Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Reality TV

Reality TV Orwell is a happy man.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.03.2025., 00:00   #1501
Ola ima divnu kuću. Frendica ko neki poremećeni guru..
I sta im je s tim pakleno, svi to govore.i ne nose sunčane pa šklije. Oscar odurno jede. I onak, žene, gdje vam je dostojanstvo.. Zivi ocaj kako ih ti likovi tretiraju, izuzev Indijca i onog susjeda, ostali sjebani koma
izabela f is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 09:54   #1502
sezona ima toliko poremećaja da to nije humano. izgleda da život u sivilu ostavlja traga.

u par trenutaka mi je bilo nadrealno. skidanje čarapa da se osjeti ,,uzemljenje,,, nazvati čokoladu ,,security blanket,, i potpuno osuđujuće ponašanje prema drugima za lika koji je jedno sa svemirom. očekivala bi stav - živi i pusti druge da žive
a kad mu je došla frendica imao je toliko samozadovoljnu facu , kao ,,told you so,,.
evo, ovo je riječ do riječ što mislim o njemu, https://www.reddit.com/r/LoveIsBlind..._so_many_olas/
i potpuno subjektivno-ali ružan mi je. buljave oči, kosa za koju sam mislila da je perika.

Šveđanke još nisu otkrile da umjetne trepavice izgledaju jako loše....M je kao očerupana kokoš

Nathalie i onaj njen - zaista nisam mislila da razgovor između 2 ljudi može biti toliko dosadan. nula sadržaja

i jel samo mene živciraju glasovi koje ispuštaju - stalno ,,mhm,,, ,,ya,, ,,aha,,
Old 22.03.2025., 09:55   #1503
Quote:
izabela f kaže: Pogledaj post
Ola ima divnu kuću.
sviđa ti se njegova stijena?
Old 22.03.2025., 10:27   #1504
Quote:
bug_lady kaže: Pogledaj post
sviđa ti se njegova stijena?

Uf, njegova stijena je tvrda samo kad o sebi misli
Ma cim je u prvoj epizodi rekao da se nedavno zaljubio u sebe znala sam o kakvom liku se radi, cherrypickao je što mu paše iz "duhovnosti" i onda to izvrnuo. Lud lud lik. I još luđa frendica🤣, jao kakvi su to negdje razgovori. I te friki oči, uf, ja bi a revealu samo radi toga pobjegla.
Ova bucka sa Indijcem, jucer sam završila sve dostupne epizode, ono, ne privlači ju a onda drami rsdi razgovora s onom drugom.. Ego, nesigurnost, ljubomora...? Lijepo se zauzeo za sebe napokon, mozda ce ju sad zaintrigirati..
I opet lik kojem život dirigira sestra.. Bar za Švede sam misila da su malo evoluirali
izabela f is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 16:57   #1505
Znači, Milly je glupa ko kurac, u šta se ona zaljubila, nemam pojma. Ne može mi je uopće biti žao, jer nakon što ju ofucani, kvazi hipi skriveno ili manje skriveno konstantno vrijeđa i omalovažava ona i dalje ostaje s njim sve dok ju on sam ne odjebe.
Glupača glupa.

Moram još spomenuti one dvije najveće dosade u svemiru, doslovno je zanimljivije gledat u zid i čekat da se pomakne.
Znači, moram premotavat kad ih vidim u kadru kako šute i jedu, šute i sjede, šute i hodaju, itd.

Oscar je isto debil teški, nadam se da će ga ona ostavit zbog onog drugog lika koji se čini relativno normalan.

“I regret nothing. The end.”
Ron Swanson
Violently happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 22:18   #1506
Quote:
Violently happy kaže: Pogledaj post
Znači, Milly je glupa ko kurac, u šta se ona zaljubila, nemam pojma. Ne može mi je uopće biti žao, jer nakon što ju ofucani, kvazi hipi skriveno ili manje skriveno konstantno vrijeđa i omalovažava ona i dalje ostaje s njim sve dok ju on sam ne odjebe.
Glupača glupa.

