Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.08.2021., 19:41   #1741
Pink Floyd - Discovery (16CD Box Set) (uključuje booklet - knjigu na 60 strana) + svaki booklet od pojedinačnih albuma ima tekstove pjesama

EU izdanje.

Novo i zapakirano.

Zastitna folija za pakiranje se djelomično odlijepila na par mjesta, kao sto je vidljivo na slikama.

ZG - centar - osobno preuzimanje po dogovoru.

Moguca i zamjena za kombinacije CDa (uglavnom) box setova raznih izvodjaca i eventualno vinila......ukoliko imate nesto sto mi treba.

https://www.discogs.com/Pink-Floyd-D...elease/3146262

Samo za forumase.....pristojan popust na izlozenu cijenu.

Cijeli oglas i ovdje:

https://www.njuskalo.hr/cd/pink-floy...oglas-35079079
kvart99 is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2021., 21:53   #1742
par novopribavljenih viškova:

BLOOD INCANTATION Hidden History of the Human Race LP+CD EU M/M 200 neotvorena
JUSTIN TIMBERLAKE Futuresex/Lovesounds 2LP US VG+/VG+/VG+ 250
METALLICA The $5.98 E.P. - Garage Days Re-Revisited 12" NL VG/VG 100
SOILWORK The Panic Broadcast EU M/M 300 neotvorena, #0154
TOM WAITS Rain Dogs YU VG+/EX 250

još toga tu.
Old 19.12.2021., 22:55   #1743
Pozdrav, tražim ovaj CD sa hrvatskim Božićnim pjesmama :

https://www.deezer.com/hr/album/9079665

pa ako je netko voljan prodati...
Lajoš55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2021., 19:49   #1744
Tražim album:
The Beatles ‎– Mono Masters (3LP).

Link

E sad, ono što bih ja htio - dobiti taj album u mint stanju (eventualno VG+) i po dobroj cijeni.
Prosječna je oko 50-ak €, no trenutačno se prodaju po 120, pa plus još poštarina...

120 € mi je, naravno, previše, dok bi mi nekih pedesetak eura odgovaralo za taj trostruki album.
Dakako, rado bih izbjegao i troškove poštarine pogotovo one iz durigh članica EU-a - odnosno, ako negdje naiđe na album u shopu ili na webu u Kroejši...
Old 29.12.2021., 14:43   #1745
Quote:
FeetF1 kaže: Pogledaj post
Tražim album:
The Beatles ‎– Mono Masters (3LP).

Link

E sad, ono što bih ja htio - dobiti taj album u mint stanju (eventualno VG+) i po dobroj cijeni.
Prosječna je oko 50-ak €, no trenutačno se prodaju po 120, pa plus još poštarina...

120 € mi je, naravno, previše, dok bi mi nekih pedesetak eura odgovaralo za taj trostruki album.
Dakako, rado bih izbjegao i troškove poštarine pogotovo one iz durigh članica EU-a - odnosno, ako negdje naiđe na album u shopu ili na webu u Kroejši...
Dobar si. Ok, ja tako isto. Al kolko je realno je druga stvar. Ja isto kazem za neke ploce koje su oko sto eura da bi mi odgovaralo dati oko 20 eura za njih.

Al ako su cijene oko sto eura to sto trazis, kako ce preprodavac zaraditi jos na to ako ti da za upola manje? Nije realno. To samo mozes njuskati online ako neko ne zna sta je to pa se zajebe pa da ispod cijene. Ili imas nekad rijetko situacije da nekom bas hitno treba neka lovica pa da ispod cijene. Inace zaboravi.
Inace mislim da je vecina ploca precjenjenja po pitanju tih cijena, i to puno precjenjena. Al nemre se tu nista. Ako ljudi ne budu placali to toliko, onda budu cijene nakon par godina padale, mozda i visestruko. Al ako ljudi daju lovu, normalno da prodavac nece spustati. Logika. Ljudi su krivi a ne prodavaci.
Kebra is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2022., 22:38   #1746
Quote:
kvart99 kaže: Pogledaj post
Pink Floyd - Discovery (16CD Box Set) (uključuje booklet - knjigu na 60 strana) + svaki booklet od pojedinačnih albuma ima tekstove pjesama

EU izdanje.

Novo i zapakirano.

Zastitna folija za pakiranje se djelomično odlijepila na par mjesta, kao sto je vidljivo na slikama.

ZG - centar - osobno preuzimanje po dogovoru.

