|
|
13.07.2020., 15:04
|
|
spameričina prijateljica
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
ladytoto kaže:
Gledam na stranici za tu ogrlicu, ali ne mogu naći.. može link? Hvala!
|
Nema je više. ![:(](images/smilies/sad2.gif) Valjda su je zamijenili onom dodatnom gumenom klipsom. ![:ne zna:](images/smilies/dunno.gif)
|
|
|
19.02.2022., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
valjaju šta oni trackeri za nekoliko dolara za pse/mačke na aliexpressu?
|
|
|
19.02.2022., 19:43
|
|
spameričina prijateljica
|
Quote:
hazmat kaže:
valjaju šta oni trackeri za nekoliko dolara za pse/mačke na aliexpressu?
|
Ne. Isprobala sam sve i sva. Jedini je pouzdan bio neki njemački kojem sam zaboravila naziv, a uništili su ga drugi psi u psećem parku, osim Tractiva koji sam upotrebljavala punih sedam godina bez greške. Istina, jednom je prestao raditi pa mi ga je proizvođač besplatno zamijenio i trošak poštarine odbio od pretplate. Sve u roku keks.
|
|
|
19.02.2022., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
kako funkcioniraju te jeftinjave? jednostavno izgube signal prema telefonu? koliko ti je koštao tractiva?
|
|
|
19.02.2022., 21:59
|
|
spameričina prijateljica
|
Quote:
hazmat kaže:
kako funkcioniraju te jeftinjave? jednostavno izgube signal prema telefonu? koliko ti je koštao tractiva?
|
Jeftinjave koje sam ja kupovala rade na SIM-karticu, a funkcionirale su na kretanje (njihanje odnosno podrhtavanje) uređaja. Dakle, kao prvo, tracker može lako otpasti ako imaš iole živahijeg psa - ja sam svoj dodatno osiguravala. Kao drugo, jednostavno prestane funkcionirati. Posljednji sam isprobavala sama: držala sam ga na noćnom ormariću kraj kreveta, a pokupila bih ga kad bih po noći ustala da odem do WC-a ili frižidera. ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif) Dok je mirno ležao, davao je signal, a kad bih ga pokrenula, pravio se mrtav. Reklamaciju nisu priznali, nego su mi rekli da ja nešto krivo radim.
Tractive je daleko skuplji. Pet Centar i proizvođač. Najskuplja je zapravo pretplata jer uređaj ima ugrađen čip koji prenosi signal putem repetitora - možeš odabrati mjesečnu ili godišnju pretplatu, ovisno o tome za što ti treba.
P. S. Ja sam imala Sitku s kognitivnom disfunkcijom, tzv pseći Alzheimer ili izgubljena u vremenu i prostoru. Šetale smo po šumama i gorama i nijednom je nisam izgubila. Da sam je tražila, jesam. ![mig](images/smilies/mig.gif)
|
|
|
02.09.2022., 14:03
|
|
spameričina prijateljica
|
Ima li itko pojma kako se kod Tractivea može promijeniti status, s višega na niži. Sa Sitkom sam imala premium i plaćala dvogodišnju pretplatu jer mi je to bilo najpovoljnije, a s njom sam znala da će ga cijeloga života nositi. Kada je umrla, otkazala sam pretplatu i njezino automatsko obnavljanje, ali sam zadržala uređaj. Krajem ovoga mjeseca idem s Juckom na GO pa bih htjela aktivirati GPS na mjesec dana. Ona inače jest stalno uz mene i odaziva se na poziv, ali je strahovito radoznala, a cestu prelazi u stilu "kraljice ide, ostali stoj". Međutim, samo basic ima mogućnost mjesečnog plaćanja. Dopisujem se s njihovom korisničkom službom već mjesec dana, ali oni nikako da shvate što hoću.
Zato pitam ovdje. Tnx.
|
|
|
04.01.2023., 09:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Je li tko probao "Dogtrace tražilicu DOG GPS X20"? Podsjeća na onaj garmin gps za pse.
