Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili

Automobili Život na kotačima
Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.04.2024., 10:26   #161
Quote:
dak1 kaže: Pogledaj post
Meni općenito Mokka ne sijeda sa izgledom, ali za 19k smo krenuli u tu priču jer bude drugi
auto u obitelji. Ako prođemo prvo skidamo te crvene vanjske lajsne jer bi Mokka trebala biti plava, a to zajedno izgleda kičasto. Dvojba je samo da li lakirati ili prekriti folijom lajsne. Moj Qashqai J11 pored mokke mi izgleda i ljepši i kvalitetnije napravljen.
Ne znam koliko bi koštale crne ili krom lajsne, čak na modroj dobro stoje i krom (crvene su zaista kičaste). Ni nama mokka nije bila na kraj pameti dok nije iskočio oglas ili je Mairon spomenuo, za 19 je prvi tren bilo jasno da se radi o "kupuj odmah ili plači kasnije" situaciji. Makar sam kasnije razmišljao da li je to bilo brzopleto, ali do mokke najbolji izbor u toj klasi je bio Captur 1.4tce edc s nešto opreme za 30k eur tj. na akciji za 27k. Istina, capture je ice pa može služit i kao 1. auto, dok mokka-e.. teško.

Iako što je više gledam to mi se više sviđa, posebno izvana. Iznutra bi trebalo zamijeniti lajsne, ne znam koliko to može biti komplicirano ni koliko koštaju nove. Felge su isto bezveze, bar na ovoj "mojoj", to su ove (zanemarimo cijenu od 39.000eur za demo vozilo)

https://www.njuskalo.hr/novi-auti/op...oglas-40791269

Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 10:56   #162
Stvarno ovaj dizajner sa ovim crvenim lajsnama i felgmama kao da se želio našalit sa kupcima. Zato su i takve kombinacije bile ponuđene za poticaj jer realno to nitko ne bi kupio po 28k.
dak1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 11:03   #163
Quote:
Frank Knight kaže: Pogledaj post
Ni nama mokka nije bila na kraj pameti dok nije iskočio oglas ili je Mairon spomenuo, za 19 je prvi tren bilo jasno da se radi o "kupuj odmah ili plači kasnije" situaciji. Makar sam kasnije razmišljao da li je to bilo brzopleto, ali do mokke najbolji izbor u toj klasi je bio Captur 1.4tce edc s nešto opreme za 30k eur tj. na akciji za 27k. Istina, capture je ice pa može služit i kao 1. auto
Ne treba sada razmišljati dalje, Mokka će i tebi i drugima biti odličan 2 ili 3. auto. Prvi bi bila loša za obitelj. Jebaj ga. Ja sam ju skoro uzeo, ali sam odustao, tako da sam oslobodio nekom drugom mjesto. Dok sam izvagao sve, nije mi se ipak davalo 21k EUR s kaskom, gumama za povišenu Corsu. Taj auto bi trebao koštati ne 41k po cjeniku, nego 28k max redovno. S toga ne čudi da im auti stoje po pola godine do godinu dana negdje neprodani. Nadam se da nitko ovdje neće imati GREMLINE s Mokkom i jebavanjem s servisima.
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 11:17   #164
@Mairon znaš kome si oslobodio mjesto. Thx. Nego dobar ti je savjet da se stavi folija, samo koje boje ak je krov crn, a ostalo plavo. Felge budem i ja mijenjao u neke svjetlije , ali prvo treba proći za poticaj.
dak1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 11:35   #165
Quote:
dak1 kaže: Pogledaj post
@Mairon znaš kome si oslobodio mjesto. Thx. Nego dobar ti je savjet da se stavi folija, samo koje boje ak je krov crn, a ostalo plavo. Felge budem i ja mijenjao u neke svjetlije , ali prvo treba proći za poticaj.

