Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.03.2025., 11:02   #141
Šta znam...meni se komesarka malo previše madafakerise, kao da joj je instrukcije, kako izgleda žena u policiji, davala ista osoba koja je davala instrukcije Hande kako izgleda žena u tužilaštvu

Samo što Busra sve to dobro iznosi, ali ne mora uvek izgledati nadrndano

Meni se svidja Sema 2

Demet mi je ok, ništa mi za sad ne smeta, da me iritira, to mi je dovoljno...nadam se da se neće pretvoriti u Mahur, ona mi je jedan od najgorih ženskih likova, ustvari, nisam ni sigurna da je bila lik, samo se muvala okolo

Ima tu nekih šablona, Gurdal i njegova žena podsećaju na Sadretina i Songul npr ali ne smeta mi to...sporednima su već dali naznake nekih njihovih zasebnih priča, bar za sad....neće samo stajati sa strane..
Bluewave is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 15:16   #142
Meni se čini da će biti sličnosti s Marašli, odmah nakon najave mi je tak djelovalo.
Ona će sigurno bit ko Mahur, imamo tu i bivšu koja obučava krticu , samo ova bivša djeluje 10 puta luđa od Marašlijeve

Mene zanima ta veza, ako je bilo uopće bilo veze ...
Jel konzumirana il se Ešro čuva cijeli život za Ruyku
MaliCvele is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 15:31   #143
Čuva se

Ja tolerisem ženske likove i gledam im kroz prste dok mi ne dodju do grla, a onda ih precrtam za vjek vjekov

Marasli je imao super priču kao pričy, ali loše razradjenu

A mislite da je Komesarka baš na Esrefa pala...moglo bi biti i da je roknuo nekog njenog
To se ja nadam, jer je ovakva priča baš kliše

Meni se gledala mafija, i meni ovo leži...pa je možda i do toga da je meni dobro
Stvarno nemam zamerku na drugu, meni je sve potaman bilo
Bluewave is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 15:38   #144
Meni ovde ima dosta Poyrazovog DNK. U smislu postavke priče, ne lika.
Imamo tu družinu oko glavnog lika, ljubav koja je opterećena "insajderskim" poslom, neprijatelje na tri različite grane.
Nisam oduševljen postavkom ljubavnog narativa i čini mi se kao da ga je neko nalemio da bi se serija prodavala.
Naravno da nijedna žena nije dotakla Ešrefa, nemojmo da nam se ženska publika razočara u kahramana, mafiozu zlatnog srca.

Voleo bih da je mafija sa dobrim zapletom, interesantnim likovima, malo životnog egzistencijalizma... Čisto malo dubine... Malo Istanbula, malo socijalne nepravde... Turski Oliver Twist, falan filan...
Young Wolf is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 16:27   #145
Pogledala sam drugu epizodu ,gledala u nekoliko dijelova od juče
Čaga jest puno bolji ovdje nego u Gaddaru.
Gurdal Gargamel meni nimalo nema sličnosti sa Sadetinom i stvarno nije nimalo smiješan.
Necip svog Cumalija i dalje vuče ..sad ga imamo i u ovoj seriji.
Neke stvari sam na Cumaliju voljela ali ova stalna deračina ,ovo ludačko ponašanje mi ovdje nije nimalo lijepo.
I on takav da je fatalan za sve te žene koje se za njega lijepa a on ih sve vara???

Iako mi Demet ovdje ne ide toliko na živac svojom glumom,nemam ništa protiv ni da pjeva ali ona i Čaga mi nemaju hić kemije.
Ne znam kako će razvijati tu priču ljubavnu između njih dvoje.
Cvele možda Ethem neće znati pisati lik od Ruye/Nissan ali neprevaziđen je ženski lik kojeg je on napisao ..lik Aysegul koja je postala legenda..dobro to je i uveliko do Burcin koja je pokidala kao Aysegul...najljepše najvrckavije Aysegul na svijetu.
Osim ovog Baba Jakupa mene ništa ne podsjeća na Poyraz Karayel..
Trojka iz PK je bila smiješna-ovi nisu.
A ni Esref nije Poyraz .Kao ni Caga što nije i ne može biti Ilker koji je jedinstven,fenomenalan i u komediji,bolu i tugu kao i u ludilu.

