Fantastika (SF, fantasy, horror...) We create Worlds! |
|
|
02.12.2012., 16:56
|
|
bakalar
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
dok88 kaže:
Meni je isto odlican a Blech (ove glavne sezone) mi je bolji od Naruta a sad mi vec lagano postaje i naporan s ovim ratom i pizdarijama. I ova zadnja sezona od One piecea mi je isto bila malo pretjerana al cini mi se da sada opet ide nabolje ovo mi je jednia loša sezona a bleach i naruto ih imaju podosta.
|
Quote:
mah11 kaže:
Da slažem se da je Fishman Island bila najlošija sezona,dosadna poprilicno no bilo je dobrih stvari,ako citaš mangu(a stvarno se isplati) ova zadnja sezona,tj. Punk Hazard je nešto prejebeno,jedva cekam vidjeti animirano.Šteta što ce sada ici neki filer prije,no evo 15.12 izlazi One Piece film Z,citam da ce biti odlican,glavni protagonist je bivši Admiral,pojavljuju se Kizaru i Aokiji u prici.
Što se tice Blecha,odlican pri pocetku,onda deluzija koju je Aizen napravio.Kasnije je isto ok,no Ichigo vs. Aizen mi je bilo prekratko i bezveze.Poslje Aizen sage mi je bilo dosadno gledati i prestao sam...citam da ne propuštam puno 
Naruto je tako predvidiv i sve se riješava na istu foru,još sada ova izmišljotina da je Obito cijelo vrijeme bio Madara tj. Tobi.Ponestaje ideja i pricu sa Saskeom su tako jako sjebali.
|
Quote:
dok88 kaže:
Ne citam mangu onda nije neko iznenađenje kada gledaš animirano  Gledo sam neke trilere za film i meni se cini da bi mogo biti dobar, ma da mi dosad nisu bili baš neki osim onog 10. filma. Punk Hazard jel je to sad ovo što dolazi ili još nešta unaprijed?
U Bleachu nisi ništa propustio ako si odgledo 14. sezonu.
Naruto se sada totalno izgubio iz price vec sam zaboravio na Saskea a da je Obito Madara mi nisi trebo reci jer necitam mangu pa to još ne znam :P Al da to nema nekog smisla slažem se ispadalo je cjelo vrijeme kakao je Madara star kao 4. hokage, a ne kao Kakashi.
|
Quote:
mah11 kaže:
Sry za Obita  Da cudno je to sa Narutom,prije je bio puno bolji...
One Piece ce ti se svidjeti jako,tj. ova novija sezona(Punk Hazard) odlicno je,ja nisma mogao odoliti i ne procitati mangu(koja ti je isto dosta kvalitetna).
|
A da se prebacite na Gintamu umjesto da se mučite s Narutom i Bleachom?
|
02.12.2012., 18:36
|
|
Zvezda
Registracija: Oct 2008.
|
Ljudi bolje vam je fairy Tail da gledate, ovaj Grand Magic Tournament je najbolji arc u FT
|
|
|
02.12.2012., 23:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
mah11 kaže:
Sry za Obita  Da cudno je to sa Narutom,prije je bio puno bolji...
One Piece ce ti se svidjeti jako,tj. ova novija sezona(Punk Hazard) odlicno je,ja nisma mogao odoliti i ne procitati mangu(koja ti je isto dosta kvalitetna).
|
Po ovoj novoj epizodi cini se da bi moglo biti dobro.
Quote:
Disease kaže:
Ja sam Death Note pogledala...Ali kad je L umro i kada su došla ona nova 2 pokvario mi se.. I htjela sam drugačiji kraj ..
|
1. sezona je odlicna, a u ovoj drugoj nije više toliko napeto ali sve u svemu isplati se ppogledati.
Quote:
waaave kaže:
A da se prebacite na Gintamu umjesto da se mučite s Narutom i Bleachom?
|
Iskreno nisam dosad ni cuo za taj anime. O cemu se radi i dali još izlazi vidim da im 200 epizoda.
Quote:
DrBoz39 kaže:
Ljudi bolje vam je fairy Tail da gledate, ovaj Grand Magic Tournament je najbolji arc u FT
|
Nisam gledo ali ovak kad malo pogledam slike izgleda mi kao nešta za curice 
|
|
|
03.12.2012., 00:17
|
|
Zvezda
|
Quote:
dok88 kaže:
Nisam gledo ali ovak kad malo pogledam slike izgleda mi kao nešta za curice 
|
Hahahahhaha ne nije za curice, ima jako puno fan service i to samo za muškarce, niš za cure, radnja je super 
|
|
|
03.12.2012., 02:38
|
|
bakalar
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
dok88 kaže:
Iskreno nisam dosad ni cuo za taj anime. O cemu se radi i dali još izlazi vidim da im 200 epizoda.
|
Samuraji+alieni+malo sprdačine na sve ostale anime. Epizodična radnja, ali likovi su urnebesni. Još uvijek traje.
