Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > IT Help service

IT Help service Ovdje postavite sva vaša pitanja i probleme informatičke prirode
Podforumi: Tutorials, Security

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2017., 11:52   #1
Unhappy Javascript pomoć, HITNO!

Pozdrav i poštovanje cijenjeni forumaši.

DISCLAIMER: Ovaj Thread sam postao na više podforuma u nadi da što prije pronađem dobrovoljca, pa se ovim putem na tome ispričavam.

Prije par dana uvaljen mi je zadatak da napravim web aplikaciju kviza tko želi biti milijunaš do ovog petka (10.2.). Da vas ne gnjavim puno s detaljima kako i zašto, odmah ću preći na stvar. Našao sam neki napola napravljeni već na internetu, te bih to trebao završiti/upotpuniti. E sad, to što sam našao samo po sebi funkcionira oke, osim jedne stvari: radi samo jedan od 3 đokera- 50:50. Ostala dva ne rade, niti postoji javaskript kod za njih u .js datoteci. Pošto sam ja potpuni početnik u javascriptu, mislim da to sam ne mogu napraviti do petka.

Zato molim sve dobre duše prisutne koje su vrsnog znanja u javascriptu da pomognu što je prije moguće i olakšaju tro-tonski teret na mojim leđima.

Neznam dali je po forumskim pravilima dozvoljeno linkati uploadane .rar file-ove, tako da ću ovom prilikom se ispričati u slučaju da je, ali stvarno nemam vremena čitati pravila trenutno.
https://1drv.ms/u/s!Ak_uhP6EM_xzgnv9AlAK-pH3eio0

Ovo je link od OneDrive repozitorija u kojem se nalazi web stranica sa svim datotekama kako su nabavljene s interneta. Pa ako se nađe neka dobra duša da pomogne na brzinu bio bih više nego zahvalan. Hvala puno unaprijed!

Isto tako, ako netko smatra da može napraviti više od toga najkasnije do četvrtka navečer, spreman sam i platit neku svotu novaca. Ima podosta stvari na kojima treba poraditi poput npr: randomizacije pitanja (trenutno svaki put kada pokrenete igru pitanja i odgovori dolaze istim redosljedom), implementiranjem "log in" stranice za praćenje korisnika, odnosno neki leaderboard na kraju (to bi možda malo teže bilo, jer koliko sam shvatio, stranica nije uopće strukturirana za implementaciju baza podataka, barem predpostavljam da bi preko toga išlo), opcija odustajanja od kviza i "uzimanja" do tada osvojenog iznosa i generalno uljepšavanje početne stranice sa "start" gumbom.
Chooba is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.02.2017., 01:46   #2
Quote:
Chooba kaže: Pogledaj post
Pozdrav i poštovanje cijenjeni forumaši.

DISCLAIMER: Ovaj Thread sam postao na više podforuma u nadi da što prije pronađem dobrovoljca, pa se ovim putem na tome ispričavam.

Prije par dana uvaljen mi je zadatak da napravim web aplikaciju kviza tko želi biti milijunaš do ovog petka (10.2.). Da vas ne gnjavim puno s detaljima kako i zašto, odmah ću preći na stvar. Našao sam neki napola napravljeni već na internetu, te bih to trebao završiti/upotpuniti.
...
Ja bih baš volio da me zagnjaviš s detaljima. Kako i zašto si ti koji o tome nemaš pojma dobio zadatak da to napraviš?
Dakle, neko ko ti je dao zadatak da to napraviš hoće provjeriti jel ti to znaš napraviti. I sad, umjesto da si krenuo to napraviti, i ajmo reći zapeo u nečemu i pitao za pomoć, ne. Ti nisi uopće krenuo to napraviti nego si krenuo online naći nečiji tuđi rad i sad bi ga prikazao kao svoj.

Zašto uopće itko tebi da takav zadatak? Očito je da uopće nisi u javascriptu i da nemaš pojma kako nešto napraviti u javascriptu.
I zašto uopće ti ideš to raditi u javascriptu, kad znaš da to ne znaš? Kome dokazješ i što dokazuješ? Što prolaskom tog "ispita" dokazuješ?
Da znaš javascript? Ne znaš ga. Kad ti kasnije poslodavac da posao, zadaću, hoćeš i onda doći na forum.hr tražiti da drugi rade umjesto tebe?
Da se razumijemo, ti nisi ni počeo raditi pa eventualno zapeo i tražio pomoć, nego si odma krenuo online ukrasti nešto i sad bi da još i u tome neko treći pomogne u krađi?
U ovo vrijeme dok ja tebi ovo sad tipkam, netko upravo sada radi to isto u javascriptu i nada se da će proći to testiranje za koje se ti nadaš da će ti neko drugi riješiti. Netko nije otišao online i uzeo nečiji rad i došao na forum kmečati da mu drugi pomognu prepraviti TUĐI RAD i prikazati ga kao svoj.

Fino u petak odi do tog ko ti je dao zadatak u javascriptu i reci mu: ja ne znam javascript i neću ga nikad ni znati.
Old 09.02.2017., 19:00   #3
autoru teme preporucujem pitati autora te igre za dopuštenje da koristis njegov rad radi pobolšanja ili dorade. Ako rad nije u gpl licenci , nemas ga pravo dirat kao ni prerađivat bez autorovog pristanka.

Osim toga, napravi svoj rad od nule u programskom jeziku koji znaš i sam složi pitanja uz pomoč nekoga. Makar bio i običan html.

Poslano sa mog ASUS_Z00AD koristeći Tapatalk
Freyr is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:02.