Možda sjajna crna ili svjetlija boja srebrna, svakako ne bih boje neke, koje su jarke. Može i kvalitetnija carbon 3d folija.
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 12:16   #166
Da, silver karbon 3d folija bi pasala uz svjetlije felge
dak1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 12:24   #167
Ne znam za vas, ali meni ova ''moja'' izgleda sasvim dobro:

bubimir13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 12:26   #168
Siva je odlična boja. Kad sam se igrao konfiguratorom na velikom TV-u, najbolje je pasala, pogotovo odozada. Crna je najgora boja. Radije kričavo zelenu nego crnu
Mairon is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 12:27   #169
Ova Vulcano Grey bi im trebala bit u standardnoj ponudi, a ne ko lani u posebnoj ediciji. Jer je daleko najseksipilnija boja u konbinaciji sa crnim detaljima.
bubimir13 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 13:17   #170
Inače ne preferiram sivu, nekako mi je depresivna, ali na Mokki zaista najbolje stoji. Ne zato što je moja i što nisam mogao birati, već je zaista najbolja. Iako mi se ova na slici čini tamnija, ne znam da li postoje dvije sive ili je to zbog oblaka.

ps. nisu se prodavale ni za 28k, to im je standardna cijena bez poticaja. Najbolji dokaz koliko su i sami zastupnici uvjereni u prodaju je to da traže 3000eur kapare, neki su tražili i 5000eur.

Vidim na njuškalu da je i u originalu dolazila srebrna lajsna u GS-u s crvenim umecima na sjedalima, pretpostavio sam da je ili sve sivo/crno, ili sve crveno (lajsna oko prozora, u interijeru i na sjedalima). Iako supruga kaže da je nije briga (makar priznaje da je kičasta), promijenit ćemo tu lajsnu ako prođe poticaj (na drugoj temi govore da sutra (5.4.) ide poziv).

Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 16:09   #171
Moguće je da sutra ide neka obavijest na fondu budući da su danas stavili redoslijed prijava za energetsku obnovu kućanstava.

Jasno, mora ići prije izbora van 🫢

Evo, kolega ako vam nisu lijepe crne felge, zainteresiran sam za kupnju, meni su ok, pogotovo će biti dobre za set zimskih guma.

Prethodni post s crvenom Mokkom, točno takvu je meni pokazao prodavač pa da ne ponavljam post, ako ima ko bijelu radi moje alergije na crveno... za change - tu sam
Fireman0202 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 16:14   #172
Sutra ide javni poziv, prijave 22.4.

https://www.fzoeu.hr/hr/sufinanciran...ih-vozila/7713

Ljepše su "18, ali zbog udobnosti bolje "17. Ima do iduće zime, prvo treba dobiti auto. Ali stavit ću ih ovdje ako budu išle u prodaju (makar sumnjam).
Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 16:21   #173
@Fireman0202 a plavu za crvenu?
dak1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 22:13   #174
Hvala Frank Knight na info o pozivu, koristan je ovaj forum višestruko.

@dak1, nemojte zamjeriti ni ništ loše misliti, ne bi hvala plavu. Ona pak me previše asocira na jednu stranku... al ne brinite, naći će se netko kome je baš privlačna.
Imam prijatelja koji je u dotičnoj stranci i kupio si je baš plavi Audi Q2. Dobar je čovjek, da ne bi sad mislili da sam kompletno protiv svega kaj ima veze s blue.

Ukusi su različiti, i to je u biti odlično inače bi bilo premonotono sve. Sretno u potrazi, a u prvom redu i prijavi na sam natječaj te prolasku.

Moja supruga je npr. za sivu totalno, a meni pak je naj bijela s crnim kontrastima. Takav i sad Qashqai vozim i crne slične felge ovima na Mokki, koje su mi all right
Fireman0202 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2024., 23:29   #175
Quote:
Fireman0202 kaže: Pogledaj post
Hvala Frank Knight na info o pozivu, koristan je ovaj forum višestruko.

@dak1, nemojte zamjeriti ni ništ loše misliti, ne bi hvala plavu. Ona pak me previše asocira na jednu stranku... al ne brinite, naći će se netko kome je baš privlačna.
Imam prijatelja koji je u dotičnoj stranci i kupio si je baš plavi Audi Q2. Dobar je čovjek, da ne bi sad mislili da sam kompletno protiv svega kaj ima veze s blue.

Ukusi su različiti, i to je u biti odlično inače bi bilo premonotono sve. Sretno u potrazi, a u prvom redu i prijavi na sam natječaj te prolasku.

