Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Film

Film Art, cult and all that trash

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.03.2025., 20:44   #161
Quote:
Ord Mantel kaže: Pogledaj post
To je kao da trgovinu oružjem okrivljuješ za nečije ubojstvo, a ne onog koji je pucao.
Ili kao da kriviš algoritam što ti iskaču tamo kojekakve Đurđe i Natalie u pop-up prozorčićima.
stumper is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2025., 21:25   #162
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
Loše poređenje jer seksualan rad za razliku od droge i ubistva nikog ne ugrožava, osim fejk porodičnih vrednosti u koje na svu sreću sve manji broj ljudi veruje.
ne shvacam ovu opsjednutost prostitucijom iskreno srry

ali zanemarujes lose aspekte toga posla. Prvi i osnovni je trgovina ljudima, dokazano u drzavama di je legalizirana (povecana trgovina ljudima i prisiljavanje zena na bavljenje tim poslom ) , drugo bolesti, dakle nije sve bas tako kako prezentiras

Ima nesto u argumentu osobne slobode (ali ona funkcionira jedino ako je osobna)

Pitanje moralno , koliko je osoba slobodna ako je netko iz Rumunjske dovede u Nizozemsku pod prisilom to je cesto, ili drugi slucaj ako je u toliko teskom financijskom stanju da mora to raditi da prezivi .

Dakle, koliko hajpas te neke anarhisticke ideje apsolutnih sloboda, zanemarujes sve negativne aspekte a ima ih masu, zasto ne promislis malo o njima, pa vidi hoces li imati isto misljenje

Nije tema Oscar i ne treba je nastavljati dalje, dakle, samo toliko. Uzmi u obzir sve argumente .
Old 03.03.2025., 21:28   #163
Izabela je nosila plavi somot.
stumper is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 00:28   #164
Govor o sex worker community je zakon, jer u Americi je sve komjuniti, to je npr. kao homeless community in San Francisco(sve go' narkoman) ili kao kad bi Al Pacino govorio o gangster komjuniti pri dodeli kipića kako im je teško.
metolitza is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 06:26   #165
Još jedanput se moram osvrnuti na Demi Moore.Da je ta glumica dobila oscara to bi bila oscarovska sprdačina stoljeća.I ovako skoro da je sprdačina zbog same nominacije al ajde mogu to "progutat" iz razloga što nedostaje dobrih ženskih uloga iako mislim da bi se našlo barem desteak boljih u prošloj godini.
Demi nema apsolutno nikakvih glumačkih kvaliteta,više su je mislim nominirali zbog te maske i šminke a ne zbog glumačkih performansi.Ona je "štap" u svakom filmu,ne samo u ovom.Kao da gledam štap ili gljivu.Ma čak ni gljiva nije tolko ukočena i zaslužila bi oscara prije nego Demi.
Old 04.03.2025., 07:50   #166
a i pitanje je dal bi se uopće mogla dotegliti do bine u jednom komadu

kontam da je režila na mladu "konkurenticu" baš kao što je to činila u filmu, oče to tako
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 11:11   #167
Adrien Brody mi je užasan i kao glumac i kao osoba, kao da je on najbitniji u cijelom svemiru, mora držati govor 6 minuta i to ponavljati iste gluposti kao i prije 20 i nešto godina, katastrofa. I kak je bacio onu žvakaču, baš sramotno, nikakvo poštovanje prema nikome.
Old 04.03.2025., 11:26   #168
Ovo kao da je pisao neki polupijani forumaš na Filmu oko 5 ujutro. Nadmašila je samu sebe, vrijeme je za Kurir i Informer

https://www.tportal.hr/kultura/clana...-foto-20250303
Sveti Germain is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 11:41   #169
Zapravo je dodjela bila skroz OK.

Conan je bio solidan, dobitnici nagrada nisu smarali sa glupostima (Brody izuzetak, dakako)...
LouReeth is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 13:47   #170
Brody

Kakve glupave ekspresije lica, kakav dosadnjakovic i los glumac, kakva flop filmografija.

