Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Mobiteli

Mobiteli Podforumi: Android, iPhone, Aplikacije, Usporedbe mobitela

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.03.2012., 09:27   #1421
Curo, poput zjenice oka čuvaj Na tuđi račun. Usto kupi novi broj i iskušaj Brutalnu tarifu. Nakon dva-tri mjeseca znat ćeš na čemu si. Čak i ako ti se svidi, ostavi u rezervi karticu s tarifom Na tuđi račun. Savjetujem ti i da do 31. ožujka prebaciš jedan broj u Vip. Za svakih uplaćenih 50 kuna dobivaš 50 kuna koje možeš iskoristiti za internet, pozive i poruke. Sve to isprobaj i potom donesi odluku. Bilo što odlučiš, nikako ne gasi Na tuđi račun!
Radoboj29 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2012., 13:17   #1422
haha mislim da ću ostat Na tuđi račun
Velim, super mi je tarifa jedino bi zbog interneta promijenila jer na ovoj čim otvorim google ode mi 5 kn! I to ne s bonus računa nego s pravog. Tak da bilo kakvo korištenje interneta osim preko wifi ne dolazi u obzir. Neki dan odem na facebook na 2 min i sprži mi 12 kn. Užas!
Još imam oko 260 kn na bonus računu pa ću vidjet do kraja 4. mj kolko će mi ostat pa možda pređem na brutalnu. Ali u svakom slučaju manje trošim na ovoj Na tuđi račun. Kupujem bon tek kad mi istekne, znači svaka 3 mj za 50 kn, to je jako malo!
Old 15.03.2012., 14:15   #1423
@Yuna
Vjerovatno necu reci nista novo, ali operateri ne vole korisnike kao sto si ti, jednostavno ne trosis dovoljno novaca. On pokusavaju na svaki nacin navuci da trosis vise, vjerovatno ce i tebi jednog dana dosaditi skupi internet pa ces preci na neku drugu tarifu ali ces morati trositi vise novaca.
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2012., 16:13   #1424
Znam da nevole, zato i naprave ovakve tarife ko ova brutalna da nas namame da trošimo bar 55 kn mjesečno
Old 16.03.2012., 00:39   #1425
pozdrav

ja sam na ovoj brutalnoj tarifi i sve 5, ali jednostavno ne mogu otvoriti yahoo mail

gmail sljaka ok, kad pokusam skinut aplikaciju za jahu kaze sistemska greska ili onda skidam getjar ali opet ne ide kaze , content mismatch...

jeli imao netko takve probleme i kako ih je rjesio ako je moguce podijeliti znanje

hvala
indra2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2012., 02:52   #1426
Ova na tuđi račun bi mi dušu dala da ju imamna svojem broju. U ono vrijeme nisam još imao vlastiti posao pa mi je bila dovoljna tomato plus tarifa, a sad mi telefon stalno zvoni pa bi mi račun bio pun ko brod.

A druga stvar je ta, da recimo sad imam tu tarifu na tuđi račun, kupim bonbon, uzmem opciju za 60 kn mj. 300 min i nazovem sam sebe na tomato i za 60 kn izvućem 300 kn., samo se jednom mjesečno nazovem za na 5 sati.

Gdje mi bila tada pamet, sad bi mi račun bio pun ko brod.
Old 18.03.2012., 02:55   #1427
To bi vrlo vjerojatno završilo blokadom oba broja.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2012., 09:25   #1428
Quote:
Josip4 kaže: Pogledaj post
A druga stvar je ta, da recimo sad imam tu tarifu na tuđi račun, kupim bonbon, uzmem opciju za 60 kn mj. 300 min i nazovem sam sebe na tomato i za 60 kn izvućem 300 kn., samo se jednom mjesečno nazovem za na 5 sati.

Ja ne kuzim gdje je logika/matematika tih koji koriste Na tudji racun!
Znaci islo bi 60kn=300 min (na bonbonu) > 300kn (na tomato racunu)
A buduci da je cijena poziva Na tudji racun 1min.=1kn sa tih 300 kn (koje si dobio pozivom sa bonbona) mozes pricati 300 min.
I opet dodjes racunicom da imas 300 min. na bonbonu ili 300 min. na tomatu?! lol
10aLEX is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2012., 12:56   #1429
U bonbonu tih 300 min traje mjesec dana, a u tomatu neograničeno. Ali, kažem, mislim da takvo što (više) nije moguće, blokirat će ti broj.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2012., 15:35   #1430
Quote:
10aLEX kaže: Pogledaj post
Ja ne kuzim gdje je logika/matematika tih koji koriste Na tudji racun!
Znaci islo bi 60kn=300 min (na bonbonu) > 300kn (na tomato racunu)
A buduci da je cijena poziva Na tudji racun 1min.=1kn sa tih 300 kn (koje si dobio pozivom sa bonbona) mozes pricati 300 min.
I opet dodjes racunicom da imas 300 min. na bonbonu ili 300 min. na tomatu?! lol
Mislio sam da je cijena poziva na tuđi račun u pola jeftinija.
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
U bonbonu tih 300 min traje mjesec dana, a u tomatu neograničeno. Ali, kažem, mislim da takvo što (više) nije moguće, blokirat će ti broj.
Ne kužim zašto bi mi blokirali brojeve, što recimo da imam ljubavnicu koja ima bonbon i svaki dan razgovaramo sat vremena ili 5 sati.
Old 18.03.2012., 22:20   #1431
Quote:
Ne kužim zašto bi mi blokirali brojeve, što recimo da imam ljubavnicu koja ima bonbon i svaki dan razgovaramo sat vremena ili 5 sati.
Onda se nađete u živo i razgovarate.