Quote:
DrBoz39 kaže:
Hahahahhaha ne nije za curice, ima jako puno fan service i to samo za muškarce, niš za cure, radnja je super 
|
Dodat ću negativnu kritiku da ne misle ljudi da je must see. Anime bez radnje, likovi i humor kao da pokušavaju nikog ne uvrijedit pa ostaju totalno mlaki i jednolični. Animacija loša, dizajn likova i grada je ok, ali borbe su užasno statične, a lokacije izvan grada su jedva detaljnije nego u DBZ-u. Naravno tu su i oni super dugački shounen monolozi o prijateljstvu i spašavanju svega živog i neživog. Kaj se tiče "niš za cure", fanservice ide podjednako u oba smjera.
|
03.12.2012., 20:31
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
DrBoz39 kaže:
|
hehe nemam pojam takv mi dojam ostavio po slikama sto sam vidio, a o cemu se ubiti radi?
Quote:
waaave kaže:
Samuraji+alieni+malo sprdačine na sve ostale anime. Epizodična radnja, ali likovi su urnebesni. Još uvijek traje.
|
Skidam sad pa budem vidio  od 1-10 po tvom mišljenju?
|
|
|
03.12.2012., 21:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Itko cuo za Sword Art Online. Pocelo je predobro, imao sam velika ocekivanja, ali otislo je u prosjecnu ljubavnu pricu bez neke preozbiljne radnje, barem meni... 
|
|
|
03.12.2012., 22:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Neo The Anomaly kaže:
Itko cuo za Sword Art Online. Pocelo je predobro, imao sam velika ocekivanja, ali otislo je u prosjecnu ljubavnu pricu bez neke preozbiljne radnje, barem meni... 
|
Ja sam odgledo sto ima ideja mi bila predobra i dobar pocetak mogli su odvic na koliko god su htjeli buduci da je bilo kao 100 bossova al totalno otišlo u lošem smjeru nakon par epizoda
|
|
|
03.12.2012., 23:32
|
|
Zvezda
|
Quote:
waaave kaže:
Dodat ću negativnu kritiku da ne misle ljudi da je must see. Anime bez radnje, likovi i humor kao da pokušavaju nikog ne uvrijedit pa ostaju totalno mlaki i jednolični. Animacija loša, dizajn likova i grada je ok, ali borbe su užasno statične, a lokacije izvan grada su jedva detaljnije nego u DBZ-u. Naravno tu su i oni super dugački shounen monolozi o prijateljstvu i spašavanju svega živog i neživog. Kaj se tiče "niš za cure", fanservice ide podjednako u oba smjera.
|
Wow, moram priznati da se ne slažem s tobom, što se tiče radnje sigurno ne, Fairy Tail uvijek ima dobru radnju, i prilično brzu, svaki arc u nekih 10 do 15 epizoda riješi za razliku od naruta i One Piecea, dobro ova zadnja dva idu preko 20 + nastvaka ali to su trenutno najači arcovi koji je FT do sada imao.
SLažem se što se tiče animacije, može to i bolje s obzirom na popularnost.
I muzika je genijalna
|
|
|
06.12.2012., 21:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Moja osobna top lista:
Berserk
Mushishi
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Zbog ovog prvog sam bio pod dojmom tjedan dana.
|
|
|
06.12.2012., 22:06
|
|
Ženskog Kolona Šah
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
AralVor kaže:
Moja osobna top lista:
Berserk
Mushishi
|
Berserk stari anime ili novi film ovaj prvi koji je izašao?
Koliko god da volim mangu ta prva verzija me razočarala. Izbačeni likovi, uvodna pjesma koja nikako ne paše, animacija također nije baš nešto najbolje što sam vidio, a i stane točno kad dođe do najbitnijeg trenutka u cijeloj priči. Možda je do budžeta, ali eto drago mi je da rade ove filmove i da su svi ključni likovi uključeni.
|
|
06.12.2012., 22:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Username_in_use kaže:
Berserk stari anime ili novi film ovaj prvi koji je izašao?