Ogromna sramota
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 17:41   #171
Postoji ono famozno pitanje "koji glumci vas tjeraju da definitivno ne idete gledati film/seriju, ma koliko god da je dobar".
Adrien Brody mi je definitivno u tom popisu.
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 18:12   #172
Sreća pa anonimni balkanski forumaši nisu kredibilni za filmske nagrade.
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 18:25   #173
Quote:
Walkman kaže: Pogledaj post
Postoji ono famozno pitanje "koji glumci vas tjeraju da definitivno ne idete gledati film/seriju, ma koliko god da je dobar".
Adrien Brody mi je definitivno u tom popisu.
bilo bi ga lijepo vidjeti u ljudskoj ekranizaciji muppet showa

Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 18:16   #174
Quote:
ViHor2 kaže: Pogledaj post
Nevezano za to što su Brazilci napumpali film s ocjenama, film je stvarno dobar i vrijedi da pogledati.
Quote:
Balkanski paša kaže: Pogledaj post
I'm Still Here zasluženo za strani film. Težak, ali odličan
Gdje ste pogledali film? Ne mogu naći online.
Old 05.03.2025., 18:31   #175
Hvala @baribb, ali čini mi se da nije dozvoljeno na temama dijeljenje linkova

Ako neko ima ima link da se može pogledati bez downloada, može porukom, hvala.
Old 05.03.2025., 19:11   #176
Quote:
Ana Jacqueline kaže: Pogledaj post
(...) bez downloada (...)
https://vk.com/video547001063_456243174
baribb is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.03.2025., 20:26   #177
Obrigada
Old 06.03.2025., 00:11   #178
Nadam se da cu pogledati dok ih provider ne obrise mrezno. Zadnjih godina se moram natjerati pa sam neke i preskakao. Ove godine zbog lazne politicke sutnje, sad ih gledati dok glume, jos je neprirodnije. Nacin na koji se opisje O'Brien jos mi vise odbija.

Quote:
dugii kaže: Pogledaj post
Još jedanput se moram osvrnuti na Demi Moore.Da je ta glumica dobila oscara to bi bila oscarovska sprdačina stoljeća.I ovako skoro da je sprdačina zbog same nominacije al ajde mogu to "progutat" iz razloga što nedostaje dobrih ženskih uloga iako mislim da bi se našlo barem desteak boljih u prošloj godini.
Nisam gledao odbija me forspan kojeg sam vidio. No, Moore zasluzuje barem tri kipica za sve sto je dozivjela u zivotu. Pritom mislim na najgora zlostavljanja u 80-tima, Epsteinov uvod dokumentarca se moze natjecati sto je ona sve prosla. Zacudilo me da je nesto i sama spomenula. Ako je majka od Brooke Shields bila 'cudna' te dopustila da Playboy maloljetnu djevojcicu Brooke slika na nacin na koji je objavio, (nakon jos bolesnijeg filma) onda ti se okrene probava, kad sumiras sto je sve Demi prosla do 15-te

Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
e ne kljuvim šta vi svi vidite u tom conanu?
Prvom polovicom 90-tih, kad je tek kretao, meni je bio jako zabavan. Dok su on i tadasnji kolega zajedno radili. Andy?

Sadasnji Conan, nemam pojma kakav je

..
Cat6 is online now  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 00:55   #179
Pogledala cijelu dodjelu...hm, neke reklame su mi bile zanimljivije od same dodjele, rezirane su kao mali filmovi...
Conan ko riba na suhom, ima dobru energiju i nije on los kao host, ali djelovao je kao da je napisao hrpu dobrih fora i onda mu, tik pred dodjelu, sve to cenzuriralo i sad je bez teksta
Brody, jaooo :-) sto je ono bilo, I have done this before, its not my first rodeo
Culkin dodijao i bogu i vragu kao wife guy i ponovljenom forom o djeci
Goldie i zuta haljina - glam, glam, blitz, blitz, kolko god da je stara, kada se onako nasmijesila i faca joj zivnula, onaj bas blitz starog Hollywooda zapuhnuo
cranberryCherry is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 09:37   #180
Quote:
Cat6 kaže: Pogledaj post

Prvom polovicom 90-tih, kad je tek kretao, meni je bio jako zabavan. Dok su on i tadasnji kolega zajedno radili. Andy?

Sadasnji Conan, nemam pojma kakav je

..
Isti je, nije se mjenjao. Meni je on bio i ostao legenda, volim njegov humor i njega kao pojavu.

Sad snima podcast Conan needs a friend
Okata is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:15.