Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.07.2009., 14:33   #1701
Bilo je dobro! Naravno svi sretni i zadovoljni! By do way koliko bi kao Marina tribala imat godina na kraju? Ima dicu ód 23-24 (prosle su godine) i onda rodi maloga!?malo previse nerealno al ok,to je ipak marina..
Mama male Sandi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:34   #1702
Svršili su..........upss, završili su.

Ricardito ...dugo su se mučili kak malcu dati ime.

A kraj skoro kak u Titanika početak.

I društvo, MARINA društvo, još jedne serije i dobrog druženja je kraj, a šta ću sad komentirat? Ne gledam više ni jednu seriju. Šmrc.

Naći ćemo se na drugim temama, nadam se.

Apolone, srećo, žao mi je za tvoju dragu princezu što tako završila. Ima zato slika od nje.
Pozdrav tebi, najviše i svima i nađemo se drugdje.

POZZ od mene od ove teme. Mislim da sve skomentirala/li šta imali.

Puse svima.

Lindy2008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:36   #1703
Mrzim rastanke.
Mary Lee is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:38   #1704
Quote:
aina_mo kaže: Pogledaj post
fin !! sta cu ja sutra gledati ?
ah, gotovo, sutra gledamo nekakvu čokoladu...
ako bude ok, gledat ću i to

...FIN...
Bluelady is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:38   #1705
Quote:
DJ_Bobo kaže: Pogledaj post
A jesu li prikazali scenu kada se probudila u takvom stanju?
Jep! Pocela je urlat da je ziva i cupat onu tkaninu kao na lijesu i to je bilo to..mogli su joj posvetit par min vise al ok
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:38   #1706
aaa..premalo su posvetili Veronici......zena je zasluzila jos spektakularniji kraj!!
Joooj kako mi je zao sto je zavrsilaa serijaa...
Oni svi prema Federicu dobri,a covik im usnitio zivote

Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:43   #1707
Mama male Sandi, a nitko nije saznao da je zapravo bila ziva?
DJ_Bobo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:44   #1708
Quote:
Lindy2008 kaže: Pogledaj post
Koliko je to DOS mjeseca?
dva mjeseca.

Jedva sam čekala da završi, a sad mi je nekako čudno da više neće biti Marine.
Sve u svemu zadnja epizoda je bila dosta dobra.
kj1504 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:52   #1709
Quote:
DJ_Bobo kaže: Pogledaj post
Mama male Sandi, a nitko nije saznao da je zapravo bila ziva?
Ne,nisu povirovali onome sta joj je da injekciju! To je malo bzvz jer ne bi lik slucajno tako sta reka al ok..
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 14:54   #1710
Quote:
mazoretkinja kaže: Pogledaj post
Joooj kako mi je zao sto je zavrsilaa serijaa...
+1

najbolja serija!
CLS_Rocket is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 15:07   #1711
ja cu samo reci, hvala bogu da je gotovo ne mogu viseee.
jadan federico
pas mater,sve su strpali u pola epizode, mrzim to. dva pira u 3 minute . i eto ti zasto sam cilu zimu ovo gledala.
piccola is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 15:08   #1712
hehe...ali ispaltilo se....serija je preedobra
telenovela-girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 15:15   #1713
aaaa..gotova serija..kao što smo svi zaključili..hih..
dakle.bili smo u pravu sto se tice veronicinog kraja..no da...i ja se slažem da su joj trebali posvetiti malo više minuta..onak ona je samo počela ono čupat i to sve...msm preedobro je aylin odglumila..o tome uopce nema razgovora..no sjecam se Gilde iz siempre te amare..kad su nju zakopali..koja je to scena bila..tad sam bila jos mala..al i dan danas mi je u sjecanju...onak kad se grebala do krvi..sva je bila krvava..izgrebla se i sve..to mi je ono stvarno ostalo...a ovo..onak..super i sve..al mogliii su bolje..al kad se Veronica probudila..onak prvo prst..i onda odjednom ozivi..uff..al nek su oni nju zakopali u onoj njenoj crvenoj haljinici..bas mi je lijepa bila.hih
e i da..ja isto gledam..Marina i Ricardo...onakk...prođu 24 godine..oni ni jednu sijedu nisu dobili..nimalo ostarili..ona marija još uvijekk ko zalutalo djevojče..i još dobiju dijete..pff..nooo da...aj bar su ju ispeglali nakon onih zadnjih 5 godina..cc..i da..men supper scena bila..ono Patty, Chuy i mali taj Ricardito,..ono on im je brat..a ovi u braku..hah..i da...
sad kad si razmišljam..neko da je gledao..seriju prve epizode.i zadnje epizode..ne bi ništa pohvatao..jer se radnja totalno promjenila..na sasvim drugu stranu...
i tkcc...etto serija gotova..ekipa, valjd cemo se susretat na nekom drugom topicu..ak ne na ovoj novoj sto dolazi..heh..
- Nikada nećeš znati razumjeti tu maglu u mom pogledu... Kad odlutam, kad zastanem u pola riječi, u pola koraka. Uvijek ću ti ostati daleka... Uvijek ću ti odgovoriti: "Nije mi ništa." A svašta mi je...
A. Angel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 16:08   #1714
Quote:
Apolon kaže: Pogledaj post
Veronica na krevetu

