Natrag   Forum.hr > Razno > Poruke, želje i komentari > Kutak za banirane

Kutak za banirane Nepošten ban? Žalite se ovdje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2020., 11:14   #1
Zahtjevam poništenje jednodnevnog bana

Quote:
The Hennepin County Medical Examiner (ME) conducted Mr. Floyd’s autopsy on May 26, 2020. The full report of the ME is pending but the ME has made the following preliminary findings. The autopsy revealed no physical findings that support a diagnosis of traumatic asphyxia or strangulation. Mr. Floyd hadunderlying health conditions including coronary artery disease and hypertensive heart disease. The combined effects of Mr. Floyd being restrained by the police, his underlying health conditions and any potential intoxicants in his system likely contributed to his death.

https://www.axios.com/george-floyd-p...7421adb10.html

Nalaz autopsije je pokazao kako Floyd nije umro od gušenja, od nedostatka kisika.
Quote:
KLCCLK kaže:
Dear Antikapitalist,

You have received an infraction at Forum.hr.

Reason: žešće trolanje
-------

-------

This infraction is worth 100 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
https://www.forum.hr/showthread.php?p=80185695

Moderatura na pdf-u Politika za prenošenje vijesti o nalazima autopsije, dodjeljuje mi jednodnevni ban zbog "žešćeg trolanja", te trajno uklanja upis, skriva ga.

Tražim da mi se ukine jednodnevni ban i 100 infrakcijskih bodova koji ističu tek 29. 6., budući da je očito kako se ne radi o nikakvom "trolanju" nego je riječ o prenošenju aktualne vijesti u sklopu aktualnih događaja u SADu.

Također tražim da se vrati natrag obrisani upis koji ni na koji način ne krši pravila foruma.

Hvala!
Antikapitalist is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 15:49   #2
Quote:
Nadalje u dokumentu se navodi da je inicijalna autopsija pokazala da nije bilo fizičkih znakova gušenja, ali se navodi da je Floyd bolovao od ateroskleroze te hipertenzivne bolesti srca, odnosno imao je problema s visokim tlakom. Kombinacija toga i policijskog postupanja, kao i svakog potencijalnog opijata u njegovom organizmu, pridonijeli su smrti, zaključuje se u autopsiji.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...t/2186731.aspx

https://www.scribd.com/document/4636...uvin-Complaint

U međuvremenu je i index.hr prenio vijest.

Dakle poništite mi dodijeljeni ban i infrakcijske bodove jer se očito ne radi o "trolanju".
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 16:13   #3
Karton nisi dobio zbog linka na nalaz autopsije već zbog:

1. Manipuliranja istim i interpretacije koja ne samo da ignorira ono što ti u tom istom nalazu ne paše nego i relativizira/opravdava bolesnu policijsku brutalnost zbog koje počiniteljima slijedi, sasvim opravdano, suđenje za ubojstvo.

Unatoč tome, prvo nisi dobio karton (iako si zaslužio i žešći od onog koji si kasnije dobio) nego ti je post samo obrisan pa je onda uslijedilo:

2. Vraćanje izbrisanog posta (kršenje pravila)

3. Komentiranje moderature (kršenje pravila)

Zahtjev se odbija. Pozdrav.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 16:52   #4
Quote:
KLCCLK kaže: Pogledaj post
Karton nisi dobio zbog linka na nalaz autopsije već zbog:

1. Manipuliranja istim i interpretacije koja ne samo da ignorira ono što ti u tom istom nalazu ne paše nego i relativizira/opravdava bolesnu policijsku brutalnost zbog koje počiniteljima slijedi, sasvim opravdano, suđenje za ubojstvo.