Moja supruga je npr. za sivu totalno, a meni pak je naj bijela s crnim kontrastima. Takav i sad Qashqai vozim i crne slične felge ovima na Mokki, koje su mi all right
Meni je siva otraga top, naprijed bijela, ali na kraju se odlučio za sivu.
Inače dojam s test vožnje je jako dobra zvučna izolacija i ima progresivni volan, što mi je zanimljivo jer ni na jednoj recenziji koju sam vidio nisu spomenuli volan...
lenijad3003 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:14   #176
Da, recenzije su poprilično konfekcijske, jedna slična drugoj i čudi me da nema više long term testova od samih korisnika, pogotovo jer je auto već 3 godine na tržištu.
A ove recenzije od auto utjecajnika (influensera) su tak tak, često puta oprečne i ne baš istinite.

Vidio sam da mnogi kritiziraju mjesto straga za koljena i za stopala. Išao sam baš to provjeriti, imam 182 cm i 115 do 120 kg. Kad si složim vozački položaj, iza ima dosta mjesta za noge a ima i za šlape. Moja je broj 45.
Istina je da je ulazak malo otežan i u prednjii u stražnji dio. Visoki su pragovi, a odiza je potrebno i malo prilagodbe kod ulaska radi niskog štoka. No iza ću većinom voziti djecu tak da ne vidim problem s time.
Općenito mislim da je Mokka best buy od svih ponuđenih 70-ak modela na sad objavljenom vozimoeko.fzoeu.hr.
Naravno ima svojih muha, al za tu cijenu ne vrijedi se previše žaliti.

Javite ako ste primjetili vi još nešto. Po recenzijama vidim da su oprečna mišljenja oko regenrativnog kočenja - nekome je super, neko veli da ne valja ništa.
@lenijad3003 kakvi su dojmovi ubrzanja, tog kočenja i prelaska preko graba, policajaca ?

Ja na žalost nisam mogao probat, u Varaždinu nisu imali e- verziju. Pogledao sam samo klasičnu. Tako da se nadam da nije mačak u vreći, mada po onom kaj sam vidio kod Kone više mi se Mokka definitvno sviđa.
Inače, Kona je imala navlakušu po onoj cijeni od kakti 20 000 eur. imali su tek 6 automobila prastarih na stanju s baterijicom od 30-ak i nešto kW, ovi modeli od prošle godine s većom baterijom prodaju se za 26 000 eur .. tak da tu Mokka šiša jako. A i ostale kineske modele. Više mi je nekak sigurnije uzeti auto Stellantis grupe, ako i bude nekih problema, vjerovatno će se lakše naći i rješenje.

Subjekitvan dojam još koji imam kod Konne, je lakši ulazak na vozačku poziciju, niži su pragovi, malo viši štok... ali mi unutra nikako ne sjeda ona hrpetina ničega - plastike po sredini. Doslovce smeta za nogu, dodavanje gasa, cijelo vrijeme pritiska ta središnja konzola, ne osjećam se komforno. Mokka je po tome pitanju bolja. Možda je Konna taman nekim curicama od 50 kg sa mršavim nogicama.

Tesla Y je naravno najbolja što se svega tiče: mjesta, komfora, prtljažnog prostora, motora, dosega ali jbg.. ipak puno veća razlika u cijeni pa da se ne miješaju kruške i jabuke.

Sitnice koje sam uočio još kod Mokke, npr. siguro je tiša kak i velite gore.. ima izolaciju pod poklopcom motora koja je inače rijetkost kod električara i zgodna stvar je da ima amortizere haube, mada realno nisu potrebni jer se rijetko ide gledat ispod.
Ono što po mome fali jesu senzori parkinga naprijed, iako je mali auto dobro dođu kad je planiran baš za grad i još manja parking mjesta. Bilo bi super kad bi imao 360 kameru, moj stari Qashai ima to i fantastična stvar za parkirat tamo gdje misliš da je nemoguće. Mislim da Mokka u GS lineu nema ni elektronsko preklapanje retrovizora, al ajde preživjet ćemo i bez toga. Još jedan manji nedostatak je što fali rasvjeta u dijelu kabine za putnike i možda centralni naslon za ruke na stražnjoj klupi.