Veoma mi se sviđa Busra ovdje..znala sam da ona to može..gledala sam ju u Akinci..ovdje mi je puno bolja.
Samo ona jedna scena nje i Esrefa/Cage je bila puna naboja,osjećaja ..
I meni bi ona bila puno bolji izbor za lik Ruye.
Ona ima veoma jaka osjećaje za Esrefa..i voli ga ,na jedan bolestan,posesivan način a i mrzi ga(jer ju je odbio?)
I brine se ipak za njega..kad je čula da je ranjen nije joj bilo svejedno.
Svidjela mi se ta scena u policiji ..oboje reaguju jedno na drugo..to prepucavanje mi ba bilo interesantno..tu mi bilo više vatre nego sa Nissan.

Ne znam da li je do nemogućnosti od Demet da prenese emocije ili je do takvog napisanog Nissaninog lika..osttaje da vidimo dalje.

Najjača scena kada Izzet hoće da piša i vidi da nema čime

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 29.03.2025., 18:00   #146
Komesarka i Ešro imaju prošlost i oboje su ludi , normalno da treba i ima energije među njima
I normalno da su time zanimljiviji i još kad se potrefe glumci u ulozi , to je to...

Nisan je djevojče koje se našlo u govnima ničim izazvana i reagira sasvim ok, ne vjerujem da bi se koja od nas tamo među mafijom preseravala
Ostaje vidjeti kak će se snaći u svemu ovom i hoće li je to promijeniti ko osobu...
Vjerojatno je i komesarka bila normalnija prije Ešre
Al kad Ešro omađija... puca se u muhe
MaliCvele is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2025., 22:20   #147
Druga najava za treću ep

https://x.com/KanalD/status/1907519323427442702

edit:

Prevedena najava

https://ok.ru/video/9872822307414

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2025., 23:46   #148
Preteruju sa romantizacijom Esrefa, a ne volim ni patetiku sa decom...

ali treba podići total, to je valjda za njih

Mada, dobro...sirocici su, a valja pogurati i Nisan da se zaljubi
Bluewave is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2025., 21:15   #149
Dolazi nam Irem Helvadžioglu, glumit će sestru od Esrefa.

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 09:02   #150
Najava za 4 ep

https://x.com/TvDunyasii/status/1910065254870180276

jel ko gledao ,kakva je epizoda bila?
Meni se nije dalo gledati..nekako me nije povuklo.

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 09:06   #151
ja nisam gledala, cekam prevod

Svidja mi se prica. Cagu obozavam i ovakve uloge mu bas leze. Tj, on se odlicno srodio s likom
Demet, ne mogu da kazem da je losa, ali nije mi ni odlicna. Imam problem sa njenim izrazima lica, prebotoksirana je
Old 10.04.2025., 13:06   #152
Vidim rejting skočio

Epizoda je gledana i na YT

Nisam gledala trecu, ali mi se cini da je ovo ipak najkvalitetnija serija trenutno
Bluewave is online now  
Odgovori s citatom
Old 10.04.2025., 18:50   #153
Nisam još pogledala epizodu ali mi se ova scena svidjela

https://x.com/TvDunyasii/status/1910047395569709287

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 11:21   #154
Pogledao s prevodom brutalno rade posao za sada. Ajd da ne otkrivam al ona pošiljka Ešrefa ocu od pokojnog Izeta je baš da kažem morbidno. Ludi su turci postali hahaha
Inače Cagatay kida, baš se uživio u ulogu. Komesarka jaka al tanka minutaža u 3 bolumu. Mora je biti više
mecs is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 17:47   #155
odgledala prve dvije, odlicni su, ostajem
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 18:20   #156
Ja gledam trecu sad

Malo mi je bez veze ovo sto Cigdem razgovara sa Nisan uvek na nekim javnim, otvorenim mestima

Ali serija je dobra

Kad ima puno lokacija, sve deluje realnije nego kad ih smeste u dve kuce
Bluewave is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 19:47   #157
koliko je bilo do sad epizoda i kojim danom idu?
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.04.2025., 20:04   #158
Quote:
TheWitch kaže: Pogledaj post
koliko je bilo do sad epizoda i kojim danom idu?
Tri epizode dosad ..idu srijedom

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2025., 17:10   #159
Pogledala sam treću sa prevodom.
Ova epizoda mi je bila dobra..Caga kao Esref dobar..Gorkem dobro iznosi lik Kadira.
Gargamel se samo zna derati.
Nije me u ovoj čak ni Demet smetala.
I meni je u ovoj epki bilo malo Cigdem.

Sadi'nin Saniye
Saniye is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.04.2025., 17:32   #160
Nemam motivaciju za gledat ovu epku, kažete malo je komesarke... od ostalog vidjeh da Demet opet pjeva i Čagu na ljuljački ... nekak ne bih

Mislim da sam se zasitila svega , točno mi treba neki blesavi romkom
MaliCvele is online now  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:00.