Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.06.2024., 10:00   #16801
Quote:
preatorian kaže: Pogledaj post
Jučer pogledao Dune 2 i moram priznati da me je oduševio. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao takvu filmcinu. Toplo se nadam da će sad stati bez besmislenih komercijalnih nastavaka.
Naravno da će biti nastavka. Pa tek sad kreće igranka i rat protiv pet velikih kuća. Jasno ti je po kraju filma kako priča još nije ispričana.

Poslano sa mog SM-A137F koristeći Tapatalk
bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 10:52   #16802
Razvoj glavnog lika u Duneu je na filmu prikazan kao da ga je pisalo petogodišnje dijete. Svaka čast direktoru fotografije u filmu, pa film izgleda sjajno, ali sve ostalo je tanko i pretanko.
Old 04.06.2024., 10:53   #16803
Quote:
GojkoVelicanstv kaže: Pogledaj post
Ako sam dobro pohvatao, u Njemačkoj je mudža napao ljude, ljudi su ga savladali, a onda je genije od drota napao te ljude (valjda jer su "ekstremni desničari") i oslobodio mudžu koji ga je potom ubio. Prisutne policajke su bježale. Mediji pak pišu o ubijenom policajcu na desničarskom skupu. To je današnja EU.
Stari moj, snimka je nadrealna. Umjesto da ga ubiju ko pseto čim je bio prvi put savladan, ovi se postavljaju ko da se lik raspravlja s blagajnicom u Lidlu.

@Preat
Nakon što Švabe prevrnu pol gradova po Europi na gostovanjima, malo mi je teško pričati o nekim vrijednostima u kontekstu zastavica na retrovizoru. Uostalom nisi baš ni shvatio upis. Uostalom dalje, trenutno sam u peg ratio, Peter Lynch fundamentalnoj analizi i ostalim sranjima od kojih me boli mozak. Sve je skupo za kupiti na marketu, pa daj dobar tip.
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 10:56   #16804
Quote:
bijesprvi kaže: Pogledaj post
Naravno da će biti nastavka. Pa tek sad kreće igranka i rat protiv pet velikih kuća. Jasno ti je po kraju filma kako priča još nije ispričana.

Sto bi rekao nas mujo, send then to paradise
Old 04.06.2024., 10:58   #16805
Osim vizualnog dijela, što je tu toliko dobro, osim hajpa? Scenarij je loš; i predložak pati od logičkih mana, ovi u filmu ne da su ih prikrili već su ih poduplali, negativci su prikazani jako plitko (a nije da su ni pozitivci voda duboka), dosta bitnog backstoryja je izbačeno nauštrb eye candyja, Sardaukari su prikazani otprilike kao Hajdukovci (najjači samo u svojim pričama), odnos Chani i Paula može ozbiljnim doživjeti eventualno Gen Z. Zendayina gluma je za kurac, publici su se očito sviđali thumperi u jedinici pa su ih ovi postavili u svaku drugu scenu.

Velim, jedino što ću pamtiti jest IMAX doživljaj, to jest film baš za to, ostalo je... meh u najboljem slučaju.

Za dobro svih bi bilo najbolje da sad stanu, to što je dalje Herbert drljao je naprosto nečitljivo
ZinedineZidane is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:31   #16806
Quote:
SergioRamos kaže: Pogledaj post
Sto bi rekao nas mujo, send then to paradise
Sergio brate moj ukrajinski. Sprema se prva tura Francuza za Ukrajinu. Kad oni probiju led eto nama i Poljaka, Balta i ostalih. Sve je spremno za igranku epskih razmjera. Jebote Dune uživo, jebo film

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:32   #16807
Quote:
ZinedineZidane kaže: Pogledaj post

Za dobro svih bi bilo najbolje da sad stanu, to što je dalje Herbert drljao je naprosto nečitljivo
znači nakon drugog nastavka ne vrijedi ništa više čitati ?

stvarno mi se ne da gubiti vrijeme na knjižurine od 500 stranica, s tim da ni sa prva dva nastavka nisam bio oduševljen
Old 04.06.2024., 11:37   #16808
Intelektualci ne bi trebali gledati akcijske filmove. Naravno kako će im sve biti plitko i bezveze. Za njih su ozbiljni teški filmovi koji izazivaju filozofski podražaj. Recimo što teže drame ili tak nekaj. Ovi akcijski blockbusteri su za nas običnu raju. Daj mi velike kokice i colu i neka izgubim dva sata života zureći u platno.

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:42   #16809
Quote:
Intelektualci ne bi trebali gledati akcijske filmove. Naravno kako će im sve biti plitko i bezveze. Za njih su ozbiljni teški filmovi koji izazivaju filozofski podražaj. Recimo što teže drame ili tak nekaj. Ovi akcijski blockbusteri su za nas običnu raju. Daj mi velike kokice i colu i neka izgubim dva sata života zureći u platno.