Moguca i zamjena za kombinacije CDa (uglavnom) box setova raznih izvodjaca i eventualno vinila......ukoliko imate nesto sto mi treba.

https://www.discogs.com/Pink-Floyd-D...elease/3146262

Eto, stajalo više od 6 mjeseci i nitko ništa.

Uglavnom, nakupilo se dosta boxova.....ima nesto duplica i vrijeme je da se to riješim.

Osim ovog Discovery boxa gore, nudim i.....

The Velvet Underground - Peel Slowly & See (VG+/VG)

https://www.discogs.com/release/3690...Slowly-And-See

Neću stavljati cijene, jer me prvenstveno zanima razmjena.....

Stavit ću jos boxova na ponudu.
Tko uzme neki od njih, ovo dobije gratis:

https://www.discogs.com/release/1954...ate-Collection

Ultimate Rock & New Wave - pomalo čudno slozena 5CD digipack kompilacija s kombinacijom new wavea (veci dio) sa ponesto klasicnog rocka / nesto hard rocka, pa i metala.

Omot izvana je malo rastrgan, sto ne izgleda lijepo, ali diskovi nisu ostećeni.

Savrseno za auto......
kvart99 is online now  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2022., 16:20   #1747
Nazalost stajat ce ti to i jos duze od 6 mjeseci. Niko ti kod nas ne kupuje cd-e. A ploce samo one koje su raritet, ostalo ce ti kupovati radje od karmavinil ili nekih drugih nego ovako preko oglasa.

Ja prodajem dobre stvari vec nekih godinu dana i niko ne trza. Imam dva tiraza cd-a, koje sam otkupio (Majke i Disciplina), sto je ostalo jel u Croatia Records, prodao sam nekih 10 komada u Srbiju. Jedan cd u Split i to je to u zadnjih godinu dana. Ploce imam rijedje, nisu jeftilen, pa zato i ne idu bas, jedna je 150 druge tri po 300kn. Jedan singl 40kn. Imam i dve kazete jos u celofanu od Orgazma po 40kn sto mi ostalo sto nisam prodao na koncertu.

Stajat ce to jos godinama. Jer imam oko 130 komada jednog albuma Discipline i 62 komada jednog albuma od Majki. Treba to prodati.. a cde niko ne kupuje. Svi u celofanu jos, 10 godina stari albumi. Po 70kn po komadu. I stoje. Pa nek stoje jebiga.
Nekoc prije 15 godina ili 20, ovo bi sve otislo cas posla. Ali danas.....

Jebeno je sto nove generacije nisu odrastale na fizickom mediju, to ja dozivljavam kao da su hendikepirani, pa nemaju osjecaj prema fizickom mediju. To sad dolazi jako do izrazaja. A ovi stariji, oni ne kupuju vise osim te manje grupe ljudi koji uglavnom gledaju discogs ili odu u karmavinil ili freebird..

Jedino nam sansa ako se na svjetskoj razini vrati cd i opcenito fizicki medij puno jace, pa posto su ovdje ljudi povodljive ovce odmah ce i tu to postati popularno. Znas a kad u USA i UK nesto bude popularno odmah je i tu.

U protivnom ta prodaja ce trajati 10 godina.
Kebra is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2022., 23:47   #1748
Quote:
Kebra kaže: Pogledaj post

Jebeno je sto nove generacije nisu odrastale na fizickom mediju, to ja dozivljavam kao da su hendikepirani, pa nemaju osjecaj prema fizickom mediju. To sad dolazi jako do izrazaja. A ovi stariji, oni ne kupuju vise osim te manje grupe ljudi koji uglavnom gledaju discogs ili odu u karmavinil ili freebird..

Jedino nam sansa ako se na svjetskoj razini vrati cd i opcenito fizicki medij puno jace, pa posto su ovdje ljudi povodljive ovce odmah ce i tu to postati popularno. Znas a kad u USA i UK nesto bude popularno odmah je i tu.

U protivnom ta prodaja ce trajati 10 godina.
Nisu samo mladi ti koji vise ne dozivljavaju fizicki medij, nepraktican je, na mob ili na usb stane mjuze koliko hoces, spojis plavi zub u autu i pici, kod kuce ionako vise skoro nista niti ne slusam.

Mislim da ce moje ploce sve u prodaju, nisam ih slusao najmanje 20 godina.

