Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli > Aplikacije

Aplikacije Aplikacije za Android i iPhone mobitele

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 28.02.2025., 22:51   #1661
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Mislim da treba razlikovati “glasovni unos” i “ispisivanje teksta glasovne poruke”.
Točno, treba. Ali što kaže Mante u startu?
Quote:
mante kaže: Pogledaj post
Zanima me jedna mogućnost tokom chata u VocApu. A to je da mi govor iz mikrofona pretvori u tekst
Dakle, da mu 'govor iz mikrofona pretvori u tekst', a to 'ispisivanje teksta glasovne poruke' nitko, pa ni on ne spominje. Odakle je to izronilo?
Ne kužim Mezzzzzo zašto te toliko oduševljava ako će WA uvesti i tu bespotrebnu opciju? Što se mene tiče, niti ne trebaju. Zašto to i čemu?

Ne moraš mi odgovarat na ovo zadnje.
Old 01.03.2025., 01:55   #1662
Pozdrav ljudi,

nabavljam 2. SIM karticu tako da ću uskoro osim trenutnog hrvatskog broja imat i još jedan (strani, u inozemstvu sam).

A taj strani ću koristit za internet kad nisam na WiFiju jer su mi naši počeli naplaćivat roaming naknadu.

Fora je u tome da ne želim imati 2 whatsapp profila, zelim samo ovaj hrvatski da mi bude za WhatsApp!

Je li to moguće? Da koristim podatkovni promet sa stranog broja, ali istovremeno koristim WhatsApp s hrvatskim brojem koji bi mi ujedno bio i za sve pozive i poruke.

Znači doslovno - strani broj samo za podatke, ne želim Wapp na njemu
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 02:07   #1663
@Mobil,
spomenuo je @assassin pa sam samo želio razjasniti razliku i istaknuti još jednom što Whatsapp ima, a ja nisam znao do danas.

Usput, transkript glasovne poruke je odlična stvar. Dok sam imao Telegram pretplatu, redovito sam koristio. Nemam vremena, ponekad ni volje, ili nisam u prilici slušati glasovnu poruku i onda ti lijepo ispiše tekstualno i možeš odgovoriti. Pogotovo kad dobijem glasovne od par sekundi, a nisam u prilici slušati.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 02:11   #1664
WhatsApp

Quote:
Jobi kaže: Pogledaj post
Pozdrav ljudi,

nabavljam 2. SIM karticu tako da ću uskoro osim trenutnog hrvatskog broja imat i još jedan (strani, u inozemstvu sam).

A taj strani ću koristit za internet kad nisam na WiFiju jer su mi naši počeli naplaćivat roaming naknadu.

Fora je u tome da ne želim imati 2 whatsapp profila, zelim samo ovaj hrvatski da mi bude za WhatsApp!

Je li to moguće? Da koristim podatkovni promet sa stranog broja, ali istovremeno koristim WhatsApp s hrvatskim brojem koji bi mi ujedno bio i za sve pozive i poruke.

Znači doslovno - strani broj samo za podatke, ne želim Wapp na njemu

Bok Jobi.

Moguće je. Slobodno staviš karticu koju želiš i koristiš za net. Ako te Whatsapp pita želiš li promjeniti broj mobitela i slično, samo odbiješ. Uopće nije bitno koju SIM karticu imaš u mobitelu za Whatsapp.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2025., 07:54   #1665
Quote:
Mobil kaže: Pogledaj post
Nije nije, Ass, čitaj dole.
Automatski sam na to pomislio jer je to jedino što WhatsApp kao WhatsApp ima.
Ali eto, nisam znao da i ovaj unos na hrvatskom funkcionira - uz AI, još uvijek sam nekako skeptičan prema glasovnom unosu
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 01:21   #1666
Quote:
mezzzzzo kaže: Pogledaj post
Bok Jobi.

Moguće je. Slobodno staviš karticu koju želiš i koristiš za net. Ako te Whatsapp pita želiš li promjeniti broj mobitela i slično, samo odbiješ. Uopće nije bitno koju SIM karticu imaš u mobitelu za Whatsapp.
super, hvala ti
Jobi is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 19:57   #1667
Prošle godine sam vidio u kolege kad je pisao tekst u Vocap da je mogao mjenjati vrstu fonta, veličinu, stil i boju. Bilo je super još kad je odabrao ručno pisani font. Nažalost nemam više njegov kontakt tako da ga nemogu pitat
Ima li ko da zna šta o tome
bruto kaco is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2025., 15:58   #1668
Prebacivanje Mp3-ca s mobitela na laptop ?