Aaaaa scena koju nikad neću zaboravit...svršija san kad san je vidija LOOOL

Legenda....

Kasnije ću napisat ogroman post za oproštaj od ove serije
Baš san se navuka...Falit će mi Veronica...
Nadam se da nisi svršija u prostom značenju te riječi
paolabilic2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 16:24   #1715
lijep završetak...Pozdrav svima!!
Old 16.07.2009., 16:30   #1716
ja sam prava sapuničarka i volim sapunice,fakat.al ovo je nešto prestrašno.dobro da je završila.ti ljudi ne stare,djeca imaju sto roditelja,staratelja i sl.,vjenčaju se sa 17,ostaju udovice sa 17,ne pada im na pamet da se može provjerit jel je ona silvija trudna il ne i jel se uopće seksala.....užasitis.ali vrhunac je ono bacanje štapa,ricardo....prohodao na vjenčanju..dobro,to je gotovo,valjda će ova tajna čokolade bit bolja.iako glavna glumica ne obećava.
Lišće is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 17:06   #1717
ajme pa stvarno šta smo mi to gledali!

glupa, glupa serija, a tek glupa marina - ona i u zadnjoj epizodi ne želi pričat s rikardon - pa ne mogu virovat!

šta se tiče asesine veronice - ona je navodno tražena po cilom gradu, a oni inspektor sidi i priča s njon na telefon - eeej pa di je ono da prate pozive - to se nisu sitili??

napokon je završila. i drago mi je da su neke scene izbačene, jer koliko bi onda to trajalo...

ne volin ovakve happy endove - presladunjavo - nešto ka kraj svake epizode "PUNE KUĆE"

poželila san da ova veronica ustane iz groba i sve ih potamani na onoj njihovoj jahtici... bla bla i naravno marinin pjesmuljak za kraj - kad razmislin bolja joj je pisma od cile glume
izravno_split is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 17:13   #1718
e da...zaboravih reci..hih..ona kak se zove..sto se zaljubila u Chuya...msm Maria...uopce nije izgledala ko neka seljancica..sta joj bii.hh..bas je lijepa neka bila.
- Nikada nećeš znati razumjeti tu maglu u mom pogledu... Kad odlutam, kad zastanem u pola riječi, u pola koraka. Uvijek ću ti ostati daleka... Uvijek ću ti odgovoriti: "Nije mi ništa." A svašta mi je...
A. Angel is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 17:15   #1719
meni je ona zgodnija i lipša od one patty koja izgleda ka miš s ušima i zubima... al štaš - lipe stvari kratko traju...

hhah patty - http://img368.imageshack.us/i/treciodsestnp0.jpg/
izravno_split is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.07.2009., 17:21   #1720
Quote:
izravno_split kaže: Pogledaj post
meni je ona zgodnija i lipša od one patty koja izgleda ka miš s ušima i zubima... al štaš - lipe stvari kratko traju...

hhah patty - http://img368.imageshack.us/i/treciodsestnp0.jpg/
hahhahha
al kad sagledate...danas za vjenčanje je jos dobro i izgledala-..jer su joj kosu nafrckali..kao sto je imala kad je bila "mlađa"...
pa joj se nisu vidjele bar klempave usi..
A. Angel is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:22.