Moram još spomenuti one dvije najveće dosade u svemiru, doslovno je zanimljivije gledat u zid i čekat da se pomakne.
Znači, moram premotavat kad ih vidim u kadru kako šute i jedu, šute i sjede, šute i hodaju, itd.

Oscar je isto debil teški, nadam se da će ga ona ostavit zbog onog drugog lika koji se čini relativno normalan.
Ono dvoje tulipana su zbilja katastrofa.. Ne znam tko je gori, on sa karizmom kišne gliste, nezanimljiv i bezivotan, ali ee on ne zna moze li biti s nekom mirnom poput njega, idiote glupi sad vidis kak je zenskama s tobom.. ili ona, njoj sve super sve divno a valjda 10 recenica dnevno iscjede, od čega 5 o vremenu i kako je jelo bilo fino.

Odvalila sam na relativno normalan
Ma njih dvoje će se spanđat, bas je frcala kemija kad su pricali a i osjecaji su jaki. Kuhanu nogu Oscara ona ne zanima
Ima neki pik na Milly
izabela f is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 03:38   #1507
Quote:
neiskusna domina kaže: Pogledaj post
Eh, pogledah Svede, pa ovako...drago mi je vidjeti da i ljudi koji odrastaju u jednoj Svedskoj nisu puno normalniji od nas koji se mucimo na Balkanu.

Nisan još pogledala, ali mi se baš i ne da nakon vaših komentara.
Old 23.03.2025., 08:52   #1508
Quote:
Violently happy kaže: Pogledaj post
Glupača glupa.
bilo mi je tužno gledati kad mu je došla u kuću....mlak doček. morala ga je zamoliti da joj pokaže. doslovno svaka njegova gesta je pokazivala da nije željena
stvarno ne razumijem zašto je čekala da on nju odje***
Old 23.03.2025., 11:24   #1509
Evo, i ja sam pogledala Šveđane. Premalo jakih karaktera, slažem se. Onom Wiktoru su vjerojatno producenti nabacili ružan nakit, čisto da se po nečemu istakne.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 12:22   #1510
Quote:
izabela f kaže: Pogledaj post
Ma njih dvoje će se spanđat, bas je frcala kemija kad su pricali a i osjecaji su jaki. Kuhanu nogu Oscara ona ne zanima
Ima neki pik na Milly
Oscar da ima pik na Milly?
Viš, nisam to popratila, morat ću ubuduće.

Quote:
bilo mi je tužno gledati kad mu je došla u kuću....mlak doček. morala ga je zamoliti da joj pokaže. doslovno svaka njegova gesta je pokazivala da nije željena
stvarno ne razumijem zašto je čekala da on nju odje***
Ma očaj, ja sam osjećala tjeskobu samo dok sam ih gledala.
Lik samo što joj nije doslovno rekao "gadna si mi i ne zanimaš me", malo je falilo.
Na sve moguće načine joj je to dao do znanja, od onog mu se ne sviđa kratka kosa, kad ga je pitala jel mu lijepa on kaže "ne" , hladnog dočeka u njegovoj kući, do svega što je nabrajao da mu se ne sviđa na njoj (jede slatko, pije kolu, ponekad vajpa), ispalo je da je žena u najmanju ruku ovisnica o heroinu.

I ona i DALJE OSTAJE, DRUGOVI!!!

A on je tako ogavan, da bih dotakla jedino bacačem plamena, ionako mu je ona naborana faca već na pola puta do spaljotine.

Ron Swanson
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 13:42   #1511
Quote:
velana kaže: Pogledaj post

Nisan još pogledala, ali mi se baš i ne da nakon vaših komentara.
Pogledaj, cisto da vidis kako se iza normalnih i dosadnih likova krije širok spektar poremecaja

A ono dvoje dosadnih, jbt par je vec imao dva razgovora o soli ali ni oni nisu samo dosadni, i oni imaju svoje poremecaje
neiskusna domina is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 13:44   #1512
Meni je ova baš zanimljiva sezona

Ron Swanson
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 14:29   #1513
BEA
imamo đusi informacije
She was a semi leader of a tantric sex cult that is known for abuses and today she’s a life coach
https://nyheter24.se/noje/kultur/138...nda-sex-sekten
Old 23.03.2025., 16:50   #1514
Quote:
BEA
imamo đusi informacije
She was a semi leader of a tantric sex cult that is known for abuses and today she’s a life coach
Skroz očekivano.