Pa dobro Dina nije tipični akcijski film bar koliko se ja se razumijem u filmove
Galliko fili is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:51   #16810
Quote:
Bajronkovic kaže: Pogledaj post
znači nakon drugog nastavka ne vrijedi ništa više čitati ?

stvarno mi se ne da gubiti vrijeme na knjižurine od 500 stranica, s tim da ni sa prva dva nastavka nisam bio oduševljen
Bolje nemoj, ako te vec niti ovo sto je najbolje nije odusevilo. Procitaj na wikipediji o cem se radi dalje, bit ce ti drago. Ja sam odustao negdje na cetvrtoj
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:54   #16811
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Razvoj glavnog lika u Duneu je na filmu prikazan kao da ga je pisalo petogodišnje dijete. Svaka čast direktoru fotografije u filmu, pa film izgleda sjajno, ali sve ostalo je tanko i pretanko.
da..ovo si 100% u pravu.

U biti mi je prvi dio ok film i sve ide dosta "normalno", ali ovaj drugi je baš ispetljan s nekim stvarima, izbrzan s tim razvojem i mislio sam da će biti bolji (i to dosta bolji).
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:59   #16812
Quote:

ali Dina ne cilja biti običan akcijski film..daleko od toga. U tome i jest "problem" djelomično. Meni je prvi dio ok, ali ovaj drugi je dosta slabiji.

A akcijski film može biti sjajan..na pamet mi pada Top Gun Maverick -odličan film, dobro pogođen, odlično snimljen, taman svega dovoljno i ničega previše...baš dobar film za zabavu i otići u kino.

Ali Dina ne cilja na to...
denijama is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 11:59   #16813
Meni isto prvi jako dobar, iako se izlize vec na drugom gledanju, no scenarij je puno bolji. Taj dio je i u knjigama uvjerljivo najbolji, za mene je sve nakon toga nizbrdica, svaka sljedeca knjiga mi je bila sve gora za citanje.

Edit: ja nisam toliko od akcijskih, ali Maverick je bas top, klise na klise ali sve funkcionira vrhunski.
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 12:00   #16814
Quote:
Galliko fili kaže: Pogledaj post
Pa dobro Dina nije tipični akcijski film bar koliko se ja se razumijem u filmove
Ma kurac nije. Ako tražiš nekakvu vrijednost u njoj onda moram potpisati Vekja i njegovu opasku o 5njem dijetetu.

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 12:05   #16815
Quote:

Mad Max dvojka traje sat i pol, a Max se u njoj lomi da predje na stranu dobrih i prestane bit lone wolf 15 minuta i predje tek kad mu ubiju psa. U Dune se mali lomi 2 i pol sekunde, a ljubav svog zivota odjebe u roku sekundu i pol. Zapravo samo objavi da ce ozenit onu kalasturu, mi nemamo nigdje gram njegove unutarnje borbe sto ce izdat Zendaju. A film traje 7 sati.
Old 04.06.2024., 12:25   #16816
Quote:
feenian kaže: Pogledaj post
Stari moj, snimka je nadrealna. Umjesto da ga ubiju ko pseto čim je bio prvi put savladan, ovi se postavljaju ko da se lik raspravlja s blagajnicom u Lidlu.
Sve u skladu s novim normalnim.

Vidim i da je mudži prije desetak godina odbijen azil.
GojkoVelicanstv is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 12:27   #16817
Quote:
Delvecchio kaže: Pogledaj post
Mad Max dvojka traje sat i pol, a Max se u njoj lomi da predje na stranu dobrih i prestane bit lone wolf 15 minuta i predje tek kad mu ubiju psa. U Dune se mali lomi 2 i pol sekunde, a ljubav svog zivota odjebe u roku sekundu i pol. Zapravo samo objavi da ce ozenit onu kalasturu, mi nemamo nigdje gram njegove unutarnje borbe sto ce izdat Zendaju. A film traje 7 sati.
Pa između one plave vražje i brinete bome bi se i ja lomio ravno sekundu i pol. Tako da ga u potpunosti razumijem.

Meni je film bio baš dobar i jedva čekam nastavak. Uskoro dolazi nova sezona HODa. A trebao bi uskoro i Snow. Ayaya gušta sina ti miloga.

bijesprvi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 13:00   #16818
Prvi je već za zaborav odma drugi dan posli prvog gledanja, to je i bija razlog zašto nisan upalija drugi, a taman sad prvoga ugasija HBO, nisan se moga sitit šta je sve bilo, di se stalo...Drago mi je šta ste potvrdili da sam (opet) pogodio.
MiniJakobsen is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2024., 13:12   #16819
Upalia sam baš jedinicu vec 2 puta prije spavanja prosli tjedan, oba puta izdrža 10tak min

Dat cu novu sansu večeras, možda i uspijen pogledat do kraja ugovora bar jedinicu
Old 04.06.2024., 13:16   #16820
Quote:
GojkoVelicanstv kaže: Pogledaj post
Ako sam dobro pohvatao, u Njemačkoj je mudža napao ljude, ljudi su ga savladali, a onda je genije od drota napao te ljude (valjda jer su "ekstremni desničari") i oslobodio mudžu koji ga je potom ubio. Prisutne policajke su bježale. Mediji pak pišu o ubijenom policajcu na desničarskom skupu. To je današnja EU.
I onda ga provjeravaju kasnije jel sve ok s njim da ne iskrvari valjda, a prikla policajca ko zivinu neku.
Jbem vas tolerantne, ko bi im ista rekao da su ispalili jos jedan metak u debila?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:37.