Koliko god da volim mangu ta prva verzija me razočarala. Izbačeni likovi, uvodna pjesma koja nikako ne paše, animacija također nije baš nešto najbolje što sam vidio, a i stane točno kad dođe do najbitnijeg trenutka u cijeloj priči. Možda je do budžeta, ali eto drago mi je da rade ove filmove i da su svi ključni likovi uključeni.
|
Ma serija, film nisam ni gledao ali svakako planiram 
Ja sam prvo gledao seriju pa onda čitao mangu.Trenutačno sam na 10-om volumenu, dakle početak Golden Age arka.
|
|
|
06.12.2012., 22:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AralVor kaže:
Moja osobna top lista:
Berserk
Mushishi
|
Od gore tri navedena pogledo sam jedino prvih 5,6 epizoda od mushishi-a i neje me navuklo na dalje u principu nije mi se sviđalo što se epizode ne nadovezuju (bar ovoliko koliko sam ja pogledao), a 20min mi je malo za neku ajmo reći cjelokupnu priču sa početkomi krajem.
|
|
|
06.12.2012., 22:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dok88 kaže:
Od gore tri navedena pogledo sam jedino prvih 5,6 epizoda od mushishi-a i neje me navuklo na dalje u principu nije mi se sviđalo što se epizode ne nadovezuju (bar ovoliko koliko sam ja pogledao), a 20min mi je malo za neku ajmo reći cjelokupnu priču sa početkomi krajem.
|
Ne nadovezuju se ni ostale 
Meni je među favoritima zbog nevjerojatne maštovitosti, dakle nije riječ o zmajevima i princezama nego nečem mnogo dubljem, da ne kažem istinskijem.Zamjerka mi je povremena monotonost epizoda i slažem se za to ne-nadovezivanje da može biti rak rana.
EDIT:I da, glavni lik me podsjeća ne mene samoga lol
|
|
|
06.12.2012., 22:35
|
|
Bad Wolf
Registracija: Aug 2009.
|
Puella Magi Madoka Magica
S obzirom da se ne razumijem previše u animee, ovo mi je okej bilo. Nije tipična priča s curama koje žele postati ratnice i spasiti svijet, zato mi se vjerojatno i svidjelo.
|
06.12.2012., 22:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AralVor kaže:
Ne nadovezuju se ni ostale 
Meni je među favoritima zbog nevjerojatne maštovitosti, dakle nije riječ o zmajevima i princezama nego nečem mnogo dubljem, da ne kažem istinskijem.Zamjerka mi je povremena monotonost epizoda i slažem se za to ne-nadovezivanje da može biti rak rana.
EDIT:I da, glavni lik me podsjeća ne mene samoga lol
|
Da je ideja odlicna to uopce nije upitno nego mene osobno kod anime vuce to što pogledaš jednu epizodu i odma moraš sljedecu a mushishi-a sam iz šusa pogledo 5,6 epizoda otišo radit i kasnije totalno zaboravio da imam još 16 za pogledat. A ovako inace se uvjek kopkam šta će se sljedeće dogodit 
|
|
|
06.12.2012., 22:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dok88 kaže:
Da je ideja odlicna to uopce nije upitno nego mene osobno kod anime vuce to što pogledaš jednu epizodu i odma moraš sljedecu a mushishi-a sam iz šusa pogledo 5,6 epizoda otišo radit i kasnije totalno zaboravio da imam još 16 za pogledat. A ovako inace se uvjek kopkam šta će se sljedeće dogodit 
|
Da ono, pristup nastavljanja epizode na epizodu doprinosi epičnosti, što sam jako dobro kod Berserka doživio.Kulminacija je tu žešća, da ne kažem grčko-tragična.Mushishi ti u zadnjim epizodama samo otkrije neke detalje oko glavnog lika, ali nekog završetka nema.Ipak atmosfera ubija, to i smirujuće-meditativan stil.
|
|
|
06.12.2012., 23:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AralVor kaže:
Da ono, pristup nastavljanja epizode na epizodu doprinosi epičnosti, što sam jako dobro kod Berserka doživio.Kulminacija je tu žešća, da ne kažem grčko-tragična.Mushishi ti u zadnjim epizodama samo otkrije neke detalje oko glavnog lika, ali nekog završetka nema.Ipak atmosfera ubija, to i smirujuće-meditativan stil.
|
Nisam sad najbolje skužio po prijašnjim postovima jel Berserka ima kraj il nema?
|
|
|
06.12.2012., 23:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
dok88 kaže:
Nisam sad najbolje skužio po prijašnjim postovima jel Berserka ima kraj il nema?
|
Manga još nije dovršena, piše se preko 20 godina lol, pa je anime samo jedan odljeljak mange(Golden Age ark koji sam spominjao).Kraj nije sam po sebi definiran, tragičan je kao što rekoh, i staje kad je najnapetije ali je baš zbog toga upečatljiv.Sada, da li će ili neće nastaviti anime(izvorna je serija iz 98)ovisi o samoj mangi.
|
|
|
06.12.2012., 23:32
|
|
pomoćnik pomoćnog kuhara
Registracija: May 2006.
|
Fairy Tail je tipičan shonen proljev, radnje potpuno skrpane od klišeja, ali ako volite shonen animee onda bih vam ga ipak preporučio za gledanje, nije zapravo loš, dovoljno je probavljiv.
Berserk  
Ako je netko čitao/gledao Gantz onda će mu OVO biti poznato. 
Zadnje uređivanje Milkman : 06.12.2012. at 23:41.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:59.
|
|
|
|