Često šaljem prijateljici pjesme (mp3) na WhatsApp i ona bi volila da te sve pjesme prebaci na laptop ali neznamo kako. Pokušali smo ovako, na mobitelu je ona otvorila chat sa mnom i kliknula gore na one 3 točkice i kliknula na medijski zapisi. Otvorio se spisak svi Mp3_ca koje sam joj slao. I sad sve smo ih selektirali ali nema nigdje neka mogućnost copy/paste ili save
A mobitel je spojen s laptopom pomoću kabela
ima li ko da zna kako to izvesti
bruto kaco is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2025., 16:31   #1669
Probajte vidjet jel imate pristup ovoj putanji:
Android → Media → com.whatsapp → WhatsApp → Media → WhatsApp Audio
jakes789 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2025., 16:57   #1670
Quote:
bruto kaco kaže: Pogledaj post
Često šaljem prijateljici pjesme (mp3) na WhatsApp i ona bi volila da te sve pjesme prebaci na laptop ali neznamo kako.
WhatsApp aplikaciju možeš osim na mobitelu otvoriti i na kompjuteru ili laptopu, i to jednu te istu, tvoju aplikaciju s istog broja koje će biti sinhronizirane.
To rješava tvoj problem ali i više od toga, kad to učiniš vidjet ćeš koliko je to tek prava stvar.
Dakle, ona mora instalirati tu aplikaciju na svoj laptop pa će onda stavljati mp3-ce gdje god želi.

https://www.google.com/search?q=what...ja+na+desktopu
Old 17.03.2025., 21:04   #1671
Znam za to ali kako da to napravi da sa mobitela pošalje na laptop (pomoču kabla)
bruto kaco is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.03.2025., 23:21   #1672
Quote:
bruto kaco kaže: Pogledaj post
Znam za to ali kako da to napravi da sa mobitela pošalje na laptop (pomoču kabla)
Koji dio nije jasan?
Kad joj pošalješ mp3 na WhatsApp, to će joj stići i na mobitel i na laptop.
Ne treba joj kabel. A može poslat i sama sebi.
Quote:
Mobil kaže: Pogledaj post
Dakle, ona mora instalirati tu aplikaciju na svoj laptop pa će onda stavljati mp3-ce gdje god želi.
Old 19.03.2025., 13:19   #1673
Kako isključit potvrdu o pročitanoj poruci

Htio bi da uradim da određena osoba nezna da sam pročitao njenu poruku (ne prikaže joj one zelene crtice)
U Vocap sam išao u postavke / privatnost i isključio "potvrde čitanja" i nakon toga niko nezna da sam pročitao njegove poruke, ali meni treba da to važi samo za jednu osobu.
onanis is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 14:58   #1674
Ne možeš pojedinačno po osobi - ili vide svi ili nitko*.

*u grupnim chatovima će se uvijek prikazivati, bez obzira je li ti uključeno ili isključeno.
assassin is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2025., 19:27   #1675
HITNO molim pomoć
Htjela sam maknuti jedan pree dugači link iz jednog razgovora i dogodilo se to da mi je cijela povijest razgovora s jednom (jako važnom) osobom izbrisana.
Deinstalirala sam app i vratila, ali ništa.
Ima li spasa?
Old 02.04.2025., 20:12   #1676
Jedino ako imate sigurnosnu kopiju. Ali to bi vas pitao kod ponovne instalacije i postavljanja whatsappa, ima jedan korak gdje pita zelite li vratiti zadnju sigurnosnu kopiju razgovora koji se moze preskociti ili odabrati.
Old 02.04.2025., 20:32   #1677
Da.
Očito ništa.
Valjda sam u panici spremila ovu kopiju, na kojoj nema ništa.
Kad je počelo to brisanje pokušala sam zaustaviti, ali nisam uspjela.
Baš čudno da nije bilo nekog dodatnog pitanja dal stvarno želim sve izbrisati.
Nisam htjela, i baš sam tužna.
Što je tu je.
Hvala.
Old 03.04.2025., 13:00   #1678
Pojavilo se ovo govno od AI na wu...smrdi mi to...

Bruce Lee
vknez is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2025., 03:10   #1679
Quote:
vknez kaže: Pogledaj post
Pojavilo se ovo govno od AI na wu...smrdi mi to...
A gdje se pojavilo?

Poslano sa mog WDY-LX1 koristeći Tapatalk
nicky2009 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2025., 10:58   #1680
https://www.bug.hr/mobilne-aplikacij...kljuciti-48735
Jarvis is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:57.