Uvjeti korištenja bonbon usluge:

"13. HT pridržava pravo poduzeti sve potrebne mjere i korake u slučaju prekomjernog korištenja usluga i/ili ponuda, radi očuvanja integriteta i sigurnosti mreže te održavanje kvalitete usluge."

Mislim da poziv od 5 sati spada pod tu točku.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2012., 01:30   #1432
Quote:
Onda se nađete u živo i razgovarate.

Uvjeti korištenja bonbon usluge:

"13. HT pridržava pravo poduzeti sve potrebne mjere i korake u slučaju prekomjernog korištenja usluga i/ili ponuda, radi očuvanja integriteta i sigurnosti mreže te održavanje kvalitete usluge."

Mislim da poziv od 5 sati spada pod tu točku.
Ma nemam ljubavnicu, to sam dao kao primjer. Glede 5 sati razgovora, kroz zimu sam znal i po 3 sata razgovarati sa frendom dok smo igrali belu na netu, (treba potrošiti milju minuta unutar tomato mreže) pa nije bilo sankcije.
Old 19.03.2012., 01:32   #1433
Ako si platio 300 minuta e onda ih možeš potrošit kako hoćeš i želiš. A teško da je jedan poziv od 5 sati prekomjerno korištenje usluge. Možda da svaki dan potrošiš jedan takav paket. Ali opet radiš im promet, pa ne vidim zašto bi prekomjerno korištenje usluga i paketa njima išlo na štetu da bi te sankcionirali.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2012., 01:42   #1434
Stvar je u tome da usluga podrazumijeva "uobičajeno korištenje". Odnosno, moglo bi eventualno proći da ti stvarno pričaš tih 5 sati. Ali ako ti samo držiš liniju otvorenu, tu bi već moglo biti problema. To je kao da u restoranu sa švedskim stolom dođeš s tačkama i cijeli sadržaj stola utrpaš u njih.
Mephisto is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2012., 09:09   #1435
al je ok ak ih pojedes, jel
Old 20.03.2012., 13:36   #1436
Quote:
Ova na tuđi račun bi mi dušu dala da ju imamna svojem broju. U ono vrijeme nisam još imao vlastiti posao pa mi je bila dovoljna tomato plus tarifa, a sad mi telefon stalno zvoni pa bi mi račun bio pun ko brod.

reko si da bi bio pun ko brod 2 puta,
a ovo da zoves sam sebe, tuzno, get a life
Old 20.03.2012., 20:35   #1437
Quote:
Stvar je u tome da usluga podrazumijeva "uobičajeno korištenje". Odnosno, moglo bi eventualno proći da ti stvarno pričaš tih 5 sati. Ali ako ti samo držiš liniju otvorenu, tu bi već moglo biti problema. To je kao da u restoranu sa švedskim stolom dođeš s tačkama i cijeli sadržaj stola utrpaš u njih.
Sami od sebe te ne mogu prisluškivat pa teško da mogu znat je li linija samo otvorena ili netko zaista priča.
be.redy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 11:28   #1438
Evo da napišem malu reviziju BRUTALNE tarife...

Koristim tarifu već dvadesetak dana.

Potrošeno je:
  • 285 minuta
  • 145 poruka
  • 595 MB

Na uspostave poziva sam potrošio oko 24 kune. Dakle ukupni trošak trenutno je 79 kuna. Kako bih pojednostavnio račun radim sljedeće: 1 min=1 SMS=1 MB=1 jedinica.
Ukupno sam potrošio 285+145+595=1025 jedinica.

Jedna jedinica košta me trenutno: 79/1025=7,7 lipa. Mislim da se trenutno JAKO isplati
Old 21.03.2012., 13:38   #1439
Tako je, Čićkova, pokaži narodu što je danas u modi. Iako se mora priznati da je Brutalka skup sport. Za dvadeset dana ode 80-ak kuna!?
Radoboj29 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2012., 13:50   #1440
Eto i mene od ponedjeljka na tomatu pa ćemo vidjet
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:16.