sumnjivo?
|
Hahah, septička jama žutila jer ne piše ono što tebi paše? Isto je objavio Jutarnji kojem je ova tamo inventar, isto kad gostuje na tom " istom septičkom žutilu" onda ti također paše?
Pa stvarno većih licemjera nema...
Ps. bivši kolega tvojih idola Grmoja obožava da sve što izjavi izađe na Indexu jer je najčitaniji 
|
|
|
12.06.2024., 11:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
twistdrum kaže:
hmmm?
Sa prvom ženom se nije crkveno vjenčao?
Ili nakon konzumiranog braka i djeteta traži crkvenu rastavu? Da bi se opet crkveno mogao vjenčati?
I osobno boli me briga
za bilo koga kaj radi u svom životu
ali to je ekipa kaj se kune u tradicionalne vrijednosti jel
|
Znači zato što se zalaže za tradicionalne vrijednosti čovjek se ne smije rastati??? Što se tiče sadašnje žene, kako ti znaš u kojem trenutku su oni postali ljubavnici i u kojem trenutku se on sa bivšom ženom rastao, ne papirnato nego emocionalno i u dogovoru s njom?
Ako ces stvari spuštati na taj nivo onda je 99% katolika “licemjerno” jer se upušta u seksualne odnose prije braka. Tako da je to sto pises obicno trolanje.
Ja se isto zalažem da se ljudi ne opijaju i gade mi se reklame za pivo i sl. pa opet dva puta godišnje popijem po jedno pivo. Jesam li zato licemjer?
|
|
|
12.06.2024., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
čudno kako su za ''oporbenu'' političarku otvorena vrata svih režimu bliskih medija od hrt-a, jutarnjeg, rtl-a... još samo fali da osvane kod romana bolkovića.
i njezin mužek preko jutarnjeg pljucka po mostu
|
|
|
12.06.2024., 11:55
|
|
...a ne koment@tor....
Registracija: Mar 2010.
|
Quote:
ku-kuruz kaže:
|
Filozof - psiholog?
Potato - potejto?
Sve je to isti drek, zar ne?
|
|
|
12.06.2024., 12:18
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
_wes_ kaže:
|
Ajde da ti se malo pobliže pojasni:
Marija Selak je godinama - možda i više od desetljeća - vodila na tv "Peti dan" , emisiju sa četiri ili pet gostiju oratora - komentatora koji su razglabali o raznim temama, a koja se emitirala jednom tjedno. Najmanje pet zadnjih godina dok je bila voditeljica, koliko se ja sjećam, a nečega se sjećam jer sam tu emisiju rado pratila, jedan od stalnih sudionika bio je Raspudić.
Realno je zaključiti da je njihova ljubavna veza započela davno prije završetka njegovog braka jer se u brak ne ulazi na ho - ruk - danas se rastanem, za tjedan dana ili dva mjeseca se ponovno oženim, emotivna podloga i ostali parametri potrebni za novi brak se ne razvija toliko brzo, jel.......
I to, način na koji su oni "uskočili" u vezu i brak se nas ne tiče niti imamo pravo prosuđivati i osuđivati.
Zapravo, tako bi bilo da oni nisu ušli kao članovi u političku stranku koja promovira visoke kršćanske vrijednosti koje brane i OSUĐUJU preljub, otimanje "tuđeg ženidbenog druga", i to kroz jednu od 10 Božjih ZAPOVJEDI - koje daju temelj kršćanskih vrijednosti - to ti je 9. božja zapovjed " Ne poželi tuđeg ženidbenog druga".
Možda sada malo bolje shvaćaš u čemu je problem.
Ispravno bi bilo - prvo rastava, onda topli osjećaji, pa onda novi brak.
Bili oni u prvom braku crkveno vjenčani ili ne bili.
Ne možeš se ebavati sa drugima van braka ako si u braku prije nego iz toga braka službeno izađeš ako želiš relevantno zastupati kršćanske vrijednosti pred javnosti koje promoviraš javno.
Problem je u tome - ništa više - ništa manje.
|
|
|
12.06.2024., 12:21
|
|
Cosa Vostra
|
Quote:
black fairy kaže:
Ja sam gledala neku emisiju i izletjela reklama za direkt i da dotična gostuje, a o nesretniku ni riječi, naravno da nisam gledala jer mi je bilo degutantno.
Jučer nije bio dan za politička promoviranja već potresan dan gdje je jedno živo biće skončalo na takav tuzan način, ali očigledno rtl zaboli za empatiju kao i ovu, da ima obraza ne bi ni došla.
|
Nisi gledala tu emisiju jer ti je bilo degutantno gledat tu emisiju u kojoj se ne spominje dotični nesretnik. Kako onda znaš o čemu je sve bila riječ ako nisi gledala?
Jel to neko nepisano pravilo da nema političkih emisija na TV-u onog dana kad je netko u bolnici zbog pokušaja samoubojstva (čovjek je preminuo netom prije početka emisije)?
|
|
|
12.06.2024., 12:28
|
|
Cosa Vostra
|
Quote:
black fairy kaže:
..
Evo meni je nemoralno biti s nekim tko uopće ima obitelj, posebno malo dijete, može biti rastavljen, svejedno.  ..
...
|
100 ljudi 100 čudi.
Ipak ne bi bilo na odmet vama konzervativcima da malo opuštenije gledate na život.
Nije to sve crno - bijelo.
Zašto ne bi mogla zavoljeti rastavljenog čovjeka, što te priječi?
Što ako mu je bivša silom bila napravila dijete?
Di ti je tu problem?
Konzervativni odgoj, vjera, politički stavovi, što li?
|
|
|
12.06.2024., 12:42
|
|
Cosa Vostra
|
Quote:
JOHABI kaže:
bla, bla, zalažu se za kršćanske vrijednosti a ne drže se zavjeta bračne čistoće pa im za to ne možemo vjerovati, bla bla
|
Zapravo ne možemo vjerovati ni katolicima općenito.
Niti jedan katolik se ne bi smio bavit politikom!
Zašto?
Zato jer ih većina, bar povremeno, drka. Što je s katoličkog gledišta solidan grijeh.
Kako onda vjerovati političaru / političarki katoliku, kad su vrlo, vrlo vjerojatno u grijehu cijeli svoj život.
Vjeruješ li npr Plenkoviću, Vrelom jazavcu, dok umornom desnicom zaokružuje broj na glasačkom listiću?

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:13.
|
|
|
|