Kako se sad krecu cijene ploca ex-yu novog vala i gdje da ih oglasim?
Old 08.01.2022., 00:20   #1749
Quote:
MaliZeleni10 kaže: Pogledaj post
Pa ovdje.
KingCrimson is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2022., 03:07   #1750
Samo dajte s prodajom......posebno new wave......

Ima tko će kupiti.....

Ja prodajem samo ono što imam duplirano.....
kvart99 is online now  
Odgovori s citatom
Old 08.01.2022., 20:54   #1751
Quote:
Nisu samo mladi ti koji vise ne dozivljavaju fizicki medij, nepraktican je, na mob ili na usb stane mjuze koliko hoces, spojis plavi zub u autu i pici, kod kuce ionako vise skoro nista niti ne slusam.

Mislim da ce moje ploce sve u prodaju, nisam ih slusao najmanje 20 godina.

Zanimaju me dve ploče od Discipline "Zeleni Zub Na Planeti Dosade" i "Nova Iznenadjenja Za Nova Pokolenja". Kako sam ostao jos prije vise godina bez ovih ploca nemoj me pitati.

Zanimaju me i prva dva od Obojenog Programa, prva dva od Boye. Album 'zasto da ne' od Orgazma. Singlovi od Discipline 'Buka U Modi' i "Zeleni Zub", kao i EP od Koje "Prijateljstvo Zanat Najstariji".

Ploce moraju biti Near Mint ili Mint. Cijene ne smiju biti niti slicno onima na discogsu tako visoke jer da zelim toliko platiti vec bi ih kupio preko discogsa.
Ima jos mozda par ploca sto bi me interesiralo al ove najvise.

Ako imas, stavi popis tu ili mi posalji na privatne poruke, da mi ova tu ekipa ne mazne ili ne pocne se nadmetati sa cijenom, pa ono sto njima ostane onda stavi tu javno
Kebra is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2022., 12:55   #1752
Zanima me ovaj box:

https://www.discogs.com/release/2101...Val-Antologija

Preferiram zamjene ali u krajnjem slučaju moze i kupnja za cash.

Vidim da ima nesto domacih ponuda na discogsu, pa ako neki od ponudjaca
zeli prodati ovim putem neka mi se javi s ponudom.

Moze osobno preuzimanje - ZG - centar.
kvart99 is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2022., 14:55   #1753
Je li tko primjetio ovo?

Track 24 on Cd 2 is not present in the CD audio but only in the box tracklist.
It's not an error (explanation in the booklet).

Znaci, stavili na listu pjesmu koja nije na cd-u, komedija, ne bih za to dao ni 5 eura, tko zna kakva jos sranja krije taj box.
Old 15.01.2022., 17:18   #1754
Quote:
Je li tko primjetio ovo?

Track 24 on Cd 2 is not present in the CD audio but only in the box tracklist.
It's not an error (explanation in the booklet).

Znaci, stavili na listu pjesmu koja nije na cd-u, komedija, ne bih za to dao ni 5 eura, tko zna kakva jos sranja krije taj box.
Da.....zanimljivo......nisam primijetio do sada.

U svakom slučaju, ono što je meni najbitnije - Grad, Grc, Ogledala, Xenia, Paraf je primjereno zastupljeno......ali ovo gore navedeno je svakako veliki propust.
kvart99 is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.01.2022., 23:12   #1755
LP ,tražim Ljubljana HC kompilaciju :Odpatki Civilizacija,Tožibabe ,3. Kategorija .....
germa-klen is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2022., 18:55   #1756

https://www.njuskalo.hr/korisnik/Blackadder1
Kebra is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.02.2022., 19:36   #1757
malo je off, ali ne vidim temu

znam da nisu dobri, ali su mi (nažalost) jedina opcija zbog ne imanja adekvatnog prostora

koji su najbolji prijenosni gramofoni? koliko sam skužila to su mahom vintage gramofoni

sukladno tome, ima li igdje na području Zg-a nabaviti takve gramofone?

ili najbolji novi na kojem se da promijeniti igla
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2022., 19:12   #1758
Kupujem prvi broj Heroine, pristojno očuvanu, za pristojnih 10 eura.
Old 07.03.2022., 09:24   #1759
Prvi broj iz 1990. ili 1994.?
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2022., 11:20   #1760
Quote:
billy walsh kaže: Pogledaj post
Prvi broj iz 1990. ili 1994.?
Heroinu a ne Heroinu Novu, dakle tražim onu iz 90-te.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:27.