Spomenuli ste progresivni volan da vam se dopada, doista rijetko tko se u recenzijama toga dotaknuo.. ja se sjećam nekih kako su imali izjavili da je prelagan, nema feedback. U ovoj recenziji ga čovjek hvali i da je dobro podešeno sa opcijama, modovima vožnje
https://www.youtube.com/watch?v=QWME2IjfNgk

zanimljivo za pogledat, a interesantno je i što kažu u samom Stellantisu oko razvoja baterija
https://revijahak.hr/2024/04/05/dire...WRZpR0RTIdHcer

pišite ako je još tko probao voziti e- Mokku, koji su dojmovi ili pak alternative s objavljene liste sufinanciranih vozila
Fireman0202 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:36   #177
Nisam ni išao za volanom, ali sad kad razmislim, zaista je lagan. Ali ne više nego da npr. uključiš city mode na starom fiatu.

Inače ne znam što bi odgovorio, s jedne strane bi mogao pisati danima o manama, s druge, sve su to gluposti s obzirom na cijenu. Mokka nije premium, nema kožu u interijeru, nema grafičko sučelje mercedesa, nema ni efikasnost tesle. Touch screen je loše rezolucije, kontrasta (blijed na suncu) i responzivnosti, moraš udarit 5x dok skuži što želiš, onda ode par koraka unaprijed. Na razini Samsunga J3 iz 2014.

Vidjet ćemo kad stigne, ali efikasnost je po meni najveća mana. Govorim o ovoj našoj tj. staroj s 50kWh baterijom, nova s 54kWh baterijom je bolja, domet 406km vs 338km (za samo 4kWh).

Tesla Y RWD i u gradu troši manje od Mokke-e. Istina, neznatno manje. Ova koju sam vozio (test vozilo) je pokazivala potrošnju 25kWh na 100km, što znači da bi mogao proći cca. 150km prije punjenja. Ipak, s obzirom da se radi o gradskom vozilu, u svakodnevnom korištenju sve to postaje nebitno jer ću proći pored punionice (nalazi se u garaži gdje parkiram) mnogo češće nego što bi trebao puniti. Onaj tko puni doma po 0,06eur/kWh, nema nikakvog razloga brinuti o tome.

https://ev-database.org/car/2051/Opel-Mokka-e-54-kWh
https://ev-database.org/car/1586/Opel-Mokka-e-50-kWh

Ali zbog takve potrošnje nije pogodna kao 1. vozilo u kući tj. nije pogodna za putovanja, a ne znam koliko je isplativo dati 20.000eur za drugo vozilo tj. za automobil s kojim ne možeš otići na duži put. Da joj je 20k standardna cijena, ne bih je uzeo, ovako se tješim da ću je za 2 godine moći prodati za 20 jer će nova biti 44k eur.

Pisali smo nešto na drugoj temi, ima veze s Mokkom, pa ću prebaciti.

Split - Korčula, po ABPR bez punjenja.

U praksi sumnjam da će to odraditi tj. siguran sam da neće. Bjorn je testirao, na 90kmh ima domet 290km, na 120kmh 194km. Tu negdje je i MG ZS, 266km/173km, znači još i gori od Mokke.

Na istoj platformi tj. ista baterija kao u Mokki, 55kW prosjek brzina punjenja od 10 do 80%, max. 101kW. Bitno ako netko namjerava putovati i na ruti ima 100+kW punionice.

Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:55   #178
Meni abrp za Split Korčula pokazuje jedno punjenje od 11 minuta na Petrol Trnbusi.
Kako tebi pokazuje da nemaš punjenje?
Beco is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 20:26   #179
Quote:
Fireman0202 kaže: Pogledaj post
@lenijad3003 kakvi su dojmovi ubrzanja, tog kočenja i prelaska preko graba, policajaca ?
Slažem se, recenzije nisu baš nešto, npr. prigovaraju jer fali ručka za držanje u zavojima haha. Samo još više doprinosi stereotipu da strujiće voze većinom ljudi kojima auto služi kao uređaj na kotačima kojim idu od točke A do B.