Doduše, sviđa mi se što su odabrali nekog nekonvencionalnog kao što je Ola, no problem je što će takav rijetko s kim kliknuti. He's good for the show. I slažem se - kuća mu je lijepa. A i on nije loš, od vrata na niže.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2025., 09:36   #1515
Quote:
BEA
imamo đusi informacije
Zašto me ovo ne čudi? Run Milly run
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2025., 17:47   #1516
Spoiler, pa tko nije gledao vjenčanja, neka ne čita.

Iznenadila sam se što su sva tri para rekli da.

Niklas i Karin su mi preslatki i baš si pašu.
Najviše su me iznenadili ono šutljivi. Bila sam sigurna da će on reći ne, ali rekao je da, nemam pojma zašto, jer se cijelo vrijeme predomišljao. Nije mu se cura uopće sviđala dok mu sestra nije rekla da je baš super.
Indijac je jako drag, a ova njegova je dosta nesigurna ženska zbog te debljine. Ne kužim zašto je baš takvu vjenčanicu odabrala s takvim samostojećim dekolteom, jer izgledala mi je ko da će joj cice ispasti na tanjur tijekom večere. Inače ima stvarno lijepo lice i ne vidim dovoljno razloga za nesigurnost. Da malo smršavi izgledala bi ko Liv Tyler. Indijac je očito posvojen jer su mu roditelji Švedi. Sve u svemu baš mi je drago da su uspjeli.

Nadam se da će ona cura s autističnim Oscarom odabrati na kraju Tima. Ne kužim uopće što joj se sviđa na ovom mamlazu nezrelom.

Fali Ola za nekakav cirkus, sad se svi čine pre normalni .
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2025., 19:35   #1517
Da, ja sam isto iznenađena što su svi rekli da.

Jel to neće biti reunion u ovoj sezoni?

Ron Swanson
Odgovori s citatom
Old 28.03.2025., 12:04   #1518
Lijepo je da su svi rekli da, odnosno da su drugi parovi prekinuli prije vjenčanja. To mi je nekako prirodnije od onih forsanih drama na oltaru.

Šutljivi su i meni prilična enigma. Nadam se da je tip samo prolazno zbunjen jer nije dosad bio u vezi s povučenom curom, moguće je da su mu bivše bile zbilja adrenalinska iskustva pa misli da svaka "prava" veza treba biti takva.

Niklas je valjda najnormalniji lik u sezoni, a jedini s dijagnosticiranim poremećajem. Vrlo intuitivan, emocionalno inteligentan i prizemljen. Za njih mi je isto baš drago. Ne moraju ni živote puno mijenjati, iz istog su kvarta.

Indijac i bucka su super otkad ju je pljesnuo po dupetu na honeymoonu. Jednostavno joj je trebalo više vremena da prihvati situaciju. Čini mi se je u prošlosti dejtala vrlo zgodne tipove koji su ju koristili kao nešto "sa strane", bit će da je i zato razvila neke komplekse. Kroj vjenčanice nije bio laskav, slažem se, ali žena je u principu zgodna i nema veze što je ima malo više.

Očekujem reunion, ponekad ga ne najave odmah, već se čeka koji tjedan.
Miss Piggy is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 01:04   #1519
Ne znam, meni sweden 2 najbolja sezona love is blind ikad

Ima dramu (Ola), ima dva jako lijepa para:
- Karin i Niklas koji žive 200m jedno od drugog, ali se zaljube u pods
- Karolinu, koja dvije epizode ponavlja da on nije njen tip i onda vidiš kako se sve više zaljubljuje u lika.

Ima i ovaj treći meh par.

I najvažnije, nema parova koji dodju do oltara samo da bi rekli ne.
Old 01.04.2025., 06:35   #1520
reunion epizoda izlazi 3.4
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:04.