Unatoč tome, prvo nisi dobio karton (iako si zaslužio i žešći od onog koji si kasnije dobio) nego ti je post samo obrisan pa je onda uslijedilo:

2. Vraćanje izbrisanog posta (kršenje pravila)

3. Komentiranje moderature (kršenje pravila)

Zahtjev se odbija. Pozdrav.
1. nikakve manipulacije nije bilo, uredno sam citirao i naveo izvor, te prenio zaključak kako se ne radi o gušenju, to nije moje opravdavanje nekakve brutalnosti nego prenošenje informacija vezanih za okolnosti samog događaja

naveden je izvor, pdf koji je objavio okružni sud, tako da je svatko mogao pročitati službenu prijavu protiv policajca

*ako bih zauzeo stav đavoljeg advokata pa zastupao stranu policije, zar je to zabranjeno na Politici, dopušteno je samo jednumlje?

2. točno, tu sam u prekršaju, obrisan mi je upis bez objašnjenja iako ne krši pravila foruma, kao da se radi o cenzuri

3. zatražio sam pojašnjenje, razlog brisanja poruke, to nije komentiranje moderature

____

Isto se događalo i na temi o koronavirusu u veljači. Izbrisan mi je upis i link na studiju Lanceta iz koje je bilo jasno, iz nagiba krivulje, da će se virus širiti Europom brže neog se širio u Kini, danas 3 mjeseca poslije vidimo kako se prognoza Lanceta obistinila.

Obrisani su mi u veljači također i upisi sa linkovima na studije instituta iz SADa, UKa, i Njemačke koji su prognozirali uvođenje mjera dugotrajne zabranje kretanja i karantene koja bi trebala trajati do 6 mjeseca, odnosno koje će se periodično uvoditi po potrebi kroz sljedeće dvije godine. To se isto obistinilo...

Tražim nekog drugog moderatora da razmotri moj slučaj, mislim kako nije fer da mi ban revidira isti moderator koji mi ga je i dodijelijo mimo svih pravila foruma.
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 19:26   #5
Tvoje predstavljanje slučaja:

Nalaz autopsije kaže kako nije umro od gušenja. Nego da je imao bolest koronarnih arterija i hipertenziju, te da je bio nadrogiran, što je za posljedicu imalo smrtni ishod.

Stvarna informacija (s tvog linka):

Floyd's autopsy did not "support a diagnosis of traumatic strangulation or asphyxiation," but noted that his underlying health conditions, the police restraint and any potential intoxicants in his system all "likely contributed to his death.

A unatoč svim snimkama, ogorčenju apsolutno cijele američke javnosti i podignutoj optužnici za ubojstvo, tvoja interpretacija događaja je:

Policija ga je držala na trbuhu na podu jer su se bojali da će zbog droge pasti u stanje uzbuđenog delirija.

Nemamo o čemu pričat uopće.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 21:07   #6
Policajac Lane potom izražava zabrinutost: "Zabrinut sam zbog njegove uzbuđenosti, delirija ili što li je to već", na što mu Chauvin odgovara: "Zato ga i držimo položenog na trbuhu."

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...t/2186731.aspx

To nije moja interpretacija nego to isto piše u optužnici/izviješću :)

Predbacuješ mi manipulaciju sadržajem, jedino sam podabljao tekst...

10ak sati nakon što je obrisana prva poruka, iz kojeg god razloga, sam objavio drugu sa istim citatom uz kratki komentar...

Quote:
Nalaz autopsije je pokazao kako Floyd nije umro od gušenja, od nedostatka kisika.
...te upitao razlog brisanja prve poruke, i OK tu sam "tehnički" napravio prekršaj jer kao ne bih smio ponavljati poruku koja je obrisana... no nije mi bilo jasno iz kojeg razloga je uklonjena jer ga ja ne vidim.
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 22:25   #7
Podebljao si tekst i ispustio dio u kojem autopsija ističe da je policijsko postupanje uzrokovalo smrt.

Malo je to previše manipuliranja oko jako ozbiljne i ružne stvari.

Inače, za brisanje poruke me možeš pitati na PM, na korektne upite uvijek odgovaramo.

Doduše, vidim i svoju grešku, u drugom postu nisi napravio ovo iz prve rečenice (zeznuto je kad se zna da je prvi post bio tako intoniran) pa mislim da je pola dana dosta. Karton po meni treba ostati, ali zamolit ću supermoda da ti skrati ban.
KLCCLK is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2020., 22:44   #8
OK ban skinut.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:29.