Nažalost test vožnja nije dugo trajala, samo par km po kvartovskim cestama u ZG-u u blizini AK.
Dojam ubrzanja je dobar, ali nema velikog uzbuđenja, nije sportski, ali brže je od sličnog ICE i osjeti se moment. Kočenje je kao kod običnih automobila, regeneracija je sigurno radila, ali se nije toliko osjetila, vjv radi u kombinaciji regeneracija i disk. Kad je kolega preuzeo đir sjetio sam se stisnuti B za jaču regeneraciju i onda je rekao kako se dosta osjeti. Preko ležećih je dobar, nema nikakvih problema, dug je hod ovjesa i ne lupa ništa. Nisam ga stigao isprobati u zavojima da vidim koliko se naginje i koje su mu granice. Na prednjim sjedalima ima dosta mjesta, komotan je, vidi se hauba što je dobro jer GS line nema prednjih senzora. Općenito djeluje kao veći auto kad se sjedi naprijed. Otraga je dosta otežan ulazak, ali srednje-visoke osobe (~185) mogu normalno sjediti. Volan je jako lagan, čak i previše za moj ukus jer sam navikao na sportski volan, ali pri većoj brzini tj. gasu u sport modu je postao dosta tvrd i precizan. Meni su ekrani ok, od rezolucije mi je bitnije da se vidi na direktnom suncu. S malim ekranima izgleda smiješno, ali ponuda koju sam dobio uključuje veće ekrane kao dodatnu opremu. Bitno da se može spojiti mobitel, jer multimedia u autu ionako najbrže zastarjeva. Čekam auto za long-term recenziju

Isto sam gledao sve ponude na tržištu. Nisam isprobao, ali po recenzijama Kona ima više mjesta otraga i možda za obitelj praktičnija, ali kao što si rekao slabija baterija i meni se ne sviđa dizajn izvana ni unutra. Išao sam u Renault i dobio ponude za Spring i Twingo. Nudili su 4k € lagerski popust, tako da se Spring mogao kupiti cak za ~12k € s poticajima. Spring unutra cak nije toliko los, ali nikako ne mogu prožvakati zadnji kraj, jednostavno mi ne ulijeva sigurnost. Twingo je puno kvalitetniji, ali stil kao fiat 500. Općenito meni su to mali auti, idealni za bolju polovicu. MG 4 mi je bio zbog cijene i efikasnosti alternativa Mokki, ali čuo sam da imaju problema s kvalitetom, a i mislim da je Mokka bolje opremljena i po meni ima bolji dizajn. e-C3 se isto čini kao dobra ponuda, ali ne možeš ga isprobati jer je novi model, a sa sličnom opremom kao Mokka je ista cijena...

Za Mokku 20k € je realna cijena za gradski auto i to će biti moj use-case kao 2. auto u obitelji. Koliko sam istraživao može i komotno na put 200-300km. Slažem se Frank Knight-om kako se Mokke sada nude s novom verzijom baterije i motora, tj. e-cmp2 platformom koja je efikasnija, mi ćemo dobiti stariju. Ali mislim da po gradu vjv može i do 400km. Bjorn je testirao na 18" felgama, a mi ćemo dobiti sa 17", tako da vjerujem da i tu ima utjecaja na domet.
Isto mi je argument bio će nešto vrijediti i da će se moći prodati za 2g bez prevelikog gubitka. Samo vidjet ćemo koliko će biti utjecaj jeftinih kineza, ali na cijene modela koje pišu po medijima za Kinu treba računati carinu i troškove, tako da sumnjam da će biti jeftiniji od 20k €, možda realnije 25k €... vidjet ćemo...
lenijad3003 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 20:34   #180
Quote:
Beco kaže: Pogledaj post
Meni abrp za Split Korčula pokazuje jedno punjenje od 11 minuta na Petrol Trnbusi.
Kako tebi pokazuje da nemaš punjenje?
Nemam pojma, sve je na default osim max. brzine koju sam digao s 130 na 150kmh, ali to ne bi trebala biti razlika jer ionako uzima max. dopuštenu brzinu.