Isto me zanima jel Tractive koristi kakve mobilne podatke i jel se može koristiti ako je mobitel u avionskom načinu rada( znači sve isključeno osim gps lokacije)? Razmišljam o nečemu za šetnje sa psom jer ga u prirodi nos povuče pa ode. Zasad se vraća nakon 5-10 min ali... ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif)
|
|
|
14.12.2023., 21:23
|
|
spameričina prijateljica
|
Tractive ima božićni popust od 20 %. Pogledati na stranicu.
|
|
|
28.02.2024., 17:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
GPS Praćenje psa
Bok svima !
Tražim rješenje ( što jeftinije ) kako pratiti psa.
Pronašao sam neki "Tractive GPS DOG" s dosta prihvatljivom cijenom, ali ima i neka kao još jeftinija alternativa.
2u1 Ogrlica za praćene - kao pošalje se SMS na neki SIM karticu bilo kojeg operatera i kao to nekako funkcionira.
Tu me zanima koja pretplata? Bonovi?
Pitao sam velikog brata ali nije izbacio neki post gdje su ljudi podijelili svoje iskustvo.
Hvala unaprijed ! ![hail!](images/smilies/hail.gif) ![hail!](images/smilies/hail.gif)
Zadnje uređivanje fungus veki : 28.02.2024. at 17:46.
Reason: Krivi naslov
|
|
|
29.02.2024., 21:51
|
|
spameričina prijateljica
|
Pročitaj malo što sve piše o Tractiveu na ovoj temi s kojom je tvoja spojena. Imala sam bolesnu psicu (neurološki poremećaj) koja je nužno morala nositi GPS pa sam počela istraživati i isprobala nekoliko uređaja, a Tractive mi se pokazao najboljim. Dakako, u okviru te cijene.
Što se tiče pretplate, vjerojatno si već i sam pročitao da možeš birati između osnovne odnosno jeftinije i profesionalne (mislim da je takav naziv) odnosno skuplje varijante. Moja je preporuka da odabereš osnovnu pretplatu jer se s nje uvijek možeš prebaciti na profi, a obratno ne ide. Sve ovisi o psu, njegovu ponašanju, mjestima gdje se krećete i trajanju šetnje.
P. S. Nije profesionalna, nego premium pretplata. ![bonk](images/smilies/bonk.gif)
|
|
|
14.08.2024., 11:42
|
|
spameričina prijateljica
|
Staroj korisnici Tractivea treba pomoć. ![:D](images/smilies/mrgreen1.gif) Pisala sam njihovoj korisničkoj službi, ali možda ću ovdje brže dobiti odgovor.
Ovako. Upravo je stigao novi uređaj, ovaj put za Jucku. Koja je pod stare dane pozvizdila pa se više ne drži na pet koraka od mene, nego su je uhvatile izviđačke želje. Okej, vrati se ona, i to prilično brzo, no ipak bih voljela bar znati gdje je pa sam iskoristila trenutačni popust od 30 %.
E sad... ![misli](images/smilies/misli.gif) Na mojem profilu kod Tractivea još su uvijek na istom uređaju upisane obje - i Sitko i Jucko: Sita ga je nosila sve do smrti, a Juditi sam ga objesila kada smo prije dvije godine išle na godišnji. Poslije mi je ionako istekla pretplata, a spravica je uredno doputovala do Zagreba, ali negdje u autu, a onda su je vjerojatno usisali u autopraonici. ![cerek](images/smilies/biggrinlove.gif) Htjela bih taj stari uređaj izbrisati prije nego što aktiviram novi, ali ne znam kako. Ako netko ima kakvu ideju, molim ga da se oglasi.
Hvala.
P. S. Ovako to izgleda kod nas - stavljam link jer je slika prevelika: link.
|
|
|
15.08.2024., 13:24
|
|
spameričina prijateljica
|
Quote:
Didi kaže:
Htjela bih taj stari uređaj izbrisati prije nego što aktiviram novi, ali ne znam kako. Ako netko ima kakvu ideju, molim ga da se oglasi.
|
Da odgovorim na vlastito pitanje: korisnik to očito ne može sam učiniti, ali može njihov HelpCentar na zahtjev. Bili su brzi. ![top](images/smilies/thumbs.gif)
|
|
|
![Odgovor](images/buttons/reply.gif) |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:45.
|
|
|
|