https://i.postimg.cc/NjGXV9cn/2024-04-06-4.png

Quote:
lenijad3003 kaže: Pogledaj post
Isto sam gledao sve ponude na tržištu. Nisam isprobao, ali po recenzijama Kona ima više mjesta otraga i možda za obitelj praktičnija, ali kao što si rekao slabija baterija i meni se ne sviđa dizajn izvana ni unutra. Išao sam u Renault i dobio ponude za Spring i Twingo. Nudili su 4k € lagerski popust, tako da se Spring mogao kupiti cak za ~12k € s poticajima. Spring unutra cak nije toliko los, ali nikako ne mogu prožvakati zadnji kraj, jednostavno mi ne ulijeva sigurnost. Twingo je puno kvalitetniji, ali stil kao fiat 500. Općenito meni su to mali auti, idealni za bolju polovicu. MG 4 mi je bio zbog cijene i efikasnosti alternativa Mokki, ali čuo sam da imaju problema s kvalitetom, a i mislim da je Mokka bolje opremljena i po meni ima bolji dizajn. e-C3 se isto čini kao dobra ponuda, ali ne možeš ga isprobati jer je novi model, a sa sličnom opremom kao Mokka je ista cijena...
Moram priznati da nisam baš gledao druge (bio sam u inozemstvu, računao čak da će i poticaj biti gotov dok se vratim), test vožnju napravio čisto reda radi, da ne kupim auto bez da sam ga vozio, iako nisam vidio opciju da ta test vožnja nešto promijeni. Ono što sam ja vidio na test vožnji je da regen tako reć uopće ne radi, pokušao sam ga inicirat, ali nikako, dok npr. tesla ukopava u mjestu kad naglo pustiš gas. Nekima to smeta, meni odgovara. Možda je zato jer je baterija bila skoro puna, ali sumnjam. Bilo je jako sunce pa sam vidio da se ekrani jedva vide. Prikazala je potrošnju 25kWh, ali nisam skužio na koliko km jer su opcije podešavanja nikakve. To su spomenuli i u testovima, čak ne možeš podesit da se zaustavi punit na 80%. Ubrzanje - sluggish, ne znam kako bi to preveo. Istina, kad pogledaš u retrovizor vidiš da si brži od drugih, ali nema nikakav kick. Nema je smisla uspoređivati s Teslom Y LR ili P koja ima 500+ ks, ali ako sam za LR rekao da je P pod narkozom, ova je totalno ukomirana (i to u sport modu). Ali ženi će bit i više nego ok.

Kona mi se također ne sviđa, nisam ni znao ovo što je napisao Fireman, ali još bolje da nisam gubio vrijeme. Manja baterija, cijena viša, presporo DC punjenje što je totalno isključuje iz opcije bilo kakvog putovanja. MG4 je dobar na papiru, ali kad dodam svu opremu koju ima Mokka (moja ima prednje senzore, 11kW AC, itd), ispadne 38k eur tj 29k eur ako dobijem poticaj.

Twingo i Spring su škatulice, nisu usporedive s Mokkom, to je kategorija ispod. Twingo ima bateriju od 21kWh, nema DC punjač (ok, ima 22kW AC), općenito izgleda znatno jadnije od Mokke, a i znatno je manji. Isto vrijedi i za Spring koji ima 1 NCAP zvjezdicu. Možda to i nije dealbreaker s obzirom da se radi o gradskom automobilu, ali očito mi je Mairon ubacio bubu u uho s pričom da je Spring rebrandirani donfeng nano (ili tako nekako) koji se u Kini prodaje za 9000 dolara. Možda ovaj, ne znam.

https://www.alibaba.com/showroom/dongfeng-ex1-pro.html

Prije mi je čak izgledao zanimljivo, možda bi ga i kupio za 12k, za drljanje po gradu mi odgovara da bude što manji. 25kWh baterija, 30kW DC,.. nije usporediv s Mokkom po niti jednoj stavci.

Kako nisam baš pratio, a računao sam da mokka neće dugo čekati, reagirao sam brzo.Koliko sam skužio, kad na e-C3 nešto opreme (a mokka, npr. ima i toplinsku pumpu), boju itd.. e-C3 dođe preko 30k eur tj. 1-2k eur više od Mokke, a nije toliko bolji tj. nisam siguran da je uopće bolji, sporiji je (11s do 100, 135max), 30ks manje, 14cm kraći,..
Frank Knight is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:31.